راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      60

    • تعداد ارسال ها

      5,693


  2. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      49

    • تعداد ارسال ها

      138


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      47

    • تعداد ارسال ها

      315


  4. p30template

    p30template

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      22

    • تعداد ارسال ها

      182



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 04/01/97 در پست

  1. 3 لایک
    بعد مدتدها.................. الان ابوالفضل تعجب می کنه خب یکی از دغدغه های مدیران سرور ها اینه که میزان شناسایی یا detect کدهای مخرب یا malware ها رو توسط انتی ویروس Clam زیاد کنن.به طور پیش فرض دیتابیس این آنتی ویروس ضعیفه و طیف وسیعی از کدهای مخرب رو نمی تونه شناسایی کنه ولی با اضافه کردن یکری دیتابیس های اضافی میشهع اونو تا حد بسیار زیادی قوی کرد در ادامه چند تا دیتابیس بسیار خوب و رایگان قرار میدم که با اضافه کردنشون میتونید ریت شناسایی مخرب ها رو خیلی بیشتر کنیدdb.zip
  2. 2 لایک
    بیشتر اینها رو میتونید با ایجاد Role برای نویسنده ها اعمال کنید، بعضی از قسمت ها رو هم میتونید توسط CSS غیرفعال کنید، اون زبان فارسی هم که تکمیل نیست برای اینه که من برای نسخه 1 فارسی سازی کردم الان نسخه 3 اومده، باید یه وقتی بزارم از اول ترجمه کنم، یا حالا کسی زحمتشو بکشه، درمورد حجمش هم مطمئن نیستم ... فقط تنها چیزی که منو اذیت میکنه درموردش نبودن یه سیستم نظر دهی داخلیه و آدم مجبوره از سیستم های سوشیال استفاده کنه
  3. 2 لایک
    سلام ، در مورد این آپشن اطلاعی ندارم شاید سرویس دهنده شما همچنین چیزی رو در اختیارتون قرار نداده، ولی من تو بخش نصب کننده های خودکار این رو دارم، باید از هاستت بپرسی. درمورد اسکریپت های فلت فایل، بله قابل اعتماد هستند، شرکت معتبری مثل Rocket Theme داره روی Grav کار میکنه، توی نوع خودش بی نظیره، شاید هنوز جا نیوفتاده باشند و پلاگین های کمتری براشون پیدا بشه، ولی از لحاظ امنیت خوب هستن، اطلاعاتشون تو فایل تکستی ذخیره میشند، و برای بکاپ گیری کافیه که شما از فولدر روت یه کپی بگیری و سایتت رو حتی میتونی راحت جا به جا کنی. درسته که بنظر دیتابیس ندارند، یا بهتر بگم نیازی به برقراری ارتباط با دیتابیس نیستن ولی خب بصورت داینامیک اطلاعاتشون رو جای دیگه ذخیره میکنند. www.getgrav.org این رو هم ببینید، نسبت به بلودیت خیلی پیشرفته تره
  4. 2 لایک
    باسلام من این صحتب رو خیلی قبول ندارم چون نمونه هایی خیلی خوب داشتم که جوملا رنک مناسبی در گوگل گرفته بود؛اما اون چیزی که هست سئوی وردپرس آماده تر و دم دست تر هست برای سئوسازی جوملا نیازی به استفاده از افزونه نیست توصیه من این هست که با توجه به اهمیتی که گوگل به تولید محتوا میده روی بحث تولید محتوای سئو شده تمرکز کنید مطمئن باشید همون نتیجه ای که میشه با وردپرس گرفت رو با جوملا هم میشه به دست آورد فقط کافیه تکنیک ها رو بدرستی رعایت کنید اگر سوالی بود در خدمتتون هستم موفق باشید
  5. 2 لایک
    سلام نیازی به استفاده از افزونه نیست کد زیر رو در انتهای فایل php اصلی قالب قرار بدید <a href="tel:+6494461709" class="tel_phone">تماس سریع</a> کد زیر رو هم در انتهای فایل css اصلی قالب اضافه کنید @media (max-width:768px) { a.tel_phone{ background: green; color: #fff; position: fixed; bottom: 0; width: 100%; text-align: center; padding: 15px; font-size: 14px; } }
  6. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  7. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  8. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  9. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  10. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  11. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  12. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  13. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  14. 2 لایک
