تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. سلام من میخوام یه قالب جوملا ریسپانسیو طراحی کنم یعنی از بوت استرپ استفاده کنم.در طراحی قالب مثلا من یه div درست میکنم و از مدیریت جوملا ماژول تبلیغات را داخل دایو لود میکنم و عکس img تبلیغ در سایت نمایش داده می شود،مشکل از اون جایی هست که موقع ریسپانسیو کردن خود عکس یا img تبلیغ در کد نویسی قالب در دسترسم نیست که کلاسimg-responsive بهش بدم منظورم اینه این img از پنل مدیریت لود میشه من فقط میتونم کلاس های img پیدا کنم و در css روی انها کار کنم ،من میخوام به یه شکلی کلاس img-responsive را به عکس یا عکس های قالبم بدم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
  3. سلام یه ماژول خبری هست صد در صد به کارت میاد اما باید از سایت سازندش به صورت ارزی خریداریش کنی. ادرس سایت خارجیش میزارم هم نمونه خود جوملا داره و هم k2 فقط باید یه لایوت portal داره همراهش بخریش تا کارتو راه بندازه. این ادرس سایتش هست https://www.raxo.org/
  4. سلام مستندات کاملش رو میتونی از وبسایت Joomshaper مطالعه کنید. https://www.joomshaper.com/documentation/helix-framework/helixultimate#custom-code کافیه یه فایلی به نام custom.css توی فولدر استایل css بسازی و هر تغییراتی که لازم داری رو اونجا اعمال کنی، بعدش باید بدونی که هر تغییری توی این فایل انجام بدی کاملا بر روی قالب سایتت تاثیر گذاره و بر روی قالبت رونویسی میشه. توی بروزرسانی ها این فایل سرجاش میمونه و همراه قالبت به روز نمیشه ، برای همین تغییراتی که اعمال کردی عوض نمیشه. اون آپدیتی هم که احتمالا داری میبینی پلاگین فریم ورک هلیکس هست که پیش نیاز قالبه و بایستی به روز بشه، ضمنا سایتت رو همیشه به روز نگه دار، و قبل از هر بروزرسانی از سایت بکاپ بگیر...
  5. دیروز
  6. ممنونم از راهنماییتون چطوری باید فایل custom.css رو بسازم؟ کجا باید این کارو انجام بدم؟ اتفاقا یه پیام برای بروز رسانی قالب همراه با اخطار اومده که اول مطمئن بشم این نسخه بروزرسانی با جوملای من سازگاره
  7. هلیکس خطا نمیده، ولی کدهای شما کامپایل میشن و هر کدی که توی SASS یا LESS نوشتی پاک میشه برای همینه که شما دسترسی ندارید توی المنت ها، شما بایستی یه فایل custom.css بسازید و تغییراتی که نیاز دارید رو اونجا بنویسید تا اینکه هنگام کامپایل فایل تغییرات شما حذف نشه، همینطور موقع بروزرسانی قالب به مشکل برنخوری، ضمنا بعد تغییرات کش سایت و مرورگر رو خالی کنید
  8. منظورم اینه که من وقتی این تغییرات رو در theme.less اعمال کردم و ذخیره کردم در پیچ خانه وقتی المنت میگیرم نمیاد و فکر میکنم برای همینه که یه دفعه میره رو صفحه خطا. الان چند باره که این اتفاق میفته و من هربار هلیکسو نصب می کنم ولی تو فیلم آقای طالبی این تغییرات براشون اعمال میشد وقتی المنت میگرفتن، نمیدونم چرا مال من نمیشه.
  9. سلام بله هستش. راحت ترین راه استفاده از کلاس های سری -d. هست. فرمول کلی به این صورت هست: .d-{breakpoint}-{value} که breakpoint همون اندازه نمایشگر در سایز های SM و MD و LG و XL هست و value هم یکی از مقادیر صفت display شامل: none inline inline-block block table table-cell table-row flex inline-flex هست. برای مخفی کردن یک عنصر در سایز XS هم از d-none می تونی استفاده کنی. نحوه استفاده از این کلاس ها هم به این صورت هست که به عنوان مثال می خواید یک div در سایز موبایل یعنی XS مخفی و در سایز LG نمایش داده بشه. بنابراین اینطوری می نویسیش: <div class="d-none d-lg-block"> </div> توجه داشته باش وقتی از d-none استفاده می کنی دیگه لازم نیست برای تک تک brackpoint ها از کلاس های سری -d. استفاده کنی. وقتی کلاس d-none رو مینویسی عنصر div در تمام اندازه ها مخفی میشه و وقتی کلاس d-lg-block رو می نویسی به سایز های بعد از LG یعنی LG و XL هم اعمال میشه. ترکیب کلاس های -col با -d. خیلی کارت رو در نمایش محتوای سایت منعطف می کنه.
