راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      110

    • تعداد ارسال ها

      5,693


  2. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      57

    • تعداد ارسال ها

      171


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      47

    • تعداد ارسال ها

      318


  4. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      35

    • تعداد ارسال ها

      7,997



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 25/06/96 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  2. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  3. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  4. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  5. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  6. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  7. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  8. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  9. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  10. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  11. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  12. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  13. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  14. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  15. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان. با توجه به امکانات خوب RSform اکثرا دوستان ازین فرم ساز استفاده میکنن. در این آموزش قصد دارم تا با چند خط کد نویسی ساده یک پیشنمایش از فرم ایجاد کنیم و در آخر به صورت حرفه ای اون رو پرینت کنیم ! البته اینو بگم که این آموزش ترکیبی از چند آموزشی هست که به صورت رایگان در اینترنت وجود داره و من فقط کنار هم قرار دادمشون .این مورد خیلی بدرد سایت های شرکتی و رسمی میخوره به عنوان مثال می تونن در فرم ثبت نمایندگی یک فرم پیش قرارداد به صورت رسمی طراحی کنن (نمونه) پیش نیاز: داشتن RSFORM دانش HTML برای ایجاد جدول و ساخت بلوک های span و div دانش CSS برای زیباسازی فرم دانش javascript برای کدنویسی پیش نمایش فرم و پرینت دانش PHP برای کد نویسی بخش پیشنمایش همینطور که میدونید یکی از قابلیت های بسیار خوب RSFORM اینه که شما میتونید داخل فیلد های متنی از کد های HTML استفاده کنید ! بعنوان مثال میتونید متن عنوان یک المنت رو بولد کنید و .... همچنین قابلیت دیگه RSFORM ایجاد فرم های چند صفحه ای هستش که به وسیله اون میتونید برای دقت و زیبایی خدمات ارائه شده فرم های در چند صفحه ایجاد کنید . نکته مهم : برای داشتن پیش نمایش و پرینت حتما باید فرمتون فقط دو صفحه ای باشه ! در صفحه اول اطلاعات دریافت بشه و در صفحه بعد اطلاعات نمایش داده بشه. نکته مهم : با توجه به اینکه چند ترجمه برای RSFORMوجود داره بنابراین ممکنه گزینه هایی که مینویسم یا توی عکس میبینید با نسخه ترجمه شما تفاوت داشته باشه ! سعی میکنم جوری عکس بگیرم که از روی عکس این مشکل حل بشه. نکته مهم : این آموزش دارای دو بخشه که در بخش اول فقط با فیلد های متنی کار میکنیم و در بخش دوم بقیه موارد رو اضافه میکنیم. بخش اول : 1- یک فرم خیلی ساده طراحی میکنیم که قراره از کاربر مشخصات فردی دریافت کنه: نکته : تعیین مور دنیاز و معتبر سازی رو به دلخواه میتونید انجام بدید و تاثیری رو کار نداره 2- حالا ما باید بریم صفحه بعد و اطلاعات رو نمایش بدیم - پس حالت چند صفحه ای رو انتخاب میکنیم. 