تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. Today
  2. نه چیزی نصب نشده، ولی سایت رو از یه هاست به این هاست جدید منتقل کردم msagroup.ir
  3. منوی فروشگاه همون لینک صفحه اول رو داره. یا آیتم های منو رو تو منوی اشتباه ایجاد کردی
  4. سلام افزونه نصب نکردی؟ لینک بده منم ببینم
  5. سلام، وقتی آدرس صفحه مدیریت سایت رو میزنم به صفحه اصلی سایت منتقل میشه. مشکل چی میتونه باشه و یا چطوری میتونم مشکل رو پیدا کنم؟
  6. با سلام تو سایت آیتم منو های جومشاپینگ رو می سازم ولی عمل نمیکنه الان از نوع تمامی دسته ها درست کردم ولی تو سایت عمل نمیکنه www.netfarda.ir
  7. دیروز
  8. به نظرتون با تغییر فونت درست میشه کلا؟ باشه توکل بر خدا شایدم بشه الان انجام میدم مرسی
  9. سلام سئوت زیاد خوب نیست. مثلا تو منوی جراحی زیبایی صورت دو تا تگ h1 دیدم. طبق قوانین سئو شما در هر صفحه حتما و فقی یک تگ h1 باید داشته باشید. در مورد بقیه heading ها تعداد مهم نیست. ولی در مورد h1 مهمه. مواردی که موبایل فرندلی نیست رو تنها یه مورد دیدم. اونهم این بود که مثلا تو همین صفحه جراحی زیبایی صورت تیتر بالای من باید تو موبایل ریز تر بشه تا زیر منو نره. با css قابل حل هست. فونت رو تو سایز موبایل یه ذره کوچیک کن
  10. هفته گذشته
  11. سلام دوستان من یه سایت جوملا طراحی تکردم رو سئوش خیلیییی وقت گذاشتم ولی این قالب موبایل فرندلی نیست چیکار کنم این سایتمه http://jarahezibai.ir ممنون میشم بتونم از راهنمایی ها و تجربه هاتون استفاده کنم
  12. دوتا نقطه ها رو بردار تست کن من خودمم گاهی قاطی میکنم... داشتن یه CDN برای فونت ها اینجا خیلی به کار میاد.
  13. حدس می زدم باید اینکارو کنم خیلی ممنونم
  14. خیلی ممنونم بابت جوابتون ... حتما امتحانش می کنم
  15. متوجه نشدم ... یعنی مثلا ممکنه فونت ها رو داخل پوشه ی fonts نریخته باشم؟ آدرس همشون که با ../fonts شروع میشه و همه ی فونت ها هم که داخل پوشه ی فونت هستن
  16. باید جدولهای قبلی رو حذف و جدول جدید رو ایمپورت کنید
  17. سلام آدرس دهی فونت هات رو چک کن احتمالا مسیردهی اشتباهه...
  18. سلام خود جوملا اینجوری لینک دهی میکنه، بخاطر مسیردهی جوملا و یا افزونه هاست یا هرچیز دیگه. برای اینکه مشکلت حل بشه، شما بایستی از لینک های Canonical یا استاندارد استفاده کنید، پیشنهاد میکنم افزونه ای برای اینکار نصب کنی تا جوملا لینک استانداردی رو انتخاب و سایت رو با اون آدرس باز کنه. افزونه ای مثل Aimy Casnonical که با Aimy Sitemap هر دو کاملا مچ هستند.
  19. سلام وقت به خیر ... من به تازگی متوجه شدم که مطالب من با دو لینک در دسترس هستند... یک لینک مربوط به کتگوری ای هست که مطلب داخلش هست و لینک دیگه مربوط به اون صفحه ای از منو هست که مطلب داخلشه .. اگر بخام واضح تر بگم در نظر بگیرید من یه مطلب در مورد دستور پخت کباب رو در زیر منوی غذای گرم در منو آشپزی گزاشتم و این مطلب در گتگوری غذای ایرانی هست ... به این صورت من دو تا آدرس برای این مطلب دارم به این شکل: mysite.com/ashpazi/ghazaye-garm/kabab این آدرس مربوط به منوی من هست mysite.com/ghazaye-irani/kabab این آدرس مربوط به کتگوری مطلب هست هر دو به یک مطلب یکسان هدایت میشن! این مشکل مربوط به خود جوملا هست یا فریم ورک گانتری؟ و اینکه میشه کاری کرد که فقط با یک آدرس در دسترس باشه؟
  20. اگه بخوام از ریدایرکت استفاده کنم، دو تا مسئله پیش میاد: 1- تعداد صفحات سایت جدید کمتر هستند و بعنوان مثال من 10 مطلب از سایت قدیم رو داخل یک مطلب قرار دادم، حالا اگه 10 تا لینک رو روی یک لینک ریدایرکت کنم، گوگل ایراد همپوشانی (coverage) نمیگیره؟ 2- محتوای مطالب کاملا تغییر کرده ولی کلمات کلیدی و مهم رو توی مطالب جدید کامل رعایت کردم، این تغییر ناگهانی باعث اشکال نمیشه؟
  21. سلام و وقت بخیر من یک وب سایت جوملایی دارم که تقریبا توی کلمات کلیدی مد نظرم جایگاه خوبی داره ولی بنا به دلیلی یک سایت ایستا HTML طراحی کردم و میخوام جایگزین سایت خودم بکنم خب قاعدتا این تغییر باعث صدمه به سئو میشه ولی چجوری میتونم این صدمات رو کمتر کنم؟
  22. سلام وقت به خیر من قبلا از فریم ورک گانتری 5 استفاده می کردم ولی چند روزی هست دارم از فریم ورگ هلیکس استفاده می کنم ... به نظرم قدرتمند تره ولی یه جاهاییش برام مبهمه ... مثلا تعویض فونت ... در واقع آپلود فونت دلخواه ... زمانی که از گانتری استفاده می کردم آپلود فونت دلخواه خیلی راحت بود اما در این مورد با هلیکس مشکل دارم ... دوتا آموزش در اینترنت پیدا کردم که لینک هاشون رو اینجا قرار میدم ... طبق اونها عمل کردم ولی نشد: آموزش اول از داکیومنتیشن رسمی خود هلیکس (بعد از ورود به سایت از نوار کناری گزینه ی FAQ رو انتخاب کنید و سپس عبارت How to use custom font رو سرچ کنید) و آموزش دوم از یکی از سایت های ایرانی من کاری که کردم رو عرض می کنم شما لطف بفرمایید بررسی کنید کجا اشتباه کردم: از پوشه ی fonts داخل لپ تاپ خودم، فونت IRAN SANS.ttf رو داخل یکی از سایت های تبدیل فرمت فونت به فرمت های woff و eof تبدل کردم و هر 3 فرمت رو (eof و ttf و woff) داخل مسیر templates/template-name/fonts کپی کردم ... بعد وارد مسیر templates/template-name/css شدم و یک فایل به اسم custom.ccs ساختم و داخل اون کد زیر رو قرار دادم: @font-face { font-family: 'IRAN_Sans'; src: url('../fonts/IRAN_Sans.eot'); src: url('../fonts/IRAN_Sans.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('../fonts/IRAN_Sans.woff') format('woff'), url('../fonts/IRAN_Sans.ttf') format('truetype'); } طبق آموزش بعد از اینکار وقتی سایت رو رفرش می کردم باید فونت عوض می شد ... نمی دونم مشکلش چیه ... ممنون میشم اگر نظری دارید راهنماییم کنید.
