راهبران

  1. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      72

    • تعداد ارسال ها

      232


  2. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      19

    • تعداد ارسال ها

      347


  3. امیر طالبی

    امیر طالبی

    مدیر کل


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      428


  4. sarj

    sarj

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      3

    • تعداد ارسال ها

      1,286



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 20/10/97 در تمام بخش ها

  1. 2 لایک
    خب میتونه چندتا دلیل داشته باشه این جدول دیتابیست وجود نداره این جدول دیتابیست خرابه این جدول دیتابیست خالیه کاربر مربوط به این دیتابیس مجوزهای کافی برای نوشتن/ خواندن نداره فایل configuration جوملا به یه دیتابیس دیگه متصله الان می تونید از phpMyAdmin به این دیتابیست دسترسی داشته باشید؟؟ اگه آره، این جدولت رو چک کن ببین مشکلش چیه. نمیدونم دقیقا این جدول برای چه افزونه ای هست، ولی احتمالا یه افزونه وبلاگ نویسی باشه، اگر جدولش وجود نداشت بایستی این افزونه رو دستی غیرفعال کنی و یا فولدرشو موقتا تغییر نام بدی ببینید بعدا چه مشکلی پیش میاره . برای بکاپ و ریکاوری از دیتابیس نباید به اون روش اقدام میکردید. آموزش : http://yon.ir/x6iL6
  2. 2 لایک
    مشکل حل شد! باید تمام جدول های یوزر رو جایگزین کنیم!
  3. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  4. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  5. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  6. 2 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  7. 1 لایک
  8. 1 لایک
    بسته زبان فارسی رو یکبار دیگه دانلود و نصب کنید احتمالا مشکلت برطرف بشه http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/21015/165135/fa-IR_joomla_lang_full_3.9.6v1.zip البته نصب از طریق وب هم میتونی بزنی و این لینک توش کپی و ایسنتال رو بزنی
  9. 1 لایک
    https://extensions.joomla.org/extension/template-assigner/
  10. 1 لایک
    سلام اگر تو سی پنل مشکل دارید از سمت هاست مشکله باید مدیرسرور چک کنه . اگر بک آپ برگدوندید مشکل خورده باید هاست و ریست کنن مجدد بارگذاری کنید
  11. 1 لایک
    سلام اول این مطلب رو مطالعه کن yon.ir/Z5Htc و ببین که مشکل از کدوم یکی از کش ها هست، چون جوملا چندین کش داره. در نهایت کش قالب سایتت رو هم از تنظیمات قالب چک کن احتمالا اگر از فریم ورک مثل هلیکس استفاده میکنید حتما بایستی اونجا هم کش چیزی فعال شده باشه. یا اینکه توی فایل htaccess
  12. 1 لایک
    سلام یه موردی رو تو کارهات متوجه شدم اینه که داری از بوت استراپ 4 در طراحی قالبت استفاده می کنی. به عنوان یکی که تجربه طراحی قالب جوملا با بوت استراپ 4 رو داره پیشنهاد می کنم این کار رو روی جوملا 3 انجام ندی و از نسخه 3 بوت استراپ برای طراحی قالب استفاده کنید. چرا که در بعضی سایت ها مخصوصا سایت های فروشگاهی که ذاتا از بوت استراپ 3 پشتیبانی می کنن با بوت استراپ 4 تداخل پیدا کنن. بنابراین قالبت رو با بوت استراپ 3 طراحی کن و صبر کن تا دی ماه که نسخه 4 جوملا منتشر شد اون وقت از بوت استراپ 4 استفاده کن.
  13. 1 لایک
