راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      110

    • تعداد ارسال ها

      5,693


  2. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      85

    • تعداد ارسال ها

      232


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      61

    • تعداد ارسال ها

      370


  4. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      35

    • تعداد ارسال ها

      7,999



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 25/06/96 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  2. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  3. 2 لایک
    خب میتونه چندتا دلیل داشته باشه این جدول دیتابیست وجود نداره این جدول دیتابیست خرابه این جدول دیتابیست خالیه کاربر مربوط به این دیتابیس مجوزهای کافی برای نوشتن/ خواندن نداره فایل configuration جوملا به یه دیتابیس دیگه متصله الان می تونید از phpMyAdmin به این دیتابیست دسترسی داشته باشید؟؟ اگه آره، این جدولت رو چک کن ببین مشکلش چیه. نمیدونم دقیقا این جدول برای چه افزونه ای هست، ولی احتمالا یه افزونه وبلاگ نویسی باشه، اگر جدولش وجود نداشت بایستی این افزونه رو دستی غیرفعال کنی و یا فولدرشو موقتا تغییر نام بدی ببینید بعدا چه مشکلی پیش میاره . برای بکاپ و ریکاوری از دیتابیس نباید به اون روش اقدام میکردید. آموزش : http://yon.ir/x6iL6
  4. 2 لایک
    مشکل حل شد! باید تمام جدول های یوزر رو جایگزین کنیم!
  5. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  6. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  7. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  8. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  9. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  10. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  11. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  12. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  13. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  14. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  15. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  16. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  17. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان. با توجه به امکانات خوب RSform اکثرا دوستان ازین فرم ساز استفاده میکنن. در این آموزش قصد دارم تا با چند خط کد نویسی ساده یک پیشنمایش از فرم ایجاد کنیم و در آخر به صورت حرفه ای اون رو پرینت کنیم ! البته اینو بگم که این آموزش ترکیبی از چند آموزشی هست که به صورت رایگان در اینترنت وجود داره و من فقط کنار هم قرار دادمشون .این مورد خیلی بدرد سایت های شرکتی و رسمی میخوره به عنوان مثال می تونن در فرم ثبت نمایندگی یک فرم پیش قرارداد به صورت رسمی طراحی کنن (نمونه) پیش نیاز: داشتن RSFORM دانش HTML برای ایجاد جدول و ساخت بلوک های span و div دانش CSS برای زیباسازی فرم دانش javascript برای کدنویسی پیش نمایش فرم و پرینت دانش PHP برای کد نویسی بخش پیشنمایش همینطور که میدونید یکی از قابلیت های بسیار خوب RSFORM اینه که شما میتونید داخل فیلد های متنی از کد های HTML استفاده کنید ! بعنوان مثال میتونید متن عنوان یک المنت رو بولد کنید و .... همچنین قابلیت دیگه RSFORM ایجاد فرم های چند صفحه ای هستش که به وسیله اون میتونید برای دقت و زیبایی خدمات ارائه شده فرم های در چند صفحه ایجاد کنید . نکته مهم : برای داشتن پیش نمایش و پرینت حتما باید فرمتون فقط دو صفحه ای باشه ! در صفحه اول اطلاعات دریافت بشه و در صفحه بعد اطلاعات نمایش داده بشه. نکته مهم : با توجه به اینکه چند ترجمه برای RSFORMوجود داره بنابراین ممکنه گزینه هایی که مینویسم یا توی عکس میبینید با نسخه ترجمه شما تفاوت داشته باشه ! سعی میکنم جوری عکس بگیرم که از روی عکس این مشکل حل بشه. نکته مهم : این آموزش دارای دو بخشه که در بخش اول فقط با فیلد های متنی کار میکنیم و در بخش دوم بقیه موارد رو اضافه میکنیم. بخش اول : 1- یک فرم خیلی ساده طراحی میکنیم که قراره از کاربر مشخصات فردی دریافت کنه: نکته : تعیین مور دنیاز و معتبر سازی رو به دلخواه میتونید انجام بدید و تاثیری رو کار نداره 2- حالا ما باید بریم صفحه بعد و اطلاعات رو نمایش بدیم - پس حالت چند صفحه ای رو انتخاب میکنیم. 3- سپس به این صورت یک دکمه ایجاد میکنیم 4- برای نمایش دادن اطلاعات از "متن معمولی" استفاده میکنیم . روش کار به این صورته که متن مورد نیاز (قرارداد ، پیام تشکر ، پیش فاکتور و ...)رو مینویسیم و بعد به وسیله کد نویسی محتوای فرم قبل رو به اون اضافه میکنیم. برای کد نویسی ما از تابع innerHTML استفاده میکنیم ، بنابراین متن داخل "متن معمولی" رو به این صورت مینویسیم: همینطور که میبینید ما جایی که قراره دیتا های دریافتی از کاربر رو نمایش بدیم از کد زیر استفاده کردیم <span id="nameP">.