راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      222

    • تعداد ارسال ها

      5,695


  2. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      129

    • تعداد ارسال ها

      304


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      68

    • تعداد ارسال ها

      380


  4. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      44

    • تعداد ارسال ها

      7,999



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 10/02/96 در تمام بخش ها

  1. 5 لایک
    با سلام در بعضی از بسته های جوملا بعد از بروز رسانی آنها به نسخه 3.7 فایل زبان مدیریت فراخوان نشده و موجب بهم ریختگی در صفحه مدیریت می شود برای رفع این مشکل در محل نصب جوملا مسیر زیر را دنبال کنید libraries/joomla/language/language.php در خط 834 کدهای زیر را وارد کنید $contents = file_get_contents($filename); $contents = str_replace('_QQ_', '"\""', $contents); $strings = @parse_ini_string($contents); فایل را ذخیره و صفحه مدیریت را رفرش نمائید.
  2. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  3. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  4. 3 لایک

    Version 4.0.10

    229 دانلود

    امکانات افزونه اموزش مجازی گورو: کاملا کد باز و بدون محدودیت نصب محیط مدیریت سازگار با زبان فارسی و دارای تقویم های شمسی اضافه کردن نامحدود دوره ایجاد دوره ها بصورت درختی چیدمان دروس بصورت دلخواه دارای کتابخانه رسانه ای طرح های اشتراکی برای فروش دوره ها امکان ایجاد آزمون های نامحدود قابلیت اتصال به درگاه پرداخت بانکی امکان انتشار بخشی از دوره بصورت رایگان امکان تولید کد تخفیف مدیریت کامل سفارشات امکان دسته بندی دوره ها مدیریت دانش آموزان و دانشجویان دارای سطح بندی مدیر، استاد، دانشجو امکان افزودن توضیحات برای معرفی دبیران امکان اختصاص هر دوره به یک دبیر خاص امکان قرار دادن فیلم آموزشی برای هر دوره این افزونه فایل زبان فارسی داشت ولی ناقص بود که کاملترش کردم چون نسخه آخر نیست رایگان میزارم محصولات دیگه منو ببینید حتما دوست داشتید نظر بدید ممنون