    خب این کلاس تنها کاری که انجام میده، اینه که بیاد بگه max-width: 100% و height: auto ، حالا شما اگر میخاید تمام تگ های تصویر رسپانسیو بشن میتونی از استایل زیر استفاده کنی که البته پیشنهاد نمیشه. img { display: inline-block; height: auto; max-width: 100%; } تمام تصاویرتون کاملا رسپانسیو میشن. ولی خب پیشنهاد میکنم اگر این تصاویر از ادیتور استفاده میکنند، مستقیما اون کلاس رو بزارید توی تصاویرتون
  14. 1 لایک
    سلام مستندات کاملش رو میتونی از وبسایت Joomshaper مطالعه کنید. https://www.joomshaper.com/documentation/helix-framework/helixultimate#custom-code کافیه یه فایلی به نام custom.css توی فولدر استایل css بسازی و هر تغییراتی که لازم داری رو اونجا اعمال کنی، بعدش باید بدونی که هر تغییری توی این فایل انجام بدی کاملا بر روی قالب سایتت تاثیر گذاره و بر روی قالبت رونویسی میشه. توی بروزرسانی ها این فایل سرجاش میمونه و همراه قالبت به روز نمیشه ، برای همین تغییراتی که اعمال کردی عوض نمیشه. اون آپدیتی هم که احتمالا داری میبینی پلاگین فریم ورک هلیکس هست که پیش نیاز قالبه و بایستی به روز بشه، ضمنا سایتت رو همیشه به روز نگه دار، و قبل از هر بروزرسانی از سایت بکاپ بگیر...
  15. 1 لایک
    هلیکس خطا نمیده، ولی کدهای شما کامپایل میشن و هر کدی که توی SASS یا LESS نوشتی پاک میشه برای همینه که شما دسترسی ندارید توی المنت ها، شما بایستی یه فایل custom.css بسازید و تغییراتی که نیاز دارید رو اونجا بنویسید تا اینکه هنگام کامپایل فایل تغییرات شما حذف نشه، همینطور موقع بروزرسانی قالب به مشکل برنخوری، ضمنا بعد تغییرات کش سایت و مرورگر رو خالی کنید
  16. 1 لایک
    سلام بله هستش. راحت ترین راه استفاده از کلاس های سری -d. هست. فرمول کلی به این صورت هست: .d-{breakpoint}-{value} که breakpoint همون اندازه نمایشگر در سایز های SM و MD و LG و XL هست و value هم یکی از مقادیر صفت display شامل: none inline inline-block block table table-cell table-row flex inline-flex هست. برای مخفی کردن یک عنصر در سایز XS هم از d-none می تونی استفاده کنی. نحوه استفاده از این کلاس ها هم به این صورت هست که به عنوان مثال می خواید یک div در سایز موبایل یعنی XS مخفی و در سایز LG نمایش داده بشه. بنابراین اینطوری می نویسیش: <div class="d-none d-lg-block"> </div> توجه داشته باش وقتی از d-none استفاده می کنی دیگه لازم نیست برای تک تک brackpoint ها از کلاس های سری -d. استفاده کنی. وقتی کلاس d-none رو مینویسی عنصر div در تمام اندازه ها مخفی میشه و وقتی کلاس d-lg-block رو می نویسی به سایز های بعد از LG یعنی LG و XL هم اعمال میشه. ترکیب کلاس های -col با -d. خیلی کارت رو در نمایش محتوای سایت منعطف می کنه.
  17. 1 لایک
    سلام دقیقا همینطوره. کلاس های گرید سایت رو رسپانسیو می کنن. بقیه کلاس ها رنگ و لعاب سایت هستن که خود جوملا هندل می کنه
  18. 1 لایک
    منم چیزی درموردش شنیدم ولی کاملا مطمئن نیستم که هرکاربری بتونه فولدر خاص خودش رو داشته باشه، بهتره از سایت سازنده بپرسی، و البته چیزی که شما میخای بالاخره بایستی براش هزینه کنید
  19. 1 لایک
    خب حتما اینطوری میشن، نمیتونی شما وبسایتت رو با دوتا لینک بالا بیاری ! باید لینک ها استاندارد باشه یا به عبارتی Canonical ، برای همین وقتی از یه روت استفاده کنی روت قبلی اتوماتیک خطای 404 میده، دراصل هم نبایستی با اون لینک سایتت باز بشه، برای اینکه خطای 404 پیش نیاد باید تمام لینک هات رو ریدایرکت کنی به لینکای جدید. معمولا این روش ها رو توی استارت طراحی سایت باید انتخاب کنی و وقتی سایت راه اندازی شد با یه روش خاص بالا بیاد که مشکل سئو نداشته باشید
  20. 1 لایک
    سلام دوتا فایل دومی و سومی ت معتبر نیست، میتونی حذفشون کنید
  21. 1 لایک
    سلام فایل هایی که اولشون نقطه داره توی لینوکس مخفی میشند، هاستی که شما استفاده میکنید هم چون لینوکسه بعد از اینکه تغییر نامش دادید، فایل مخفی شده، از تنظیمات هاستت برو و تیک فایل های مخفی رو بزن تا فایل ها رو نمایش بده، بعد از انجام ویرایش میتونی تیک رو برداری یا خیر، مهم نیست ولی برای امنیت بیشتر یه وقتی فایلی رو اشتباهی پاک نکنی به حالت اول برش گردونی بهتره
  22. 1 لایک
    .chzn-container-single-nosearch .chzn-search input { position: absolute; left: -9000px; display: none; } .chzn-container-single .chzn-single { padding-right: 8px; padding-left: 0; } .chzn-container-single .chzn-single span { margin-left: 26px; margin-right: 0; } .chzn-container-single .chzn-single abbr { left: 26px; right: auto; } .chzn-container-single .chzn-single div { left: 0; right: auto; } .chzn-container-multi .chzn-choices li { float: right; } .chzn-container-multi .chzn-choices .search-choice { margin-right: 5px; margin-left: 0; padding-right: 5px; padding-left: 20px; } .chzn-container-multi .chzn-choices .search-choice .search-choice-close { left: 3px; right: auto; } .chzn-container.chzn-with-drop .chzn-drop { right: 0; left: auto; } .chzn-container-single.chzn-container-single-nosearch .chzn-search { position: absolute; right: -9999px; left: auto; } .chzn-container .chzn-drop { right: -9999px; left: auto; } این کدها رو به css قالبتون اضافه کنید امیدوارم حل بشه :-)
  23. 1 لایک
    سلام لطفا لینک دمو، ضمنا کش مرورگر و جوملا رو خالی و بعد چک کنید
  24. 1 لایک
    سلام، یه قالب دیگه رو پیش فرض قرار بدید، قالب قبلی رو حذف و دوباره نسخه جدیدش اگر موجود هست رو نصب کنید
  25. 1 لایک
    دوست عزیز شما نبایستی یهو از نسخه 3.5 به 3.9 ارتقاء بدید، با مشکل بر میخورید. جوملا رو قدم به قدم از نسخه 3.5 به 3.6 تا آخرین نسخه دستی ارتقاء بدید و تو هر ارتقاء اگر مشکلی پیش اومد رفعش کنید، شاید این وسط افزونه ای با یه نسخه سازگار نباشه، شاید ساختار جدول ها تغییر کرده باشه و شایدهای دیگه. قبل از هر ارتقاء هم همیشه پشتیبان تهیه کنید
  26. 1 لایک
    سلام شما هر فایلی رو نمیتونید رونویسی کنید، اگر فایل ها مربوط به View کامپوننت یا ماژول هست به روش بالا که لینکش رو گذاشتم می تونید رونویسی کنید، اگر فایل CSS هست، باید هر تغییری که لازم دارید رو توی فایل CSS قالبت انجام بدی، حالا بسته به نوع قالبی که استفاده می کنید، تغییرات می تونه کمی متفاوت باشه. برای رونویسی فایل CSS قالب شما لینک زیر رو ببینید http://docs.gantry.org/gantry4/tutorials/adding-a-custom-stylesheet
