راهبران

  1. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      72

    • تعداد ارسال ها

      216


  2. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      48

    • تعداد ارسال ها

      335


  3. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      34

    • تعداد ارسال ها

      5,693


  4. p30template

    p30template

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      17

    • تعداد ارسال ها

      182



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 02/03/97 در پست

  1. 3 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  2. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  3. 2 لایک
    مشکل حل شد! باید تمام جدول های یوزر رو جایگزین کنیم!
  4. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  5. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  6. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  7. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  8. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  9. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  10. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  11. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  12. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  13. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  14. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  15. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  16. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  17. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  18. 1 لایک
    سلام دایرکتوری جوملا هک شده و یکسری اطلاعات از قبیل نام کاربری، رمز عبور، ایمیل کاربرانی که توی JED حساب داشتند درز شده، برای همین تیم جوملا برای تحقیقات بیشتر سایت رو برای تحقیقات بیشتر داون کردند، سایت فردا شب ساعت 9 به وقت گرینویچ باز میشه دوباره. تیم جوملا پیشنهاد داده به کسانی که در JED حساب کاربری داشته، و ایمیل و پسوردشون توی سایتهای دیگه مشابه هست رو سریعا برای اینکه مشکلی پیش نیاد، عوض کنند. https://community.joomla.org/blogs/leadership/potential-data-breach-of-jed-users-data.html
  19. 1 لایک
    سلام فایل هایی که اولشون نقطه داره توی لینوکس مخفی میشند، هاستی که شما استفاده میکنید هم چون لینوکسه بعد از اینکه تغییر نامش دادید، فایل مخفی شده، از تنظیمات هاستت برو و تیک فایل های مخفی رو بزن تا فایل ها رو نمایش بده، بعد از انجام ویرایش میتونی تیک رو برداری یا خیر، مهم نیست ولی برای امنیت بیشتر یه وقتی فایلی رو اشتباهی پاک نکنی به حالت اول برش گردونی بهتره
  20. 1 لایک
    پلاگین Cachecleaner رو نصب کنید و از اون استفاده کنید نتیجه بهتر و سریعتری میگیرید https://www.regularlabs.com/extensions/cachecleaner
  21. 1 لایک
    دوست عزیز شما نبایستی یهو از نسخه 3.5 به 3.9 ارتقاء بدید، با مشکل بر میخورید. جوملا رو قدم به قدم از نسخه 3.5 به 3.6 تا آخرین نسخه دستی ارتقاء بدید و تو هر ارتقاء اگر مشکلی پیش اومد رفعش کنید، شاید این وسط افزونه ای با یه نسخه سازگار نباشه، شاید ساختار جدول ها تغییر کرده باشه و شایدهای دیگه. قبل از هر ارتقاء هم همیشه پشتیبان تهیه کنید
  22. 1 لایک
    سلام بهترین راه خریداری هاست دانلود هست یوتیوب که فیلتره برای کاربران ایرانی کارایی نداره، استفاده از آپارات هم که کاملا رایگان هست اگر تبلیغاتی که داره براتون مشکلی ایجاد نمیکنه
  23. 1 لایک
    سلام ، نمیدونم الان این دکمه هایی که قرار دادید جواب میده یا خیر، اگر جواب میده که شما نیاز دارید توی فرمی که ساختید value و placeholder اضافه کنید. بعد نیاز دارید این فرمی که داری محدودیت اعمال کنی، مثلا بگی از نوع عددی باشه و حداقل آیتم 1 باشه و حداکثر مثلا 10 ، لینک زیر رو ببینید بهتر متوجه می شید. https://www.w3schools.com/html/html_form_input_types.asp بعد یه مشکل دوم هم پیش میاد، البته اگر الان فرمی که داری درست کار میکنه هیچی ، ولی اگر سبد خریدت کم و زیاد نمیشه باید براش برنامه نویسی بشه، یعنی مقداری که توی فرم کم و زیاد میکنی باید توی یک متغییر ذخیره بشه ، حالا برای JS یا PHP ، بعد این متغییر ارسال بشه به قسمت پردازش فروش
  24. 1 لایک
    تو نسخه جدید میتونید از تنظیمات خود جوملا استفاده کنید که ID مطالب ، مجموعه و برچسب ها رو غیرفعال کنید ، منظورم سایت جدید این نبود یه دامنه جدید بزنید، همین سایتی که دارید اگر مطالبش براتون اهمیت نداره میشه یه طراحی جدید با آخرین نسخه جوملا یا هرچیزی انجام بدید و استفاده کنید
  25. 1 لایک
    سلام من مشکلی نمیبینم ! کدامنیتی درست نمایش میده، دیگه مثل سابق نیست که بخاد یکسری کدهای نامفهوم نمایش بده، نسخه جدیدتر از کپچا هستش ...
  26. 1 لایک
    دوست عزیز بکاپتون رو در دسترس عموم قرار ندید ،
  27. 1 لایک
    خب این سایت با جوملا طراحی شده سه تا گروه کاربری باید داشته باشی مهمان : که همه اخبار رو میتونه بخونه عضو سایت : که فقط موقعی که وارد سایت شد میتونه به ادامه مطلب بره گروه ویژه : که با RSMembership یا هر کامپوننت دیگه میای عضویت رو بهش میفروشی حالا میای سه تا مجموعه درست میکنی با مطالبتون ، مطالب موردنظرتون رو محدود میکنید https://docs.joomla.org/Restricting_access_to_"read_more" البته اگر بخای ساده تر باشه خب پلاگین برای اینکار هست. فقط مجموعه ویژه هم میشه برای گروه ویژه که پول پرداخت کردند و از قبل دسته بندی شدند. اونام بعد از ورود میتونن مطلب رو بخونند.
  28. 1 لایک
    افزونه blog factory رو تست کنید http://thephpfactory.com/blog-factory-for-joomla
  29. 1 لایک
    بله ولی من ترجیح میدم تمام این ها رو از طریق کنترل پنل خود جوملا با Akeeba Backup انجام بدم، که فول بکاپ هم میگیره و برای ریستور کردن ساده تره. اگر فقط دیتابیست رو میخای خب این روش ها کفایت میکنه
  30. 1 لایک
    بهترین راهش استفاده از Google Ads هست و تولید محتوای اختصاصی با اون کلمات کلیدی
  31. 1 لایک
    یکی از دلایل اصلی استفاده از php نسخه 7 بخاطر امنیت اون هست، کلا هر نرم افزاری به دو دلیل به روز رسانی میشه ، اول اضافه کردن امکانات جدید، دوم رفع عیب نسخه های قبلی و پچ کردن مشکلاتش. خب وقتی جوملا به روز میشه هم به همین دلیل هست که یا امکانات جدیدتری اضافه بشه یا اینکه مشکلاتش رفع بشه، از اونجایی که بروزرسانی کردن خود جوملا به تنهایی ضامن امنیت سایتتون نیست، شما باید بصورت دوره ای تمام افزونه هاتون که نصب هست رو باید به آخرین نسخه به روز کنید، شما بعد از نصب جوملا یک مسائل روتینی رو باید انجام بدید که من توی وبلاگم در اینمورد نوشتم و توصیه میکنم حتما رعایت کنید. خب حالا میرسیم به سوال شما، خب توسعه دهنده ها همیشه سعی دارند افزونه های خودشون رو همگام با جوملا به روزرسانی کنند و مشکلاتشون رو هم رفع کنند، با مشاهده لاگ تغییرات بروزرسانی افزونه ها از وبسایت توسعه دهنده میتونید بفهمید که این افزونه با چه نسخه ای از php و یا جوملا سازگاری داره و اگر نبود میتونید از پشتیبانیشون بپرسید... همیشه قبل از هر تغییر بزرگی توی سایتتون ازش نسخه پشتیبان تهیه کنید
  32. 1 لایک
    سلام دوست عزیز من در یکی دوتا از سایت های سرچ کردم چندتا آیتم پیدا کردم: نتیایج گوگل من متاسفانه نمیتونم اینجا مطرح کنم از کدوم سایت دانلود کنید اگر تمایل داشتید به بنده پیام خصوصی بدید تا عرض کنم؛البته هیچ تضمینی نمیکنم فقط سایتی هست که معمولا خودم از افزونه هاش استفاده میکنم اینکه اورجیتال هست یا نال شده نمیدونم موفق باشید
  33. 1 لایک
    مشکل اصلی شما استفاده نکردن از افزونه های اورجینال هست! شما دارید از فرم سازی استفاده میکنید که به هردلیلی کدش بسته شده و برای اینکه بتونید توی وبسایتتون ازش استفاده کنید از لودر ioncube روی سرورتون استفاده میشه، حالا سیستم مدیریت محتوا پیغام میده که با نسخه php پایین نمیتونه کار کنه و باید اون رو ارتقاء بدید، ولی افزونه های دیگه تون با نسخه جدید php مشکل دارن، شما باید همه افزونه ها و چیزهای جانبی رو بروزرسانی کنید تا بتونید از php نسخه بالاتر استفاده کنید و با مشکلی بر نخورید. پیشنهاد میکنم هرگز از افزونه های نال شده استفاده نکنید
  34. 1 لایک
    سلام ووکامرس چنین بخشی نداره! چه کاری میخواید انجام بدید؟
  35. 1 لایک
    ممنون این مورد جواب داد ! واقعا برام سواله بعد 7 سال کار با جوملا چرا این رو بلد نبودم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  36. 1 لایک
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی وقتی از web developer برای پیدا کردن کدها استفاده می کنم، آدرس کدهای مربوط به فایل css رو با نام فایل و شماره خط دقیق نشون میده. اما ظاهرا برای کدهای مربوط به فایل php اینطور نیست! یا من نمیتونم پیدا کنم؟ به عنوان مثال وقتی میخوام فیلدهای یک مطلب رو از بالای مطلب به پایین انتقال بدم، آدرس کد مربوطه رو اونطور که web developer نشون میده، نمیتونم از هیچ فایلی پیدا کنم. یعنی web developer ظاهرا کدهای چند فایل رو ترکیبی نشون میده. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. (البته سوال اصلی این هست که چطور میشه مثل css، برای php هم آدرس فایل و شماره خط دقیق بدست آورد) با تشکر قبلی
  37. 1 لایک
    با سلام و خسته نباشید سوال من اینه که میشه موقع ثبت نام بجای ایمیل، شماره موبایل وارد بشه و یک کد فعال سازی برای ثبت نام کننده ارسال و پس از وارد کردن کد، مرحله ثبت نام تکمیل بشه دقیقا مثل عضویت تلگرام آیا افزونه ای برای این کار وجود داره ؟
  38. 1 لایک
    سلام معمولا کدهای مربوط به چت آنلاین در بین <head> قرار می گیره . بهتره به داکیومنت سایتی که پشتیبانی انلاین ارائه می کنه مراجعه کنی
  39. 1 لایک
    سلام من میخوام وارد بحث طراحی ui/ux بشم. راهنمایی میخواستم از کسایی که توی این بحث هستن. این که از کجا شروع کنم. چه چیزایی یاد بگیرم. چه ابزار ها و نرم افزار هایی استفاده کنم و هرچیزی که واسه این بحث نیازه. ممنون
  40. 1 لایک
    هاست شما باید اتوماتیک بک آپ گیری داشته باشن ازشون سوال کنید این موضوع را اگر ندارن پیشنهاد میکنم حتما هاستتونو تغییر بدید از شرکتهایی تهیه کنید که بک آپ گیری دوره ای اتوماتیک دارن . اگر دیتابیس شما آسیب دیده باشه و بک آپ نداشته باشید به مشکل بر میخورید . کل سایتو بیارید روی لوکال هاست راه اندازی کنید جداولی که مشکل داره از یک جوملا خام بارگذاری کنید ببینید مشکل رفع میشه یا نه این موضوع ریسک از بین رفع اطلاعات شما را داره
  41. 1 لایک
    سلام سایت شما با پیج بیلدر ساخته شده. وارد پیج بیلدر بشین و موارد رو به راحتی اصلاح کنید
  42. 1 لایک
    سلام عکسی موجود نیست از چه کامپوننتی برای فروش استفاده کردین؟
  43. 1 لایک
    برای آپدیت جوملا اول روی لوکال انجام بده بعد ببر روی هاست از بروز رسانی مستقیم استفاده نکن. پکیج بروز رسانی رو دانلود کن و بعد با استفاده از این پکیج، بروزرسانی رو انجام بده
  44. 1 لایک
    یه کاری کن اول برو تو هاست و ببین نسخه php چنده. بذار روی 5.6 یا 7 و یه تست بگیر اگر درست نشد سایت رو دستی بکآپ بگیر ببر روی لوکال و یه بار از صفر جوملا و تمام افزونه هات رو دست کن و دیتابیس سایت قدیم رو روش سوار کن انشالله نتیجه بگیری
  45. 1 لایک
    با سلام این سایت با php و فریم ورک لاراول پیاده سازی شده. در جوملا هم افزونه هایی داریم که میتونید ساختارهای مدیریت املاک رو بر حسب سرچ بروی نقشه و بصورت آنلاین راه اندازی کنید. این افزونه و قالبش تجاری هست. http://osprealhomes.joomservices.com/search-properties/map-search موفق باشید و سربلند
  46. 1 لایک
    فارسی سازیش کار خاصی نداره ، فکر نمیکنم اصلا نیاز به فارسی کردن باشه ، به هرحال اگر تمایل داشتید میتونم برات انجام بدم مورد مشابهش که رایگان هست https://extensions.joomla.org/extensions/extension/news-display/content-infos/authors-pro/
  47. 1 لایک
    شما هر جا لینکی رو میخوای اختصاص بدی به متن در همون پنجره تنظیمات نوع نمایش یا target رو میتونی تغییر بدی که تو همون صفحه باز بشه یا پنجره جدید یا مدل های مختلف دیگه
  48. 1 لایک
    باسلام فایل زیر رو باز کنید http://hotel-shop.ir/templates/rt_chimera/css-compiled/bootstrap.css دنبال تگ img باشید و مقادیرش رو به بصورت زیر تغییر بدید img { width: 50%; height: auto; vertical-align: middle; border: 0; -ms-interpolation-mode: bicubic;} موفق و سربلند باشید
  49. 1 لایک
    از جوابای پر محبت همه ممنون نشستم نگاه کردم نحوه نوشتن این فایل های Falang چطوره خودم برای این افزونه هر سه تا فایل رو نوشتم. اگه کسی نیاز به چنین چیزی داشت از این فایل ها که پیوست کردم میتونه استفاده کنه. خودم تست کردم مشکلی نداره و درست کار میکنه باز اگه مشکلی دیدید بگید رفعش میکنم. Download
  50. 1 لایک
    سلام نمیدونم چرا هرچی میگردم پیدا نمیکنم خواهشن کمک کنید میخوام بر روی همه تصاویر سایت واترمارک انداخته بشه بصورت اتوماتیک کسی گزینه خوبی سراغ داره خواهشن معرفی کنید اینم آدرس وب ببینید چیزی بدرد بخور واسش میشه پیدا کرد www.photosport.ir ممنون