</span نکته مهم : حتما یادتون باشه که تگ span رو ببندید ! من خوردم خیلی وقتی فراموش میکنم ! شما میتونید به وسیله htmlوcss یه فرم به دلخواه خودتون طراحی کنید و هرجا که لازم بود اطلاعات نمایش داده بشه از قطعه کد بالا استفاده کنید 5- حالا ما میخوایم به وسیله کد نویسی اون متن پیش فرض داخل span رو تغییر بدیم. بنابراین به این قسمت میریم: و در قسمت Javascript کدهای زیر رو مینویسیم: <script type="text/javascript"> function preV(param1, param2, param3, param4) { if (param2 == 1 && param3 == 1) { document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('name').value; document.getElementById('mobileP').innerHTML = document.getElementById('mobile').value; document.getElementById('emailP').innerHTML = document.getElementById('Email').value; } rsfp_changePage(param1, param2, param3, param4); } </script> خب در کد بالا میبینید که داخل اسکریپت جاوا یک تابع ایجاد شده ئ در تابع محتویات المنتی که id اون nameP هستش رو با محتوای (value) کاربر که داخل فیلد name وارد کرده پر میکنه ! و درآخر با یکی از تابع های پیش فرض Rsform دستور تغییرات رو میده بنابراین شما هرتعداد المنتی که دارید باید برای هرکدوم به صورت بالا یک خط کد بنویسید تا اون رو نمایش بده ! document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('Name').value; نکته مهم : در کد نویسی رعایت حروف کوچک و بزرگ الزامیه ، اگه شما اسم فیلد رو name گذاشتین حتما باید در کد بالا هم name بنویسید !! بنابراین اگه کدتون اجرا نشد حتما این موارد رو بررسی کنید ! چون این یکی از اصلی ترین مواردی که باعث بروز مشکل میشه ! ((گزینه های param1 - param2 - param3 - param4 رو نمیدونم چیه ! اگه کسی میدونه توضیح بده )) 6- خب حالا نیاز به کدی داریم که تابع بالا رو اجرا کنه بنابراین در قسمت : قسمت مربوط به کدهای زمان نمایش (فراخوانی اسکریپت هنگام نمایش فرم) (باکس اول) کد زیر رو وارد میکنیم: $formLayout = str_replace('rsfp_changePage(','preV(',$formLayout); در کد بالا میگه که در زمان تغییر صفحه تابع preV رو اجرا کن و ظاهر و محتویات فرم رو مجددا بار گذاری کن ! (این توضیح به زبان ساده بود) 7- نتیجه کار - همینطور که میبینید پیش نمایش فرم ما کار کرد ! خب حالا میخوایم کاری کنیم که کاربر از این فرم بتونه پرینت بگیره ساده ترین روش اینه که روی صفحه Ctrl+p بزنه و صفحه رو پرینت کنه . متاسفانه مشکل این روش اینه که تمام محتویات رو پرینت میکنه ! ولی ما میخوایم که کاربر فقط همون فرم رو پرینت کنه ! روش های زیادی برای اینکار وجود داره ! به عنوان مثال تگ های خاصی هستن که روی هر المنتی قرار بگیرن باعث میشه اون قسمت پرینت نشه ! ولی با توجه به اینکه دست بردن توی کدهای صفحات جوملایی باعث بوجود دردسر میشه ، بهترین روش اینه که ما محتویاتی که میخوایم پرینت بشه رو داخل یک div بزاریم و بعد یک دکمه تعریف کنیم و بگیم با کلیک روی این دکه فقط اون div رو پرینت کن ! اینهم روش پرینت: 1- به قسمت طرح بندی فرم میریم و ایجاد طرح خودکار رو غیر فعال میکنیم تا به ما اجازه بده به کدهای طرح بندی دسترسی داشته باشیم! نکته مهم : اینکار رو در آخر و وقتی که فرمتون رو به صورت دلخواه طراحی کردید انجام بدین ! در آینده آموزش ساخت یک فرم با ظاهر دلخواه رو قرار میدم. سپس از داخل کد ها باید دنبال جایی باشیم که محتویات اون محل نمایش ما قرار داره ! من اسم Preview Field رو انتخاب کردم بنابراین دنبال بلوک مربوط به این اسم میگردم. چیزی که پیدا کردم اینه: (طرح بندی فرم من بر اساس div بود - شاید فرم شما با table باشه) <div class="rsform-block rsform-block-preview-field"> <div class="formControlLabel">{Preview Field:caption}</div> <div class="formControls"> <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> <p class="formDescription">{Preview Field:description}</p> </div> ((در اموزش بعدی این موارد رو کامل توضیح میدم و یک فرم به این شکل میسازیم : نمونه)) {Preview Field:body} در این قسمت بدنه یا متن اصلی ما قرار داره ! بعد از اینکه کد های مروبوط به پیش نمایش اجرا بشه محتویات (body) فیلد نمایش ما میشه اون متنی که قرار پرینت بشه ! بنابراین ما این قسمت رو داخل یک div مجزا قرار میدیم تا فقط همین قسمت پرینت بشه: <div id="divPrint"> /* شروع محل پرینت */ <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> </div> /** خاتمه محل پرینت **/ 2- حالا دکمه ای که قراره با اون پرینت گرفته بشه رو اضافه می کنیم ! من دکمه رو داخل فیلد نمایش قرار میدم: کد : <a class="w3-btn" id="btnPrint" name="btnPrint" onclick="printDiv('divPrint')">چاپ </a> 3- حالا کدهای جاوا برای عملیات پرینت رو مینویسیم ! کد های جاوا در rsform در این قسمت هستند: کد زیر رو وارد میکنیم: (در ادامه کدهای قبلی که مروبط به پیش نمایش بود) <script type="text/javascript"> function printDiv(id) { var printContents = document.getElementById(id).innerHTML; var originalContents = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = printContents; window.print(); document.body.innerHTML = originalContents; } </script> این هم نتیجه کار ممنون از توجهتون ! آموزش ما تموم شد ! اگه سوالی هست توی همین تاپیک بنده در خدمتم ! ":"اللهم عجل لویک الفرج":"
  18. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  19. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  20. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  21. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  22. 2 لایک
    با عرض سلام ؛ روز مهندس را به جناب آقای مهندس ابوالفضل طالبی؛ موسس انجمن جوملا ایران و همه ی مدیران این انجمن و مجموعه های وابسته به آن؛ پی سی تمپلیت ؛ جناب آقای مهندس صائمیان و همه ی کاربران،صمیمانه تبریک عرض می کنم و سلامتی و توفیق همگی را از خداوند خواستارم. در این مدت چیزهای مهم و بسیاری از همه ی مدیران بخصوص و کاربران یاد گرفتم. بسیار متشکرم
  23. 2 لایک
    باسلام میبایست به سطوح دسترسی k2 برید و role های مربوط به administrator رو تعیین کنید و یا تغییر بدید. تصویری که رد بالا گذاشتید سطوح دسترسی کی2 نیست.به سطوح دسترسی کی2 برید. همچنین در منوی گروه های کاربری در کامپوننت کی2 میتونید به هر فرد اجازه دسترسی به یک سری مجموعه های خاص برای درج مطلب و همچنین قابلیت اینکه بتونه ویرایش کنه مطالب خودش یا دیگران رو هم تعریف کنید موفق باشید
  24. 2 لایک
    باسلام از تاپیک زیر میتونید برداشت کنید.فایلهای زبانش رو.. موفق باشید و سربلند
  25. 2 لایک
    سلام کاربرد این فایل اعمال تغییرات در تنظیمات اولیه وب سرور است و با توجه به نیاز وب سایت نوشته می شود. برای نوشتن کدهای اچ تی اکسس میتونید از این سایت کمک بگیرید. https://htaccessbuilder.com/
  26. 2 لایک
    سلام به نظر خیلی نوع سایت در انتخاب فونت تاثیر گذار نیست. مهم خوانا بودن فونت برای کار در دستگاه های مختلف است.
  27. 2 لایک
    htaccess چیست؟ فایل هایی با نام htaccess. برای ایجاد پیکربندی در دایرکتوری ها یا پوشه ها متفاوت در سرور آپاچی به کار می روند و در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که پوشه کاربری نیازمند به پیدکربندی خاصی باشد و دسترسی روت(root) ندارید. با استفاده از اچ تی اکسس می توانید پسوند فایلها را تغییر داده و یا صفحه ای را به صفحه دیگر انتقال دهید و می توانید ارورهای مانند 404,400,401,500,403 را نمایش دهید و آنها را مدیریت کنید حتی میتوانید با فایل htaccess. برروی یک فایل پسورد قراردهید و یا آی پی های خاصی را مسدود کنید در مواقعی ممکن است بعضی از دستورات در این فایل باعث غیر فعال کردن کل سایت شود که این امر مربوط به غیر فعال بودن بعضی توابع در فایل httpd.conf سرور می باشد و شما باید دستورات مشابه آن راقرار داده تا توابع بدرستی کار کنند و یا بعضی از توابع را حذف کنید. استفاده از این فایل در همه موارد پیشنهاد نمی شود زیرا ممکن است شما با فعال کردن یک تابع باعث هک شدن سایت خود شود ولی در سرورهای اشتراکی که تعداد زیادی سایت برروی آن قرار دارند پیشنهاد می شود که از فایل htaccess استفاده شود. زیرا هر سایت باید توانایی پیکر بندی قسمت مربوط به خود را دارا باشد. برای اعمال تغییرات مورد نظر در فایل htaccess کافی ایست فایل را در پوشه هاست خود قرار داده تا وب سرور آپاچی پس از بررسی این فایل تغییرات را برروی فایلها و پوشه ها اعمال کند. برای دسترسی به این فایلها در هاست سی پنل خود و یا فایلهای مخفی به File manager رفته و تیک (Show Hidden Files (dotfiles را بزنید و برروی GO کلیک کنید حال می توانید فایل های htaccess. را ببینید برای مخفی کردن فایلها در لینوکس باید در اول فایل . اضافه کنید تا فایلهای شما مخفی شوند همانطور که می بینید فایلهای htaccess. مخفی هستند و انیت یک فایل در حالت مخفی می تواند بیشتر باشد. با گوگل مهربان باشید Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  28. 2 لایک
    دوست عزیز شما واقعا فکر میکنید 21 بار توسط مدیران دانلود شده؟ کلا 5 تا مدیر داره انجمن ! اگه کمی فکر میکردید متوجه میشدید که اون 21 بار دانلود خودتون بوده که با برنامه هایی مثل idm دانلود کردید بخاطر تعداد کانکشن ها آمار دانلود بیشتر نمایش داده میشه به تصویر زیر دقت کنید! واقعا این کاربر تو یک زمان 5 بار دانلود کرده! قطعا خیر
  29. 2 لایک

    Version 4.0.10

    225 دانلود

    امکانات افزونه اموزش مجازی گورو: کاملا کد باز و بدون محدودیت نصب محیط مدیریت سازگار با زبان فارسی و دارای تقویم های شمسی اضافه کردن نامحدود دوره ایجاد دوره ها بصورت درختی چیدمان دروس بصورت دلخواه دارای کتابخانه رسانه ای طرح های اشتراکی برای فروش دوره ها امکان ایجاد آزمون های نامحدود قابلیت اتصال به درگاه پرداخت بانکی امکان انتشار بخشی از دوره بصورت رایگان امکان تولید کد تخفیف مدیریت کامل سفارشات امکان دسته بندی دوره ها مدیریت دانش آموزان و دانشجویان دارای سطح بندی مدیر، استاد، دانشجو امکان افزودن توضیحات برای معرفی دبیران امکان اختصاص هر دوره به یک دبیر خاص امکان قرار دادن فیلم آموزشی برای هر دوره این افزونه فایل زبان فارسی داشت ولی ناقص بود که کاملترش کردم چون نسخه آخر نیست رایگان میزارم محصولات دیگه منو ببینید حتما دوست داشتید نظر بدید ممنون

    رایگان

  30. 1 لایک
    سلام اگر درست تاریخش رو شمسی کرده باشن که مشکلی نباید داشته باشه ، برای اینکه درست تاریخ رو نشون بده قسمت مدیریت رو انگلیسی کنید و مطالبتون رو که منتشر میکنید بزارید با تاریخ میلادی منتشر بشه، بعد ببینید توی محیط کاربری تاریخش چطوری نمایش میده. اگر جواب نداد باید از یه نسخه دیگه استفاده کنی
  31. 1 لایک
    قابلیت pagination داره. تو تنظیمات ماژول قسمت Navigation Setting می تونید تنظیم کنید در زبانه effect setting هم قابلیت اسلاید خودکار که اسمش auto start هست میتونه غیر فعال بشه
  32. 1 لایک
    باسلام اگر با وارد کردن اطلاعات صحیح مدیریت به پنل نمیتونید وارد بشید به خاطر این هستش که به دلیلی ؛ سطوح دسترسی در تیبل usergroupmap جوملاتون تغییر پیدا کرده .که میبایست این مورد بررسی و اصلاح بشه. اگر نسخه بکاپ سالمی دارید میتونید اون رو ریکاوری کنید در غیراینصورت میبایست همین مسئله با اصلاحاتی که در دیتابیس میبایست صورت بگیره؛ برطرف بشه موفق باشید و سربلند
  33. 1 لایک
    اول باید ابزار مربوطه را نصب کنید بعد اکسترکت ، این مطلب را بخوانید : https://www.tecmint.com/how-to-open-extract-and-create-rar-files-in-linux/ برای نسخه های دبیان و اوبونتو هست
  34. 1 لایک
    در خط 1360 فایل قالب که در مسیر http://nase.journaliran.ir/templates/joomina-ir-fetr90/css/template.css هست خصیصه color روی مقدار #0000 قید شده. در اصل یه 0 زیاد داره. باید یا 3 تا صفر باشه یا 6 تا. اصلاح کنید درست میشه
  35. 1 لایک
    یه کاری کن اول برو تو هاست و ببین نسخه php چنده. بذار روی 5.6 یا 7 و یه تست بگیر اگر درست نشد سایت رو دستی بکآپ بگیر ببر روی لوکال و یه بار از صفر جوملا و تمام افزونه هات رو دست کن و دیتابیس سایت قدیم رو روش سوار کن انشالله نتیجه بگیری
  36. 1 لایک
    باسلام به کامپوننت محتوا و مطالب برید و از اونجا سطوح دسترسی رو چک کنید. احتمالا سطوح دسترسی کامپوننت محتوا تون تغییر دادید و به این بخش دسترسی نداره کاربر نویسنده تون موفق باشید و سربلند
  37. 1 لایک
    وقتی ومپ سرور رو استارت میزنی، بعد از سبز شدن آیکونش روش کلیک کن. اولین گزینه localhost هست روش کلیک کن. پروژه ها و برنامه هایی که داخل پوشه www directory قرار داره رو نشون میده که هر کدوم رو انتخاب کنی خروجی اون صفحه یا سایت رو در مرورگر میتونی ببینی.
  38. 1 لایک
    با سلام کنترل اف ۵ بزنید و کش ها رو بطور کامل حذف کنید. بنده یه صفحه داخلی رو بررسی کردم و مشکلی نبود و داره لود میکنه فونت رو. موفق باشید و سربلند
  39. 1 لایک
    باسلام برای اینکار به مسیر زیر برید C:\xampp\htdocs\Joomla\administrator\components\com_k2\helpers\html.php منوهایی که میخواهید غیرفعال بشن رو بصورت کامنت در بیارید. همونطور که مشخص هست خطوطی که با رنگ قرمز مشخص هستند کامنت شدند. اگر نسخه k2 شما 2.7.1 هست میتونید کل کدهای زیر رو داخل فایلی که ذکر شده کپی و سیو کنید. <?php /** * @version 2.7.x * @package K2 * @author JoomlaWorks http://www.joomlaworks.net * @copyright Copyright (c) 2006 - 2016 JoomlaWorks Ltd. All rights reserved. * @license GNU/GPL license: http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html */ // no direct access defined('_JEXEC') or die ; class K2HelperHTML { public static function subMenu() { $user = JFactory::getUser(); $view = JRequest::getCmd('view'); $view = JString::strtolower($view); $params = JComponentHelper::getParams('com_k2'); // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_ITEMS'), 'index.php?option=com_k2&view=items', $view == 'items'); // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_CATEGORIES'), 'index.php?option=com_k2&view=categories', $view == 'categories'); if (!$params->get('lockTags') || $user->gid > 23) { // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_TAGS'), 'index.php?option=com_k2&view=tags', $view == 'tags'); } // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_COMMENTS'), 'index.php?option=com_k2&view=comments', $view == 'comments'); if ($user->gid > 23) { // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_USERS'), 'index.php?option=com_k2&view=users', $view == 'users'); // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_USER_GROUPS'), 'index.php?option=com_k2&view=usergroups', $view == 'usergroups'); // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_EXTRA_FIELDS'), 'index.php?option=com_k2&view=extrafields', $view == 'extrafields'); // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_EXTRA_FIELD_GROUPS'), 'index.php?option=com_k2&view=extrafieldsgroups', $view == 'extrafieldsgroups'); } // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_MEDIA_MANAGER'), 'index.php?option=com_k2&view=media', $view == 'media'); // JSubMenuHelper::addEntry(JText::_('K2_INFORMATION'), 'index.php?option=com_k2&view=info', $view == 'info'); } public static function stateToggler(&$row, $key, $property = 'published', $tasks = array('publish', 'unpublish'), $labels = array('K2_PUBLISH', 'K2_UNPUBLISH')) { $task = $row->$property ? $tasks[1] : $tasks[0]; $action = $row->$property ? JText::_($labels[1]) : JText::_($labels[0]); $class = 'k2Toggler'; $status = $row->$property ? 'k2Active' : 'k2Inactive'; $href = '<a class="'.$class.' '.$status.'" href="javascript:void(0);" onclick="return listItemTask(\'cb'.$key.'\',\''.$task.'\')" title="'.$action.'">'.$action.'</a>'; return $href; } public static function loadjQuery($ui = false, $mediaManager = false) { JLoader::register('K2HelperUtilities', JPATH_SITE.DS.'components'.DS.'com_k2'.DS.'helpers'.DS.'utilities.php'); $application = JFactory::getApplication(); $document = JFactory::getDocument(); $params = K2HelperUtilities::getParams('com_k2'); if ($document->getType() == 'html') { if (K2_JVERSION == '15') { //JHtml::_('behavior.mootools'); } else if (K2_JVERSION == '25') { //JHtml::_('behavior.framework'); } else { if($mediaManager) { $document->addScript('//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js'); } else { //JHtml::_('behavior.framework'); if ($application->isAdmin() || ($application->isSite() && $params->get('jQueryHandling'))) { JHtml::_('jquery.framework'); } } } $handling = $application->isAdmin() ? $params->get('backendJQueryHandling', 'remote') : $params->get('jQueryHandling', '1.8remote'); // jQuery if (K2_JVERSION != '30') { if ($handling == 'remote') { $document->addScript('//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js'); } else if ($handling == 'local') { $document->addScript(JURI::root(true).'/media/k2/assets/js/jquery-1.8.3.min.js'); } else { if ($handling && JString::strpos($handling, 'remote') !== false) { $document->addScript('//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/'.str_replace('remote', '', $handling).'/jquery.min.js'); } else if ($handling && JString::strpos($handling, 'remote') === false) { $document->addScript(JURI::root(true).'/media/k2/assets/js/jquery-'.$handling.'.min.js'); } } } // jQuery UI if ($application->isAdmin() || $ui) { // No conflict loaded when $ui requested or in the backend. // No need to reload for $mediaManager as the latter is always called with $ui $document->addScript(JURI::root(true).'/media/k2/assets/js/k2.noconflict.js?v=2.7.1'); if ($handling == 'local') { $document->addScript(JURI::root(true).'/media/k2/assets/js/jquery-ui-1.8.24.custom.min.js'); } else { $document->addScript('//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.24/jquery-ui.min.js'); } } if ($mediaManager) { $document->addScript(JURI::root(true).'/media/k2/assets/js/elfinder.min.js?v=2.7.1'); } } } } موفق باشید و س ربلند
  40. 1 لایک
    با سلام مجدد خدمت دوستان گرامی احتراما به مناسبت سال نو میلادی قالب کاربردی و حرفه ای دیگری را فارسی سازی و بهینه سازی کرده ایم که بسیار مناسب برای راه اندازی سایتهای شرکتی و تجاری خواهد بود. قالب تجاری و شرکتی پاییزان مناسب برای سایتهای نرم افزاری، طراحی وب و هاستینگ، موسسات تجاری ، شرکتهای مهندسی و عمرانی می باشد. که بطور کاملا رایگان برای استفاده شما مورد بهینه سازی و فارسی سازی قرار گرفته است. در این قالب از فریم ورک قدرتمند هلیکس - Helix بهره گرفته شده و شما میتوانید هرگونه تغییر از نظر پوزیشن بندی و استایل دهی متناسب با نیاز خود را در آن اعمال نمایید. این قالب بصورت یک نسخه کوئیک استارت بروی نسخه پایدار جوملای 3.7.5 و بصورت کاملا متن باز انتشار یافته است. برخی از ویژگیهای این محصول: پشتیبانی از جوملای 3.7.5 دارای نسخه آماده نصب کوئیک استارت - QucikStart دارای محیط کاربری و مدیریت کاملا فارسی پشتیبانی از فریم ورک قدرتمند Helix دارای قالب با فونتهای کاملا فارسی دارای قابلیت ایجکس در پورتفولیو دارای کامپوننت خبرنامه AcyMailing پشتیبانی 100% از HTML5 و CSS3 قابلیت افزودن پست صوتی قابلیت افزودن پست ویدئویی قابلیت افزودن پست گالری تصاویر دارای ماژول اختصاصی نقشه آنلاین Google Map دارای افزونه بکاپ گیری Akeeba Backup قابلیت اشتراک مطالب در شبکه های اجتماعی Google Plus - FaceBook -Tweeter پیاده سازی بر اساس فریم ورک Bootstra تصاویر بخشهای مختلف قالب: لطفاً برای مشاهده دموی این قالب واکنشگرا و زیبا بروی لینک زیر کلیک کنید: https://afzoneha.com/persian/paeizan دانلود نسخه کوئیک استارت و آماده نصب از لینک زیر استفاده کنید: http://demo.afzoneha.com/paeizan به دلیل محدودیت حجم آپلود در آپلودسنتر انجمن امکان پیوست فایل در پست مقدور نبوده. اگر سوالی وجود داشته باشه در خدمت خواهیم بود. عرض ارادت
  41. 1 لایک
    برخی از کاربران هنگام ورود به بخش مدیریت جوملا نام کاربری یا رمز عبور مدیر ارشد را فراموش می‌کنند. در برخی موارد بعد از هک شدن برای رفع مشکلات بعد از هک نیاز به ساختن کاربر مدیر ارشد (Super User) از طریق دیتابیس باید اقدام کرد. ابتدا می‌بایست وارد PHPMyAdmin شده سپس دیتابیس مورد نظر را انتخاب می‌کنیم. روی جدول users کلیک می‌کنیم تا وارد مدیریت جدول users شویم. -*-*-* تب insert را باز کرده و فیلدهای مربوطه را پر می‌کنیم. شناسه دلخواه برای ادمین جدید ( id= مثلا 60 ). نام کاربر مدیر ارشد جدید = name ( مثلا new_Administrator ) نام کاربری مدیر ارشد جدید = username ( مثلا new_admin ) آدرس ایمیل مدیر ارشد جدید = email ( مثلا new _ admin @yahoo.com ) در