تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. سلام وقت به خیر ... من به تازگی متوجه شدم که مطالب من با دو لینک در دسترس هستند... یک لینک مربوط به کتگوری ای هست که مطلب داخلش هست و لینک دیگه مربوط به اون صفحه ای از منو هست که مطلب داخلشه .. اگر بخام واضح تر بگم در نظر بگیرید من یه مطلب در مورد دستور پخت کباب رو در زیر منوی غذای گرم در منو آشپزی گزاشتم و این مطلب در گتگوری غذای ایرانی هست ... به این صورت من دو تا آدرس برای این مطلب دارم به این شکل: mysite.com/ashpazi/ghazaye-garm/kabab این آدرس مربوط به منوی من هست mysite.com/ghazaye-irani/kabab این آدرس مربوط به کتگوری مطلب هست هر دو به یک مطلب یکسان هدایت میشن! این مشکل مربوط به خود جوملا هست یا فریم ورک گانتری؟ و اینکه میشه کاری کرد که فقط با یک آدرس در دسترس باشه؟
  3. اگه بخوام از ریدایرکت استفاده کنم، دو تا مسئله پیش میاد: 1- تعداد صفحات سایت جدید کمتر هستند و بعنوان مثال من 10 مطلب از سایت قدیم رو داخل یک مطلب قرار دادم، حالا اگه 10 تا لینک رو روی یک لینک ریدایرکت کنم، گوگل ایراد همپوشانی (coverage) نمیگیره؟ 2- محتوای مطالب کاملا تغییر کرده ولی کلمات کلیدی و مهم رو توی مطالب جدید کامل رعایت کردم، این تغییر ناگهانی باعث اشکال نمیشه؟
  4. سلام و وقت بخیر من یک وب سایت جوملایی دارم که تقریبا توی کلمات کلیدی مد نظرم جایگاه خوبی داره ولی بنا به دلیلی یک سایت ایستا HTML طراحی کردم و میخوام جایگزین سایت خودم بکنم خب قاعدتا این تغییر باعث صدمه به سئو میشه ولی چجوری میتونم این صدمات رو کمتر کنم؟
  5. دیروز
  6. سلام وقت به خیر من قبلا از فریم ورک گانتری 5 استفاده می کردم ولی چند روزی هست دارم از فریم ورگ هلیکس استفاده می کنم ... به نظرم قدرتمند تره ولی یه جاهاییش برام مبهمه ... مثلا تعویض فونت ... در واقع آپلود فونت دلخواه ... زمانی که از گانتری استفاده می کردم آپلود فونت دلخواه خیلی راحت بود اما در این مورد با هلیکس مشکل دارم ... دوتا آموزش در اینترنت پیدا کردم که لینک هاشون رو اینجا قرار میدم ... طبق اونها عمل کردم ولی نشد: آموزش اول از داکیومنتیشن رسمی خود هلیکس (بعد از ورود به سایت از نوار کناری گزینه ی FAQ رو انتخاب کنید و سپس عبارت How to use custom font رو سرچ کنید) و آموزش دوم از یکی از سایت های ایرانی من کاری که کردم رو عرض می کنم شما لطف بفرمایید بررسی کنید کجا اشتباه کردم: از پوشه ی fonts داخل لپ تاپ خودم، فونت IRAN SANS.ttf رو داخل یکی از سایت های تبدیل فرمت فونت به فرمت های woff و eof تبدل کردم و هر 3 فرمت رو (eof و ttf و woff) داخل مسیر templates/template-name/fonts کپی کردم ... بعد وارد مسیر templates/template-name/css شدم و یک فایل به اسم custom.ccs ساختم و داخل اون کد زیر رو قرار دادم: @font-face { font-family: 'IRAN_Sans'; src: url('../fonts/IRAN_Sans.eot'); src: url('../fonts/IRAN_Sans.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('../fonts/IRAN_Sans.woff') format('woff'), url('../fonts/IRAN_Sans.ttf') format('truetype'); } طبق آموزش بعد از اینکار وقتی سایت رو رفرش می کردم باید فونت عوض می شد ... نمی دونم مشکلش چیه ... ممنون میشم اگر نظری دارید راهنماییم کنید.
  7. البته یه چیزی .... وقتی کامپوننت خام رو نصب کنیم هم یه سری جداول مربوط به اون کامپوننت ایجاد میشه همون لحظه ی نصب، که احتمالا عنوانشون با عنوان یه سری از جداول مربوط به اون کامپوننت توی سایت اصلیم یکین ... وقتی این جداولی که عنواین یکسان دارن رو ایمپورت می کنم مشکلی پیش نمیاد؟ دوتا از هر جدول ایجاد نمیشه؟
  8. من فکر می کنم اگر این کار رو کلا به صورت دستی انجام بدم بهتر باشه بدون کمک کامپوننت ... ببینید من درست منظورتون رو متوجه شدم ؟ : من اول از سایتم بکاپ میگیرم برای احتیاط ... بعد کامپوننت خام رو نصب می کنم روی سایتم ... بعد وارد phpmyadmin سایت اصلیم میشم و جداولی که مربوط به اون کامپوننت هست رو انتخاب می کنم و از پایین صفحه گزینه ی اکسپورت رو میزنم ... بعد وارد سایتم روی لوکال هاست میشم و در phpmyadmin میشم و روی تب ایمپورت میرم و فایل رو آپلود می کنم و از پایین صفحه گزینه ی go رو میزنم ... درسته؟ به صورت تئوری باید جواب بده درست میگم؟ منظور از پشتیبان گرفتن از جداول دیتابیس همون اکسپورت کردنشون و ایمپورت کردنشون توی سایت دوم هست دیگه درسته؟ بازم ببخشید اگر خیلی آماتور میپرسم
  9. با سلام , راستش میخوام بعد از چندسال دوری از جوملا یک سایت راه بندازم که باید یک قسمت در سایت اضافه کنم که کاربران در زمان اعلام شده وارد اون قسمت سایت بشن و مثلا در آزمون چند گزینه ای شرکت کنن. پیاده سازی سایت با جوملا جومینا 3.7.3 و طراحی صفحه ورود و اینا رو انجام دادم تقریبا. ولی رفتم دنبال افزونه های آزمون ساز بگردم که با جوملا 3 بخونه و از اون مهمتر ، فارسی سازیش اوکی باشه ، دیدم حوصله شو اصلا ندارم گفتم بپرسم ببینم اساتید چند میگیرن کمک کنن ؟ مثلا این افزونه رو آماده کنن و برای نصب بهم بدن و بعد از نصب هم اگه مشکلی بود کمک کنن باتشکر.
  10. دیتابیس و یه سری فایل ها رو ناقص گرفته. ازجدول های افزونه ات دستی پشتیبانی بگیر و بریز تو لوکال. فایل های افزونه در هر دو مسیر کاربری و مدیریت رو هم کپی کن تو لوکال
  11. در Coverage تعدادی لینک های قدیمی را Indexed, not submitted in sitemap گزارش داده. و Status: Valid چکارشون کنم؟؟
  12. سلام آقای مردانه زاده ... خیلی ممنونم بابت جوابی که دادید ... من این روشی که گفتید رو امتحان کردم ولی جواب نداد البته شاید من اشتباه انجام دادم ... از کامپوننت ویک ایونتسم خروجی گرفتم و روی لوکال نصب کردم ... هم ارور داد هم نصب شد! جالبه که کامپوننت خام نبود و یه مقداری از اطلاعات کامپوننت هم نصب شد ولی همه ی اطلاعاتی که روی کامپوننتم روی سایت داشتم کامل نصب نشد! شایدم کامپوننتش باگ داشته باشه ... البته موقع نصب هم ارور داد که اسکیرین شاتش رو براتون میفرستم : البته شما یه موردی رو داخل سایتتون در مورد همین کامپوننت توضیح داده بودید که گفتید باید تغییراتی رو در فایل نهایی ایجاد کنیم تا نصب بشه ولی فکر کنم شامل این مورد من بشه چون برای من به هر حال نصب شد ولی کامل اطلاعات رو وارد سایت جدید (لوکال در این مثال) نکرد. به هر حال بازم ممنونم.
