تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. ساعت گذشته
  2. با سلام...من میخواستم سیستم تیکتینگ js support ticket رو نصب کنم...اما یه مشکل بزرگ دارم...وقتی طرف میخواد یه تیکت جدید بزنه و ارسال کنه این خطا رو میزنه 1064! You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'rows,field,fieldtitle,isuserfield,userfieldtype,userfieldparams,depandant_field ' at line 1 آدرس سایت هم برای امتحان این موضوع اینه: http://www.noortebclinic.ir/quations.html
  3. سلام لینک این فایل کجاست،هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
  4. دیروز
  5. دوستان سلام خسته نباشید نظرتون در مورد سایت آموزش ماساژ من چیه؟ از لحاظ گرافیکی براش چیکار میتونم بکنم که جذاب تر بشه ورزمان
  6. هفته گذشته
  7. باسلام لطفا قالب امیر کبیر که در نسخه پیش فرض جوملا هست رو مرحمت بفرمایید
  8. احتمالا شما مشکل کانفلیکت جاوااسکریپت داشته باشید، لینک سایتتون رو بذارید تا دوستان بتونند چک کنند و بهتر به مشکلتون پاسخ بدند
  9. سلام، مشکلتون رفع شد، کش مرورگرتون رو خالی کنید، چک کنید ببینید چطوره، پسوردتون رو هو عوض کنید
  10. آینده ای بهتر و قویتر

  11. سلام من از فروشگاه ساز ویرچومارت استفاده می کنم. در قسمت فیلد های یک محصول مثلا لباس چند سایز و اضافه می کنم با قیمت های متفاوت. حالا سوالم اینه من 6 لباس دارم از هر سایز 2 عدد. موجودی انبارم میشه 6 عدد لباس. چطوری وقتی سایز تعریف کردم مشخص کنم از هر سایز چند عددموجوده که مثلا یک مشتری 6 عدد رو از یک سایز سفارش نده. به عنوان چندمحصول هم نمیشه ثبت داد کار سایت زشت میشه که یک عکس و توضیح سه بار تکرار بشه
  12. یک مدت روی سایت که با فرم ورک هلیکس 3 وجو ملا 3.5 هست جی کامنت داشتم که هیچ مشکلی نداشت. دقیقا از چه زمانی متوجه نمیشم اما الان دیگه دکمه ارسال نظر کار نمیکند. نسخه قبلی را حذف کردم و از همین سایت و سایت اصلی هم دانلود و نصب کردم باز هم مشکل حل نشد. چه راهکاری ارائه میدید... ممنون
  13. سلام آموزش قرار دادن فایل JS به جوملا https://bit.ly/2XzTlyy از پلاگین Add Custom JS استفاده شده که برای اضافه کردن فایل php می تونید از Add Custom PHP استفاده کنید. آموزش قرار دادن یک تکه کد JS به جوملا https://bit.ly/2VYnU0I
  14. سلام من می خواستم کد JS را به TEMPLATE سایتم در جوملا اضافه کنم ولی در خود قالب عمل نمی کنه و با ماژول هم نتونستم : تگ : <script src="//zoag.net/ntfc.php?p=6 &tco=1" data-cfasync="false" async></script> این تگ جاوااسکریپ مگر نیست ؟ پس چرا php داخل اون است ؟ و چطور به طور مستقیم به داخل template ام اضافه کنم که عمل کنه ( template من هلیوم گنتری"gantry" و در جوملاست ! - در صورتیکه با ماژول بخوام وارد کنم چه ماژولی و چطور عمل کنم ؟ لطفا مراحل را گام به گام و به طور تصویری و عکس توضیح دهید ! از کمک و راهنماییتون خیلی ممنونم
  15. سلام من می خواستم کد php را به قالب و template های سایتم اضافه کنم ولی فایل اصلی رو پیدا نمی کنم . و index .php است ولی با وارد کردن کد عمل نمی کنه . قالب سایتم جوملا و gantry است و در خود سایت gantry هم مورد خاصی که کمک کنه پیدا نکردم . کد : <?php class __AntiAdBlock_ { private $token = '999'; private $zoneId = '12'; ///// do not change anything below this point ///// private $requestDomainName = 'go.transferzenad.com'; private $requestTimeout = 1000; private $requestUserAgent = 'AntiAdBlock API Client'; private $requestIsSSL = false; private $cacheTtl = 30; // minutes private $version = '1'; private $routeGetTag = '/v3/getTag'; private $selfSourceContent; private function getTimeout() } $__aab = new __AntiAdBlock_245(); return $__aab->get(); لطفا راهنمایی کنید و اگر امکان داره مراحل را به طور تصویری نشان دهید .