    رایگان

  5. 2 لایک
    سلام طی چند سال گذشته جستجوی خیلی زیادی در سایت های مختلف داشتم که مطالب مفید مطالعه کنم کم و بیش پیدا شد 200 فاکتور مهم رو تو یکی از سایت ها دیدم که اینجا لینک میزارم دوستان استفاده کنند پیشنهاد میکنم یه نگاه کنید http://www.novin.com/blog/google-ranking-factors/
  6. 2 لایک
    بله ولی یه سایت معروف ایرانی هست که افزونه های جوملا رو با قیمت 3000 هزارتومن میفروشه ( چون افزونه تجاریه شاید از لحاظ قوانین درست نباشه لینک این سایت رو اینجا قرار بدم ولی مطمینم متوجه شدید کدوم سایت رو میگم! ) میتونید از اون سایت این پلاگین رو تهیه کنید
  7. 2 لایک
    اره متوجهم چی میگید ... برای یه فایل ساده طی کردن اینهمه مرحله مسخرست .. اول آدرس میگیره بعد تاییده ی سفارش داره و ... این دیجکام رو مطمین هستم که به این سبک نیست ولی دقیق یادم نیست که حالت سبد خرید داشت یا مستقیم فایل رو میفروخت ... ولی فکر می کنم سبد خرید داشت ... یعنی کاربر میتونست هر چند تا فایل که بخاد به سبد خرید اضافه کن بعد بره از اونجا پرداخت کنه ... ولی در کل هر چی باشه از j2 store بهتره
  8. 2 لایک
    سلام وقتتون به خیر من این کامپوننت ها توی ذهنمه: joomina file selling digicom j2 store همه ی این کامپوننت هایی که گفتم ما کامپوننت جامع پرداخت جومبانک ست میشه خود به خود و درگاه های شما رو به اونها وصل میکنه ... فاکتور های شما رو مدیریت میکنه ... سامانه ی پیامکی شما رو اگر داشته باشید به اونا وصل میکنه از بین اون سه تا که عرض کردم، digicom خیلی جمع و جوره و کار باهاش راحته
  9. 2 لایک
    سلام خود جوملا اینجوری لینک دهی میکنه، بخاطر مسیردهی جوملا و یا افزونه هاست یا هرچیز دیگه. برای اینکه مشکلت حل بشه، شما بایستی از لینک های Canonical یا استاندارد استفاده کنید، پیشنهاد میکنم افزونه ای برای اینکار نصب کنی تا جوملا لینک استانداردی رو انتخاب و سایت رو با اون آدرس باز کنه. افزونه ای مثل Aimy Casnonical که با Aimy Sitemap هر دو کاملا مچ هستند.
  10. 2 لایک
    خب میتونه چندتا دلیل داشته باشه این جدول دیتابیست وجود نداره این جدول دیتابیست خرابه این جدول دیتابیست خالیه کاربر مربوط به این دیتابیس مجوزهای کافی برای نوشتن/ خواندن نداره فایل configuration جوملا به یه دیتابیس دیگه متصله الان می تونید از phpMyAdmin به این دیتابیست دسترسی داشته باشید؟؟ اگه آره، این جدولت رو چک کن ببین مشکلش چیه. نمیدونم دقیقا این جدول برای چه افزونه ای هست، ولی احتمالا یه افزونه وبلاگ نویسی باشه، اگر جدولش وجود نداشت بایستی این افزونه رو دستی غیرفعال کنی و یا فولدرشو موقتا تغییر نام بدی ببینید بعدا چه مشکلی پیش میاره . برای بکاپ و ریکاوری از دیتابیس نباید به اون روش اقدام میکردید. آموزش : http://yon.ir/x6iL6
  11. 2 لایک
    مشکل حل شد! باید تمام جدول های یوزر رو جایگزین کنیم!
  12. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  13. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  14. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  15. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  16. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  17. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  18. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  19. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  20. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  21. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  22. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  23. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  24. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان. با توجه به امکانات خوب RSform اکثرا دوستان ازین فرم ساز استفاده میکنن. در این آموزش قصد دارم تا با چند خط کد نویسی ساده یک پیشنمایش از فرم ایجاد کنیم و در آخر به صورت حرفه ای اون رو پرینت کنیم ! البته اینو بگم که این آموزش ترکیبی از چند آموزشی هست که به صورت رایگان در اینترنت وجود داره و من فقط کنار هم قرار دادمشون .