تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. دیروز
  2. به نظر میاد درستش کردی
  3. چه ماژول هایی استفاده کردی؟ لیست بده
  4. با سلام خدمت شما دوستان عزیز قبلا این نیاز توسط یکی از توسعه دهندگان خارجی برطرف و افزونه اختصاصی و کاربردیش هم توسعه داده شده... نیازی به رفتن راه دوباره نیست... قبلا توی انجمن معرفیش کرده بودم هرچه گشتم تاپیک رو نیافتم. لینک استفاده و نحوه عملکردش رو از سایت شخصی قرار میدم. http://docs.afzoneha.com/how-to-export-joomla-template-and-extensions/ مطالعه بفرمایید اگر سوالی وجود داشت در ادامه همین پست اعلام کنید در خدمت هستیم. موفق باشید و سربلند
  5. هفته گذشته
  6. خیلی بابت پاسختون ممنونم واقعا لطف کردید .. چقدر خوبه که کلا افرادی مثل شما و آقای پوردریایی (اسطوره ی بزرگ) هستن داخل انجمن... منم خیلی دوست دارم به سوالات بقیه جواب بدم منتها معمولا نمی تونم یعنی اطلاعاتی ندارم که جواب بدم ... روی پاسخی که شما دادید هم باید برم حسابی تمرین کنم چون من یکمی آماتور هستم .... در ضمن اگر وضع مالیم خوب بود خودم با افتخار اسپانسرتون میشدم ولی ندارم متاسفانه
  7. پس یا ذهن منو میخونید یا خیلی باهوشید که می دونستید منظورم کدوم کامپوننت هست ! راستش میخاستم بیشتر برای تمرین یاد بگیرم که چطوری از یه کامپوننت بکاپ بگیرم (که مثلا اگر روی یه سایت دیگه اون کامپوننت رو نصب کردم بتونم بکاپش رو ری استور کنم و اطلاعات اون کامپوننت خاص فقط بیاد داخل سایت جدید - البته نمی دونم میشه اینکارو کرد یا نه ) بابت نظرتون ممنون باید برم در مورد چیزایی که گفتید تحقیق کنم حسابی ببینم کدوم از این ابزار هایی که گفتید در دسترسمه خیلی ممنون
  8. ریدایرکت 301 راه خوبیه. می تونید اول ریدایرکت کنید. بعد کم کم تو همون سرچ کنسول، تک تک لینک ها رو دستی فیکس کنید در کنار تمام اینها از یه سایت مپ خوب هم استفاده کنید
  9. ایا استفاده از کد ریدایرکت 301 برای انتقال اعتبار صفحات قدیمی به صفحات جدید که مطالبشان با هم مرتبط است. نیجه مثبت و خوبی دارد ؟ یا نتیجه کار منفی است
  10. بسیار عالی. سایت من هم هم قالبش جدیده (قالب تک صفحه ای) ولی متن سایت قبلی را در سایت جدید کپی کردیم . (لینک این مطالب در سایت جدید با سایت قدیم فرق داره.)و فقط شکل و شمایل سایت فرق کرده. دامین همان دامین قبلی است . با این توضیحات . آیا لینک های قبلی خود بخود از نتایج گوگل حذف می شوند؟ اخه توی کنسول گوگل اعلام میکنه که این لینکهای قبلی ایندکس می شوند ولی در نقشه سایت submit نیستن.
  11. ده تا ماژول اسلایدشو استفاده کردم همین بود
  12. معلومه با ساختار ماژول نویسی آشنا نیستی. یا بده به یه توسعه دهنده جوملا برات درست کنه یا از یه اسلایدر دیگه استفاده کن. آیه نیومده که حتما از اون اسلایدر استفاده کنی
  13. اگر منظورت از اینکه میگی این هست که نام دامنه هم عوض شده، پیشنهادم اینه که کاری بهش نداشته باشی. روی دامنه جدید کار کن. اگر دامنه ات همونه و دسترسی به هاست قبلی نداری و بکآپ سایت قبلی رو داری هم باز هم کاری به کارش نداشته باش. بجای اینکه انرژی تو روی noindex کردن صفحات سایت قبلی بذاری، روی سئوی سایت جدیدت کار کن. روی یه سایت کار می کردم که پسوند دامنه اش com بود و همین مشکل تو رو داشت. ما هم کاری به کار دامنه قبلی نداشتیم. سایت جدید رو روی همون دامنه با پسوند ir بالا آوردیم. بعد از یه مدت سایت جدید اومد صفحه اول کنار سایت قبلی. کمی که گذشت دامنه com تمدید نشد و کلا از دور خارج شد. این نکته رو هم بگم که مطالب سایت جدید با مطالب سایت قبلی هم فرق داشت و کپی از سایت قبلی نبود. ما کار خودمون رو کردیم و موفق شدیم سایت رو بیاریم بالا. روی سئو سایت جدید کار کردیم.