  10. بیز حمت دکمه پسندیدم رو بزن
  11. هفته گذشته
  12. سلام به همه دوستان در بوت اسارپ 4 ،در قسمت گرید سیستم ،کلاس مخفی کردن یک عنصر در حالت های دکستاپ یا تبلت یا موبایل حذف شده یا هنوز هم هستش؟ ایا راه حل دیگری برای مخفی کردن یک عنصر وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
  13. اگر کدهای css صفحه رو با المنت گرفتن تفییر ندیم و فقط در صفحه less تغییرات رو انجام بدیم هلیکس خطا میده؟
  14. سلام شما بایستی برای اینجور کارها وارد phpMyAdmin بشید و از SQL خروجی بگیرید تا بعدا بتونید درون ریزی کنید تا به مشکل بر نخورید. حالا که از زمپ نسخه پشتیبانی تهیه کردید، به مسیر زیر برید. Xampp > mysql > data لیستی از فولدرهایی باید داشته باشید ،مثل performance_schema ، mysql و sys که فولدرهای پیش فرض هستند، مابقی فولدرها، دیتابیس هایی هستند که شما ساختید. فایل های درون این پوشه ها دونه دونه جدول های دیتابیس به فرمت FRM و IBD هستند. از این فولدر باید بکاپ بگیرید، و به زمپ جدید منتقل کنید ببینید جواب میگیرید یا خیر، اگر جواب نگرفتید با جایگزین کردن دیتابیس بایستی اول جدول ها رو دوباره بسازی و این فایل ها رو جایگزین جدول های سابق بکنید.
  15. سلام فکر کنم CW News به کارت بیاد، با کمی ویرایش https://www.cwjoomla.com/extensions/cw-news
  16. سلام من یه ماژول می خوام که اخبار رو به مثل عکس زیر نشون بده، عکس بغل با عنوان و چکیده، دکمه آرشیو هم آخرش داشته باشه فقط غیر از گلوبال نیوز و آیدا نیوز معرفی کنید لطفا ممنون
  17. با سلام دوستان من قبلا یه سایتی رو در زمپ طراحی کرده بودم و بخاطر مشکلات ویندوز مجبور شدم ویندوز رو پاک کنم. البته پوشه زمپ رو کلا از درایو c به d جابه جایی کردم. حالا دوباره در ویندوز جدید زمپ رو نصب کردم و پوشه سایتم رو به اینجا انتقال دادم ولی نمیدونم چطور دیتابیس رو انتقال بدم . دیتابیس کجای زمپ ذخیره میشه تا از پوشه زمپ قبلی بردارم و به زمپ جدید بریزم تا کار کنه
  18. سلام دقیقا همینطوره. کلاس های گرید سایت رو رسپانسیو می کنن. بقیه کلاس ها رنگ و لعاب سایت هستن که خود جوملا هندل می کنه
  19. سلام دوستان عزیز من میخوام یک قالب برای جوملا طراحی کنم و با استفاده از بوت استرپ قالبو ریسپانسیو کنم .سوال اینکه من هر چه اموزش های بوت استرپ نگاه کردم فقط قسمت بخش بندی یا گرید سیستم بوت استرپ برای طراحی قالب جوملا نیاز هست به بخش های دیگه نیازی زیادی نیست چون ماژول ها خودشون تم و تنظیماتی دارند که نیازی به استفاده بیشتر از بوت استرپ نیست. ایا واقعا همین طوره که گفتم یا من اشتباه برداشت کردم؟ممنوم
  20. افزونه برای انتقال مطالب جوملا یا k2 هست ولی برای سایر افزونه ها ندیدم. افزونه هایی هم هست که بشه ماژول ها رو به همراه تنظیمات شون به سایت دیگه انتقال داد. ولی فکر می کنم همونطور که پوردریایی عزیز گفت باید دستی اینکارو انجام بدی. من اطلاعاتم زیاد کامل نیست ولی فکر میکنم باید 3 گام برای انتقال اطلاعات کامپوننت انجام بدی: حتما قبل از تمام این کارها از سایت جدید بکآپ بگیر که هیچ تضمینی نمیدم به فنا نره 1- اگر کامپوننت رو داری تو سایت جدید نصبش کن. اگر نداریش باید بری