راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      110

    • تعداد ارسال ها

      5,693


  2. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      57

    • تعداد ارسال ها

      171


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      47

    • تعداد ارسال ها

      318


  4. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      35

    • تعداد ارسال ها

      7,997



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 25/06/96 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  2. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  3. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  4. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  5. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  6. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  7. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  8. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  9. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  10. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  11. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  12. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  13. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  14. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  15. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان. با توجه به امکانات خوب RSform اکثرا دوستان ازین فرم ساز استفاده میکنن. در این آموزش قصد دارم تا با چند خط کد نویسی ساده یک پیشنمایش از فرم ایجاد کنیم و در آخر به صورت حرفه ای اون رو پرینت کنیم ! البته اینو بگم که این آموزش ترکیبی از چند آموزشی هست که به صورت رایگان در اینترنت وجود داره و من فقط کنار هم قرار دادمشون .این مورد خیلی بدرد سایت های شرکتی و رسمی میخوره به عنوان مثال می تونن در فرم ثبت نمایندگی یک فرم پیش قرارداد به صورت رسمی طراحی کنن (نمونه) پیش نیاز: داشتن RSFORM دانش HTML برای ایجاد جدول و ساخت بلوک های span و div دانش CSS برای زیباسازی فرم دانش javascript برای کدنویسی پیش نمایش فرم و پرینت دانش PHP برای کد نویسی بخش پیشنمایش همینطور که میدونید یکی از قابلیت های بسیار خوب RSFORM اینه که شما میتونید داخل فیلد های متنی از کد های HTML استفاده کنید ! بعنوان مثال میتونید متن عنوان یک المنت رو بولد کنید و .... همچنین قابلیت دیگه RSFORM ایجاد فرم های چند صفحه ای هستش که به وسیله اون میتونید برای دقت و زیبایی خدمات ارائه شده فرم های در چند صفحه ایجاد کنید . نکته مهم : برای داشتن پیش نمایش و پرینت حتما باید فرمتون فقط دو صفحه ای باشه ! در صفحه اول اطلاعات دریافت بشه و در صفحه بعد اطلاعات نمایش داده بشه. نکته مهم : با توجه به اینکه چند ترجمه برای RSFORMوجود داره بنابراین ممکنه گزینه هایی که مینویسم یا توی عکس میبینید با نسخه ترجمه شما تفاوت داشته باشه ! سعی میکنم جوری عکس بگیرم که از روی عکس این مشکل حل بشه. نکته مهم : این آموزش دارای دو بخشه که در بخش اول فقط با فیلد های متنی کار میکنیم و در بخش دوم بقیه موارد رو اضافه میکنیم. بخش اول : 1- یک فرم خیلی ساده طراحی میکنیم که قراره از کاربر مشخصات فردی دریافت کنه: نکته : تعیین مور دنیاز و معتبر سازی رو به دلخواه میتونید انجام بدید و تاثیری رو کار نداره 2- حالا ما باید بریم صفحه بعد و اطلاعات رو نمایش بدیم - پس حالت چند صفحه ای رو انتخاب میکنیم. 3- سپس به این صورت یک دکمه ایجاد میکنیم 4- برای نمایش دادن اطلاعات از "متن معمولی" استفاده میکنیم . روش کار به این صورته که متن مورد نیاز (قرارداد ، پیام تشکر ، پیش فاکتور و ...)رو مینویسیم و بعد به وسیله کد نویسی محتوای فرم قبل رو به اون اضافه میکنیم. برای کد نویسی ما از تابع innerHTML استفاده میکنیم ، بنابراین متن داخل "متن معمولی" رو به این صورت مینویسیم: همینطور که میبینید ما جایی که قراره دیتا های دریافتی از کاربر رو نمایش بدیم از کد زیر استفاده کردیم <span id="nameP">.</span نکته مهم : حتما یادتون باشه که تگ span رو ببندید ! من خوردم خیلی وقتی فراموش میکنم ! شما میتونید به وسیله htmlوcss یه فرم به دلخواه خودتون طراحی کنید و هرجا که لازم بود اطلاعات نمایش داده بشه از قطعه کد بالا استفاده کنید 5- حالا ما میخوایم به وسیله کد نویسی اون متن پیش فرض داخل span رو تغییر بدیم. بنابراین به این قسمت میریم: و در قسمت Javascript کدهای زیر رو مینویسیم: <script type="text/javascript"> function preV(param1, param2, param3, param4) { if (param2 == 1 && param3 == 1) { document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('name').value; document.getElementById('mobileP').innerHTML = document.getElementById('mobile').value; document.getElementById('emailP').innerHTML = document.getElementById('Email').value; } rsfp_changePage(param1, param2, param3, param4); } </script> خب در کد بالا میبینید که داخل اسکریپت جاوا یک تابع ایجاد شده ئ در تابع محتویات المنتی که id اون nameP هستش رو با محتوای (value) کاربر که داخل فیلد name وارد کرده پر میکنه ! و درآخر با یکی از تابع های پیش فرض Rsform دستور تغییرات رو میده بنابراین شما هرتعداد المنتی که دارید باید برای هرکدوم به صورت بالا یک خط کد بنویسید تا اون رو نمایش بده ! document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('Name').value; نکته مهم : در کد نویسی رعایت حروف کوچک و بزرگ الزامیه ، اگه شما اسم فیلد رو name گذاشتین حتما باید در کد بالا هم name بنویسید !! بنابراین اگه کدتون اجرا نشد حتما این موارد رو بررسی کنید ! چون این یکی از اصلی ترین مواردی که باعث بروز مشکل میشه ! ((گزینه های param1 - param2 - param3 - param4 رو نمیدونم چیه ! اگه کسی میدونه توضیح بده )) 6- خب حالا نیاز به کدی داریم که تابع بالا رو اجرا کنه بنابراین در قسمت : قسمت مربوط به کدهای زمان نمایش (فراخوانی اسکریپت هنگام نمایش فرم) (باکس اول) کد زیر رو وارد میکنیم: $formLayout = str_replace('rsfp_changePage(','preV(',$formLayout); در کد بالا میگه که در زمان تغییر صفحه تابع preV رو اجرا کن و ظاهر و محتویات فرم رو مجددا بار گذاری کن ! (این توضیح به زبان ساده بود) 7- نتیجه کار - همینطور که میبینید پیش نمایش فرم ما کار کرد ! خب حالا میخوایم کاری کنیم که کاربر از این فرم بتونه پرینت بگیره ساده ترین روش اینه که روی صفحه Ctrl+p بزنه و صفحه رو پرینت کنه . متاسفانه مشکل این روش اینه که تمام محتویات رو پرینت میکنه ! ولی ما میخوایم که کاربر فقط همون فرم رو پرینت کنه ! روش های زیادی برای اینکار وجود داره ! به عنوان مثال تگ های خاصی هستن که روی هر المنتی قرار بگیرن باعث میشه اون قسمت پرینت نشه ! ولی با توجه به اینکه دست بردن توی کدهای صفحات جوملایی باعث بوجود دردسر میشه ، بهترین روش اینه که ما محتویاتی که میخوایم پرینت بشه رو داخل یک div بزاریم و بعد یک دکمه تعریف کنیم و بگیم با کلیک روی این دکه فقط اون div رو پرینت کن ! اینهم روش پرینت: 1- به قسمت طرح بندی فرم میریم و ایجاد طرح خودکار رو غیر فعال میکنیم تا به ما اجازه بده به کدهای طرح بندی دسترسی داشته باشیم! نکته مهم : اینکار رو در آخر و وقتی که فرمتون رو به صورت دلخواه طراحی کردید انجام بدین ! در آینده آموزش ساخت یک فرم با ظاهر دلخواه رو قرار میدم. سپس از داخل کد ها باید دنبال جایی باشیم که محتویات اون محل نمایش ما قرار داره ! من اسم Preview Field رو انتخاب کردم بنابراین دنبال بلوک مربوط به این اسم میگردم. چیزی که پیدا کردم اینه: (طرح بندی فرم من بر اساس div بود - شاید فرم شما با table باشه) <div class="rsform-block rsform-block-preview-field"> <div class="formControlLabel">{Preview Field:caption}</div> <div class="formControls"> <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> <p class="formDescription">{Preview Field:description}</p> </div> ((در اموزش بعدی این موارد رو کامل توضیح میدم و یک فرم به این شکل میسازیم : نمونه)) {Preview Field:body} در این قسمت بدنه یا متن اصلی ما قرار داره ! بعد از اینکه کد های مروبوط به پیش نمایش اجرا بشه محتویات (body) فیلد نمایش ما میشه اون متنی که قرار پرینت بشه ! بنابراین ما این قسمت رو داخل یک div مجزا قرار میدیم تا فقط همین قسمت پرینت بشه: <div id="divPrint"> /* شروع محل پرینت */ <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> </div> /** خاتمه محل پرینت **/ 2- حالا دکمه ای که قراره با اون پرینت گرفته بشه رو اضافه می کنیم ! من دکمه رو داخل فیلد نمایش قرار میدم: کد : <a class="w3-btn" id="btnPrint" name="btnPrint" onclick="printDiv('divPrint')">چاپ </a> 3- حالا کدهای جاوا برای عملیات پرینت رو مینویسیم ! کد های جاوا در rsform در این قسمت هستند: کد زیر رو وارد میکنیم: (در ادامه کدهای قبلی که مروبط به پیش نمایش بود) <script type="text/javascript"> function printDiv(id) { var printContents = document.getElementById(id).innerHTML; var originalContents = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = printContents; window.print(); document.body.innerHTML = originalContents; } </script> این هم نتیجه کار ممنون از توجهتون ! آموزش ما تموم شد ! اگه سوالی هست توی همین تاپیک بنده در خدمتم ! ":"اللهم عجل لویک الفرج":"
  16. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  17. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  18. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  19. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  20. 2 لایک
    با عرض سلام ؛ روز مهندس را به جناب آقای مهندس ابوالفضل طالبی؛ موسس انجمن جوملا ایران و همه ی مدیران این انجمن و مجموعه های وابسته به آن؛ پی سی تمپلیت ؛ جناب آقای مهندس صائمیان و همه ی کاربران،صمیمانه تبریک عرض می کنم و سلامتی و توفیق همگی را از خداوند خواستارم. در این مدت چیزهای مهم و بسیاری از همه ی مدیران بخصوص و کاربران یاد گرفتم. بسیار متشکرم
  21. 2 لایک
    باسلام میبایست به سطوح دسترسی k2 برید و role های مربوط به administrator رو تعیین کنید و یا تغییر بدید. تصویری که رد بالا گذاشتید سطوح دسترسی کی2 نیست.به سطوح دسترسی کی2 برید. همچنین در منوی گروه های کاربری در کامپوننت کی2 میتونید به هر فرد اجازه دسترسی به یک سری مجموعه های خاص برای درج مطلب و همچنین قابلیت اینکه بتونه ویرایش کنه مطالب خودش یا دیگران رو هم تعریف کنید موفق باشید
  22. 2 لایک
    باسلام از تاپیک زیر میتونید برداشت کنید.فایلهای زبانش رو.. موفق باشید و سربلند
  23. 2 لایک
    سلام کاربرد این فایل اعمال تغییرات در تنظیمات اولیه وب سرور است و با توجه به نیاز وب سایت نوشته می شود. برای نوشتن کدهای اچ تی اکسس میتونید از این سایت کمک بگیرید. https://htaccessbuilder.com/
  24. 2 لایک
    سلام به نظر خیلی نوع سایت در انتخاب فونت تاثیر گذار نیست. مهم خوانا بودن فونت برای کار در دستگاه های مختلف است.
  25. 2 لایک
    htaccess چیست؟ فایل هایی با نام htaccess. برای ایجاد پیکربندی در دایرکتوری ها یا پوشه ها متفاوت در سرور آپاچی به کار می روند و در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که پوشه کاربری نیازمند به پیدکربندی خاصی باشد و دسترسی روت(root) ندارید. با استفاده از اچ تی اکسس می توانید پسوند فایلها را تغییر داده و یا صفحه ای را به صفحه دیگر انتقال دهید و می توانید ارورهای مانند 404,400,401,500,403 را نمایش دهید و آنها را مدیریت کنید حتی میتوانید با فایل htaccess. برروی یک فایل پسورد قراردهید و یا آی پی های خاصی را مسدود کنید در مواقعی ممکن است بعضی از دستورات در این فایل باعث غیر فعال کردن کل سایت شود که این امر مربوط به غیر فعال بودن بعضی توابع در فایل httpd.conf سرور می باشد و شما باید دستورات مشابه آن راقرار داده تا توابع بدرستی کار کنند و یا بعضی از توابع را حذف کنید. استفاده از این فایل در همه موارد پیشنهاد نمی شود زیرا ممکن است شما با فعال کردن یک تابع باعث هک شدن سایت خود شود ولی در سرورهای اشتراکی که تعداد زیادی سایت برروی آن قرار دارند پیشنهاد می شود که از فایل htaccess استفاده شود. زیرا هر سایت باید توانایی پیکر بندی قسمت مربوط به خود را دارا باشد. برای اعمال تغییرات مورد نظر در فایل htaccess کافی ایست فایل را در پوشه هاست خود قرار داده تا وب سرور آپاچی پس از بررسی این فایل تغییرات را برروی فایلها و پوشه ها اعمال کند. برای دسترسی به این فایلها در هاست سی پنل خود و یا فایلهای مخفی به File manager رفته و تیک (Show Hidden Files (dotfiles را بزنید و برروی GO کلیک کنید حال می توانید فایل های htaccess. را ببینید برای مخفی کردن فایلها در لینوکس باید در اول فایل . اضافه کنید تا فایلهای شما مخفی شوند همانطور که می بینید فایلهای htaccess. مخفی هستند و انیت یک فایل در حالت مخفی می تواند بیشتر باشد. با گوگل مهربان باشید Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  26. 2 لایک
    دوست عزیز شما واقعا فکر میکنید 21 بار توسط مدیران دانلود شده؟ کلا 5 تا مدیر داره انجمن ! اگه کمی فکر میکردید متوجه میشدید که اون 21 بار دانلود خودتون بوده که با برنامه هایی مثل idm دانلود کردید بخاطر تعداد کانکشن ها آمار دانلود بیشتر نمایش داده میشه به تصویر زیر دقت کنید! واقعا این کاربر تو یک زمان 5 بار دانلود کرده! قطعا خیر
  27. 2 لایک

    Version 4.0.10

    225 دانلود

    امکانات افزونه اموزش مجازی گورو: کاملا کد باز و بدون محدودیت نصب محیط مدیریت سازگار با زبان فارسی و دارای تقویم های شمسی اضافه کردن نامحدود دوره ایجاد دوره ها بصورت درختی چیدمان دروس بصورت دلخواه دارای کتابخانه رسانه ای طرح های اشتراکی برای فروش دوره ها امکان ایجاد آزمون های نامحدود قابلیت اتصال به درگاه پرداخت بانکی امکان انتشار بخشی از دوره بصورت رایگان امکان تولید کد تخفیف مدیریت کامل سفارشات امکان دسته بندی دوره ها مدیریت دانش آموزان و دانشجویان دارای سطح بندی مدیر، استاد، دانشجو امکان افزودن توضیحات برای معرفی دبیران امکان اختصاص هر دوره به یک دبیر خاص امکان قرار دادن فیلم آموزشی برای هر دوره این افزونه فایل زبان فارسی داشت ولی ناقص بود که کاملترش کردم چون نسخه آخر نیست رایگان میزارم محصولات دیگه منو ببینید حتما دوست داشتید نظر بدید ممنون

    رایگان

  28. 1 لایک
    سلام لطفا لینک دمو، ضمنا کش مرورگر و جوملا رو خالی و بعد چک کنید
  29. 1 لایک
    سلام به این آموزش مراجعه کنید http://masoudnicksefat.ir/شاید-شما-هم-بپرسید؟/حل-مشکل-تاریخ-k2-نسخه-2-8
  30. 1 لایک
    از اونجایی که وبسایتت فارسی هست خب آدرس ها به فارسی باشه صد در صد بهتره ، چون توی نتیجه موتورهای جستجو تاثیر مستقیم داره، Route جوملا بصورت مستقیم آدرس مطلبت رو نمایش نمیده ، برای کوتاه کردن بهتره از افزونه های سئو استفاده کنید، پلاگین Direct Alias یه گزینه مناسبی هست که میتونید استفاده کنید. اگر میخای مطالب رو پاک کنید خب میشه یه وبسایت جدید، نیازی به ارتقاء ندارید ، کل سایت رو از پایه و اصولی طراحی کنید، اگر هم مطالب و سئوش مهم هست که با همون آدرسهای سابق جوملاتون رو ارتقاء بدید
  31. 1 لایک
    به هیچ عنوان افزونه های نال شده رو پیشنهاد نمیکنم، اصلا خوب نیست برای امنیت وبسایتتون، یه افزونه نصب کنید میتونه برای تمام وبسرورتون و هرچی روشون باشه خط محسوب بشه... اگر شما یه مجموعه کوچیک دارید مثلا یه تیم 10 نفره هستید و میخاید برای خودتون یه وبلاگ درست کنید، و جوری باشه که این ده نفر فقط بتونند مطلب بنویسند چرا از CMS های کوچیک استفاده نکنید؟؟ سی ام اس های فلت فایل یا همین Pagekit که هم از لحاظ امنیت خوب هست هم سرعتش بالاست هم از لحاظ سئو، و خیلی هم ساده است برای وبلاگ نوشتن ... حتی نیازی نیست براش دیتابیس تو MySQL بسازید، البته اگر هنگام نصبش روی SQLite قرار بدید، فقط به PHP نیاز داره، اگر فکر میکنید که کاربرتون توی کنترل پنلش فضولی میکنه میتونید یه کاربر نویسنده درست کنید و اون فقط میتونه خیلی ساده وارد سایتش بشه، مطلبش رو منتشر کنه و ... اینم یه قالب نمونه وبلاگی : https://demo.pagekit.com/theme-cards
  32. 1 لایک
    افزونه blog factory رو تست کنید http://thephpfactory.com/blog-factory-for-joomla
  33. 1 لایک
    ممنون این مورد جواب داد ! واقعا برام سواله بعد 7 سال کار با جوملا چرا این رو بلد نبودم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  34. 1 لایک
    هاست را میتونید به پشتیبانی هاست بگید ریست کنن اما با اینکار کل اطلاعات شما پاک میشه بله باید دیتابیس بسازید و مراحل نصب را پیش برید یک آموزش بروی سایت داریم برای نصب بسته نصبی بروی هاست سی پنل. https://www.p30template.com/learning-department/how-to-make-a-website
  35. 1 لایک
    ممنون 1- مسلما یه سری توابع داره ولی دستکاری هسته جوملا توصیه نمیشه. چون با بروز رسانی جوملا تمام تغییراتی که در هسته دادین بر می گرده سر جای اولش 2- نداره. مدیرای محترم لطف کنن بذارن ممنون میشیم
  36. 1 لایک
    سلام این که بخای یه آیکونی به اینصورت گرد باشه و وقتی موس روش بیاد تغییر رنگ بده و حالا یه افکت کوچکی داشته باشه کار زیاد سختی نیست. بصورت کلی اینطوریه که شما یه آیکون دارید ، یه رنگ پس زمینه بهش میدین و چیزایی که نیاز داره ، حالا باید برای اون قسمت یه آی دی یا کلاس تعریف کنید و کدهای مشابه زیر رو بهش بدید. background: transparent none repeat scroll 0 0; border: 1px solid #ddd; height: 98px; width: 98px; left: 1px; top: 1px; z-index: 1; position: absolute; -webkit-transition-timing-function: cubic-bezier(0.5, -0.7, 0.67, 0.7); -moz-transition-timing-function: cubic-bezier(0.5, -0.7, 0.67, 0.7); transition-timing-function: cubic-bezier(0.5, -0.7, 0.67, 0.7); بعد هم برای اینکه موس روش بیاد تغییر کنه یه سودو به کلاس یا آی دی اضاف میکنی . class:hover border-radius: 50%; font-size: 2rem; height: 100px; width: 100px; line-height: 100px; text-align: center; vertical-align: middle; margin-bottom: 0.75rem; color: #439a86; position: relative; display: inline-block; -webkit-transition: all 0.2s linear 0s; -moz-transition: all 0.2s linear 0s; transition: all 0.2s linear 0s; transition-timing-function: linear; اینها کدهای صفحه مورد نظر شماست حالا یذره باید ویرایش بشه
  37. 1 لایک
    سلام در تنظیمات قالب میتونید غیر فعال کنید مدیریت جوملا > افزونه ها > مدیریت قالب ها > بروی نام قالب کلیک نمایید گزینه cpanel یا control panel را غیر فعال کنید
  38. 1 لایک
    وقتی ومپ سرور رو استارت میزنی، بعد از سبز شدن آیکونش روش کلیک کن. اولین گزینه localhost هست روش کلیک کن. پروژه ها و برنامه هایی که داخل پوشه www directory قرار داره رو نشون میده که هر کدوم رو انتخاب کنی خروجی اون صفحه یا سایت رو در مرورگر میتونی ببینی.
  39. 1 لایک
    باسلام اول اگر میخواهید صرفاً در سه ستون و و سه تا آیتم مطلب نشون داده بشه پس باید تعداد نمایش ایتم رو بروی 9 و تعداد ستون رو 3قرار بدید. همچنین مابقی مقادیر اعم از تعداد مطالب و ستون برجسته و خلاصه و....بروی صفر بذارید. در منویی که ایجاد کردید دقت کنید ببنید که تنظیم کردید که از تنظیمات مجموعه بخونه یا اونجا هم بهش آپشن بندی دادید. اگر اینو از مجموعه نمیخونه احتمالا اینور در تنظیمات منو هم بهش آپشن دادید و از اونجا میخونه.... موفق باشید و سربلند
  40. 1 لایک
    این کار رو با ثبت نام از طریق rsform میتونید انجام بدید دو تا فیلد رو مسازید و در تنظیمات فرم که باید فیلدهای ثبت نام رو انتخاب کنید توی بخش نام و نام کاربری و ایمیل همون فیلد ایمیل رو انتخاب کنید و پسورد هم شماره موبایل رو خودش خودکار عملیات ثبت نام رو انجام میده و مشکلی نمیخورید
  41. 1 لایک
    این مسیر را با یک جوملا خام مقایسه کنید . حتما باید جوملا شما در زمان ارائه آپدیت بروزرسانی بشه . کپچا حتما بروی سایت فعال باشه
  42. 1 لایک
    چند خط اول که کاراکتر های درهم و برهم داره پاک کنید، فایل رو ذخیره کنید ، اگر مشکل رفع شد که هیچ . اگر رفع نشد چک کنید ببینید مجدد کد ها برگشته ، اگر برگشته هاستتون کد مخرب داره باید پاکسازی بشه ، سورس اصلی فایل https://github.com/joomlagovbr/joomla-3.x/blob/master/libraries/fof/utils/observable/event.php
  43. 1 لایک
    سلام از آموزش مهندس طالبی استفاده کن . من تمام بسته های آموزشی ایشون رو ازجمله طراحی قالب مبتنی بر جوملا خریدم و کاملا هم راضی ام
  44. 1 لایک
    باسلام امکان ارتقا فضای هاست در اکثر هاستینگ ها فراهم است. منظور از addon domain تعداد سایت های مجزایی است که شما میتوانید روی این فضا در دسترس قرار دهید. به طور کلی تر یعنی چندین سایت را روی یک هاست بالا بیاورید. این توضیحات درباره دیتابیس هم صدق خواهد کرد.
  45. 1 لایک
    باسلام و احترام خدمت همگی. امروز واستون 600 پروژه ی php رو آماده کردم که واقعا به کارتون میاد. امیدوارم استفاده کنید:a2d3:
  46. 1 لایک
    با سلام فایل اس کیو الش رو از سرور آنلاینتون یک بکاپ بگیرید بعد بصورت دستی توی دیتابیس لوکالتون ایمپورت کنید. موفق باشید و سربلند
  47. 1 لایک
  48. 1 لایک
    http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=1075&Title=Artisteer-4.1-Final اینم آدرسش بهترین کرک و بهترین ورژن چون ورژنهای جدید را من هر کاری کردمکرک نشدن و یا خروجی ندادولی لینک با لا بهترین نسخه است البته از نظر من
  49. 1 لایک
  50. 1 لایک
    خوب همین دیگه.پوشه زبان کجاست.؟اینو پیدا نمیکنم:dadad4::dadad4: