راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      110

    • تعداد ارسال ها

      5,694


  2. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      86

    • تعداد ارسال ها

      232


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      63

    • تعداد ارسال ها

      372


  4. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      35

    • تعداد ارسال ها

      7,999



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 25/06/96 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  2. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  3. 2 لایک
    خب میتونه چندتا دلیل داشته باشه این جدول دیتابیست وجود نداره این جدول دیتابیست خرابه این جدول دیتابیست خالیه کاربر مربوط به این دیتابیس مجوزهای کافی برای نوشتن/ خواندن نداره فایل configuration جوملا به یه دیتابیس دیگه متصله الان می تونید از phpMyAdmin به این دیتابیست دسترسی داشته باشید؟؟ اگه آره، این جدولت رو چک کن ببین مشکلش چیه. نمیدونم دقیقا این جدول برای چه افزونه ای هست، ولی احتمالا یه افزونه وبلاگ نویسی باشه، اگر جدولش وجود نداشت بایستی این افزونه رو دستی غیرفعال کنی و یا فولدرشو موقتا تغییر نام بدی ببینید بعدا چه مشکلی پیش میاره . برای بکاپ و ریکاوری از دیتابیس نباید به اون روش اقدام میکردید. آموزش : http://yon.ir/x6iL6
  4. 2 لایک
    مشکل حل شد! باید تمام جدول های یوزر رو جایگزین کنیم!
  5. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  6. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  7. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  8. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  9. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  10. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  11. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  12. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  13. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  14. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  15. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  16. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  17. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان. با توجه به امکانات خوب RSform اکثرا دوستان ازین فرم ساز استفاده میکنن. در این آموزش قصد دارم تا با چند خط کد نویسی ساده یک پیشنمایش از فرم ایجاد کنیم و در آخر به صورت حرفه ای اون رو پرینت کنیم ! البته اینو بگم که این آموزش ترکیبی از چند آموزشی هست که به صورت رایگان در اینترنت وجود داره و من فقط کنار هم قرار دادمشون .این مورد خیلی بدرد سایت های شرکتی و رسمی میخوره به عنوان مثال می تونن در فرم ثبت نمایندگی یک فرم پیش قرارداد به صورت رسمی طراحی کنن (نمونه) پیش نیاز: داشتن RSFORM دانش HTML برای ایجاد جدول و ساخت بلوک های span و div دانش CSS برای زیباسازی فرم دانش javascript برای کدنویسی پیش نمایش فرم و پرینت دانش PHP برای کد نویسی بخش پیشنمایش همینطور که میدونید یکی از قابلیت های بسیار خوب RSFORM اینه که شما میتونید داخل فیلد های متنی از کد های HTML استفاده کنید ! بعنوان مثال میتونید متن عنوان یک المنت رو بولد کنید و .... همچنین قابلیت دیگه RSFORM ایجاد فرم های چند صفحه ای هستش که به وسیله اون میتونید برای دقت و زیبایی خدمات ارائه شده فرم های در چند صفحه ایجاد کنید . نکته مهم : برای داشتن پیش نمایش و پرینت حتما باید فرمتون فقط دو صفحه ای باشه ! در صفحه اول اطلاعات دریافت بشه و در صفحه بعد اطلاعات نمایش داده بشه. نکته مهم : با توجه به اینکه چند ترجمه برای RSFORMوجود داره بنابراین ممکنه گزینه هایی که مینویسم یا توی عکس میبینید با نسخه ترجمه شما تفاوت داشته باشه ! سعی میکنم جوری عکس بگیرم که از روی عکس این مشکل حل بشه. نکته مهم : این آموزش دارای دو بخشه که در بخش اول فقط با فیلد های متنی کار میکنیم و در بخش دوم بقیه موارد رو اضافه میکنیم. بخش اول : 1- یک فرم خیلی ساده طراحی میکنیم که قراره از کاربر مشخصات فردی دریافت کنه: نکته : تعیین مور دنیاز و معتبر سازی رو به دلخواه میتونید انجام بدید و تاثیری رو کار نداره 2- حالا ما باید بریم صفحه بعد و اطلاعات رو نمایش بدیم - پس حالت چند صفحه ای رو انتخاب میکنیم. 3- سپس به این صورت یک دکمه ایجاد میکنیم 4- برای نمایش دادن اطلاعات از "متن معمولی" استفاده میکنیم . روش کار به این صورته که متن مورد نیاز (قرارداد ، پیام تشکر ، پیش فاکتور و ...)رو مینویسیم و بعد به وسیله کد نویسی محتوای فرم قبل رو به اون اضافه میکنیم. برای کد نویسی ما از تابع innerHTML استفاده میکنیم ، بنابراین متن داخل "متن معمولی" رو به این صورت مینویسیم: همینطور که میبینید ما جایی که قراره دیتا های دریافتی از کاربر رو نمایش بدیم از کد زیر استفاده کردیم <span id="nameP">.</span نکته مهم : حتما یادتون باشه که تگ span رو ببندید ! من خوردم خیلی وقتی فراموش میکنم ! شما میتونید به وسیله htmlوcss یه فرم به دلخواه خودتون طراحی کنید و هرجا که لازم بود اطلاعات نمایش داده بشه از قطعه کد بالا استفاده کنید 5- حالا ما میخوایم به وسیله کد نویسی اون متن پیش فرض داخل span رو تغییر بدیم. بنابراین به این قسمت میریم: و در قسمت Javascript کدهای زیر رو مینویسیم: <script type="text/javascript"> function preV(param1, param2, param3, param4) { if (param2 == 1 && param3 == 1) { document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('name').value; document.getElementById('mobileP').innerHTML = document.getElementById('mobile').value; document.getElementById('emailP').innerHTML = document.getElementById('Email').value; } rsfp_changePage(param1, param2, param3, param4); } </script> خب در کد بالا میبینید که داخل اسکریپت جاوا یک تابع ایجاد شده ئ در تابع محتویات المنتی که id اون nameP هستش رو با محتوای (value) کاربر که داخل فیلد name وارد کرده پر میکنه ! و درآخر با یکی از تابع های پیش فرض Rsform دستور تغییرات رو میده بنابراین شما هرتعداد المنتی که دارید باید برای هرکدوم به صورت بالا یک خط کد بنویسید تا اون رو نمایش بده ! document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('Name').value; نکته مهم : در کد نویسی رعایت حروف کوچک و بزرگ الزامیه ، اگه شما اسم فیلد رو name گذاشتین حتما باید در کد بالا هم name بنویسید !! بنابراین اگه کدتون اجرا نشد حتما این موارد رو بررسی کنید ! چون این یکی از اصلی ترین مواردی که باعث بروز مشکل میشه ! ((گزینه های param1 - param2 - param3 - param4 رو نمیدونم چیه ! اگه کسی میدونه توضیح بده )) 6- خب حالا نیاز به کدی داریم که تابع بالا رو اجرا کنه بنابراین در قسمت : قسمت مربوط به کدهای زمان نمایش (فراخوانی اسکریپت هنگام نمایش فرم) (باکس اول) کد زیر رو وارد میکنیم: $formLayout = str_replace('rsfp_changePage(','preV(',$formLayout); در کد بالا میگه که در زمان تغییر صفحه تابع preV رو اجرا کن و ظاهر و محتویات فرم رو مجددا بار گذاری کن ! (این توضیح به زبان ساده بود) 7- نتیجه