  14. بنده هم این مشکل را دارم. ولی این روش باعث حذف از نتایج بصورت موقت می شه و صفحات همچنان ایندکس می شوند که این هم باز نمره منفی میده. بهترین کار تگ noindex است یا کد 301.
  15. سرچ کنسول این گزارش ها را داده . و میگه بهترین کار استفاده از متا تگ noindex هست . ولی مشکل اینجاست که من هاست را عوض کردم و سایت هم عوض کردم( کلا سایت را با قالب جوملایی دیگری و از اول درست کردم) . عملا به اون سایت قبلی دسترسی ندارم که تگ متای noindex را به صفحاتش اضافه کنم. بنظر شما دوستان پظور میشه این تگ را اضافه کرد؟ البته من بک اپ سایت قبلی را دارم. بنظرتان اگر انرا در هاست دیگری بالا بیارم. و ربات را روی noindex-nofollow تنظیم کنم. کار عاقلانه و درستی هست؟و نتیجه میده
  16. دنبال چی بگردم تو فایل های js ؟
  17. سلام مسلما سئو آسیب می بینه چون نه مطالب قبلی وجود داره و نه لینک های قبلی بهترین کار برای پاک کردن صفحات سایت قبلی، استفاده از سرچ کنسول گوگل هست
  18. تو مسیر پوشه modules ، فایل های افزونه رو پیدا کن و فایل js اش رو ویرایش کن
  19. با درود. من سایتم را کلا عوض کردم. الان توی گوگل وب مستر تولز صفحات سایت قبلی ایندکس می شوند ولی در سایت مپ نیستند . و صفحه 404شناخته شده اند . بایستی با این صفحات چکار کرد.؟. روش اصولی حذف لینک های بدون استفاده چیست؟ که به سئو هم آسیب نزنه میدانم که حذف موقت را برامون گذاشته ولی این کار درست نیست لازم به ذکر است که سایت قبلی روی هاست دیگری بوده و دامین هم به سرور دیگری منتقل شده
  20. کجا رو باید ویرایش کرد؟ چطوری؟
  21. جدیدا
  22. سلام به وسیله جاوا اسکریپت بهش ارتفاع داده میشه. باید ویرایش بشه
  23. سلام یه قالب مذهبی نیاز داشتم مثل قالب قدر یا یاسن خلیلان رسانه متاسفانه فایل هایی که برای دانلود قرار دادن ایراد داره و بعد از نصب سایت نمایش داده نمیشه
  24. سلام وقت بخیر اسلایدشو سایتم تو موبایل از پایین فاصله میگیره اما تو لپ تاپ سالمه مشکل از کجاست؟ آدرس : http://www.mf-group.ir ممنون
  25. سلام این تایپ مربوط به چندین سال پیش هست و آموزش دهنده در انجمن فعالیت ندارد . اکشن خودتون ساختید یا دانلود کردید ؟ اگر دانلود کردید ممکن هست ابزارها و ویزگی های یکه در ساخت اکشن توسط سازنددش انجام شده شما بروی فتوشاپ خودتون ندارید و خطا میده
  26. سلام تابع mb_string را در وب سرویس فعال کنید فایل INSTALLDIR\php\php.ini را باز کنید و کامای اول 2 خط زیر را بردارید extension=php_fileinfo.dll extension=php_mbstring.dll یک بار ومپ را ریستارت کنید
  27. سلام من در هنگام ورود به وردپرس با پیغام خطایThe site is experiencing technical difficulties رو به رو میشوم در هنگام ورود به پی اچ پی مای ادمین هم با خطای Fatal error: Call to undefined function mb_detect_encoding() in C:\wamp64\apps\phpmyadmin4.6.4\libraries\php-gettext\gettext.inc on line 177 رو به رو میشوم لطفا راهنمایی کنید.
  28. سلام. مدیرجان من در مورد اکشن در فتوشاپ سوالی مطرح کردم در این تایپیک که دیگه نیاز نیست مطرحش کنم. ممنون میشم اگر بتونی یک نگاهی بهش بندازی.
  1. نمایش فعالیت های بیشتر