این مورد خیلی بدرد سایت های شرکتی و رسمی میخوره به عنوان مثال می تونن در فرم ثبت نمایندگی یک فرم پیش قرارداد به صورت رسمی طراحی کنن (نمونه) پیش نیاز: داشتن RSFORM دانش HTML برای ایجاد جدول و ساخت بلوک های span و div دانش CSS برای زیباسازی فرم دانش javascript برای کدنویسی پیش نمایش فرم و پرینت دانش PHP برای کد نویسی بخش پیشنمایش همینطور که میدونید یکی از قابلیت های بسیار خوب RSFORM اینه که شما میتونید داخل فیلد های متنی از کد های HTML استفاده کنید ! بعنوان مثال میتونید متن عنوان یک المنت رو بولد کنید و .... همچنین قابلیت دیگه RSFORM ایجاد فرم های چند صفحه ای هستش که به وسیله اون میتونید برای دقت و زیبایی خدمات ارائه شده فرم های در چند صفحه ایجاد کنید . نکته مهم : برای داشتن پیش نمایش و پرینت حتما باید فرمتون فقط دو صفحه ای باشه ! در صفحه اول اطلاعات دریافت بشه و در صفحه بعد اطلاعات نمایش داده بشه. نکته مهم : با توجه به اینکه چند ترجمه برای RSFORMوجود داره بنابراین ممکنه گزینه هایی که مینویسم یا توی عکس میبینید با نسخه ترجمه شما تفاوت داشته باشه ! سعی میکنم جوری عکس بگیرم که از روی عکس این مشکل حل بشه. نکته مهم : این آموزش دارای دو بخشه که در بخش اول فقط با فیلد های متنی کار میکنیم و در بخش دوم بقیه موارد رو اضافه میکنیم. بخش اول : 1- یک فرم خیلی ساده طراحی میکنیم که قراره از کاربر مشخصات فردی دریافت کنه: نکته : تعیین مور دنیاز و معتبر سازی رو به دلخواه میتونید انجام بدید و تاثیری رو کار نداره 2- حالا ما باید بریم صفحه بعد و اطلاعات رو نمایش بدیم - پس حالت چند صفحه ای رو انتخاب میکنیم. 3- سپس به این صورت یک دکمه ایجاد میکنیم 4- برای نمایش دادن اطلاعات از "متن معمولی" استفاده میکنیم . روش کار به این صورته که متن مورد نیاز (قرارداد ، پیام تشکر ، پیش فاکتور و ...)رو مینویسیم و بعد به وسیله کد نویسی محتوای فرم قبل رو به اون اضافه میکنیم. برای کد نویسی ما از تابع innerHTML استفاده میکنیم ، بنابراین متن داخل "متن معمولی" رو به این صورت مینویسیم: همینطور که میبینید ما جایی که قراره دیتا های دریافتی از کاربر رو نمایش بدیم از کد زیر استفاده کردیم <span id="nameP">.</span نکته مهم : حتما یادتون باشه که تگ span رو ببندید ! من خوردم خیلی وقتی فراموش میکنم ! شما میتونید به وسیله htmlوcss یه فرم به دلخواه خودتون طراحی کنید و هرجا که لازم بود اطلاعات نمایش داده بشه از قطعه کد بالا استفاده کنید 5- حالا ما میخوایم به وسیله کد نویسی اون متن پیش فرض داخل span رو تغییر بدیم. بنابراین به این قسمت میریم: و در قسمت Javascript کدهای زیر رو مینویسیم: <script type="text/javascript"> function preV(param1, param2, param3, param4) { if (param2 == 1 && param3 == 1) { document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('name').value; document.getElementById('mobileP').innerHTML = document.getElementById('mobile').value; document.getElementById('emailP').innerHTML = document.getElementById('Email').value; } rsfp_changePage(param1, param2, param3, param4); } </script> خب در کد بالا میبینید که داخل اسکریپت جاوا یک تابع ایجاد شده ئ در تابع محتویات المنتی که id اون nameP هستش رو با محتوای (value) کاربر که داخل فیلد name وارد کرده پر میکنه ! و درآخر با یکی از تابع های پیش فرض Rsform دستور تغییرات رو میده بنابراین شما هرتعداد المنتی که دارید باید برای هرکدوم به صورت بالا یک خط کد بنویسید تا اون رو نمایش بده ! document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('Name').value; نکته مهم : در کد نویسی رعایت حروف کوچک و بزرگ الزامیه ، اگه شما اسم فیلد رو name گذاشتین حتما باید در کد بالا هم name بنویسید !! بنابراین اگه کدتون اجرا نشد حتما این موارد رو بررسی کنید ! چون این یکی از اصلی ترین مواردی که باعث بروز مشکل میشه ! ((گزینه های param1 - param2 - param3 - param4 رو نمیدونم چیه ! اگه کسی میدونه توضیح بده )) 6- خب حالا نیاز به کدی داریم که تابع بالا رو