کار - همینطور که میبینید پیش نمایش فرم ما کار کرد ! خب حالا میخوایم کاری کنیم که کاربر از این فرم بتونه پرینت بگیره ساده ترین روش اینه که روی صفحه Ctrl+p بزنه و صفحه رو پرینت کنه . متاسفانه مشکل این روش اینه که تمام محتویات رو پرینت میکنه ! ولی ما میخوایم که کاربر فقط همون فرم رو پرینت کنه ! روش های زیادی برای اینکار وجود داره ! به عنوان مثال تگ های خاصی هستن که روی هر المنتی قرار بگیرن باعث میشه اون قسمت پرینت نشه ! ولی با توجه به اینکه دست بردن توی کدهای صفحات جوملایی باعث بوجود دردسر میشه ، بهترین روش اینه که ما محتویاتی که میخوایم پرینت بشه رو داخل یک div بزاریم و بعد یک دکمه تعریف کنیم و بگیم با کلیک روی این دکه فقط اون div رو پرینت کن ! اینهم روش پرینت: 1- به قسمت طرح بندی فرم میریم و ایجاد طرح خودکار رو غیر فعال میکنیم تا به ما اجازه بده به کدهای طرح بندی دسترسی داشته باشیم! نکته مهم : اینکار رو در آخر و وقتی که فرمتون رو به صورت دلخواه طراحی کردید انجام بدین ! در آینده آموزش ساخت یک فرم با ظاهر دلخواه رو قرار میدم. سپس از داخل کد ها باید دنبال جایی باشیم که محتویات اون محل نمایش ما قرار داره ! من اسم Preview Field رو انتخاب کردم بنابراین دنبال بلوک مربوط به این اسم میگردم. چیزی که پیدا کردم اینه: (طرح بندی فرم من بر اساس div بود - شاید فرم شما با table باشه) <div class="rsform-block rsform-block-preview-field"> <div class="formControlLabel">{Preview Field:caption}</div> <div class="formControls"> <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> <p class="formDescription">{Preview Field:description}</p> </div> ((در اموزش بعدی این موارد رو کامل توضیح میدم و یک فرم به این شکل میسازیم : نمونه)) {Preview Field:body} در این قسمت بدنه یا متن اصلی ما قرار داره ! بعد از اینکه کد های مروبوط به پیش نمایش اجرا بشه محتویات (body) فیلد نمایش ما میشه اون متنی که قرار پرینت بشه ! بنابراین ما این قسمت رو داخل یک div مجزا قرار میدیم تا فقط همین قسمت پرینت بشه: <div id="divPrint"> /* شروع محل پرینت */ <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> </div> /** خاتمه محل پرینت **/ 2- حالا دکمه ای که قراره با اون پرینت گرفته بشه رو اضافه می کنیم ! من دکمه رو داخل فیلد نمایش قرار میدم: کد : <a class="w3-btn" id="btnPrint" name="btnPrint" onclick="printDiv('divPrint')">چاپ </a> 3- حالا کدهای جاوا برای عملیات پرینت رو مینویسیم ! کد های جاوا در rsform در این قسمت هستند: کد زیر رو وارد میکنیم: (در ادامه کدهای قبلی که مروبط به پیش نمایش بود) <script type="text/javascript"> function printDiv(id) { var printContents = document.getElementById(id).innerHTML; var originalContents = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = printContents; window.print(); document.body.innerHTML = originalContents; } </script> این هم نتیجه کار ممنون از توجهتون ! آموزش ما تموم شد ! اگه سوالی هست توی همین تاپیک بنده در خدمتم ! ":"اللهم عجل لویک الفرج":"
  18. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  19. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  20. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  21. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  22. 2 لایک
