تمامی فعالیت ها

این جریان به طور خودکار بروز می شود   

  1. ساعت گذشته
  2. سلام وقتتون به خیر بابت پاسختون ممنونم ولی چطوری میشه هنگام انتشار مطلب چند دسته بندی با هم انتخاب کرد؟ من جوملای 3.9.3 استفاده می کنم و اینطوریه فقط امکان انتخاب یک دسته بندی رو دارم
  3. Today
  4. درود اصلا نیاز به استفاده از هیچ افزونه ای نیست . شما زمان درج مطلب به تعداد دلخواه دسته بندی یا مجموعه رو انتخاب کن . یه مطلب منتشر میشه نه به تعداد انتخاب شما کپی بشه اون مطلب پس تاثیر منفی روی سئو نداره
  5. سلام افزونه جدیدی نصب کردید ؟
  6. توی فایل سی اس اس کد زیر رو اضافه کن #sgfooter { padding: 5px; color: #ccc; font-size: 7px; display: none; }
  7. درود احتمالا مشکل از قالب باشه ، با قالب پیش فرض جوملا تست کنید
  8. منو با هر نوع آیتم منو درست میکنم در سایت وقتی با موس روی منو میریم مثل تصویر میشه و اینجوری منو کار نمیکنه
  9. سلام دوستان من به یه مشکل حاد برخوردم چند روزی هست که سایتم خیلی خیلیی کند بالا میاد . به هاست تیکت زدم میگه برنامه های در حال اجرای شما در حافظه خیلی زیاده کسی میتونه کمکی بهم بکنه اینم آدرس سایتمه decorprint.ir
  10. دیروز
  11. هفته گذشته
  12. اگر شما افزونه رو خریداری کردید بهتره از پشتیبانی سایت اصلی درخواست کمک کنید، فکر میکنم کمتر از 24 ساعت جواب میدن
  13. ممنون دوستان درست شد پاسخ لازم نیست تشکر
  14. منم روی لوکال زمپ هستم هم داخل قالب خودم و هم قالب پورتواستار جوملا تست کردم عکس نشان نمی دهد.در ضمن در قالب خودم هم تم raxo اعمال نمیشه کسی نمیدونه چرا؟
  15. سلام وقت همگی به خیر ... من بعد از کلی جستجو و تست کردن روش های مختلف به جواب رسیدم .. گفتم اینجا هم روشی که امتحان کردم و جواب داده رو بگم شاید بعدا کسی این پست رو خوند به دردش بخوره ... البته اینم بگم آقای پوردریایی خیلی لطف کردن و وقت گزاشتن فریم ورک من رو دانلود کردن و تست کردن و روش کار رو هم توضیح دادن ... من یه پوشه به اسم فرضی pfonts ساختم (به جزfonts) و فونت هایی که اسمشون رو گزاشته بودم p30 (در واقع فونت ایران سنس بود ولی اسمشو گزاشتم p30 که کوتاه تر باشه) رو داخل اون پوشه ی pfonts ریختم ... و داخل پوشه ی css داخل فایل custom.css این کد ها رو قرار دادم: @font-face { font-family: 'p30'; font-style: bold; font-weight: 700; src: url(../pfonts/p30.eot); src: url(../pfonts/p30.eot?#iefix) format('embedded-opentype'), url(../pfonts/p30.woff2) format('woff2'), url(../pfonts/p30.woff) format('woff'), url(../pfonts/p30.ttf) format('truetype'); } p,h1,h2,h3,h4,h5,h6,a,ul,div,tr,td,input{ font-family: "p30" !important; } body *{ letter-spacing:0 !important; } .uk-h1, h1 , .uk-heading-hero { font-size: 30px !important; } امید وارم این روش کاربردی باشه
  16. بله ولی یه سایت معروف ایرانی هست که افزونه های جوملا رو با قیمت 3000 هزارتومن میفروشه ( چون افزونه تجاریه شاید از لحاظ قوانین درست نباشه لینک این سایت رو اینجا قرار بدم ولی مطمینم متوجه شدید کدوم سایت رو میگم! ) میتونید از اون سایت این پلاگین رو تهیه کنید
  17. خواهش می کنم امیدوارم مفید باشه
  18. ممنون از پاسخگوییتون. برم تستش کنم ببینم چیه
  19. اره متوجهم چی میگید ... برای یه فایل ساده طی کردن اینهمه مرحله مسخرست .. اول آدرس میگیره بعد تاییده ی سفارش داره و ... این دیجکام رو مطمین هستم که به این سبک نیست ولی دقیق یادم نیست که حالت سبد خرید داشت یا مستقیم فایل رو میفروخت ... ولی فکر می کنم سبد خرید داشت ... یعنی کاربر میتونست هر چند تا فایل که بخاد به سبد خرید اضافه کن بعد بره از اونجا پرداخت کنه ... ولی در کل هر چی باشه از j2 store بهتره
  20. ببینین ؛کامپوننت j2store رو امروز ک کار کردم ، همه جا بود، فارسیش رو دانلود کردم خیلی راحت و کلی آموزش و رفع اشکال تو وب داشت، بخش مدیریتش اوکیه ، ولی بخش کاربرش، یعنی موقع خرید خیلی مرحله به مرحله س! کاربر ی پرداخت می خواد بکنه، 10 تا مرحله باید بره ! هی ادامه ادامه :)) ترجیح می دم مثه خیلی سایتای فروش با یک کلیک بره تو مرحله پرداخت و بعداز پرداختم لینک دانلود نمایش بده. این digicom اینجوری هست ؟!