اجرا کنه بنابراین در قسمت : قسمت مربوط به کدهای زمان نمایش (فراخوانی اسکریپت هنگام نمایش فرم) (باکس اول) کد زیر رو وارد میکنیم: $formLayout = str_replace('rsfp_changePage(','preV(',$formLayout); در کد بالا میگه که در زمان تغییر صفحه تابع preV رو اجرا کن و ظاهر و محتویات فرم رو مجددا بار گذاری کن ! (این توضیح به زبان ساده بود) 7- نتیجه کار - همینطور که میبینید پیش نمایش فرم ما کار کرد ! خب حالا میخوایم کاری کنیم که کاربر از این فرم بتونه پرینت بگیره ساده ترین روش اینه که روی صفحه Ctrl+p بزنه و صفحه رو پرینت کنه . متاسفانه مشکل این روش اینه که تمام محتویات رو پرینت میکنه ! ولی ما میخوایم که کاربر فقط همون فرم رو پرینت کنه ! روش های زیادی برای اینکار وجود داره ! به عنوان مثال تگ های خاصی هستن که روی هر المنتی قرار بگیرن باعث میشه اون قسمت پرینت نشه ! ولی با توجه به اینکه دست بردن توی کدهای صفحات جوملایی باعث بوجود دردسر میشه ، بهترین روش اینه که ما محتویاتی که میخوایم پرینت بشه رو داخل یک div بزاریم و بعد یک دکمه تعریف کنیم و بگیم با کلیک روی این دکه فقط اون div رو پرینت کن ! اینهم روش پرینت: 1- به قسمت طرح بندی فرم میریم و ایجاد طرح خودکار رو غیر فعال میکنیم تا به ما اجازه بده به کدهای طرح بندی دسترسی داشته باشیم! نکته مهم : اینکار رو در آخر و وقتی که فرمتون رو به صورت دلخواه طراحی کردید انجام بدین ! در آینده آموزش ساخت یک فرم با ظاهر دلخواه رو قرار میدم. سپس از داخل کد ها باید دنبال جایی باشیم که محتویات اون محل نمایش ما قرار داره ! من اسم Preview Field رو انتخاب کردم بنابراین دنبال بلوک مربوط به این اسم میگردم. چیزی که پیدا کردم اینه: (طرح بندی فرم من بر اساس div بود - شاید فرم شما با table باشه) <div class="rsform-block rsform-block-preview-field"> <div class="formControlLabel">{Preview Field:caption}</div> <div class="formControls"> <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> <p class="formDescription">{Preview Field:description}</p> </div> ((در اموزش بعدی این موارد رو کامل توضیح میدم و یک فرم به این شکل میسازیم : نمونه)) {Preview Field:body} در این قسمت بدنه یا متن اصلی ما قرار داره ! بعد از اینکه کد های مروبوط به پیش نمایش اجرا بشه محتویات (body) فیلد نمایش ما میشه اون متنی که قرار پرینت بشه ! بنابراین ما این قسمت رو داخل یک div مجزا قرار میدیم تا فقط همین قسمت پرینت بشه: <div id="divPrint"> /* شروع محل پرینت */ <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> </div> /** خاتمه محل پرینت **/ 2- حالا دکمه ای که قراره با اون پرینت گرفته بشه رو اضافه می کنیم ! من دکمه رو داخل فیلد نمایش قرار میدم: کد : <a class="w3-btn" id="btnPrint" name="btnPrint" onclick="printDiv('divPrint')">چاپ </a> 3- حالا کدهای جاوا برای عملیات پرینت رو مینویسیم ! کد های جاوا در rsform در این قسمت هستند: کد زیر رو وارد میکنیم: (در ادامه کدهای قبلی که مروبط به پیش نمایش بود) <script type="text/javascript"> function printDiv(id) { var printContents = document.getElementById(id).innerHTML; var originalContents = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = printContents; window.print(); document.body.innerHTML = originalContents; } </script> این هم نتیجه کار ممنون از توجهتون ! آموزش ما تموم شد ! اگه سوالی هست توی همین تاپیک بنده در خدمتم ! ":"اللهم عجل لویک الفرج":"
  25. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  26. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  27. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  28. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  29. 2 لایک
    با عرض سلام ؛ روز مهندس را به جناب آقای مهندس ابوالفضل طالبی؛ موسس انجمن جوملا ایران و همه ی مدیران این انجمن و مجموعه های وابسته به آن؛ پی سی تمپلیت ؛ جناب آقای مهندس صائمیان و همه ی کاربران،صمیمانه تبریک عرض می کنم و سلامتی و توفیق همگی را از خداوند خواستارم. در این مدت چیزهای مهم و بسیاری از همه ی مدیران بخصوص و کاربران یاد گرفتم. بسیار متشکرم