از تو سایت مرجع در بیاری. برای اینکه بتونی فایل های یک افزونه رو انتقال بدی بهترین راه اینه که فایل xml اش رو بخونی تا بدونی چه پوشه هایی رو کجای هاست ایجاد کرده. بری اون پوشه ها رو پیدا کنی و کپی کنی تو سایت جدید. 2- بعدش نوبت به انتقال جداول مربوط به این افزونه در دیتابیس می رسه. معمول هست که در نام جداول افزونه ها از نام خود افزونه استفاده بشه. مثلا اگر افزونه ات vilevent هست حتما این کلمه رو در جداول مربوط به این افزونه می بینی و از اونجا می تونی بفهمی که این جداول مربوط به این افزونه هست. از تمام جداول بصورت یکجا در phpmyadmin پشتیبانی بگیر و به دیتابیس سایت جدی انتقال بده. 3- اگر کامپوننت رو قبلا داشتی و در سایت جدید نصب کردی از این گام صرف نظر کن ولی اگر نداشتی و فایل ها رو دستی از سایت قبلی به سایت جدید منتقل کردی باید در دیتابیس سایت جدید به جدول افزونه های سایت بری و کامپوننتت رو همونطوری که در سایت قبلی وارد شده وارد جدول مربوطه کنی. تو فکر افتادم یه افزونه برای انتقال کامپوننت ها و اطلاعتشون بنویسم. یه اسپانسر می خواد فقط
  21. سلام خب دیگه حالا چرا میخاید دقیقا از همین یکی کامپیوننت بکاپ داشته باشید؟ به هر حال میتونید از طریق کلاینت MySQL که دارید مثل phpMyAdmin, Adminer, HeidiSQL یا هرچیزی که هاستت در اختیارت گذاشته، جدول های مورد نظرت رو انتخاب و اکسپورتشون کنید. البته پیشنهاد میکنم از سایتت همیشه فول بکاپ بگیری. یا حداقل از SQL فول بکاپ بگیرید.
  22. سلام بابت جوابتون خیلی ممنونم ... از کجا می دونستید میخام از vikevents بکاپ بگیرم؟ اینکه گفتید میتونم دستی ازش بکاپ بگیرم رو میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی چطوری دقیقا؟ چون افزونه هایی که لطف کردید معرفی کردید همشون به صورت کلی بکاپ میگیرن نمیشه مشخص کرد که از یکسری جداول خاص بکاپ بگیره
  23. سلام وقت شما بخیر خب در واقع اگر میخای که از دیتابیس بکاپ بگیری باید بری از کنترل پنل هاست، ولی خب با یکسری افزونه ها اینکار رو از کنترل پنل خود جوملا انجام بدی مثل : https://extensions.joomla.org/extension/easy-joomla-backup/ https://extensions.joomla.org/extension/akeeba-backup/ https://extensions.joomla.org/extension/backup-database/ که برای اینکار دوتای اولی بهتره، و من اولی رو پیشنهاد میدم، البته امتحان نکردم آیا میشه یه جدول های خاصی رو بکاپ گرفت یا خیر، به هر حال شما میتونی از VikEvents بصورت دستی بکاپ بگیرید
  24. سلام وقت به خیر ... چطوری می تونم از دیتابیس یه کامپوننت خاص بکاپ بگیرم ؟ یعنی نمی خام برم داخل cpanel و از کل دیتابیس بکاپ بگیرم ... فقط میخام از یه کامپوننت خاص بکاپ بگیرم ... میشه اینکار کرد؟
  25. ممنون خیلی لطف کردین
  26. خب به صورت پیش فرض خودش لینکش هست، از منوی کاربران > مدیریت > گزینه ها > مجوز ثبت نام کاربران رو روی خیر بگذارید. اسپمرها کراولر هستند، میاند توی وبسایت ها میخزن و تمام لینک ها رو چک میکنند و هر نقطه ضعفی توی سایت پیدا کنند بهش حمله میکنند.
  27. و این که چجوری ثبت نام کاربر رو غیر فعال کنم، پلاگینی با این نام پیدا نکردم راستش
  1. نمایش فعالیت های بیشتر