تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. لیک یکی از تصاویر را در تب جدید باز کنید مثلا لینک زیر http://myportalnews.ir/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=%2Fimages%2Fwomen-trick-for-love-men.png&w=246&h=150&zc=1 در پیامی که نمایش داده میشه خطایی به شرح زیر میده امکان ساخت پوشه ی cache وجود نداره یا دسترسی پوشه ی cache مشکلی داره تنظیمات افزونه رو خوب چک کنید ببینید کجا مسیری برای cache تعریف شده خودتون پوشه ایجاد کنید یا پرمیشن پوشه cache را روی 777 قرار بدید تست کنید
  3. سلام من مشکلم حل نشد روی هاست هم امتحان کردم هنوز ماژولم عکس نشون نمیده اینم آدرس سایتم با همان ماژول ها ممنون http://myportalnews.ir/
  4. سلام موقعیتی برای ماژولی که میخواین تومطلب قرار بدین در نظر نگیرید. در تب اختصاص به منو همه روی گزینه تمام صفحات باشه
  5. متاسفانه با این ماژول هم که گفتین حل نشد.
  6. اگر مایل هستید میتونید اطلاعات سایتت رو بدید براتون چک کنم
  7. خیلی ممنون از شما دوست عزیز. چیزی بعد از اون نیست البته در شرایطهای مختلف تست کردم اما باز نتیجه ای حاصل نشد.
  8. سلام یکسری از منابع سایتت از CDN بارگذاری میشه که الان احتمالا بالا نمیاد. می تونی چندتا تست بزنی، اول مرورگر کشش رو خالی کنی و کش جوملا رو هم همینطور، از یه مرورگر دیگه استفاده کنی، آدرس رو با www یا بدون www بزنی و تست کنی، همینطور با https و بدون s هم اینکار رو انجام بده. من دقیقا همین مشکل رو توی یکی از سایتهام داشتم که بعد از بروزرسانی جوملا پیش اومد و فقط و فقط مثلا با یه آدرس https://www.site.com درست کار میکرد، اگر اینطوری باشه می تونی توی htaccess دستور بدی سایتت فقط با این روش بالا بیاد
  9. دیروز
  10. با سلام و خسته نباشید ... سایت بنده نه تغیراتی در سایت یا قالب انجام ذلذم نه چیزی ووو لی منو های بخش ادمین کار نمی کنند... یعنی به صورت کامل به بخش ادمین وارد میشم ولی هیچ یک از منوها کار نمیکنه .....اسلایدر بنده هم تصاویر رو نشون نمیده .... اول فکردم هکی چیزی هست .. بعد از چک منابع .. فهمیدن فقط مشکل از اجرا نشدن جی کوئری سایت هستش ..... دلیلش هم برام نا معلوم هستش... کسی از دوستان همچین مشکلی برا پیش اومده تا حالا راهنمایی کنه .... در ضمن شکل های عجیبی در کنار منوها ایجاد شده ....مثل این که برا منو ها هات کی تعریف کرده باشی عکس رو پیوست کردم چک کنید...
  11. از پلاگین زیر استفاده کن احتمالا نتیجه بهتری بگیری https://www.regularlabs.com/extensions/modulesanywhere بعد اون برخی از مشتریان ما چی هست؟
  12. با سلام خوسته نباشید. بنده در قسمت مطلب میخواهم یک ماژول را اجرا کنم اما انجام نمیشود به این صورت که روی دکمه ماژول کلیک میکنم و لیست ماژولها را باز میکند. و یک ماژول را انتخاب میکنم و یک قطعه کد به این صورت (مثال) {loadmodule mod_imgscrawler,برخی از مشتریان ما} را ایجاد میکند اما در صفحه کاربری چیزی نشان نمیدهد. عکس از یک صفحه مطلب با یک ماژول اجرا شده را برایتان ارسال میکنم. لطفا کمک کنید.
  13. آموزش خاصی سراغ ندارم ولی چیز خاصی هم نیست از لیست و انکر استفاده کنید به شکل زیر <ul class=""> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> </ul> این بالا از قسمت HTML و یه قسمت هم برای CSS میخاید. برای المنت هات میتونی کلاس و آی دی تعریف کنید، و استایلی که مد نظرت هست رو بنویسی از سودو کلاس هم برای تصاویرت استفاده کن و همینطور اون فلش هایی که به یک سمت هست. برای خطوط بین منوها میتونی از تگ <hr> اچ تی ام ال استفاده کنی یا اینکه با سی اس اس براشون خط بکشی. ساده ترین روش اینکه که همون قالب مدنظرتون رو از سایتی که عکسشو گذاشته دودره کنی
  14. برای اولی آموزشی سراغ ندارید معرفی کنید
  15. سلام عکس اولی رو خیلی راحت میشه بصورت HTML و CSS ساخت و توی یه ماژول سفارشی قرار داد. عکس دوم هم از ماژول RAXO و Wk Article Previewer با هم دیگه استفاده کرده.
  16. سلام خسته نباشید کسی میدونه این عکس منو و عکس ماژول تب ساز اسماشون چیه؟ و از چه ماژول هایی استفاده شده متشکرم
  17. ممنونم استاد روی هاست امتحان میکنم ببینم مشکل حل میشه یا نه فعلا
  18. احتمالا مشکل روی لوکال شما و توابع فعال php هست روی هاست تست کنید فکر میکنم مشکلتون حل بشه
  19. این عکس div , تگ a هست که تصویر مطلب داخلش باید لود بشه
  20. احتمالش هست روی قسمتی که باید تصویر نمایش بده با element مرورگر چک کنید ببینید چه url ای برای عکس ثبت میشه که نمایش داده نمیشه
  21. سلام من روی لوکال هستم امکانش هست که به خاطر اینکه روی لوکال باشم تصویر نشون نمیده؟
  22. توی سایت خودتون فعالش کنید لینک سایتو بزارید قسمتی که عکس نمایش نمیده رو چک کنیم
  23. هفته گذشته
  24. خیلی ممنونم بابت پاسختون
  25. سلام به همه دوستان کسی میتونه این ماژول کدهاش نگاه بکنه ببینه چرا عکس نشان نمی دهد؟ به اکانت سایتش دسترسی ندارم کارم گیر همین ماژول هست ممنون منتظرم RAXO_All-mode_PRO_J3.x_v1.8.zip
  26. دو تا راه دارید: 1-باید بدید برای شما کدنویسی کنن و تغییرات لازم توی افزونه بدن 2- دسترسی به منوی آزمونو با افزونه ی RSMembership پولی کنید که این روش راحت تر هست. http://www.alefyar.com/joomla-learning/rsmembership-tutorial
  27. در لیست پلاگین های خود پلاگین p30 lic یا همچین چیزی هست غیر فعال کنید مشکل رفع میشه
  28. بله ایندکس میشه مشکلی ایجاد نمیشه خیلی مواقع با این ترفند میشه منوهای بهتری ساخت و به دلیل کوتاه بودن لینک بهتر ایندکس میشه
  1. نمایش فعالیت های بیشتر