تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. دیروز
  3. پلاگین رایگانی برای اینکار موجود نیست ؟
  4. سلام دوست خوبم من با اتکا به تجربه خودم بهت بگم اگر واقعا بهترین و کم هزینه ترین روش تبلیغات رو میخوای باید بری سراغ تولید محتوا تولید محتوا تقریبا نیاز به هزینه نداره نیاز به تلاش مداوم خلاقیت و آشنایی با فن تولید محتوا داره تولید محتوا میتونه متنی باشه یا ویدویی یا حتی صوتی فقط باید خوب و درجه یک باشه و دست اول من خودم یه مقاله تو سایت گذاشتم در مورد بهترین گوشی تا دو میلیون تومان هنوز بعد 1 سال رتبه اول گوگله نه بک لینک نه تبلیغ روزی حدود 700 تا ورودی میاره برای سایته همین یه مقاله ساده! ولی دست اول و مورد نیاز کاربر... امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.
  5. تو منوی فروشگاه زیر منوی تنظیمات فروشگاه گزینه ای برای جابجایی نمایش واحد پول وجود داره
  6. اون خطی که jquery بارگذاری میکنه حذف کنید و بعد کل سایتو بررسی کنید مشکلی اگر پیدا نشده بود استفاده نکنید ولی برخی افزونه ها نیاز دارند
  7. باید چک کنید کدوم افزونه ها با هم تداخل دارند.تک تک غیر فعال کنید و اونی که تداخل داره رو استفاده نکنید
  8. تو جوملا برای اینکار باید پلاگین نوشته بشه که پلاگینهای نوع editor-xtd هستن
  9. چطور میشه در ویرایشگر tinymce دکمه button اضافه کرد
  10. سلام من با نمایش ریال در ویرچومارت مشکل دارم. الان ریال در سمت راست عدد درج می شه و من می خوام به سمت چپ عدد انتقال پیدا کنه. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
  11. چطور خطای تداخل جاوا اسکریپت حل کنم؟
  12. هفته گذشته
  13. سلام خسته نباشید مثل اینکه یکی از ماژول هام با فایل اصلی جی کویری مشکل داره تا اون فعاله این نشون نمیده تا این غیر فعاله این نشنون نمیده.در واقع می خواستم ببینم من به فایل جی کویری نیاز دارم میدونم که فایل جی کوری برای بوت استرپ باید باشه اما من زیاد از بوت استرپ استفاده نکردم فقط از سیستم گرید استفاده کردم و قابلیت فلیکس بوت استرپ همین. فکر نکنم در گرید و فلیکس نیاز به جی کویری باشه نظر شما چیه؟لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم
  14. کار خاصی نمیخاد انجام بدید از منوی نصب افزونه ها برید و افزونه رو نصب کنید
  15. از سایتی که آدرس دادین دانلود کردم. حالا لطفا میگین چه جوری نصبش کنم؟؟؟ گام به گام لطفا
  16. زبان سایت ربطی به سئوی سایت نداره. سئو اصول و قواعد خودش رو داره که باید اونها رو رعات کنید
  17. اگه این کاری که فرمودین انجام بدم، مشکل حتما رفع میشه؟ اینکه سایت به روز نمیشه و مطلب نمیشه ایجاد کنم و ...؟؟؟؟
  18. دو تا خطای اول مربوط به اینه که نمیتونه اون فایلها رو پیدا کنه تو مسیری که تعریف کردید خطاهای دیگه مربوط به جاوااسکریپت و جی کوئری هست که ممکنه بخاطر تداخل باشه
  19. به صورت زیر $document = JFactory::getDocument(); // برای فایل جاوا اسکریپت $document->addScript('/templates/mytemplate/js/jquery.js'); // برای فایل css $document->addStyleSheet('/templates/mytemplate/css/bootstrap.js');
  20. وقتی مطلب جدید ایجاد میکنم پیغام انگلیسی بالای صفحه که تو تصویر موجوده، میاد و سایت هم دیگه باز نمیشه چه اروریه؟ مشکل از چیه؟ خواهش میکنم راهنماییم کنین بتونم خودم درستش کنم ممنون
  21. پس برای رفع مشکل باید نسخه ی فارسی k2 که با تاریخ شمسی مشکلی نداره تهیه کنید . میتونید از سایت arasjoomla.ir تهیه کنید و مشکلتونو رفع کنید
  22. سایت مربوط به یه موسسه اس. اجازه این تغییرات رو ندارم، چون من تنها ادمین نیستم... چند تا ادمین داره اینکه به روز نمیشه و منوها به هم ریخته وقتی دکمه افزودن آیتم رو میزنم و مطلب جدید تو قسمت آخرین مطالب نمیاد و همینطور رو سایت هم بارگذاری نمیشه باید چکار کنم؟؟؟
  23. سلام فایل های جاوا اسکریپت توی پوشه js قالبم را در فایل index.php چطور آدرس بدم که خطا نده ممنون
  24. آدرس وب سایت shabnaam.com
  25. سلام در قسمت inspect مرورگر وقتی می خواهیم یک صحفه را کدهای html را ببینیم در قسمت کنسول چند خطا برای سایتم میاد میشه نگاه کنید ببینید چطوری حل میشه ممنون میشم. اینم یه عکس از خطاها اما کامل نیفتاده.لطفا بیایید صحفه سایت و اینسپکت بزنید ببینید خطاها چیه
  1. نمایش فعالیت های بیشتر