  13. هفته گذشته
  14. به نظر میاد درستش کردی
  15. چه ماژول هایی استفاده کردی؟ لیست بده
  16. با سلام خدمت شما دوستان عزیز قبلا این نیاز توسط یکی از توسعه دهندگان خارجی برطرف و افزونه اختصاصی و کاربردیش هم توسعه داده شده... نیازی به رفتن راه دوباره نیست... قبلا توی انجمن معرفیش کرده بودم هرچه گشتم تاپیک رو نیافتم. لینک استفاده و نحوه عملکردش رو از سایت شخصی قرار میدم. http://docs.afzoneha.com/how-to-export-joomla-template-and-extensions/ مطالعه بفرمایید اگر سوالی وجود داشت در ادامه همین پست اعلام کنید در خدمت هستیم. موفق باشید و سربلند
  17. خیلی بابت پاسختون ممنونم واقعا لطف کردید .. چقدر خوبه که کلا افرادی مثل شما و آقای پوردریایی (اسطوره ی بزرگ) هستن داخل انجمن... منم خیلی دوست دارم به سوالات بقیه جواب بدم منتها معمولا نمی تونم یعنی اطلاعاتی ندارم که جواب بدم ... روی پاسخی که شما دادید هم باید برم حسابی تمرین کنم چون من یکمی آماتور هستم .... در ضمن اگر وضع مالیم خوب بود خودم با افتخار اسپانسرتون میشدم ولی ندارم متاسفانه
  18. پس یا ذهن منو میخونید یا خیلی باهوشید که می دونستید منظورم کدوم کامپوننت هست ! راستش میخاستم بیشتر برای تمرین یاد بگیرم که چطوری از یه کامپوننت بکاپ بگیرم (که مثلا اگر روی یه سایت دیگه اون کامپوننت رو نصب کردم بتونم بکاپش رو ری استور کنم و اطلاعات اون کامپوننت خاص فقط بیاد داخل سایت جدید - البته نمی دونم میشه اینکارو کرد یا نه ) بابت نظرتون ممنون باید برم در مورد چیزایی که گفتید تحقیق کنم حسابی ببینم کدوم از این ابزار هایی که گفتید در دسترسمه خیلی ممنون
  19. ریدایرکت 301 راه خوبیه. می تونید اول ریدایرکت کنید. بعد کم کم تو همون سرچ کنسول، تک تک لینک ها رو دستی فیکس کنید در کنار تمام اینها از یه سایت مپ خوب هم استفاده کنید
  20. ایا استفاده از کد ریدایرکت 301 برای انتقال اعتبار صفحات قدیمی به صفحات جدید که مطالبشان با هم مرتبط است. نیجه مثبت و خوبی دارد ؟ یا نتیجه کار منفی است
  21. بسیار عالی. سایت من هم هم قالبش جدیده (قالب تک صفحه ای) ولی متن سایت قبلی را در سایت جدید کپی کردیم . (لینک این مطالب در سایت جدید با سایت قدیم فرق داره.)و فقط شکل و شمایل سایت فرق کرده. دامین همان دامین قبلی است . با این توضیحات . آیا لینک های قبلی خود بخود از نتایج گوگل حذف می شوند؟ اخه توی کنسول گوگل اعلام میکنه که این لینکهای قبلی ایندکس می شوند ولی در نقشه سایت submit نیستن.
  22. ده تا ماژول اسلایدشو استفاده کردم همین بود
  23. معلومه با ساختار ماژول نویسی آشنا نیستی. یا بده به یه توسعه دهنده جوملا برات درست کنه یا از یه اسلایدر دیگه استفاده کن. آیه نیومده که حتما از اون اسلایدر استفاده کنی
  24. اگر منظورت از اینکه میگی این هست که نام دامنه هم عوض شده، پیشنهادم اینه که کاری بهش نداشته باشی. روی دامنه جدید کار کن. اگر دامنه ات همونه و دسترسی به هاست قبلی نداری و بکآپ سایت قبلی رو داری هم باز هم کاری به کارش نداشته باش. بجای اینکه انرژی تو روی noindex کردن صفحات سایت قبلی بذاری، روی سئوی سایت جدیدت کار کن. روی یه سایت کار می کردم که پسوند دامنه اش com بود و همین مشکل تو رو داشت. ما هم کاری به کار دامنه قبلی نداشتیم. سایت جدید رو روی همون دامنه با پسوند ir بالا آوردیم. بعد از یه مدت سایت جدید اومد صفحه اول کنار سایت قبلی. کمی که گذشت دامنه com تمدید نشد و کلا از دور خارج شد. این نکته رو هم بگم که مطالب سایت جدید با مطالب سایت قبلی هم فرق داشت و کپی از سایت قبلی نبود. ما کار خودمون رو کردیم و موفق شدیم سایت رو بیاریم بالا. روی سئو سایت جدید کار کردیم.
  25. بنده هم این مشکل را دارم. ولی این روش باعث حذف از نتایج بصورت موقت می شه و صفحات همچنان ایندکس می شوند که این هم باز نمره منفی میده. بهترین کار تگ noindex است یا کد 301.
  26. سرچ کنسول این گزارش ها را داده . و میگه بهترین کار استفاده از متا تگ noindex هست . ولی مشکل اینجاست که من هاست را عوض کردم و سایت هم عوض کردم( کلا سایت را با قالب جوملایی دیگری و از اول درست کردم) . عملا به اون سایت قبلی دسترسی ندارم که تگ متای noindex را به صفحاتش اضافه کنم. بنظر شما دوستان پظور میشه این تگ را اضافه کرد؟ البته من بک اپ سایت قبلی را دارم. بنظرتان اگر انرا در هاست دیگری بالا بیارم. و ربات را روی noindex-nofollow تنظیم کنم. کار عاقلانه و درستی هست؟و نتیجه میده
  27. دنبال چی بگردم تو فایل های js ؟
  28. سلام مسلما سئو آسیب می بینه چون نه مطالب قبلی وجود داره و نه لینک های قبلی بهترین کار برای پاک کردن صفحات سایت قبلی، استفاده از سرچ کنسول گوگل هست
  1. نمایش فعالیت های بیشتر