تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. دیروز
  2. هفته گذشته
  3. تنظیمات ماژول رو چک نکردین؟ احتمال داره از تنظیمات ماژول باشه
  4. مطلب توی منو نیست فقط داخل مجموعه هست و از طریق ماژول رکسا نمایشش دادم به عنوان مطلب پر بازدید.
  5. تنظیمات منویی رو که مطلب از طریق اون منو نمایش داده میشه رو چک کنید
  6. سلام یه مطلب درست کردم اما عنوانش نمیاره بالا.در تنظیمات عمومی عنوان را روی نمایش گذاشتم همچنین در خود مطلب نیز عنوان روی نمایش گذاشتم نمیدونم مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید متشکرم http://shabnaam.com/19-salad/3-pomegranate-salad
  7. سلام لینک دمویی که میگی بد نمایش میده رو بفرست
  8. با توجه به اینکه کدهای اسکریپ در برخی سایتها برای نمایش تیتر روزنامه ها که با استفاده از افزونه custom HTML Advanced برخی از کدهای رو علارغم تنظیمات اعمال شه و صحیح نمایش نمی دهد. لطفا در معرفی افزونه ای برای نمایش تیتر روزنامه ها و ... معرفی نمائید. ضمنا" برای کسب اطلاعات بیشتر ر مور اظهارات من می توانید به ادرس مقابل مراجعه کنید. http://www.pishkhaan.net/about.php#AddPishkhaan
  9. تشکر منم این مشکل رو داشتم
  10. ممکنه use شده باشه ولی استفاده نشه برای هر کدوم تو api جوملا توضیحات کامل هست مثلا برای اخری https://api.joomla.org/cms-3/classes/Joomla.CMS.Uri.Uri.html
  11. یعنی مثلا برای use Joomla\CMS\HTML\HTMLHelper; اینطوری از کلاسش استفاده میشه: // Load specific language related CSS HTMLHelper::_('stylesheet', 'language/' . $lang->getTag() . '/' . $lang->getTag() . '.css', array('version' => 'auto')); برای اون 3 تای دیگه چیزی تو قالب ندیدم
  12. تو هر کدوم از این مسیرها یک class به همون نام هست که با use ازشون استفاده میشه که بهش تو php میگیم namespace به صورت خلاصه هر کدوم یک کلاس در نظر بگیرید که تو قالب قرار هست از متدهاشون استفاده بشه
  13. سلام یک دسته منو ایجاد کنید و منویی که میخواید داخل اون دسته منو قرار بدید
  14. سلام، امکان ساخت یک صفحه مستقل در جوملا وجود داره بطوریکه در منوها وجود نداشته باشه و فقط با تایپ کردن آدرس صفحه بشه به اون دسترسی داشت؟ ممنونم
  15. سلام قالب پیشفرض جوملا 4 رو بررسی می کردم. اول فایل index.php اینها رو نوشته: use Joomla\CMS\Factory; use Joomla\CMS\HTML\HTMLHelper; use Joomla\CMS\Language\Text; use Joomla\CMS\Uri\Uri; کار اینها چیه؟
  16. باسلام اگر منظورتون اتصال به سرویس تحویل درب منزل پست هست که خب میبایست این مورد به صورت یک پلاگین اختصاصی توسعه داده بشه اما اگر منظورتون همون رویه حمل و نقل عمومی هست بله در هیکا میتونید بر مبنای وزن/ابعاد/قیمت حداقل و حداکثر و... هزینه پستی تعریف کنید.
  17. جدیدا
  18. با سلام ایا در هیکا شاپ افزونه ای اتوماتیک برای محاسبه هزینه پست وجود دارد؟ با سپاس
  19. من زمانی که از تو پنل جوملام گیزنه بهینه سازی برای متور های جست و جو را غیر فعال می کنم خیلی از لینک های داخل سایتم کار نمی کنه باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی نمایید من سایتم رو لوکال هست و زمانی که بهینه سازی رو غیر فعال می کنم سایت سرعتش ۱۰ برابر میشه البته در حالت فعال تو ادرس بار اسم مجموعه هارو فارسی مینویسه ولی در حالت غیرفعال یکسری اعداد و حروف میاد و سرعتش بالاتره در کل زمانی که فایل را تغییر نام میدم به دات تکس و بهینه سازی را از پنل غیرفعال میکنم بیشتر لینک های سایت غیر فعال میشه یعنی رو برخی لینک ها که کلیک می کنم دوباره صفحه اصلی سایتم باز میشه درضمن در حالت بهینه سازی فعال سایت گاهی ارو ۵۰۰ میده چکار کنم مشکل حل بشه؟
  20. ممنون از شما این کار رو انجام میدم،‌امیدوارم که نتیجه بگیرم . تشکر
  21. اگه توی تنظمات گزینه ای برای فیلتر براساس کالاهای موجود نداشته باشه باید داخل خود کامپوننت بخشی که کوئری دریافت محصولات اجرا میشه شرط کالاهای موجود اضافه بشه. و یا برای فیلتر کردن محصولات موجود و ناموجود در لیست نمایش محصولات میتونید از جیکوئری استفاده کنید و به محصولات موجود و ناموجود هر کدوم کلاس css خاصی اختصاص بدید و با انتخاب گزینه ی موجود و یا ناموجود محصولات مخالف گزینه ی مورد نظر رو با جیکوئری و کلاس css که اختصاص دادید hidden کنید کاری که توی خیلی از قالبهای آماده هم میکنن.
  22. سلام، یک سایت فروشگاهی بر مبنای فروشگاه ساز جوم شاپینگ هست که میخواستم الویت فیلتر محصولات رو به این صورت تغییر بدم که فقط کالاهای موجود رو نمایش بده یا گزینه ای اضافه بشه که توی بخش نمایش و سورت کردن به دو صورت کالاهای موجود و ناموجود تقسیم بشه تا مشتری بتونه راحت تر کالاهای موجود رو ببینه و خریداری کنه، داخل سایت جوم شاپینگ هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. دوستان راه حلی به ذهن شون میرسه ؟
  23. من با rs membership کار میکنم برای این موضوع
  24. فکر کنم با rs membership کار کنی بهتر باشه
  25. احتمال داره مشکل از پلاگینتون باشه باید سورس پلاگین بررسی بشه که موقع اتصال به درگاه مبلغ رو چطوری محاسبه و ارسال میکنه
  26. شدنش که میشه. یه سوال تو خصوصی پرسیدم.
  27. سلام به شما ممنون از پاسختون شما میتونید ماژولش رو طراحی کنید؟و در صورت امکان هزینه رو هم اعلام بفرمایید
  28. سلام من یکسری از مطالب سایت رو دسترسی رو روی "ثبت نام شده" قرار دادم و میخوام کاربرانی که ثبت نام میکنن ببینن (برای ثبت نام باید هزینه اشتراک پرداخت کنن که خودش مازول داره و کاری بهش نداریم). خب قاعدتا وقتی یک نفر مهمان وارد سایت میشه و مطلب رو باز میکنه، چون دسترسی نداره با ارور 404 مواجه میشه در بهترین حالت میشه صفحه 404 اختصاصی طراحی کرد تا اون شمل ارور زشت رو نداشته باشه ولی باز هم اون صفحه نمیتونه دقیق به کاربر بگه که این مطلب نیاز به ثبت نام داره و باید برای دیدن این مطالب هزینه پرداخت کنه برای این مورد چه راه حلی پیش نهاد میدین
  1. نمایش فعالیت های بیشتر