  27. 1 لایک
    سلام بهترین راه اینه که از پشتیبانی خود ویرچومارت بپرسید. راه دوم اینه که کامپوننت ویچومارت رو توی لوکال هاست روی جوملا نصب کنی و با استفاده از نرم افزارهایی مثل ++Notepad دنبال چیزی که میخوای بگردی. از اونجایی که php پردازش میشه و اجازه دسترسی مستقیم به فایل ها رو بهت نمیده، حالا چطوری باید اینکار رو بکنی، روی جایی که میخای تغییرات انجام بدی کلیک راست کنی و با Inspect Elements دنبال کلاس و یا آی دی این دکمه ها بگرد. کلاس و آی دی رو که پیدا کردی با نوت پد پلاس پلاس توی کامپوننت ویرچومارت سرچ کن احتمالا نتیجه جستجو بیشتر از فایل موردنظرت رو پیدا کنی، حالا با آزمون و خطا باید لوکیشن موردنظر خودت رو پیدا کنی.
  28. 1 لایک
    سلام این قالب با فرم وورک t3 طراحی شده ولی می تونید با استفاده از پلاگین animate it این حالت رو برای محتوا تون ایجاد کنید
  29. 1 لایک
    همین ها رو استفاده کن. ضمن اینکه می تونی از Sellacious که انگار تازه اومده هم استفاده کنی. خودم تستش نکردم ولی رایگانه و امکانات زیادی داره. فقط شاید نیاز باشه پلاگین پرداخت براش سفارش بدی.
  30. 1 لایک
    سلام تمام این افزونه ها برای فروش فایل هست https://extensions.joomla.org/category/e-commerce/paid-downloads/ علاوه بر این ها می تونید از کامپوننت های فروشگاهی هیکاشاپ و j2store و k2store هم استفاده کنید. فقط در کنارش بایدافزونه های vendoring که از این فروشگاه ها پشتیبانی می کنن رو هم نصب کنید
  31. 1 لایک
    سلام از نسخه ارس جوملا استفاده کنید http://arasjoomla.ir/joomla-persian-date/k2-persian-jalali-date-version-2-7-1
  32. 1 لایک
    یه بکاپ از وبسایتت بگیر ، از قسمت phpMyAdmin وارد جدول دیتابیست بشو، دنبال جدولی بگرد که کلید Priamary بجای 0 هست ، اون رو ویرایش کن و بزارش 1 و تست بزن ببین مشکلت حل میشه یا خیر
  33. 1 لایک
    تو نسخه جدید میتونید از تنظیمات خود جوملا استفاده کنید که ID مطالب ، مجموعه و برچسب ها رو غیرفعال کنید ، منظورم سایت جدید این نبود یه دامنه جدید بزنید، همین سایتی که دارید اگر مطالبش براتون اهمیت نداره میشه یه طراحی جدید با آخرین نسخه جوملا یا هرچیزی انجام بدید و استفاده کنید
  34. 1 لایک
    دیتابیست رو فیکس کن درست میشه ، افزونه ها > مدیریت > پایگاه داده > بازسازی
  35. 1 لایک
    کپچا داره کارش رو انجام میده، شما اگر غیرفعالش کنید مشکلتون برطرف میشه؟ اگر کدامنیتی نباشه ، ایمیل ارسال میشه؟؟ تست کنید
  36. 1 لایک
    سلام من مشکلی نمیبینم ! کدامنیتی درست نمایش میده، دیگه مثل سابق نیست که بخاد یکسری کدهای نامفهوم نمایش بده، نسخه جدیدتر از کپچا هستش ...
  37. 1 لایک
    سلام من الان نصب کردم مشکلی نداشت کدوم نسخه xampp رو استفاده میکنید؟
  38. 1 لایک
    توسط سایت GTMetrix یا Dareboost سایتت رو آنالیز کن، خودش بهت میگه چه فایل هایی نیاز به کمپرس داره. زیاد هم نیاز نیست وسواس بخرج بدید
  39. 1 لایک
    افزونه blog factory رو تست کنید http://thephpfactory.com/blog-factory-for-joomla
  40. 1 لایک
    سلام از طریق جدول های دیتابیس جوملا باید برید و جدولهای مربوط به افزونه مورد نظرتون رو حذف کنید، دقیق تر بگم این که از پنل مدیریت دیتابیس مثل Adminer یا phpMyAdmin به دیتابیسی که جوملاتون توی اون نصب هست برید، تمام جدول های اون دیتابیس لیست هستند اونجا که بصورت پیشوند ، کاراکتر _ و نام جدول ها موجودن ... حالا کافیه دنبال افزونه مورد نظر بگردید... مثلا: jos_komento jos_komento_users jos_komento_comments jos_komento_warning و غیره ، حالا کافیه شما این چندتا جدول رو حذف کنید، و توجه داشته باشید به جدول های دیگه کاری نداشته باشید... همیشه هم قبل از هر تغییری از وبسایتت بکاپ بگیر
  41. 1 لایک
    بهترین راهش استفاده از Google Ads هست و تولید محتوای اختصاصی با اون کلمات کلیدی
  42. 1 لایک
    وقتی که شما گزارش خطا رو روشن بذارید ( اصلا پیشنهاد نمیکنم گزارش خطا رو همیشگی روشن بگذارید ) یکسری اطلاعاتی بصورت هشدار، خطا و یا چیزای دیگه میتونید ببینید، که این اطلاعات معمولا برای درک مطلب کفایت میکنه. برای مثال شما نسخه قدیمی یک افزونه رو دارید و چون تجاری بوده به روزرسانی نکردید، درصورتی که جوملا و PHP شما به روز شده، حالا شما یک هشداری مثل خط زیر رو دریافت میکنید که درمورد بروزرسانی نسخه php یا جوملاست و اون افزونه سازگاری کامل با بقیه ماجرا نداره ... Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home7/lcfmusic/public_html/lcfshop/libraries/joomla/string/string.php on line 27 توجه بسیار مهم: درصورت روشن بودن گزارش خطا، هکرها هم مستقیما میتونند اینگونه خطاها رو ببینند و امنیت وبسایت شما بیشتر به خطر میوفته
  43. 1 لایک
    نمیتونم مطلبی که نوشتم رو ویرایش کنم ، اگر از نظر مدیران انجمن مشکلی نیست که لینک مطلبی رو میگذارم ، مطالعه کنید در همین مورد هست
  44. 1 لایک
    سلام هر نرم افزاری که شما نوشته باشید اگر بدون اجازه شما شخص دیگه ای بفروش برسونه نال هست، مگر اینکه اجازه نامه رسمی از شما داشته باشه، یعنی ریسلر باشه که معمولا اینطوری نیست برای RSForm
  45. 1 لایک
    راه اول --> اینه که عناوین و نام مستعار تمام منوها ، مجموعه ها و محصولات عینا در سایت جدید ایجاد بشه. برای لینک هایی که توانایی تولید همسان اونها نیست از امکان ریدایرکت استفاده کنید. مخصوصا برای لینک های پر بازدید تون که تو 5 صفحه اول گوگل هستن حتما از این راه استفاده کنید. راه یک و نیم --> از یه کامپوننت نقشه سایت استفاده کنید و اون رو به گوگل معرفی کنید تاسریعتر لینک هاتون باز سازی بشه --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- راه دوم --> اینه که سایت جدید رو روی دامنه دیگه ای ایجاد کنید و در سایت قبلی تبلیغ بزنید که از این پس به فلان سایت مراجعه کنید. سئوی بالای سایت قدیم کمک می کنه که سایت جدید زودتر بالا بیاد ( مخصوصا اگر این تبلیغ در صفحات پر بازدید باشه و هدفمند هم باشه) . خودم شخصا این کار رو تست کردم و جواب میده. بعد از مدتی که بازدید سایت جدید زیاد شد دامنه قبلی رو هم روی سایت جدید پارک کنید. در کنار تمام این اقدامات از کامپوننت نقشه سایت کمک بگیرید.
  46. 1 لایک
    سلام تغییر قالب تاثیری روی سئونداره ولی تغییر کامپوننتها مثلا استفاده از k2 بجای کامپوننت مطالب جوملا و یا استفاده از هیکاشاپ به جای j2store می تونه بر سئو اثر بذاره. اگر سایت تون وضعیت خوبی ازنظر سئو داره در کوتاه مدت جبران میشه. مخصوصا اگر سایت فعال بوده باشه. به نظرم اگر در هنگام تغییر کامپوننت ها از سیستم ریدارکت استفاده کنید ممکنه مفید باشه. گرچه اگر اساتید محترم سایت و کسانی که تجربه دارن در این مورد نظر بدن ممنون میشم.
  47. 1 لایک
    سلام متمرکز بشید روی گرافیک.تمرین فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیک مرتبط با وب،مشاهده فیلم های آموزشی متریال و فلت ، آشنایی با رنگ ها و .... چراکه طراحی وب بدون رعایت اصول گرافیگ و استانداردها لذت بخش نیست و نتیجه خوبی نداره در نهایت خلاقیت شمارو متفاوت میکنه!
  48. 1 لایک
    با سلام افزونه های مختلفی پیشنهاد میشه که هرکدوم قابلیتهای بخصوصی دارند Sp Lms Shika Lms Hikashop -hikamarket
  49. 1 لایک
    با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی بنده مدتی است که به صورت حرفه ای برنامه نویسی به زبان php انجام می*دهم و کار با جاوا اسکریپت و jQuery از مباجث مورد علاقم می*باشد حدود یک سال پیش با آموزشگاه جوملا ایران و آقای مهندس طالبی آشنا شدم و امروز قصد دارم تا اولین افزونه*ی خودم که در فریم ورک جوملا نوشته شده به دوستان تقدیم کنم [ATTACH=CONFIG]4730[/ATTACH] این افزونه قابلیت اتصال به درگاه بانک سامان و پنل پیامک اس ام اس بازار را دارد و هم چنین افراد هنگام ثبت نام می*توانند شهریه را کامل پرداخت نمایند یا ۳۳درصد مبلغ شهریه را بپردازند [ATTACH=CONFIG]4731[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]4732[/ATTACH] از همه ی دوستانی که نطری در مورد این کار داشته باشند قدردانی میکنم، امیدوارم به درد دوستان بخوره و امیدوارم هر ماه بتونم یک افزونه به صورت رایگان در اختیار دوستان قرار دهم و هم*چنین اگر دوستانی نیاز به افزونه*ای داشتن بتونم برای آنها با قیمت مناسب تری انجام دهم در پایان هم فایل اصلی افزونه را در اختیار شما عزیزان قرار می*دهم که مشکلی جهت نصب نداشته باشید فایل اصلی دانلود : [ATTACH]6272[/ATTACH]
  50. 1 لایک
    با سلام میخوام یه مطلبیو آموزش بدم که میدونم برای خیلی از کاربران عزیز جوملا ایران پیش اومده و خیلی سعی در حل این مورد کردن که به احتمال زیاد ناکام موندن که امروز من راه حالی برای این مورد پیدا کردم که داغ داغ براتون میگم که تازه از تنور در اومده. خوب بریم سره اصل مطل: تا الان شده مه اپبا rsform فرمی بسازید که در مدیریت فرم در قسمت مدیریت ارسالها فرمی که ساختین بصورت انگلیسی باشه و بخواین فارسیش کنید. برای مثال: [ATTACH=CONFIG]3979[/ATTACH] همونطوری که میبینید فرم ساختیم و عناوین فرم بصورت لاتین هست و میخوایم بصورت فارسی نیز بصورت زیر نمایش بده: [ATTACH=CONFIG]3980[/ATTACH] خوبالان میگین عجب چیزی طرف کرده یا پیدا کرده منم فکر می کردم کار سختی هست ولی نبود و خیلی از بچه ها میگفتن که شدنی نیست و باید سبک ترجمه تعریف شه که خلاصه کار نشد نداره و اینطوری شد که شد fight خوب همونطوری که درعکس اول مبینید ما فیلدهای ساخته شده که بصورت لاتین دادیم مثلا tell یا address باید در فایل زبان rsform تعریف کنیم که در هاستتون وارد این مسیر بشین: administrator/language/fa-IR بعد فایل fa-IR.com_rsform.ini را ویرایش کنید خوب هیچی دیگه کار تمومه اسم فیلد خودتون رو بصورت زیر وارد کنید: ADDRESS="آدرس" خوب کار تمومه حالا با خیال راحت استفاده کنید.