3- سپس به این صورت یک دکمه ایجاد میکنیم 4- برای نمایش دادن اطلاعات از "متن معمولی" استفاده میکنیم . روش کار به این صورته که متن مورد نیاز (قرارداد ، پیام تشکر ، پیش فاکتور و ...)رو مینویسیم و بعد به وسیله کد نویسی محتوای فرم قبل رو به اون اضافه میکنیم. برای کد نویسی ما از تابع innerHTML استفاده میکنیم ، بنابراین متن داخل "متن معمولی" رو به این صورت مینویسیم: همینطور که میبینید ما جایی که قراره دیتا های دریافتی از کاربر رو نمایش بدیم از کد زیر استفاده کردیم <span id="nameP">.</span نکته مهم : حتما یادتون باشه که تگ span رو ببندید ! من خوردم خیلی وقتی فراموش میکنم ! شما میتونید به وسیله htmlوcss یه فرم به دلخواه خودتون طراحی کنید و هرجا که لازم بود اطلاعات نمایش داده بشه از قطعه کد بالا استفاده کنید 5- حالا ما میخوایم به وسیله کد نویسی اون متن پیش فرض داخل span رو تغییر بدیم. بنابراین به این قسمت میریم: و در قسمت Javascript کدهای زیر رو مینویسیم: <script type="text/javascript"> function preV(param1, param2, param3, param4) { if (param2 == 1 && param3 == 1) { document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('name').value; document.getElementById('mobileP').innerHTML = document.getElementById('mobile').value; document.getElementById('emailP').innerHTML = document.getElementById('Email').value; } rsfp_changePage(param1, param2, param3, param4); } </script> خب در کد بالا میبینید که داخل اسکریپت جاوا یک تابع ایجاد شده ئ در تابع محتویات المنتی که id اون nameP هستش رو با محتوای (value) کاربر که داخل فیلد name وارد کرده پر میکنه ! و درآخر با یکی از تابع های پیش فرض Rsform دستور تغییرات رو میده بنابراین شما هرتعداد المنتی که دارید باید برای هرکدوم به صورت بالا یک خط کد بنویسید تا اون رو نمایش بده ! document.getElementById('nameP').innerHTML = document.getElementById('Name').value; نکته مهم : در کد نویسی رعایت حروف کوچک و بزرگ الزامیه ، اگه شما اسم فیلد رو name گذاشتین حتما باید در کد بالا هم name بنویسید !! بنابراین اگه کدتون اجرا نشد حتما این موارد رو بررسی کنید ! چون این یکی از اصلی ترین مواردی که باعث بروز مشکل میشه ! ((گزینه های param1 - param2 - param3 - param4 رو نمیدونم چیه ! اگه کسی میدونه توضیح بده )) 6- خب حالا نیاز به کدی داریم که تابع بالا رو اجرا کنه بنابراین در قسمت : قسمت مربوط به کدهای زمان نمایش (فراخوانی اسکریپت هنگام نمایش فرم) (باکس اول) کد زیر رو وارد میکنیم: $formLayout = str_replace('rsfp_changePage(','preV(',$formLayout); در کد بالا میگه که در زمان تغییر صفحه تابع preV رو اجرا کن و ظاهر و محتویات فرم رو مجددا بار گذاری کن ! (این توضیح به زبان ساده بود) 7- نتیجه کار - همینطور که میبینید پیش نمایش فرم ما کار کرد ! خب حالا میخوایم کاری کنیم که کاربر از این فرم بتونه پرینت بگیره ساده ترین روش اینه که روی صفحه Ctrl+p بزنه و صفحه رو پرینت کنه . متاسفانه مشکل این روش اینه که تمام محتویات رو پرینت میکنه ! ولی ما میخوایم که کاربر فقط همون فرم رو پرینت کنه ! روش های زیادی برای اینکار وجود داره ! به عنوان مثال تگ های خاصی هستن که روی هر المنتی قرار بگیرن باعث میشه اون قسمت پرینت نشه ! ولی با توجه به اینکه دست بردن توی کدهای صفحات جوملایی باعث بوجود دردسر میشه ، بهترین روش اینه که ما محتویاتی که میخوایم پرینت بشه رو داخل یک div بزاریم و بعد یک دکمه تعریف کنیم و بگیم با کلیک روی این دکه فقط اون div رو پرینت کن ! اینهم روش پرینت: 1- به قسمت طرح بندی فرم میریم و ایجاد طرح خودکار رو غیر فعال میکنیم تا به ما اجازه بده به کدهای طرح بندی دسترسی داشته باشیم! نکته مهم : اینکار رو در آخر و وقتی که فرمتون رو به صورت دلخواه طراحی کردید انجام بدین ! در آینده آموزش ساخت یک فرم با ظاهر دلخواه رو قرار میدم. سپس از داخل کد ها باید دنبال جایی باشیم که محتویات اون محل نمایش ما قرار داره ! من اسم Preview Field رو انتخاب کردم بنابراین دنبال بلوک مربوط به این اسم میگردم. چیزی که پیدا کردم اینه: (طرح بندی فرم من بر اساس div بود - شاید فرم شما با table باشه) <div class="rsform-block rsform-block-preview-field"> <div class="formControlLabel">{Preview Field:caption}</div> <div class="formControls"> <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> <p class="formDescription">{Preview Field:description}</p> </div> ((در اموزش بعدی این موارد رو کامل توضیح میدم و یک فرم به این شکل میسازیم : نمونه)) {Preview Field:body} در این قسمت بدنه یا متن اصلی ما قرار داره ! بعد از اینکه کد های مروبوط به پیش نمایش اجرا بشه محتویات (body) فیلد نمایش ما میشه اون متنی که قرار پرینت بشه ! بنابراین ما این قسمت رو داخل یک div مجزا قرار میدیم تا فقط همین قسمت پرینت بشه: <div id="divPrint"> /* شروع محل پرینت */ <div class="formBody">{Preview Field:body}<span class="formValidation">{Preview Field:validation}</span></div> </div> /** خاتمه محل پرینت **/ 2- حالا دکمه ای که قراره با اون پرینت گرفته بشه رو اضافه می کنیم ! من دکمه رو داخل فیلد نمایش قرار میدم: کد : <a class="w3-btn" id="btnPrint" name="btnPrint" onclick="printDiv('divPrint')">چاپ </a> 3- حالا کدهای جاوا برای عملیات پرینت رو مینویسیم ! کد های جاوا در rsform در این قسمت هستند: کد زیر رو وارد میکنیم: (در ادامه کدهای قبلی که مروبط به پیش نمایش بود) <script type="text/javascript"> function printDiv(id) { var printContents = document.getElementById(id).innerHTML; var originalContents = document.body.innerHTML; document.body.innerHTML = printContents; window.print(); document.body.innerHTML = originalContents; } </script> این هم نتیجه کار ممنون از توجهتون ! آموزش ما تموم شد ! اگه سوالی هست توی همین تاپیک بنده در خدمتم ! ":"اللهم عجل لویک الفرج":"
  16. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  17. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  18. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  19. 2 لایک
    خیلی سال از این انجمن استفاده کردم و خیلی استفاده های زیاد تصمیم گرفتم یک قالبی طراحی کنم و اون هدیه کنم به این انجمن در واقع اولین کار من حالا میخوام اون در این انجمن به هدیه بزارم مبلغی ناچیز در صورت تمایل خود کاربران میتونن پرداخت کنن ولی اجباری نیست طراحی شده با فریمورک هلیکس مناسب انواع سایت های سازمانی و شرکتی استفاده از فونت ایرانسنس لینک پرداخت : https://Zarinp.al/171136 دانلود از سرور انجمن ::: http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_15218985611.zip
  20. 2 لایک
    با عرض سلام ؛ روز مهندس را به جناب آقای مهندس ابوالفضل طالبی؛ موسس انجمن جوملا ایران و همه ی مدیران این انجمن و مجموعه های وابسته به آن؛ پی سی تمپلیت ؛ جناب آقای مهندس صائمیان و همه ی کاربران،صمیمانه تبریک عرض می کنم و سلامتی و توفیق همگی را از خداوند خواستارم. در این مدت چیزهای مهم و بسیاری از همه ی مدیران بخصوص و کاربران یاد گرفتم. بسیار متشکرم
  21. 2 لایک
    باسلام میبایست به سطوح دسترسی k2 برید و role های مربوط به administrator رو تعیین کنید و یا تغییر بدید. تصویری که رد بالا گذاشتید سطوح دسترسی کی2 نیست.به سطوح دسترسی کی2 برید. همچنین در منوی گروه های کاربری در کامپوننت کی2 میتونید به هر فرد اجازه دسترسی به یک سری مجموعه های خاص برای درج مطلب و همچنین قابلیت اینکه بتونه ویرایش کنه مطالب خودش یا دیگران رو هم تعریف کنید موفق باشید
  22. 2 لایک
    باسلام از تاپیک زیر میتونید برداشت کنید.فایلهای زبانش رو.. موفق باشید و سربلند
  23. 2 لایک
    سلام کاربرد این فایل اعمال تغییرات در تنظیمات اولیه وب سرور است و با توجه به نیاز وب سایت نوشته می شود. برای نوشتن کدهای اچ تی اکسس میتونید از این سایت کمک بگیرید. https://htaccessbuilder.com/
  24. 2 لایک
    سلام به نظر خیلی نوع سایت در انتخاب فونت تاثیر گذار نیست. مهم خوانا بودن فونت برای کار در دستگاه های مختلف است.
  25. 2 لایک
    htaccess چیست؟ فایل هایی با نام htaccess. برای ایجاد پیکربندی در دایرکتوری ها یا پوشه ها متفاوت در سرور آپاچی به کار می روند و در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که پوشه کاربری نیازمند به پیدکربندی خاصی باشد و دسترسی روت(root) ندارید. با استفاده از اچ تی اکسس می توانید پسوند فایلها را تغییر داده و یا صفحه ای را به صفحه دیگر انتقال دهید و می توانید ارورهای مانند 404,400,401,500,403 را نمایش دهید و آنها را مدیریت کنید حتی میتوانید با فایل htaccess. برروی یک فایل پسورد قراردهید و یا آی پی های خاصی را مسدود کنید در مواقعی ممکن است بعضی از دستورات در این فایل باعث غیر فعال کردن کل سایت شود که این امر مربوط به غیر فعال بودن بعضی توابع در فایل httpd.conf سرور می باشد و شما باید دستورات مشابه آن راقرار داده تا توابع بدرستی کار کنند و یا بعضی از توابع را حذف کنید. استفاده از این فایل در همه موارد پیشنهاد نمی شود زیرا ممکن است شما با فعال کردن یک تابع باعث هک شدن سایت خود شود ولی در سرورهای اشتراکی که تعداد زیادی سایت برروی آن قرار دارند پیشنهاد می شود که از فایل htaccess استفاده شود. زیرا هر سایت باید توانایی پیکر بندی قسمت مربوط به خود را دارا باشد. برای اعمال تغییرات مورد نظر در فایل htaccess کافی ایست فایل را در پوشه هاست خود قرار داده تا وب سرور آپاچی پس از بررسی این فایل تغییرات را برروی فایلها و پوشه ها اعمال کند. برای دسترسی به این فایلها در هاست سی پنل خود و یا فایلهای مخفی به File manager رفته و تیک (Show Hidden Files (dotfiles را بزنید و برروی GO کلیک کنید حال می توانید فایل های htaccess. را ببینید برای مخفی کردن فایلها در لینوکس باید در اول فایل . اضافه کنید تا فایلهای شما مخفی شوند همانطور که می بینید فایلهای htaccess. مخفی هستند و انیت یک فایل در حالت مخفی می تواند بیشتر باشد. با گوگل مهربان باشید Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  26. 2 لایک
    دوست عزیز شما واقعا فکر میکنید 21 بار توسط مدیران دانلود شده؟ کلا 5 تا مدیر داره انجمن ! اگه کمی فکر میکردید متوجه میشدید که اون 21 بار دانلود خودتون بوده که با برنامه هایی مثل idm دانلود کردید بخاطر تعداد کانکشن ها آمار دانلود بیشتر نمایش داده میشه به تصویر زیر دقت کنید! واقعا این کاربر تو یک زمان 5 بار دانلود کرده! قطعا خیر
  27. 2 لایک

    Version 4.0.10

    225 دانلود

    امکانات افزونه اموزش مجازی گورو: کاملا کد باز و بدون محدودیت نصب محیط مدیریت سازگار با زبان فارسی و دارای تقویم های شمسی اضافه کردن نامحدود دوره ایجاد دوره ها بصورت درختی چیدمان دروس بصورت دلخواه دارای کتابخانه رسانه ای طرح های اشتراکی برای فروش دوره ها امکان ایجاد آزمون های نامحدود قابلیت اتصال به درگاه پرداخت بانکی امکان انتشار بخشی از دوره بصورت رایگان امکان تولید کد تخفیف مدیریت کامل سفارشات امکان دسته بندی دوره ها مدیریت دانش آموزان و دانشجویان دارای سطح بندی مدیر، استاد، دانشجو امکان افزودن توضیحات برای معرفی دبیران امکان اختصاص هر دوره به یک دبیر خاص امکان قرار دادن فیلم آموزشی برای هر دوره این افزونه فایل زبان فارسی داشت ولی ناقص بود که کاملترش کردم چون نسخه آخر نیست رایگان میزارم محصولات دیگه منو ببینید حتما دوست داشتید نظر بدید ممنون

    رایگان

  28. 1 لایک
    سلام، یه قالب دیگه رو پیش فرض قرار بدید، قالب قبلی رو حذف و دوباره نسخه جدیدش اگر موجود هست رو نصب کنید
  29. 1 لایک
    احتمالا مشکل از کشتون باشه، برا من مشکلی نداره
  30. 1 لایک
    یه بکاپ از وبسایتت بگیر ، از قسمت phpMyAdmin وارد جدول دیتابیست بشو، دنبال جدولی بگرد که کلید Priamary بجای 0 هست ، اون رو ویرایش کن و بزارش 1 و تست بزن ببین مشکلت حل میشه یا خیر
  31. 1 لایک
    اول باید ابزار مربوطه را نصب کنید بعد اکسترکت ، این مطلب را بخوانید : https://www.tecmint.com/how-to-open-extract-and-create-rar-files-in-linux/ برای نسخه های دبیان و اوبونتو هست
  32. 1 لایک
    سلام در اکثر افزونه ها از جمله همین افزونه برای ترجمه کافی است از فایل زبان مربوط به افزونه در پوشه زبان فارسی ی کپی تهیه کنید و ترجمه کنید.
  33. 1 لایک
    باید فایل بکاپتون بررسی بشه که سالم هست یا ناقص؟ اگر سالم باشه که مسئله ای نیست شما براحتی میتوانید اطلاعات یعنی دیتابیس مورد نظر و همچنین فایلها و پوشه های هسته جوملا و سایتتون رو از فایل بردارید. اگر هم فایل ناقص باشه بای د فایل رو بررسی کرد که ایا قابلیت Repair شدن رو داره که بشه ریپیر کردو هسته اصلی رو برگردوند یا خیر.... این مورد نیاز به کاری زمان بر و دارای هزینه هست. بررسی میکنیم اگر فایلتون قابل ریکاوری باشه که اعلام میشه و کار روش انجام میشه اگر هم نباشه که خب باز هم اعلام میشه وضعیتش. در صورت نیاز میتونید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید. موفق باشید و سربلند
  34. 1 لایک
    با سلام از سایت ارس جوملا نسخه جدید را تهیه و نصب کنید arasjoomla.ir
  35. 1 لایک
    با سلام افزونه های مختلفی پیشنهاد میشه که هرکدوم قابلیتهای بخصوصی دارند Sp Lms Shika Lms Hikashop -hikamarket
  36. 1 لایک
    باسلام وقتی در حالت زبان انگلیسی با تصویر مشابه بالا روبرو هستید پس فایل زبان این افزونه در مسیر Joomlasite/administrator/languages/en-GB/fa-IR.com_simple_gallery.ini موجود نیست. نسخه سالم افزونه رو مجدد نصب کنید و یا فایل زبانش رو در مسیر بالا کپی گنید موفق باشید و سربلند
  37. 1 لایک
    با سلام این آموزش را مشاهده کنید علت خطا است https://www.p30template.com/learning-department/oops-something-went-wrong-resolved
  38. 1 لایک
    درود وقتی فونت را به برنامه می دهم مشکلی ایجاد می شود. لطفا تصویر را مشاهده کنید. سپاس
  39. 1 لایک
    باسلام اگر سایتتون یک سایت چندزبانه واقعی هست پس یعنی کلیه متون /منو/مقاله/محصول و هرآنچیزی که در سایت فارسی ایجاد کردید عینا در همونتها رو میبایست با زبان انگلیسی هم تبدیل و در سایت اضافی کنید. اما اگر میخواهید از افزونه های مترجم که از سرویسهای گوگل و یاهو و بینگ استفاده میکنند و بصورت لایو سایتتون رو ترجمه میکنن و به کاربر نشون میدن خب در این شرایط نیازی به چند زبانه کردن ساتتون نیست. صرفاً در این حالت یک ماژول مترجم گوگل رو نصب میکنید و خودش کارها رو انجام میده... طبیعیه که در این حالت ترجمه ها همگی ماشینی هست. موفق باشید و سربلند
  40. 1 لایک
    جوملا کاملا اوپن سورس هست و شما میتونید هر قسمتی از اون رو به نحوه دلخواه ویرایش کنید. برای این کار باید با html , css و php آشنایی داشته باشید
  41. 1 لایک
    میتونید از کامپوننت دیجی کلسفیلد استفاده کنید در بخش ایجاد فیلدهای اختصاصی فک کنم یه گزینه داره که میتونید فیلدی رو که میسازید به مجموعه خاصی منتسب کنید
  42. 1 لایک
    سلام اگر کار اولتون هست باید بگم برای یک مبتدی خیلی خوب است یه چندتا راهنمایی میکنم خدمتتون اول اینکه وقتی خواستید قالبی طراحی کنید سعی کنید چند نمونه طراحی شده استاندارد رو مشاهده کنید تا ساختار قالب دستتون بیاد دومین مورد ترکیب رنگ در قالب است سومین مورد استفاده از فونت مناسب به نظر من به این سه مورد توجه کنید و تغییراتی بدید خیلی خوب هست و بهتر میشه و البته یک سری از موقعیت ها رو برای موبایل روی display:none قرار دادی به نظر من بهتر است یه تجدید نظر بکنی و بهشون اولویت بدی مثلا موقعیت ماژول آگهی ها و بنر ها را غیر فعال کردی مشکلی نداره ولی یه سری از امکانات دیگر را غیرفعال کردی نکته آخر هم در مورد همین است در ساختار نمایش موبایل حتما باید به این موارد دقت کنید من بهتون 15 میدم ولی سعی کنید به جای استفاده از افزونه ها روی کدنویسی خود قالب تمرکز کنید مثلا منوی بالای شما با ماژول دیجی مگامنو ایجاد شده و این نمره منفی دارد و صد البته توی پروژه های طراحی سایت میتونید برای مشتری استفاده کنید ولی اگر قصد فروش قالب را داشته باشید باید شما بتونید از طریق بوت استراپ اینرا به عنوان یک کلاس در قالب تعریف کنید
  43. 1 لایک
    برای آپدیت به شکل دستی عمل کنید تا به این مشکلات نخورید ابتدا فایل بسته آپدیت رو از سایت جوملا جهانی دانلود کنید بعد اون رو در روت سایتتون آپلود اکسترکت کنید در مرحله بعدی هم در مدیریت سایتتون از منوی مدیریت افزونه ها به منوی دیتابیس برید و گزینه فیکس یا بازسازی رو بزنید تا دیتابیس رو هم بروزرسانی کنه
  44. 1 لایک
    بسمه تعالی یکی از مشکلاتی که خود بنده با اون روبرو بودم عدم امکان نصب جوملا (خصوصا جوملا3) با استفاده از ویزارد خود جوملا بود. که البته برای رفع آن راه های متفاوتی از جمله نصب به صورت دستی وجود دارد . برای همین تصمیم گرفتم این آموزش را در انجمن قرار دهم تا اگر کاربران عزیز نیز این مشکل را داشتند بتوانند از این طریق جوملای خود را نصب نماییند . گام اول : به محلی که جوملا را در انجا اکستراکت نموده اید رفته و در آدرس زیر فایل joomla.sql را پیدا کنید: installation/sql/mysql/joomla.sql گام دوم: فایل joomla.sql را با یک ویرایشگر متن مانند نوت پد (Notepad) باز کنید و با فشردن کلید های ctrl و f پنجره find & replase باز کنید . گام سوم: در فایل joomla.sql هرجا عبارت __# (دقت کنید که دوتا زیر خط هست نه یکی) را می بینید، به جای آن پیشوند جدول دلخواه خود را با یک زیر خط با آن جایگزین کنید. فرض می کنیم که پیشوند دلخواه ما jom3 است پس باید هرجا عبارت __# بود، با عبارت _jom3 (انتهایش یک زیر خط است) جایگزین کنیم. گام چهارم: یک دیتابیس جدید را با استفاده از phpMyAdmin بسازید. (مثلا نام دیتابیس ما joom3db است) گام پنجم: حال باید فایل joomla.sql را در دیتابیسی که ساخته ایم وارد (Import) کنیم. در phpMyAdmin وارد دیتابیس ساخته شد می شویم و به برگه Import رفته و در آنجا فایل joomla.sql را انتخاب کرده و بر روی دکمه Go کلیک کنید. اگر مشکلی پیش نیاید، شما پیام موفقیت آمیز بودن ایمپورت را خواهید دید. گام ششم :* ایجاد فایل تنظیمات php، برای ساخت فایل تنظیمات php ابتدا باید به محلی که جوملا را می خواهید در آنجا نصب کنید رفته و فایل configuration.php-dist را در پوشه installation پیدا کنید. فایل یاد شده را در محل نصب