اینجا ضروری نیست. پس از ایجاد کاربر مدیر ارشد، از مدیریت جوملا می‌توان ایمیل را وارد کرد. رمز عبور ادمین جدید = password توجه داشته باشید که این رمز باید بصورت هش (Hash) شده باشد. بنابراین پس از وارد کردن رمز عبور دلخواه، از کادر Function، گزینه MD5 را انتخاب می‌کنیم تا رمز عبوری که وارد کردیم، تبدیل به رمز عبور هش شده شود. برای مثال قصد داریم رمز کاربر مدیر ارشد جدید، new_admin باشد. این رمز را در دیتابیس، در کادر password وارد کرده و از کادر Function هم گزینه MD5 را انتخاب می‌کنیم. بنابراین رمز کاربر مدیر ارشد جدید بر روی new_admin تنظیم می‌شود (به تصویر بعدی دقت کنید). admin = 433903e0a9d6a712e00251e44d29bf87:UJ0b9J5fufL3FKfCc0TLsYJBh2PFULvT joomla = 7a0262e3b559aaf258034777ce46aa09:KewC6AQkFf02QjJBiqBPwRn06JifA9f8 joomlafarsi.com = 22dcf511cfee0d70ca45f2b36582f853:QS7xjlst2k1zLALf5RqBoFz2LQCq02Ck نوع حساب کاربری = usertype ، حساب کاربری که می‌خواهیم ایجاد کنیم که باید deprecated باشد. block=0 برای اینکه حساب کاربری جدید، فعال بشود. sendEmail=1 اگر می‌خواهیم کاربر مدیر ارشد جدید، ایمیل دریافت کند، مقدار را "1" تنظیم می‌کنیم (در اینجا ضروری نیست). پس از ایجاد کاربر مدیر ارشد، از مدیریت جوملا می‌توان این تنظیمات را انجام داد. registerDate = تاریخ ثبت نام کاربر (تاریخ ثبت نام کاربر که می‌توانید با استفاده از تقویمی که وجود دارد، این تاریخ را تنظیم کنید (ضروری نیست). lastvisitDate = تاریخ آخرین بازدید ، تاریخ آخرین بازدید کاربر که مانند بالا می‌توان آن را تنظیم کرد. (ضروری نیست). بقیه فیلدها هم ضروری نیستند. -*-*-* خدمتون
  42. 1 لایک
    خودم بعد کلی تلاش حلش کردم اگر کسی این مشکل رو داشت یه منو متفرقه برای سبد خرید بسازه ( کارت ) مشکل حل میشه
  43. 1 لایک
    باسلام از لینک زیر دریافت کنید. http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15056492461.zip موفق باشید و سربلند
  44. 1 لایک
    از این اررور میگرفت: USING BTREE پاکش کرد درست شد ایشالا هر چی از خدا میخواید بهتون بدهههههههههههههه چند روز بود درگیر بودم :thanks::thanks::thanks:
  45. 1 لایک
    از جوابای پر محبت همه ممنون نشستم نگاه کردم نحوه نوشتن این فایل های Falang چطوره خودم برای این افزونه هر سه تا فایل رو نوشتم. اگه کسی نیاز به چنین چیزی داشت از این فایل ها که پیوست کردم میتونه استفاده کنه. خودم تست کردم مشکلی نداره و درست کار میکنه باز اگه مشکلی دیدید بگید رفعش میکنم. Download
  46. 1 لایک
    سلام و خسته نباشید به شما دوستان عزیز که همیشه یاری رسان هستید . من میخوام یه سایت طراحی کنم که کاربر ثبت نام کنه و پس از ثبت نام با یوزرنیم و پسوردش وارد پروفایل کاربریش بشه و بعد از ورود به پروفایل کاربریش بتونه مقالش را آپلود کنه و ادمین سایت بتونه در مورد مقالش نظر بده و ادمین بتون کاربران ثبت نامی را در یک لیست ببینه . حالا اساتید محترم استفاده از کامپوننت cb رو پیشنهاد میکنن یا کامپوننت جومسوشیال ؟
  47. 1 لایک
    درود داشتم توی آپلودسنترهای ایرانی چرخ میزدم یه نرم افزار جالب دیدم گفتم اینجا معرفی کنم دوستان خوب جوملا فرومی هم استفاده کنن . یکی از راه حل هایی که همواره طراحان و صاحبان وب سایت های اینترنتی برای جمع آوری اطلاعات از بازدیدکنندگان و کاربران خود، از آن استفاده می کنند ارائه فرم هایی تعاملی مانند فرم های سفارش خرید، مشخصات شخصی، تقاضای شغلی، ارائه سابقه کاری و... می باشد. CoffeeCup Web Form Builder نرم افزاری است که به شما کمک می کند تا به راحتی و تنها با drag و drop در یک رابط کاربری گرافیکی و بدون نیاز به کدنویسی قادر باشید تنها در عرض چند دقیقه فرم های تعاملی ارائه اطلاعات را برای وب سایت خود طراحی نموده و بدون نیاز داشتن به پیکربندی خاصی، آن ها را به صفحات سایت خود اضافه کنید. [ATTACH=CONFIG]4800[/ATTACH] ساخت فرم های دعوت نامه، درخواست همکاری، اشتراک، نظرسنجی و ... پشتیبانی از drag و drop برای افزودن عناصر فرم و ساخت فرم ها تنها در عرض چند دقیقه دارای استایل های آماده از فرم با امکان ویرایش گزینه ها بدون نیاز به انجام پیکربندی های خاص برای افزودن فرم به وب سایت تنظیم مقدار پیش فرض برای بعضی از فیلدها HTML5 و CSS3 معتبر انتخاب مکان برچسب زمینه در سراسر فرم انتخاب فونت، سایز و رنگ فرم و دستکاری هر کدام از برچسب ها امکان آپلود چندین فایل به صورت همزمان دستکاری عکس های پس زمینه و رنگ های مربوط به صفحه ، سربرگ و فوتر افزودن تقویم پشتیبانی کامل از UTF-8 پشتیبانی برای PHP SMTP کنترل پهنا و پیمایش (Padding) برای تمامی عناصر اضافه کردن لینک به لوگو و عکس های فرم پشتیبانی از زبان های برنامه نویسی ASP و PHP امکان ذخیره سازی اطلاعات در MySQL و Log File اضافه نمودن ویژگی Upload فایل به فرم و ارسال فایل بر روی سرور، MySQL و یا Email و ... صفحه سازنده نرم افزار :* Web Form Builder | CoffeeCup Software ضمنا نسخه کرکش با یه سرچ کوچولو توی دانلود سنترهای ایرانی پیدا میشه :auizz3ffy9vla57584x
  48. 1 لایک
    http://raziarchitecture.com/jomsocial.html كاملا راست چين نيست و ثبت نامش رو هم بزنيد و تا مرحله آخر بريد متوجه ميشيد
  49. 1 لایک
    عزیزم pending یعنی در حال انتظار کمی صبر کن تا گوگل لینک سایت مپ تو رو چک کنه ولی خودت یکبار با استفاده از گزینه test لینک سایت مپ خودت رو تست کن ببین درست هست یا نه بعد دوباره ثبتش کن موفق باشی
  50. 1 لایک
    فصل یکم (ch01) درس یکم (listing01) مثال یک: در این مثال به شما آموزش داده میشه که چطور متنی رو داخل یک متغییر بریزید و بعد دستور چاپ اون متغیر رو صادر کنید.عمل چاپ با استفاده از دستور echo انجام میشه. در مثال زیر علاوه بر عمل چاپ یک متن، دو عمل دیگه هم انجام میشه دقت کنید ابتدا یک متغیر تعریف شده که شامل عبارت مورد نظر ما میباشد بعد عبارت رو به حرفو بزرگ تبدیل کردیم و مجدد داخل یک متغیر دیگری قرار دادیم (با دستور strtoupper) بعد عمل چاپ (با دستور echo) مجدد حروف بزرگ را به حروف کوچک تبدیل کردیم (با دستور strtolower) و مجدد عمل چاپ با دستور echo // اول يک متغير ميسازيم و متن خودمون رو درون دابل کوتيشن قرار ميديم و به شکل زير درون متغير ميريزيم $rhyme = "And all the king's men couldn't put him together again"; // در صورتي که تمايل داشته باشيد ميتونيد با استفاده از دستور // strtolower(); // متن وارد شده در متغير را به صورت حروف بزرگ تبديل کنيد که نحوه استفاده از اون به شکل زير است // مشاهده ميکنيد که متغيري که در بالا ساختيم رو به دستور مورد اشاره داديم و مجدد يک متغير هم تعريف کرديم // که متن پس از اينکه به حرفو بزرگ تبديل شد داخل متغير جديد ريخته بشه // بعد از اينکار دستور چاپ رو صادر کرديم // دستور چاپ با استفاده از // echo // انجام شده $ucstr = strtoupper($rhyme); echo $ucstr; // اکنون ميخواهيم که متغير قبلي رو به حروف کوچک تبديل کنيم که با استفاده از دستور // strtolower // اين کار رو انجام داديم و بعد عمل چاپ $lcstr = strtolower($rhyme); echo $lcstr; مثال دو: در این مثال شما متنی رو به متغییر میدید و بعد با استفاده از دستور ucfirst میتونید اولین حرف در اولین کلمه رو به حروف بزرگ تبدیل کنید .. و یا با دستور ucwords میتونید اولین حرف در تمام کلمات را به حروف بزرگ تبدیل کنید! // در اين مثال ابتدا يک متن رو به صورت حروف کوچک داخل يک متغير قرار داديم $rhyme = "and all the king's men couldn't put him together again"; // دستوري داريم به نام // ucfirst // که اين دستور متن را از ما گرفته و حرف اول در اولين کلمه را حروف بزرگ ميکند و بعد عمل چاپ را صادر کرديم $ucfstr = ucfirst($rhyme); echo $ucfstr; // در مثال بالا ديديد که اولين حرف در اولين کلمه چگونه حروف بزرگ تبديل شد // در مثال زير با استفاده از دستور // ucwords // ميتوانيد اولين حرف از تمام کلمات را حروف بزرگ تبديل نماييد // جالبه نه!! $ucwstr = ucwords($rhyme); echo $ucwstr;