  21. خیلی ممنون ولی تجاریه گویا درسته؟
  22. سلام وقت به خیر یه سوالی داشتم ... با استفاده از پلاگین Content Multicategories، میشه یک مطلب رو در دو دسته بندی منتشر کرد ... حالا سوالی که پیش میاد اینه که اینطوری شامل duplicate content نمیشه؟ و گوگل سایت رو جریمه نمیکنه؟ چون اینطوری یک مطلب دو بار در دو دسته بندی در دسترسه ... البته توی سایت رسمی جوملا، خود توسعه دهنده های یه سری توضیحاتی در مورد url مطالب دادن که من خیلی متوجه نشدم چون یک سری اصطلاحات تخصصی داشت ... متن رو براتون کپی می کنم: The plugin has two modes of operation: "Main category" - the article present in the secondary category has the url, including its main category. "Current category" - the article present in the secondary category has the url, include the current category in which it is displayed, and on the page of the article is the canonical link for the url that includes the main category of the material. من فکر می کنم این متن میخواد این توضیح رو بده ... میگه که دو تا حالت داره .. حالت اولش اینطوریه که مطلبی که توی دسته بندی های دوم ( هر تعداد دسته بندی به جز دسته بندی اصلی و اولیه ی مطلب) وجود دارن، لینک دسته بندی اول رو دارن .. یعنی در واقع این مطلب در هر تعداد دسته بندی که باشه فقط یک url داره حالت دومش هم انگار میگه که مطلب توی صفحه ی دسته بندی دوم (به جز دسته بندی اصلی ) آدرس متفاوتی داره که این آدرس بر اساس همون دسته بندی که داخلشه تعریف میشه ولی وقتی روی لینک مطلب کلیک بکنیم باز همون url اصلی رو نمایش میده ... من درست منظورش رو متوجه شدم؟ در کل لطفا بگید که استفاده از این افزونه ضرری برای سئو داره یا نه و اینکه افزونه ی بهتری برای جایگزین سراغ دارید یا نه خیلی ممنونم
  23. خیلی ممنونم بازم تست می کنم
  24. سلام دوست عزیز منم همین مشکلو دارم ... و اتفاقا اخیرا در همین انجمن سوالم رو مطرح کردم :
  25. سلام وقتتون به خیر با افزونه ی shortcode ultmate می تونید این کارو انجام بدید ولی مشکل اینجاست که کلا pdf های فارسی با مشکل نمایش داده میشن در تمام افزونه هایی که من سراغ دارم و باید از یه نفر بخواهید که یکسری اصلاحات در سایت شما انجام بده تا pdf های فارسی به درستی نمایش داده بشن ... دموی افزونه: http://bdthemes.net/demo/joomla/shortcode/en/shortcodes/flip-book.html
  26. سلام وقتتون به خیر من این کامپوننت ها توی ذهنمه: joomina file selling digicom j2 store همه ی این کامپوننت هایی که گفتم ما کامپوننت جامع پرداخت جومبانک ست میشه خود به خود و درگاه های شما رو به اونها وصل میکنه ... فاکتور های شما رو مدیریت میکنه ... سامانه ی پیامکی شما رو اگر داشته باشید به اونا وصل میکنه از بین اون سه تا که عرض کردم، digicom خیلی جمع و جوره و کار باهاش راحته
  27. کسی از دوستان کامپوننتی برای این کار سراغ نداره؟
  28. با سلام، می خواستم در ی قسمت از سایتم ی قسمت برای فروش چندتا فایل کوچیک بذارم فایل ها تنوع خاصی ندارن و اکثرا حجم کمی دارن، می خواستم راهنمایی کنین از چه کامپوننت یا افزونه ای استفاده کنم راحتتر و دردسترس تره؟
  29. در سایت http://www.rasarayan.com یه سری لینک پایین صفحه اومده از ماژول هاست یا پلاگین چطور حذف کنم جوملا فارسی پی سی جوملا اس ام اس بازار قالب جوملا فروشگاه ساز هاست ارزان این هست </div> <center><span class='modifydate' id='sgfooter' style='padding: 5px;color:#ccc;font-size:7px'> <a href='http://joomlaforum.ir' alt='جوملا فارسی' title='جوملا فارسی' style='text-decoration:none;color:#e0e0e0;background-color:none' target='_blank'>جوملا فارسی</a> <a href='http://p30joomla.com' alt='پی سی جوملا' title='پی سی جوملا' style='text-decoration:none;color:#e0e0e0;background-color:none' target='_blank'>پی سی جوملا</a> <a href='http://smsbazar.ir' alt='پیامک انبوه' title='پیامک انبوه' style='text-decoration:none;color:#e0e0e0;background-color:none' target='_blank'>اس ام اس بازار</a> <a href='http://p30template.com' alt='قالب جوملا' title='قالب جوملا' style='text-decoration:none;color:#e0e0e0;background-color:none' target='_blank'>قالب جوملا</a> <a href='http://eshopcms.ir' alt='فروشگاه ساز' title='فروشگاه ساز' style='text-decoration:none;color:#e0e0e0;background-color:none' target='_blank'>فروشگاه ساز</a> <a href='http://modirhost.com' alt='هاست ارزان' title='هاست ارزان' style='text-decoration:none;color:#e0e0e0;background-color:none' target='_blank'>هاست ارزان</a> </span><center></body> این کدا اضافه شده
  1. نمایش فعالیت های بیشتر