جوملا (یک پوشه بالاتر از محلی که اکنون قرار دارد) کپی کنید و عبارت dist- را از پایان آن حذف کنید. سپس آن را با یک ویرایشگر متن باز کنید و تغییرات لازم را در آن اعمال کنید. تغییرات لازم برای تنظیمات دیتابیس: در فایل تنظیمات عبارت های زیر تعیین کننده پارامترهای ارتباطی با پایگاه داده هستند. در برابر user$ نام کاربری دیتابیس خود را وارد کنید . ( گام چهارم ) در برابر password$ گذرواژه دیتابیس خود را وارد کنید . ( گام چهارم ) در برابر db$ نام دیتابیسی که در گام چهارم ساختیم را وارد می کنیم . ( گام چهارم ) در برابرdbprefix$ باید پیشوند مورد نظر خود را که برای جدول ها انتخاب کردیم را وارد کنیم . ( گام سوم ) حال باید جوملای خود را تست کنیم. اگر مشکلی نباشد، باید شما بتوانید سایت جوملایی را ببینید. اما شما هیچ کاربری ندارید که ادمین باشد!پس باید بصورت دستی یک کاربر را بعنوان ادمین بسازیم. گام هفتم: افزودن کاربر ادمین در دیتابیس - با استفاده از phpMyAdmin به دیتابیس جوملایی خود که ساختید بروید ببینید جداول jom3_users و jom3_user_usergroup_map وجود دارد یا خیر اگر بودند آنها را پاک کنید . گام هشتم : فایل sql پیوست را دریافت کرده و همانند مرحله سوم __# را با_jom3 جایگزین و بعد ایمپورت نمایید. چنانچه مراحل را به درستی جلو رفته باشید حال جوملای شما با نام کاربری admin و کلمه عبور 6490 خواهد بود. موفق و موید باشید.
  45. 1 لایک
    آدرس وب سایت : آکاسیه | پایگاه دانش، فرهنگ و هنر با سپاس از لطفتون
  46. 1 لایک
    سلام بر تمام دوستان گلم. بنده میلاد سعیدی هستم مدرس فتوشاپ و جوملا و کوچیک همه شما. با توجه به علاقه مندی بسیاری از دوستان در خصوص طراحی یک قالب به صورت کاملا سفارشی از ابتدا سعی دارم در یک دوره آموزشی کامل مراحل و فوت و فن های مربوط به طراحی حرفه ای یک قالب رو آموزش بدم. اما قبل از هر چیز باید بین چند موضوع برای طراحی، یکی را برای انتخاب در معرض رای گیری بذاریم. حالا من چند موضوع رو برای طراحی میگم و از شما می خوام که موضوع مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا انشاء الله آموزش رو شروع کنیم. 1- قالب مذهبی 2-قالب خبری 3-قالب عکس 4-قالب فروشگاهی 5-قالب برای نمایش بر روی موبایل 6-قالب ورزشی 7-پیشنهاد شما ... ! موفق باشید- فعلا یا علی مدد
  47. 1 لایک
    سلام اون خطا را ندید بگیرید ضمنا برای فارسی شدن دکمه ها این صفحه را بخونید هدیه انجمن ساز حرفه ای کیوننا _ kunena نسخه فارسی به همراه آموزش کامل - صفحه 7 فارسی سازی که من تهیه کردم پیوست شده است انجمن جوملا ایران موفق باشید
  48. 1 لایک
    سلام ممنون از پاسختون من از جوملا 2.5.16 استفاده میکنم اگر لازم هست مشخصات ادمین رو پ.خ کنم
  49. 1 لایک
    ممنون بابت این افزونه مشکلی که هست اینه که منوی داخل سایت فارسی نشده چطوری میشه فارسیش کرد؟ http://civila.ir/1391-07-30-14-15-37/groups/mygroupupdate.html
  50. 1 لایک
    سلام دوست من بله حتما اول به آدرس زیر برید : http://www.google.com/webmasters/tools حالا باید وارد اکانت خودتون بشید بعذ از ورود وارد صفحه وبمستر خودتون میشید روی عکس سایتتون کلیک کنید ( تصویر زیر ) بعد از کلیک وارد صفحه زیر میشین روی محل علامت زده در تصویر کلیک کنید ( sitemap ) حالا وارد صفحه زیر میشین روی قسمت علامت زده در تصویر کلیک کنید ( Add/test site map ) حالا براتون یه پاپ آپ باز میشه که توش باید آدرس که قبلا به دست آوردین رو اضافه کنید حالا این قسمت رو پر کنید و گزینه submit sitemap کلیک کنید ( تصویر زیر ) بعد گوگل چک میکنه و اگه درست باشه بهت پیغام موفقیت آمیز بودن رو میده نکته مهم : دقت کن که حتما اگه اول آدرسی که xmap بهت داده آدرس سایتت هست اون یتیکه رو حذف کنی در ضمن دوست من اگه قصد دارید تشکر کنید از گزینه میپسندم استفاده کنید از من نیاز نیست ولی برای اقا مردان زاده چرا زنده باد ایران و ایرانی