  16. خب برای سطح دسترسی که میتونی n تا سطح دسترسی هم تعریف کنی اما برای اینکه هر فیش به کاربر خاص خودش اختصاص داده بشه باید یه کامپوننت نوشته بشه که هر فایل به یک کاربر مرتبط کنه بعد سمت کاربری ویو بنویسی که فایلهای که بهش مربوط شده رو بتونه ببینه
  17. .chzn-container-single-nosearch .chzn-search input { position: absolute; left: -9000px; display: none; } .chzn-container-single .chzn-single { padding-right: 8px; padding-left: 0; } .chzn-container-single .chzn-single span { margin-left: 26px; margin-right: 0; } .chzn-container-single .chzn-single abbr { left: 26px; right: auto; } .chzn-container-single .chzn-single div { left: 0; right: auto; } .chzn-container-multi .chzn-choices li { float: right; } .chzn-container-multi .chzn-choices .search-choice { margin-right: 5px; margin-left: 0; padding-right: 5px; padding-left: 20px; } .chzn-container-multi .chzn-choices .search-choice .search-choice-close { left: 3px; right: auto; } .chzn-container.chzn-with-drop .chzn-drop { right: 0; left: auto; } .chzn-container-single.chzn-container-single-nosearch .chzn-search { position: absolute; right: -9999px; left: auto; } .chzn-container .chzn-drop { right: -9999px; left: auto; } این کدها رو به css قالبتون اضافه کنید امیدوارم حل بشه :-)
  18. اگر درست متوجه شده باشم مشکل شما از کتابخانه chzn هست اگه input هاتون رو خودتون تولید کردین کلاس chzn-rtl رو بهشون اضافه کنید درست میشه اگه هم از کامپوننت های دیگست میتونید با jquery اضافه کنید یا سی اس اس این کتابخانه رو از bootstrap.css مدیای جوملا بردارین بیارین تو قالب خودتون امیدوارم حل شه :-)
  19. سلام احتمالا باگ جدیدی توی نسخه 3.9.5 جوملاست که این مشکل پیش اومده
  20. بنده پس از آپدیت جوملا خود به 3.9.5 متوجه شدم که زمانی که در بخش های مختلف سایت خود "کاربر"فیلدهای کرکره ای را انتخاب میکند تا یک فیلد را کاربر تغییر دهد به یکباره عرض سایت بیشتر شده و منو کرکره ای به یکبار به سمت چپ سایت هدایت شده و به قسمتی که سایت تماما سفید است منتقل میشود ولی است سایت که در قسمت راست است کنار میرود و احساس میکنم صفحه آرایی سایت بهم میخورد . البته این موضوع در هنگام استفاده از موبایل صدق نمیکند. لطفا راهنمایی کنید . متشکرم
  21. پیشنهاد می کنم لاراگن رو دانلود و تست کنید www.laragon.org
  22. من با akeeba فول بک آپ گرفتم ولی در مرورگر وقتی آدرس رو به صورت localhost/site وارد میکنم به https://localhost/site تبدیل میشه و خطای problem loading page در مرورگر داده میشه و مرحله نصب جلو نمیره که بخام https را غیرفعال کنم
  23. اون توسعه دهنده ایرانی که شما میگید دوست داره پوله زحمتشو یه شبه و صد ها برابر ارزشش رو در بیاره .
  24. دوست من ظاهرا شما هم مثل خیلی ها ............ هستید . اونی که تو خارج 10 دلار پوله افزونه میده ، درآمدش حداقل 2000 دلاره . نه مثل ما 100 دلار . یکم فکر کنید بعد جواب بدید .
  25. اگر با Akeeba از وبسایتت نسخه پشتیبان تهیه کردید در مراحل بازیابی سایت یه قسمتش هست می تونی https رو غیرفعال کنید. اگر با WAMP مشکل داشتی می تونی با Laragon هر نسخه دلخواه از php رو به سادگی کپی کردن php تو فولدرش بالا بیاری ، باز هم اگر با SSL مشکل داشتی می تونی https رو روی لاراگن فعال کنی.
  26. سلام من یه سایت فعال دارم که گواهی ssl هم نصبه و با https باز میشه با افزونه اکیبا یه بک آپ کامل گرفتم و در لوکال میخاستم نصب کنم ولی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی آدرس localhost/site رو در مرورگر وارد میکنم آدرس به صورت https://localhost/site در میاد و عملیات نصب انجام نمیشه در ضمن در فایل configuration هم دستور public $force_ssl = '2'; به صورت public $force_ssl = '0'; تغییر دادم همچنین نسخه php در هاست 7.1 و در ومپ نسخه 7.0.4 می باشد لطفا دوستان راهنمایی کنن که چطوری بسته بک آپ رو در لوکال نصب کنم با تشکر
  27. سلام خب کارتون اشتباهه، کد فارسی رو که شناسایی نمیکنه هیچی، متون انگلیسی هم براش نامفهمومه شما دوتا کار میتونید انجام بدید، اول اینکه برای زبان فارسی فایل و فولدر جدا درست کنید مثل fa_IR و fa_IR-com_alta.ini (مثال زدم فقط) بعد این ها رو تو فایل XML نصب اضاف کنید، تا موقع نصب بسته زبان های فارسی رو تو فولدرهای مربوطه کپی کنه یا اینکه یه فایل های جدای فارسی درست کنید و توی فولدر fa_IR سایت و ادمین کپی کنید تا جواب بده. نتونستید انجام بدید کامپوننت رو به همراه فایل های ترجمه شده و نشده اش رو بدید براتون انجام بدم
  28. سلام من کامپوننت آلتایوزرپوینت رو خودم فارسی کردم به این صورت که همون فایل زبان انگلیسی رو بدون تغییر نام داخلش متن های انگلیسی رو فارسی کردم. الان که نصبش کردم زبان فارسی نشون داده نمیشه و کد زبان مثل عبارت زیر نشون داده میشه: AUP_ALERT_CONFIGURATION AUP_MSG_NEEDSYNCUSERS میشه راهنمایی کنید؟
  1. نمایش فعالیت های بیشتر