    با عرض سلام ؛ روز مهندس را به جناب آقای مهندس ابوالفضل طالبی؛ موسس انجمن جوملا ایران و همه ی مدیران این انجمن و مجموعه های وابسته به آن؛ پی سی تمپلیت ؛ جناب آقای مهندس صائمیان و همه ی کاربران،صمیمانه تبریک عرض می کنم و سلامتی و توفیق همگی را از خداوند خواستارم. در این مدت چیزهای مهم و بسیاری از همه ی مدیران بخصوص و کاربران یاد گرفتم. بسیار متشکرم
  23. 2 لایک
    باسلام میبایست به سطوح دسترسی k2 برید و role های مربوط به administrator رو تعیین کنید و یا تغییر بدید. تصویری که رد بالا گذاشتید سطوح دسترسی کی2 نیست.به سطوح دسترسی کی2 برید. همچنین در منوی گروه های کاربری در کامپوننت کی2 میتونید به هر فرد اجازه دسترسی به یک سری مجموعه های خاص برای درج مطلب و همچنین قابلیت اینکه بتونه ویرایش کنه مطالب خودش یا دیگران رو هم تعریف کنید موفق باشید
  24. 2 لایک
    باسلام از تاپیک زیر میتونید برداشت کنید.فایلهای زبانش رو.. موفق باشید و سربلند
  25. 2 لایک
    سلام کاربرد این فایل اعمال تغییرات در تنظیمات اولیه وب سرور است و با توجه به نیاز وب سایت نوشته می شود. برای نوشتن کدهای اچ تی اکسس میتونید از این سایت کمک بگیرید. https://htaccessbuilder.com/
  26. 2 لایک
    سلام به نظر خیلی نوع سایت در انتخاب فونت تاثیر گذار نیست. مهم خوانا بودن فونت برای کار در دستگاه های مختلف است.
  27. 2 لایک
    htaccess چیست؟ فایل هایی با نام htaccess. برای ایجاد پیکربندی در دایرکتوری ها یا پوشه ها متفاوت در سرور آپاچی به کار می روند و در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که پوشه کاربری نیازمند به پیدکربندی خاصی باشد و دسترسی روت(root) ندارید. با استفاده از اچ تی اکسس می توانید پسوند فایلها را تغییر داده و یا صفحه ای را به صفحه دیگر انتقال دهید و می توانید ارورهای مانند 404,400,401,500,403 را نمایش دهید و آنها را مدیریت کنید حتی میتوانید با فایل htaccess. برروی یک فایل پسورد قراردهید و یا آی پی های خاصی را مسدود کنید در مواقعی ممکن است بعضی از دستورات در این فایل باعث غیر فعال کردن کل سایت شود که این امر مربوط به غیر فعال بودن بعضی توابع در فایل httpd.conf سرور می باشد و شما باید دستورات مشابه آن راقرار داده تا توابع بدرستی کار کنند و یا بعضی از توابع را حذف کنید. استفاده از این فایل در همه موارد پیشنهاد نمی شود زیرا ممکن است شما با فعال کردن یک تابع باعث هک شدن سایت خود شود ولی در سرورهای اشتراکی که تعداد زیادی سایت برروی آن قرار دارند پیشنهاد می شود که از فایل htaccess استفاده شود. زیرا هر سایت باید توانایی پیکر بندی قسمت مربوط به خود را دارا باشد. برای اعمال تغییرات مورد نظر در فایل htaccess کافی ایست فایل را در پوشه هاست خود قرار داده تا وب سرور آپاچی پس از بررسی این فایل تغییرات را برروی فایلها و پوشه ها اعمال کند. برای دسترسی به این فایلها در هاست سی پنل خود و یا فایلهای مخفی به File manager رفته و تیک (Show Hidden Files (dotfiles را بزنید و برروی GO کلیک کنید حال می توانید فایل های htaccess. را ببینید برای مخفی کردن فایلها در لینوکس باید در اول فایل . اضافه کنید تا فایلهای شما مخفی شوند همانطور که می بینید فایلهای htaccess. مخفی هستند و انیت یک فایل در حالت مخفی می تواند بیشتر باشد. با گوگل مهربان باشید Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  28. 2 لایک
    دوست عزیز شما واقعا فکر میکنید 21 بار توسط مدیران دانلود شده؟ کلا 5 تا مدیر داره انجمن ! اگه کمی فکر میکردید متوجه میشدید که اون 21 بار دانلود خودتون بوده که با برنامه هایی مثل idm دانلود کردید بخاطر تعداد کانکشن ها آمار دانلود بیشتر نمایش داده میشه به تصویر زیر دقت کنید! واقعا این کاربر تو یک زمان 5 بار دانلود کرده! قطعا خیر
  29. 2 لایک