  23. البته یه چیزی .... وقتی کامپوننت خام رو نصب کنیم هم یه سری جداول مربوط به اون کامپوننت ایجاد میشه همون لحظه ی نصب، که احتمالا عنوانشون با عنوان یه سری از جداول مربوط به اون کامپوننت توی سایت اصلیم یکین ... وقتی این جداولی که عنواین یکسان دارن رو ایمپورت می کنم مشکلی پیش نمیاد؟ دوتا از هر جدول ایجاد نمیشه؟
  24. من فکر می کنم اگر این کار رو کلا به صورت دستی انجام بدم بهتر باشه بدون کمک کامپوننت ... ببینید من درست منظورتون رو متوجه شدم ؟ : من اول از سایتم بکاپ میگیرم برای احتیاط ... بعد کامپوننت خام رو نصب می کنم روی سایتم ... بعد وارد phpmyadmin سایت اصلیم میشم و جداولی که مربوط به اون کامپوننت هست رو انتخاب می کنم و از پایین صفحه گزینه ی اکسپورت رو میزنم ... بعد وارد سایتم روی لوکال هاست میشم و در phpmyadmin میشم و روی تب ایمپورت میرم و فایل رو آپلود می کنم و از پایین صفحه گزینه ی go رو میزنم ... درسته؟ به صورت تئوری باید جواب بده درست میگم؟ منظور از پشتیبان گرفتن از جداول دیتابیس همون اکسپورت کردنشون و ایمپورت کردنشون توی سایت دوم هست دیگه درسته؟ بازم ببخشید اگر خیلی آماتور میپرسم
  25. با سلام , راستش میخوام بعد از چندسال دوری از جوملا یک سایت راه بندازم که باید یک قسمت در سایت اضافه کنم که کاربران در زمان اعلام شده وارد اون قسمت سایت بشن و مثلا در آزمون چند گزینه ای شرکت کنن. پیاده سازی سایت با جوملا جومینا 3.7.3 و طراحی صفحه ورود و اینا رو انجام دادم تقریبا. ولی رفتم دنبال افزونه های آزمون ساز بگردم که با جوملا 3 بخونه و از اون مهمتر ، فارسی سازیش اوکی باشه ، دیدم حوصله شو اصلا ندارم گفتم بپرسم ببینم اساتید چند میگیرن کمک کنن ؟ مثلا این افزونه رو آماده کنن و برای نصب بهم بدن و بعد از نصب هم اگه مشکلی بود کمک کنن باتشکر.
  26. دیتابیس و یه سری فایل ها رو ناقص گرفته. ازجدول های افزونه ات دستی پشتیبانی بگیر و بریز تو لوکال. فایل های افزونه در هر دو مسیر کاربری و مدیریت رو هم کپی کن تو لوکال
  27. در Coverage تعدادی لینک های قدیمی را Indexed, not submitted in sitemap گزارش داده. و Status: Valid چکارشون کنم؟؟
  28. سلام آقای مردانه زاده ... خیلی ممنونم بابت جوابی که دادید ... من این روشی که گفتید رو امتحان کردم ولی جواب نداد البته شاید من اشتباه انجام دادم ... از کامپوننت ویک ایونتسم خروجی گرفتم و روی لوکال نصب کردم ... هم ارور داد هم نصب شد! جالبه که کامپوننت خام نبود و یه مقداری از اطلاعات کامپوننت هم نصب شد ولی همه ی اطلاعاتی که روی کامپوننتم روی سایت داشتم کامل نصب نشد! شایدم کامپوننتش باگ داشته باشه ... البته موقع نصب هم ارور داد که اسکیرین شاتش رو براتون میفرستم : البته شما یه موردی رو داخل سایتتون در مورد همین کامپوننت توضیح داده بودید که گفتید باید تغییراتی رو در فایل نهایی ایجاد کنیم تا نصب بشه ولی فکر کنم شامل این مورد من بشه چون برای من به هر حال نصب شد ولی کامل اطلاعات رو وارد سایت جدید (لوکال در این مثال) نکرد. به هر حال بازم ممنونم.
  1. نمایش فعالیت های بیشتر