  30. 2 لایک
    باسلام میبایست به سطوح دسترسی k2 برید و role های مربوط به administrator رو تعیین کنید و یا تغییر بدید. تصویری که رد بالا گذاشتید سطوح دسترسی کی2 نیست.به سطوح دسترسی کی2 برید. همچنین در منوی گروه های کاربری در کامپوننت کی2 میتونید به هر فرد اجازه دسترسی به یک سری مجموعه های خاص برای درج مطلب و همچنین قابلیت اینکه بتونه ویرایش کنه مطالب خودش یا دیگران رو هم تعریف کنید موفق باشید
  31. 2 لایک
    باسلام از تاپیک زیر میتونید برداشت کنید.فایلهای زبانش رو.. موفق باشید و سربلند
  32. 2 لایک
    باعرض سلام خدمت کلیه دوستان عزیز در این ویدئو نحوه درج ویدئو آپارات در جوملا آموزش داده شده البته این آموزش قابل استفاده برای سایر شبکه های اشتراک گذاری ویدئو مثل یوتیوب یا vimo هم هست نکته ای که بایست عرض کنم این هست که مزایای زیادی داره درج ویدئوها در آپارات و نهایتا درج در وب سایت که از اونها میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم: افزایش مستقیم سئو کاهش استفاده از پهنای باند وب سایت سرعت اجرای مناسب البته این کار بسیار ساده هست اما چون دیدم بعضی از دوستان با این موضوع مشکل داشتند این آموزش رو منتشر کردم امیدوارم مفید واقع بشه جهت نمایش و دانلود ویدئو (در آپارات) کلیک کنید! موفق باشید
  33. 2 لایک
    سلام کاربرد این فایل اعمال تغییرات در تنظیمات اولیه وب سرور است و با توجه به نیاز وب سایت نوشته می شود. برای نوشتن کدهای اچ تی اکسس میتونید از این سایت کمک بگیرید. https://htaccessbuilder.com/
  34. 2 لایک
    سلام به نظر خیلی نوع سایت در انتخاب فونت تاثیر گذار نیست. مهم خوانا بودن فونت برای کار در دستگاه های مختلف است.
  35. 2 لایک
    htaccess چیست؟ فایل هایی با نام htaccess. برای ایجاد پیکربندی در دایرکتوری ها یا پوشه ها متفاوت در سرور آپاچی به کار می روند و در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که پوشه کاربری نیازمند به پیدکربندی خاصی باشد و دسترسی روت(root) ندارید. با استفاده از اچ تی اکسس می توانید پسوند فایلها را تغییر داده و یا صفحه ای را به صفحه دیگر انتقال دهید و می توانید ارورهای مانند 404,400,401,500,403 را نمایش دهید و آنها را مدیریت کنید حتی میتوانید با فایل htaccess. برروی یک فایل پسورد قراردهید و یا آی پی های خاصی را مسدود کنید در مواقعی ممکن است بعضی از دستورات در این فایل باعث غیر فعال کردن کل سایت شود که این امر مربوط به غیر فعال بودن بعضی توابع در فایل httpd.conf سرور می باشد و شما باید دستورات مشابه آن راقرار داده تا توابع بدرستی کار کنند و یا بعضی از توابع را حذف کنید. استفاده از این فایل در همه موارد پیشنهاد نمی شود زیرا ممکن است شما با فعال کردن یک تابع باعث هک شدن سایت خود شود ولی در سرورهای اشتراکی که تعداد زیادی سایت برروی آن قرار دارند پیشنهاد می شود که از فایل htaccess استفاده شود. زیرا هر سایت باید توانایی پیکر بندی قسمت مربوط به خود را دارا باشد. برای اعمال تغییرات مورد نظر در فایل htaccess کافی ایست فایل را در پوشه هاست خود قرار داده تا وب سرور آپاچی پس از بررسی این فایل تغییرات را برروی فایلها و پوشه ها اعمال کند. برای دسترسی به این فایلها در هاست سی پنل خود و یا فایلهای مخفی به File manager رفته و تیک (Show Hidden Files (dotfiles را بزنید و برروی GO کلیک کنید حال می توانید فایل های htaccess. را ببینید برای مخفی کردن فایلها در لینوکس باید در اول فایل . اضافه کنید تا فایلهای شما مخفی شوند همانطور که می بینید فایلهای htaccess. مخفی هستند و انیت یک فایل در حالت مخفی می تواند بیشتر باشد. با گوگل مهربان باشید Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  36. 2 لایک
    سلام علیکم خدمت شما... اگر نیاز به اشتراک دادن دارید که بشه زمان بندی و محدودیت دانلود تعریف کنید میبایستواز افزونه های اشتراک دهی مثل RSMembership و akeeba subscribtion استفاده کنید موفق و سربلند باشید
  37. 2 لایک
    باسلام اگر بیش از منابع هاستتون استفاده کرده باشید عموما هاستینگ ها بهتون میگن که پنل هاستتون رو ارتقا بدید و دیگه در هاست فعلی تون (عموما) نمیذارند که کار کنید و حجم اضافی برای پهناتون در نظر نمیگیرند .میگن که هاستتون رو ارتقا بدید و مابه التفاوتش رو میبایست واریز کنید. موفق باشید و سربلند
  38. 2 لایک
    باسلام برای حذف بخش سوم: باید به مدیریت کاربران و " آپشن ها/انتخاب ها" برید . اونجا گزینه " پارامترهای کاربری در سایت " رو بروی خیر تنظیم کنید. بخش دوم: اگر صرفاً عبارت نمایشی باشه که خب بله از زبان تغییر میکنه اما مسئله صرفاً زبانش نیس اون فیلد شما هم میبایست فیلدی با نوع ورودی مناسب ایمیل باشه. چون اگر فیلد ورودی ایمیل نباشه و وریفای نشه؛ اول اینکه چندین و چند حالت ورود بصورت اسپم پیش میاد و هم از طرف دیگه هم ایمیل یکتا نمیتونید ثبت کنید. این ورود هم ماله همین سایته که ریجسترش رو با آر اس فرم زدید؟ بخش اول: توی توضیحاتش که نوشتین دیگه چه لزومیه که داخل فیلد هم عبارت پیشفرض قرار دادین؟ توضیحات که دارید مقادیر پیشفرض فیلدها رو حذف کنید. موفق باشید و سربلند
  39. 2 لایک
    سلام مجدد بله برای اینکار بهترین گزینه این هست که از افزونه های اشتراک دهی استفاده کنید. RS Membership و Akeeba Subscription هر جفت یک کار رو انجام میدند و نیازی به استفاده همزمان هر دوشون نیست. به نظر آر اس ممبرشیپ دسترسی های بیشتری رو براتون قائل میشه با تکیه بر پلاگین های هماهنگ کننده ای که داره با بخشهای مختلف جوملا و حتی افزونه های مختلف...افزونه های پرداختش هم بیشتر نوشته شده و با مبلغ ارزانتر میتونید تهیه کنید موفق و سربلند باشید
  40. 2 لایک
    سلام خدمت همه شما دوستان عزیز حتما برای شما هم پیش اومده که بعد از انتقال یک سایت به سرور نیاز به تغییراتی در کدهای اون پیدا میکنید؛و برای تغییر کدها دو راه حل وجود داره: 1. کپی کدها به یک editor و تصحیح و نهایتا آپدیت مجدد فایل 2. استفاده از ادیتورهای کنترل پنل ها (سی پنل و دایرکت ادمین) که شاید خیلی editor های قوی نباشن در این آموزش نحوه ویرایش کدهای یک فایل بصورت آنلاین (موجود بروی یک سرور) مطرح شد؛یعنی از طریق نرم افزار Noetpad++ خیلی راحت کدها رو بصورت آنلاین ویرایش می کنید؛که مزایایی مانند syntax highlighting و کدنویسی استاندارد رو در بر خواهد داشت! جهت مشاهده ویدئو در آپارات کلیک کنید
  41. 2 لایک
    سلام علیکم چیزی که مشخص و واضح هست. در سایت سازنده اگر دمو رو ملاحضه بفرمایید. هیچ مشکلی در این بخش وجود نداره http://demo.smartaddons.com/templates/joomla3/sj-hexagon/ پس یا بخاطر دستکاری شدن سورس هست که خب ترجیحا اگر سورستون تجاری و خریداری شده باشه این موارد بعید به نظر میرسه توش وجود داشته باشه. و مورد دوم روی سایتتون JCH نصب کردید. اونو غیرفعال کنید و این بخش رو تست کنید این افزونه عموما به دلیل پردازشهایی که بروی کتابخونه های مختلف بکار گرفته شده در قالب و افزونه ها انجام میده؛ بیشتر اوقات عملکردشون رو تحت تاثیر قرار میده. اون غیرفعال کنید و کش های مرورگر و جوملا رو کلاً حذف کنید. صفحه تون هم با CTRL+F5 رفرش کنید. نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید و سربلند
  42. 2 لایک
    در کامپوننت k2 به مسیر زیر برید components/com_k2/templates/default/item.php و کد زیر رو پیدا کنید <?php echo JHTML::_('date', $this->item->created , JText::_('K2_DATE_FORMAT_LC2')); ?> بعد به شکل زیر تغییر بدید <?php echo JHTML::_('date', $this->item->created , 'Y-m-d'); ?>
  43. 2 لایک