    Version 4.0.10

    225 دانلود

    امکانات افزونه اموزش مجازی گورو: کاملا کد باز و بدون محدودیت نصب محیط مدیریت سازگار با زبان فارسی و دارای تقویم های شمسی اضافه کردن نامحدود دوره ایجاد دوره ها بصورت درختی چیدمان دروس بصورت دلخواه دارای کتابخانه رسانه ای طرح های اشتراکی برای فروش دوره ها امکان ایجاد آزمون های نامحدود قابلیت اتصال به درگاه پرداخت بانکی امکان انتشار بخشی از دوره بصورت رایگان امکان تولید کد تخفیف مدیریت کامل سفارشات امکان دسته بندی دوره ها مدیریت دانش آموزان و دانشجویان دارای سطح بندی مدیر، استاد، دانشجو امکان افزودن توضیحات برای معرفی دبیران امکان اختصاص هر دوره به یک دبیر خاص امکان قرار دادن فیلم آموزشی برای هر دوره این افزونه فایل زبان فارسی داشت ولی ناقص بود که کاملترش کردم چون نسخه آخر نیست رایگان میزارم محصولات دیگه منو ببینید حتما دوست داشتید نظر بدید ممنون

    رایگان

  30. 1 لایک
    ریدایرکت 301 راه خوبیه. می تونید اول ریدایرکت کنید. بعد کم کم تو همون سرچ کنسول، تک تک لینک ها رو دستی فیکس کنید در کنار تمام اینها از یه سایت مپ خوب هم استفاده کنید
  31. 1 لایک
    سلام شما بایستی برای اینجور کارها وارد phpMyAdmin بشید و از SQL خروجی بگیرید تا بعدا بتونید درون ریزی کنید تا به مشکل بر نخورید. حالا که از زمپ نسخه پشتیبانی تهیه کردید، به مسیر زیر برید. Xampp > mysql > data لیستی از فولدرهایی باید داشته باشید ،مثل performance_schema ، mysql و sys که فولدرهای پیش فرض هستند، مابقی فولدرها، دیتابیس هایی هستند که شما ساختید. فایل های درون این پوشه ها دونه دونه جدول های دیتابیس به فرمت FRM و IBD هستند. از این فولدر باید بکاپ بگیرید، و به زمپ جدید منتقل کنید ببینید جواب میگیرید یا خیر، اگر جواب نگرفتید با جایگزین کردن دیتابیس بایستی اول جدول ها رو دوباره بسازی و این فایل ها رو جایگزین جدول های سابق بکنید.
  32. 1 لایک
    با سلام این افزونه نسخه رایگانش هم خیلی کاربردها داره عملا برای علتی که نصبش کردید که سطوح دسترسی و انتساب به کلیه المان های سایت باشه؛ 100% عملی انجام میده... احتمالا شما پارامترها رو به طور صحیح تنظیم نکردید وگرنه عملکردش کاملا تایید شده ست (همین نسخه رایگان هم منظورم هستش) از تب پارامترها شات قرار بدید که بشه راهنماییتون کرد. همجنین تنظیمی که قرار هست پیاده بشه رو هم اعلام کنید موفق باشید و سربلند
  33. 1 لایک
    سلام در هاست نسخه php تون رو روی 5.6 یا 7 بذارید حل میشه نیاز به تغییر در htaccess نیست
  34. 1 لایک
    مثلا برای منوی مدیتیشن باید نوع منو رو بجای مطالب > مجموعه بلاگ گزینه k2 > دسته ها انتخاب کنی و در زبانه انتخابها ، فیلد انتخاب مجموعه رو روی مجموعه مورد نظر تون بذارید
  35. 1 لایک
    باسلام میتونید مجدد نصب کنید؟ قبل از نصب فایل اکسترکت نمایید و فایل مربوطه ترجمه کنید فشرده سازی نمایید و نصب نمایید
  36. 1 لایک
    باسلام برای موارد او2اگر قرار هست کاربر به کلیک خودش به تلگرام هدایت بشه که خب میتونید با یک ماژول اچ تی ام ال دستی یک تصویر درست کنید که بهش لینک کانالتون رو بدید. یا اگر میخواهید که مطالبی که در سایت منتشر میکنید بطور خودکار به تلگرام اشتراک گذاشته باشه بدون دخالت انسان؛ خب این داستانش جور دیگری در میاد. میبایست از افزونه استفاده کنید. 3- خیر این مسائل به هاستینگ و محدودیت هاش ارتباطی نمیتونه پیداکنه موفق باشید و سربلند
  37. 1 لایک
    این رو اضافه کنم که اکثر هاست ها، خدمات انتقال رو به رایگان براتون انجام میدن ، میمونه تنظیم dns دامنه که خودتون انجامش میدید Sent from my XT1575 using Tapatalk
  38. 1 لایک
    باسلام بررسی کنید شاید بلاک نمایش اطلاعات کاربر رو با css مخفی کرده باشید. اگر تنظیمات پروفایل در مجموعه درست تنظیم شده باشه میبایست نمایش بده موفق باشید و سربلند
  39. 1 لایک
    سلام خدمت دوستان من 10 روز پیش ترافیک طرح قبلی اینترنتم تموم شد . ازونجایی که اعلام کرده بودن طرح های حجمی کم شده ، با مخابرات تماس گرفتم تا ببینم طرح های جدید چجوریه ! اپراتور به من گفتش که این طرح ها غیر حجمی نیست ! بلکه 50 گیگ در ماه هستش که 25 گیگ اون برای ترافیک سایت های داخلی و 25 گیگ برای سایت های خارجی حساب میشه و اگه حجمتون زودتر تموم بشه ، اینترنت قطع نمیشه ، سرعتتون پایین میاد ! امروز نتم قطع شد و وقتی بررسی کردم دیدم نوشته بعلت اتمام ترافیک نت قطع شده! (حالا اینکه چجوری 10 روزه تموم شد خودش یه سواله) وقتی وارد قسمت کاربری شدم و ریز مصرف رو چک کردم ، توی این ده روز من معادل 25 گیگ ارسال و دریافت داشتم ! ولی قسمت ترافیک مصرف شده (حجم کسر شده) نوشته بود 50 گیگ !! وقتی با مرکز مخابرات تماس گرفتم ، اپراتور به من گفت که 25 گیگ شما چون سایت های خارجی بوده براتون دو برابر حساب شده !!!!! گفتم ولی طرح نصف - نصف بوده ؟ اپراتور گفت که شاید فروشنده اشتباه کرده ! درصورتی که دایی بنده رئیس یکی از مراکز مخابرات مشهد هستش و ایشون طرح رو خریده بود ! وقتی با دایی تماس گرفتم گفت که اون زمان گفتن نصف نصف ولی بعد 3 روز مجددا گفتن که نه سیستم عوض شده و هزیه سایت های خارجی دو برابر هستش !!! نکته 1 : ازونجایی که تلگرام و اینستاگرام سرورهاشون در خارج کشور قرار داره هرکی این طرح های جدید رو بخره باید دو برابر هزینه بده ! نکته 2 : قرار بود هزینه ترافیک سایت های داخلی نصف بشه ! ولی بجاش هزینه ترافیک سایت های خارجی دو برابر شده! نکته 3 : رح منصفانه نخرید که بر خلاف اسمش منصفانه نیست !
  40. 1 لایک
    برای آپدیت به شکل دستی عمل کنید تا به این مشکلات نخورید ابتدا فایل بسته آپدیت رو از سایت جوملا جهانی دانلود کنید بعد اون رو در روت سایتتون آپلود اکسترکت کنید در مرحله بعدی هم در مدیریت سایتتون از منوی مدیریت افزونه ها به منوی دیتابیس برید و گزینه فیکس یا بازسازی رو بزنید تا دیتابیس رو هم بروزرسانی کنه
  41. 1 لایک
    فایل ها و دیتابیس رو کامل پاک کنید مجدد نصب کنید ، اگر مشکل برقرار بود. در جدول مذکور ، رکورد با شناسه ۰ رو حذف کنید و مجدد تست کنید ، . اگر باز رفع نشد ، فایل نصبی شما مشکل داره ،
  42. 1 لایک
    سلام علیکم خدمت شما قالب isis در حد تغییر فونت و استایل و تصاویر ورود به بخش مدیریت برای مشتریان خودمون اصلاح کردیم. براتون پیوست کردم میتونید ازش استفاده کنید. برای اینکه تمامی بخشهاش اعمال بشه فایل پیوست شده رو دانلود کنید و داخل پوشه adminisrator جوملاتون اکسترکتش کنید. تصویر سورس: دانلود سورس: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_14934548771.zip بعد از اینکه آپلود کردید بخش مدیریت رو با CTRL+F5 رفرش کنید موفق و سربلند باشید
  43. 1 لایک
    باسلام در انجمن ها و فروم های مرتبط با حوزه کاری تون فعال باشید. در سایتهایی که متناسب با توان و دانشتون هستند درخواست بدید که براشون نویسندگی کنید . در سایتهای تولید محتوا به شیوه های مختلف اعم از ویدئو/صوت/پوستر/کلیپ و...مطالبتون رو تولید و انتشار بدید. در مورد این چیزی هم که گفتید. الان دیگه دوره ای نیست که مستقیما بخواهید یه سرویس یا محصولی رو تبلغ کنید. تبلیغاتتون میبایست مستتر باشه در محتوایی که تولید میکنید. در مطالبی که در سایت ها و انجمن ها منتشر میکنید. یادگرفتن این شیوه هم کار سختی نیست. کافیه یه کمی دقیق بشید سایت های قدر ایرانی و خارجی که به چه بهانه ها و ترفندهایی به طور هدفمند خودشون رو تبلیغ میکنند. و کاربر هم با کمال اشتیاق محتوای تولید شدشون رو(که در پس پرده در واقع برای تبلیغ و شهرتشون تولید شده) مطالعه میکنند و بارها و باهار در سایتها و شبکه های مختلف بازنشرش میدن. موفق باشید و سربلند
  44. 1 لایک
    با سلام خدمت شما. وقتی میخواهید به لینک ها و سورس های داخلی وبسایت ارجاع بدید. ازین مسیر استفاده کنید.(فرض بر این هست که ویدئوها در همان مسیری که فرمودید آپلود شده باشند) آدرسی که میبایست در ماژول ها استفاده کنید: /images/videos/namefilm.mp4 و برای لینک های خارجی به طریق زیر عمل کنید: http://as7.asset.aparat.com/aparat-video/af212a84380fbe383dbc375527655e1f3585263-360p__94785.mp4 موفق باشید و سربلند
  45. 1 لایک
    سلام نمیدونم چرا هرچی میگردم پیدا نمیکنم خواهشن کمک کنید میخوام بر روی همه تصاویر سایت واترمارک انداخته بشه بصورت اتوماتیک کسی گزینه خوبی سراغ داره خواهشن معرفی کنید اینم آدرس وب ببینید چیزی بدرد بخور واسش میشه پیدا کرد www.photosport.ir ممنون
  46. 1 لایک
  47. 1 لایک
    سلام ممنون از پاسختون من از جوملا 2.5.16 استفاده میکنم اگر لازم هست مشخصات ادمین رو پ.خ کنم
  48. 1 لایک
    با سلام خدمت کاربران گرامی. با توجه به گذشت بیش از یکسال فعالیت انجمن جوملای ایران و فعالیتهای بسیار بزرگ و وسیعی ای که در انجمن انجام شده، بی شک میتوانیم بگوییم که انجمن جوملای ایران با فعالیت خود در این مدت بسیار اندک ، نسبت به سایر انجمنهای پشتیبان جوملا در ایران که هرکدام دارای چندین سال فعالیت هستند؛موفق ترین گروه بوده و خدمات بسیار ارزنده و ارزشمندی به جامعه طراح وب ایران؛ بالاخص جامعه جوملایی کشور عرضه داشته است. از این رو تصمیم بر این گرفتیم که در راستای دسترسی سریعتر و بهتر کاربران انجمن جوملای ایران و همچنین پرهیز از هدر رفتن زمان آنها برای جستجو در بخشهای مختلف انجمن، تمامی محصولاتی که تا به امروز منتشر شده اند بطور کاملا مدون و منظم در یک تاپیک مرجع قرار داده شود .و آرشیو گردد. گفتنی ست که این تاپیک تا روزی که انجمن جوملای ایران ، دارای فعالیت است و در حال انجام کار است، بروز رسانی خواهد شد. روزانه و هفتگی پس از انتشار هر افزونه یا قالب و...در انجمن، سریعا در تاپیک مرجع خود درج و لینک خواهد شد. نکات این تاپیک : لطفا در این تاپیک هیچگونه سوال، نظر و... درج نشود، در صورت مشاهده، پست ارسال شده توسط کاربران، حذف خواهد شد. برای تشکر از دکمه های تشکر ارسال شود و از درج پست برای تشکر خودداری شود امیدوارم که بتوانیم در جهت استفاده هرچه بهتر و بیشتر کاربران ایرانی از سیستم مدیریت محتوای جوملا بکوشیم و قدمی هرچند کوچک و اندک برداریم. با تشکر حجت مردانه زاده
  49. 1 لایک
    فصل یکم (ch01) درس هشتم (listing07) ----------------------------------------------------- گاهی شما نیاز دارید که یک رشته متنی را بر حسب تعداد کاراکترهای مشخصی تکته کنید و هر تکه را به صورت یک آرایه داخل یک متغیر قرار دهید.برای این کار از دستور str_split استفاده میکنیم که مثال آن گویای همه چیز است : ابتدا یک رسته متن را تعریف میکنیم: $str = "JoomlaForum PHP Training with 600 simple example enjoy it! (http://JoomlaForum.ir)"; تعداد کاراکتر خود را برای جداسازی مشخص میکنیم: $chunkSize = 11; اکنون با استفاده از دستور str_split رشتته متنی خود را به تعداد کاراکتر قید شده تکه تکه میکنید و هر تکه را داخل یک آرائه میریزید: $chunkedArr = str_split($str, $chunkSize); در صورت گرفتن خروجی خواهیم داشت: print_r($chunkedArr); Array ( [0] => JoomlaForum [1] => PHP Traini [2] => ng with 600 [3] => simple exa [4] => mple enjoy [5] => it! (http:/ [6] => /JoomlaForu [7] => m.ir) )
  50. 1 لایک
    من در پست اول خیلی تاکید کردم که به ترتیب آموزش داده بشه!!! :14: