تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. سلام بله هستش. راحت ترین راه استفاده از کلاس های سری -d. هست. فرمول کلی به این صورت هست: .d-{breakpoint}-{value} که breakpoint همون اندازه نمایشگر در سایز های SM و MD و LG و XL هست و value هم یکی از مقادیر صفت display شامل: none inline inline-block block table table-cell table-row flex inline-flex هست. برای مخفی کردن یک عنصر در سایز XS هم از d-none می تونی استفاده کنی. نحوه استفاده از این کلاس ها هم به این صورت هست که به عنوان مثال می خواید یک div در سایز موبایل یعنی XS مخفی و در سایز LG نمایش داده بشه. بنابراین اینطوری می نویسیش: <div class="d-none d-lg-block"> </div> توجه داشته باش وقتی از d-none استفاده می کنی دیگه لازم نیست برای تک تک brackpoint ها از کلاس های سری -d. استفاده کنی. وقتی کلاس d-none رو مینویسی عنصر div در تمام اندازه ها مخفی میشه و وقتی کلاس d-lg-block رو می نویسی به سایز های بعد از LG یعنی LG و XL هم اعمال میشه. ترکیب کلاس های -col با -d. خیلی کارت رو در نمایش محتوای سایت منعطف می کنه.
  3. بیز حمت دکمه پسندیدم رو بزن
  4. دیروز
  5. سلام به همه دوستان در بوت اسارپ 4 ،در قسمت گرید سیستم ،کلاس مخفی کردن یک عنصر در حالت های دکستاپ یا تبلت یا موبایل حذف شده یا هنوز هم هستش؟ ایا راه حل دیگری برای مخفی کردن یک عنصر وجود دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
  6. اگر کدهای css صفحه رو با المنت گرفتن تفییر ندیم و فقط در صفحه less تغییرات رو انجام بدیم هلیکس خطا میده؟
  7. سلام شما بایستی برای اینجور کارها وارد phpMyAdmin بشید و از SQL خروجی بگیرید تا بعدا بتونید درون ریزی کنید تا به مشکل بر نخورید. حالا که از زمپ نسخه پشتیبانی تهیه کردید، به مسیر زیر برید. Xampp > mysql > data لیستی از فولدرهایی باید داشته باشید ،مثل performance_schema ، mysql و sys که فولدرهای پیش فرض هستند، مابقی فولدرها، دیتابیس هایی هستند که شما ساختید. فایل های درون این پوشه ها دونه دونه جدول های دیتابیس به فرمت FRM و IBD هستند. از این فولدر باید بکاپ بگیرید، و به زمپ جدید منتقل کنید ببینید جواب میگیرید یا خیر، اگر جواب نگرفتید با جایگزین کردن دیتابیس بایستی اول جدول ها رو دوباره بسازی و این فایل ها رو جایگزین جدول های سابق بکنید.
  8. سلام فکر کنم CW News به کارت بیاد، با کمی ویرایش https://www.cwjoomla.com/extensions/cw-news
  9. سلام من یه ماژول می خوام که اخبار رو به مثل عکس زیر نشون بده، عکس بغل با عنوان و چکیده، دکمه آرشیو هم آخرش داشته باشه فقط غیر از گلوبال نیوز و آیدا نیوز معرفی کنید لطفا ممنون
  10. با سلام دوستان من قبلا یه سایتی رو در زمپ طراحی کرده بودم و بخاطر مشکلات ویندوز مجبور شدم ویندوز رو پاک کنم. البته پوشه زمپ رو کلا از درایو c به d جابه جایی کردم. حالا دوباره در ویندوز جدید زمپ رو نصب کردم و پوشه سایتم رو به اینجا انتقال دادم ولی نمیدونم چطور دیتابیس رو انتقال بدم . دیتابیس کجای زمپ ذخیره میشه تا از پوشه زمپ قبلی بردارم و به زمپ جدید بریزم تا کار کنه
  11. هفته گذشته
  12. سلام دقیقا همینطوره. کلاس های گرید سایت رو رسپانسیو می کنن. بقیه کلاس ها رنگ و لعاب سایت هستن که خود جوملا هندل می کنه
  13. سلام دوستان عزیز من میخوام یک قالب برای جوملا طراحی کنم و با استفاده از بوت استرپ قالبو ریسپانسیو کنم .سوال اینکه من هر چه اموزش های بوت استرپ نگاه کردم فقط قسمت بخش بندی یا گرید سیستم بوت استرپ برای طراحی قالب جوملا نیاز هست به بخش های دیگه نیازی زیادی نیست چون ماژول ها خودشون تم و تنظیماتی دارند که نیازی به استفاده بیشتر از بوت استرپ نیست. ایا واقعا همین طوره که گفتم یا من اشتباه برداشت کردم؟ممنوم
  14. افزونه برای انتقال مطالب جوملا یا k2 هست ولی برای سایر افزونه ها ندیدم. افزونه هایی هم هست که بشه ماژول ها رو به همراه تنظیمات شون به سایت دیگه انتقال داد. ولی فکر می کنم همونطور که پوردریایی عزیز گفت باید دستی اینکارو انجام بدی. من اطلاعاتم زیاد کامل نیست ولی فکر میکنم باید 3 گام برای انتقال اطلاعات کامپوننت انجام بدی: حتما قبل از تمام این کارها از سایت جدید بکآپ بگیر که هیچ تضمینی نمیدم به فنا نره 1- اگر کامپوننت رو داری تو سایت جدید نصبش کن. اگر نداریش باید بری از تو سایت مرجع در بیاری. برای اینکه بتونی فایل های یک افزونه رو انتقال بدی بهترین راه اینه که فایل xml اش رو بخونی تا بدونی چه پوشه هایی رو کجای هاست ایجاد کرده. بری اون پوشه ها رو پیدا کنی و کپی کنی تو سایت جدید. 2- بعدش نوبت به انتقال جداول مربوط به این افزونه در دیتابیس می رسه. معمول هست که در نام جداول افزونه ها از نام خود افزونه استفاده بشه. مثلا اگر افزونه ات vilevent هست حتما این کلمه رو در جداول مربوط به این افزونه می بینی و از اونجا می تونی بفهمی که این جداول مربوط به این افزونه هست. از تمام جداول بصورت یکجا در phpmyadmin پشتیبانی بگیر و به دیتابیس سایت جدی انتقال بده. 3- اگر کامپوننت رو قبلا داشتی و در سایت جدید نصب کردی از این گام صرف نظر کن ولی اگر نداشتی و فایل ها رو دستی از سایت قبلی به سایت جدید منتقل کردی باید در دیتابیس سایت جدید به جدول افزونه های سایت بری و کامپوننتت رو همونطوری که در سایت قبلی وارد شده وارد جدول مربوطه کنی. تو فکر افتادم یه افزونه برای انتقال کامپوننت ها و اطلاعتشون بنویسم. یه اسپانسر می خواد فقط
  15. سلام خب دیگه حالا چرا میخاید دقیقا از همین یکی کامپیوننت بکاپ داشته باشید؟ به هر حال میتونید از طریق کلاینت MySQL که دارید مثل phpMyAdmin, Adminer, HeidiSQL یا هرچیزی که هاستت در اختیارت گذاشته، جدول های مورد نظرت رو انتخاب و اکسپورتشون کنید. البته پیشنهاد میکنم از سایتت همیشه فول بکاپ بگیری. یا حداقل از SQL فول بکاپ بگیرید.
  16. سلام بابت جوابتون خیلی ممنونم ... از کجا می دونستید میخام از vikevents بکاپ بگیرم؟ اینکه گفتید میتونم دستی ازش بکاپ بگیرم رو میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی چطوری دقیقا؟ چون افزونه هایی که لطف کردید معرفی کردید همشون به صورت کلی بکاپ میگیرن نمیشه مشخص کرد که از یکسری جداول خاص بکاپ بگیره
  17. سلام وقت شما بخیر خب در واقع اگر میخای که از دیتابیس بکاپ بگیری باید بری از کنترل پنل هاست، ولی خب با یکسری افزونه ها اینکار رو از کنترل پنل خود جوملا انجام بدی مثل : https://extensions.joomla.org/extension/easy-joomla-backup/ https://extensions.joomla.org/extension/akeeba-backup/ https://extensions.joomla.org/extension/backup-database/ که برای اینکار دوتای اولی بهتره، و من اولی رو پیشنهاد میدم، البته امتحان نکردم آیا میشه یه جدول های خاصی رو بکاپ گرفت یا خیر، به هر حال شما میتونی از VikEvents بصورت دستی بکاپ بگیرید
  18. سلام وقت به خیر ... چطوری می تونم از دیتابیس یه کامپوننت خاص بکاپ بگیرم ؟ یعنی نمی خام برم داخل cpanel و از کل دیتابیس بکاپ بگیرم ... فقط میخام از یه کامپوننت خاص بکاپ بگیرم ... میشه اینکار کرد؟
  19. ممنون خیلی لطف کردین
  20. خب به صورت پیش فرض خودش لینکش هست، از منوی کاربران > مدیریت > گزینه ها > مجوز ثبت نام کاربران رو روی خیر بگذارید. اسپمرها کراولر هستند، میاند توی وبسایت ها میخزن و تمام لینک ها رو چک میکنند و هر نقطه ضعفی توی سایت پیدا کنند بهش حمله میکنند.
  21. و این که چجوری ثبت نام کاربر رو غیر فعال کنم، پلاگینی با این نام پیدا نکردم راستش
  22. مرسی ممنون اما چطوریه وقتی که اصلا نذاشتم توی هیچ منویی، این هست؟ منظورم اینه لینکش رو شما از کجا پیدا کردین؟
  23. سلام مشکل شما از لینک زیره http://www.partodc.com/index.php?option=com_users&view=registration درسته که شما خودتون لینک ثبت نام به منو اختصاص ندادید، یا فرم ورودی به ماژولی اختصاص ندادین، ولی جوملا خودتش مستقیما لینک ثبت نام داره، شما باید کلا ثبت نام کاربران رو غیرفعال کنی و یا اینکه پلاگین ضد اسپم گوگل یا چیز دیگه ای رو نصب کنی
  24. آدرس سایت: www.partodc.com
  25. سلام دوستان من چند وقته توی سایتم به طور دایم کاربر اسپم ثبت نام میکنه، در حالی که اصلا فرم عضویت یا هر چیر دیگه ایی که بتونه توی سایت ثبت نام کنه نیست، روزانه حدود 100 تا کاربر با آیدی چرت و پرت توی سایت ثبت نام میکنند و واقعا موندم چجوری این کارو میکنن. اسکیرین شات گرفتم و گذاشتم لطفا اگه کسی میدونه مشکل کجاست راهنمایی کنه، ممنون
  26. سلام نسخه php هاست رو چک کن روی 5.6 یا 7.1 باشه
  27. کسی نیست راهنمایی کنه؟
  1. نمایش فعالیت های بیشتر