    دوست عزیزم آقا سید گل با کمال احترامی که براتون قائلم اما روشی رو که گفتید و حتی برخی توضیحاتی که دادید بهینه نیست و حتی یه کوچولو اگه به من اجازه بدید لفظ مسخره رو به این روش اطلاق(اتلاق) کنم.من بعد مدتها سر زدم به انجمن، این فیلم نظرم رو جلب کرد و نشستم دیدم.شما یک نکته ای رو میگید در فیلم تون که ادیتور نمی تونه کد آپارات رو درج کنه. این در واقع یک جور کاری برای بهینه سازی امنیت و سلامت مطالب (تکرار میکنم سلامت) هست که اجازه استفاده از تگ اسکریپت رو نمیده.شما می تونید خیلی راحت وارد مدیریت پلاگین ها بشید و اونجا پلاگین TinyMCE رو ببینید وارد بشید و یک قسمتی داره برای تگ های غیرمجاز، میتونید تگ script رو از اون قسمت بردارید تا اجازه ثبت بهتون بده.البته بعضی کامپوننت های امنیتی مثل آر اس فایروال هم یک گیر هایی میدن که محل بحث نیست... نکته دومی که به نظرم بهینه تر بود به جای روشی که توضیح دادید اینه که از پلاگین هایی که مخصوص این کار هستند استفاده کرد مثلا Sourcer یا چیزهایی شبیه به این که رایگانشون هم کار رو راه میندازه.حسن استفاده از این پلاگین ها اینه که هم سلامت مطلب بهتر رعایت میشه و هم کاربر هنگامی که میخاد زیر فیلمش یک توضیحی بده و اینها گیج نمیشه... در پایان باید بگم که از ویدئویی که گذاشته بودی لذت بردم و تشکر بابت وقتی که برای رفع مشکل مردم میذاری و امیدوارم که ادامه بدی همچنان قوی و پرقدرت...
  44. 2 لایک
    نه نیاز به مغازه چند صد میلیونی دارید و نه نیاز به سرمایه ی میلیونی! بدون هیچگونه هزینه ای میتوانید ربات تلگرامی فروشگاهی خود را ایجاد کنید ، محصولات خود را تعریف کنید ، بازاریاب جذب کنید و بفروشید. به همین سادگی ! کافیست ثبت نام کنید و ربات فروشگاهی خود را ایجاد کنید.محصولات فیزیکی و یا مجازی فرقی نمیکند ، هر نوع محصولی که دارید را میتوانید به سادگی برای فروش عرضه نمایید. بات مارکت سیستم فروشگاه ساز تلگرامی تمام کارها را برای شما به صورت اتوماتیک انجام میدهد. کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام: http://botmarket.ir کانال تلگرام: http://t.me/botmarket_ir
  45. 2 لایک
    باسلام و احترام خدمت همگی. امروز واستون 600 پروژه ی php رو آماده کردم که واقعا به کارتون میاد. امیدوارم استفاده کنید:a2d3:
  46. 2 لایک
    دوست عزیز شما واقعا فکر میکنید 21 بار توسط مدیران دانلود شده؟ کلا 5 تا مدیر داره انجمن ! اگه کمی فکر میکردید متوجه میشدید که اون 21 بار دانلود خودتون بوده که با برنامه هایی مثل idm دانلود کردید بخاطر تعداد کانکشن ها آمار دانلود بیشتر نمایش داده میشه به تصویر زیر دقت کنید! واقعا این کاربر تو یک زمان 5 بار دانلود کرده! قطعا خیر
  47. 2 لایک
    سلام و سلام و سلام به همه دوستان و اساتید انجمن. امشب می خوام برای سومین بار بترکونم. اون هم با یک افزونه ای که خیلی از حرفه ای های وب باهاش کار می کنند و بنده به عنوان هدیه تولد یکسالگی ام در انجمن جوملای ایران به صورت فارسی شده و بهینه شده تقدیم اعضای خوب انجمن می کنم.:1: چه میشه کرد؟ کار دنیا برعکسه عوض اینکه ما هدیه بگیریم بایست هدیه هم بدیم:65d6a5d6s: افزونه پیشرفته سئو sh404SEF فارسی سازگار با جوملا 2.5 و 3 [ATTACH=CONFIG]2861[/ATTACH] البته طبق معمول برخی از دزدان اینترنتی این افزونه تجاری رو با چهار خط ترجمه به قیمت 60 هزار تومان به معرض فروش گذاشتن. که من آخر نفهمیدم این قیمت های نجومی بابت ترجمه رو از کجاشون درمیارن؟ بابا همت کنید چهارخط برنامه بنویسید بفروشید 600 هزار تومان کی بخیله؟ ولی ترجمه آخ ............. بوق ............ بوق بگذریم بریم سر توضیحات افزونه سئو یکی عوامل اصلی در طراحی سایت می باشد که متاسفانه بعضا از دید مدیران سایت ها در کشور ما نادیده گرفته شده و اهمیت چندان زیادی به آن نمی دهند. سایت ما هر چقدر هم که جالب و گرافیکی طراحی شده باشد اگر بازدید از آن مناسب نداشته باشد هیچگونه ارزشی ندارد. بیشتر افرادی که دارای سایت هستند دوست دارند که همیشه در نتایج جستجو در بالاترین رتبه قرار بگیرند. برای سیستم مدیریت محتوای جوملا افزونه های فراوانی برای سئو سازی تولید شده است که هر کدام دارای مزایا و معایبی می باشند. در بین این افزونه ها Sh404Seo بهترین افزونه برای سئو کردن سایت های جوملایی بوده که حدود 80 درصد سهم بازار را از آن خود کرده است. این نسخه آخرین نسخه موجود یعنی sh404sef_3.7.0.1485 می باشد. ویژگی های کلی: • مشهورترین و بزرگترین افزونه مدیریت URL برای جوملا • ورژن جدید اطلاع رسانی ها در بخش مدیریت • پارامترهای عمومی برای افزونه ها (مثلا URLهای با حروف کوچک) • جایگزاری کاراکترها به صورت انعطاف پذیر • پشتیبانی از پلاگین های third-party بوسیله ی Joomla installer شامل AceSEF و JoomSEF سیستم انعطاف پذیر فیلترینگ در بخش مدیریت و پشتیبانی(backend) برای مدیریت URL بصورت بهینه مستقل از پلتفرم، سازگاری کامل با Apache و ISS سیستم کشینگ برای کارایی بهتر (سازگار با هسته جوملا) مجتمع شده با Google Analytics شامل پشتیبانی از به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی بهبودهای SEO نصبت به نسخه های قبل: • قابلیت ساخت URL های SEF (Search Engine Friendly) • قابلیت حذف URLهای یکسان، مشکلی که در وبسایت هایی که از جوملا استفاده می کنند وجود دارد • کنترل مد بازنویسی URL با پایه preapplication • قابلیت مشاهده داشبورد Google Analytics در بخش مدیریت جوملا برای کنترل دقیق حجم ترافیک و سایت هایی که به آنها رجوع شده است • پشتیبانی از فرمت Google News URL • قابلیت بدست آوردن کوتاهترین و پرارزش ترین URL ها برای سایت و رنکینگ وب • اضافه کردن ساده و سریع دکمه های رسانه های اجتماعی به سایت • مانیتور و کنترل کردن مطالبی از سایت شما که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاری می شوند در بخش مدیریت جوملا • پارامترهای قابل تطابق با افزونه های add-on به منظور شخصی سازی سیمای هر افزونه URL • ساخت URLهای کوتاه برای مطالبتان به صورت اتوماتیک ( که pageID خوانده می شود) • سفارشی سازی تیتر صفحه و توصیفگر صفحه • تاکید بر کل مقاله بوسیله برچسب های عنوان به صورت اتوماتیک • برآورده کردن بسیاری از توصیه های گوگل برای بهینه سازی موتور جستجو تنها با چند کلیک • سازگاری کامل با سولوشن های چند-زبانه برای جوملا مثل JoomFish (یعنی بین المللی سازی) • هدایت ترافیک به سایت شما بوسیله تولید کننده های اتوماتیک کدهای QR • اضافه کردن اتوماتیک لینک های نوع HTML5 قبلی و بعدی به لینک های صفحه بندی شما • اضافه کردن اتوماتیک سرتیتر ها rel=”canonical” نوع HTTP به فایل های غیر-HTTP مثل فایل های PDF بهبود ها در قابلیت استفاده از سایت • ساخت صفحات خطای سفارشی سازی شده ( مثلا صفحه ی خطای 404) بوسیله ی لینک های مربوط و سایر اطلاعات • اضافه کردن برچسب های عنوان به مقالات • مشخص کردن لینک های سایت شما به سایت های خارجی بوسیله ی آیکون های کوچک • تبدیل اتوماتیک خروجی های بر مبنای جدول مربوط به افزونه های هسته جوملا به خروجی های بدون جدول HTML • تشخیص اتوماتیک وسایل قابل حمل و انتخاب قالب مناسب بهبودهای امنیتی • امنیت بالا در مقابل حملات XSS • امنیت بالا در برابر درخواست های بدخواهانه • محدود کردن حملات flooding • محافظت از فرم های ورودی مثل صفحات کانتکت از اسپم ها • کنترل دسترسی به سایت از دامنه های مشکوک • جلوگیری از شناسایی CMS بوسیله ی برچسب های فرا-تولید کننده و امکانات فراوان دیگر تصاویری از محیط افزونه [ATTACH=CONFIG]2862[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]2863[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]2864[/ATTACH] ضمنا طبق روال قبلی این افزونه راس ساعت 24 امشب منتشر خواهد شد و دلیلش هم اینه که یکسالم تموم بشه.:25: بفرمایید این هم لینک دانلود
  48. 1 لایک
    سلام کدوم نسخه جوملا رو دارین استفاده می کنین؟ اگر سایت یک زبانه هست نیاز به این چیز ها نیست
  49. 1 لایک
    دوست عزیز این سورس مربوط 4سال پیش و بهینه برای جوملای 2.5 هست. و همچنین در حال حاضر از دسترس خارج هست و موجود نیست؛ عملا و اگر هم موجود بود با توجه به تغییرات بسیارزیادی که در هسته جوملا ایجاد شده و آپدیتهایی که بروی سرور های مختلف PHP و دیتابیس و...ایجاد شده مطمئناً نمیتونه کاربردی برای شما داشته باشه... موفق و سربلند باشید
  50. 1 لایک
    با سلام و درود برای سایتهایی که دارم مدام دنبال قالبهای تجاری هستم (احتمالا ماهی 4-5تا و یا حتی بیشتر). بنابراین دنبال شخص یا سایتی هستم که بتونه قالبهای خوب، زیبا، و مناسبی بفروشه. و از طرفی پشتیبانی خوبی هم داشته باشه و در بعضی شرایطی که بصورت فورس دنبال ماژول یا افزونه ای میگردم راهنماییم کنه. اگر کسی میتونه کمک کنه لطفا در همین تاپیک یا pm بهم پیام بده. ممنون