    سلام خدمت دوستان این هم هدیه دوم من به مناسبت روز پدر و من به تازگی پدر خودم از دست دادم البته ماژول درست حسابی خوبی هم نداشتم استفاده کنم ازش شما میتونید بهترش کنید طراحی شده با فریمورک هلیکس فونت ایرانسنس راستچین چند منظوره دمو آنلاین &nbsp;: &nbsp;دمو دانلود مستقیم
  15. 2 لایک
    گویا انجمن با پیوست فایل مشکل داره فایل رو لینک کردم http://s8.picofile.com/file/8330365234/pkg_authorinfobox_v3_1_4.zip.html
  16. 2 لایک
    سلام در پوشه قالبتون در پوشه particles چک کنید آیا 2 فایل با نام fixed-header وجود دارد یا خیر اگر هست به تنظیمات قالب بروید در تب page setting در پایین صفحه particle فیکس هدر را انتخاب کنید و تنظیمات آن را انجام دهید و اگر نبود باید نصب کنید.
  17. 1 لایک
    سلام ، نمیدونم الان این دکمه هایی که قرار دادید جواب میده یا خیر، اگر جواب میده که شما نیاز دارید توی فرمی که ساختید value و placeholder اضافه کنید. بعد نیاز دارید این فرمی که داری محدودیت اعمال کنی، مثلا بگی از نوع عددی باشه و حداقل آیتم 1 باشه و حداکثر مثلا 10 ، لینک زیر رو ببینید بهتر متوجه می شید. https://www.w3schools.com/html/html_form_input_types.asp بعد یه مشکل دوم هم پیش میاد، البته اگر الان فرمی که داری درست کار میکنه هیچی ، ولی اگر سبد خریدت کم و زیاد نمیشه باید براش برنامه نویسی بشه، یعنی مقداری که توی فرم کم و زیاد میکنی باید توی یک متغییر ذخیره بشه ، حالا برای JS یا PHP ، بعد این متغییر ارسال بشه به قسمت پردازش فروش
  18. 1 لایک
    سلام اگر درست تاریخش رو شمسی کرده باشن که مشکلی نباید داشته باشه ، برای اینکه درست تاریخ رو نشون بده قسمت مدیریت رو انگلیسی کنید و مطالبتون رو که منتشر میکنید بزارید با تاریخ میلادی منتشر بشه، بعد ببینید توی محیط کاربری تاریخش چطوری نمایش میده. اگر جواب نداد باید از یه نسخه دیگه استفاده کنی
  19. 1 لایک
    افزونه های تجاری رو نمیتونید به همین سادگی بروزرسانی کنید! احتمال خیلی زیاد این دوتا افزونه که بروزرسانی نمیشه ، نال شده هستند ، برای همین شما کداشتراک چیزی توی وبسایت Minitek ندارید! و دسترسی به سرور بروزرسانی هم براتون غیرممکنه، شما باید این افزونه ها رو خریداری کنید تا بتونید اونها رو بروزرسانی کنید، یا اینکه همینطوری که هست ازشون استفاده کنید و منتظر باشید یه روز وبسایتتون با مشکل بربخوره
  20. 1 لایک
  21. 1 لایک
    نیازی نیست اینکارو کنید! اصلا خودتون رو توی دردسر نندازید، اگر از cPanel استفاده میکنید یک آپشنی داره به اسم Softaculous که بیش از چهارصدتا نرم افزار رو با یه کلیک برات نصب میکنه! شما فقط کافیه اسکریپت موردنظرت رو انتخاب کنی، و مسیر مورد نظرت رو بهش بدی مثلا mysite.com/maryam ، کلیک بعدی میاد برات اون اسکریپت رو برات توی مریم نصب میکنه، حتی نیازی نیست براش دیابیس تعریف کنید، تمام کاراش رو خودش انجام میده! اسکریپت های دیگه ای هم هست که حجمشون کمتره، مثل Blugit اون رو هم یه تستی بزنید بد نیست، مخصوص بلاگ نویسی طراحی شده، قبلا فارسی سازیش کردم و موقع نصب زبان فارسی رو میتونید انتخاب کنید
  22. 1 لایک
    نمیتونم مطلبی که نوشتم رو ویرایش کنم ، اگر از نظر مدیران انجمن مشکلی نیست که لینک مطلبی رو میگذارم ، مطالعه کنید در همین مورد هست
  23. 1 لایک
    سلام طی چند سال گذشته جستجوی خیلی زیادی در سایت های مختلف داشتم که مطالب مفید مطالعه کنم کم و بیش پیدا شد 200 فاکتور مهم رو تو یکی از سایت ها دیدم که اینجا لینک میزارم دوستان استفاده کنند پیشنهاد میکنم یه نگاه کنید http://www.novin.com/blog/google-ranking-factors/
  24. 1 لایک
    با سلام این افزونه نسخه رایگانش هم خیلی کاربردها داره عملا برای علتی که نصبش کردید که سطوح دسترسی و انتساب به کلیه المان های سایت باشه؛ 100% عملی انجام میده... احتمالا شما پارامترها رو به طور صحیح تنظیم نکردید وگرنه عملکردش کاملا تایید شده ست (همین نسخه رایگان هم منظورم هستش) از تب پارامترها شات قرار بدید که بشه راهنماییتون کرد. همجنین تنظیمی که قرار هست پیاده بشه رو هم اعلام کنید موفق باشید و سربلند
  25. 1 لایک
    یکی از اشتباهاتت اینه که بجای اینکه از نام کلاس clearfix استفاده کنی از مقدار css اون ( و البته بصورت ناقص) داخل کلاس استفاده کردی ( clear:both ) که نه تنها جواب نمیده بلکه کلا قالب رو می ترکونه. در انتهای تمام عناصر والدی که در فرزندانشون از کلاس های col استفاده کردی حتما کلاس clearfix بذار. قبل از شروع به کدنویسی، حتما مستندات بوت استراپ رو بخونید. دومین موردی که دیدم اینه که بجای کلاس col-xs-8 یا col-xs-4 باید از col-xs-12 استفاده کنی. چون قراره در سایز موبایل یا xs تمام عرض صفحه ( تمام 12 ستون بوت استراپ) پر بشه نه 4 یا 8 ستون. سومین اشتباهت اینه که وقتی تو سایزهای md و sm از تعداد ستون یکسان استفاده می کنی نیازی نیست که هر دورو به صورت col-sm-4 col-md-4 بنویسی. بلکه سایز md از سایز sm ارث می بره و فقط بنویس col-sm-4 و به این صورت برای سایز های md و lg هم اعمل میشه. اشتباه چهارم هم اینه که وقتی همه اینها رو درست می کنی می بینی که عنصری که sp-header# داره روی نیمی از عنصر sp-top-bar# رو گرفته و نمی ذاره اون قسمت معلوم باشه. این یه مورد رو با پاک کردن position: relative عنصر sp-header# تا حدی درست میشه ولی نیاز به کار بیشتری داره بزرگترین و پنجمین اشتباهت اینه که داری از پیج بیلدر برای طراحی قالب استفاده می کنی که به دلایل فنی کاملا مخالف استفاده از این افزونه در هر سایتی هستم. اصلا به نظرم نباید اختراع میشد. خیلی از سایت هایی که تو همین انجمن به مشکل خوردن به خاطر وجود همین افزونه مزرخرف هست. گرچه همچنان استفاده از این افزونه مزخرف ادامه داره.
  26. 1 لایک
    خییلی ممنونم مشکلم حل شد. باید پلاگین های کومنتو رو قبل از نصب فعال می کردم که نکرده بودم. خیلی ممنونم
  27. 1 لایک
    سلام اگر از جوملا 3.9 استفاده می کنی از ماژول نکته ها - مطالب استفاده کن. تونسخه 3.9 تنظیماتی بهش اضافه شده که می تونه مفید باشه
  28. 1 لایک
    سلام در هاست نسخه php تون رو روی 5.6 یا 7 بذارید حل میشه نیاز به تغییر در htaccess نیست
  29. 1 لایک
    سلام از ماژول زیر استفاده کنید http://masoudnicksefat.ir/شاید-شما-هم-بپرسید؟/دور-زدن-تحریم-نقشه-گوگل-مپ-در-دامنه-ir-در-جوملا
  30. 1 لایک
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی وقتی از web developer برای پیدا کردن کدها استفاده می کنم، آدرس کدهای مربوط به فایل css رو با نام فایل و شماره خط دقیق نشون میده. اما ظاهرا برای کدهای مربوط به فایل php اینطور نیست! یا من نمیتونم پیدا کنم؟ به عنوان مثال وقتی میخوام فیلدهای یک مطلب رو از بالای مطلب به پایین انتقال بدم، آدرس کد مربوطه رو اونطور که web developer نشون میده، نمیتونم از هیچ فایلی پیدا کنم. یعنی web developer ظاهرا کدهای چند فایل رو ترکیبی نشون میده. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. (البته سوال اصلی این هست که چطور میشه مثل css، برای php هم آدرس فایل و شماره خط دقیق بدست آورد) با تشکر قبلی
  31. 1 لایک
    با سلام فول بک آپ اگر از طریق هاست تهیه کردید ، مراحل نصب ندارد 1 - ابتدا فایلهای داخل پوشه Home را در پوشه پروژه خودتون بریزید 2 - یک دیتابیس ایجاد کنید و دیتابیس را از فول بک اپ داخل این دیتابیس ایمپورت کنید 3 - فایل کانفیگ جوملا را باز کنید و نام دیتابیس و رمز و نام کاربری دیتابیس که ساختید را تغییر بدید و ذخیره کنید
  32. 1 لایک
    با سلام من نیاز به ماژول بازدیدکننده دارم که در صفحه اصلی قرار بدم که در آن بازدید روز ماه سال نمایش بده لطفا منو راهنمایی کنید
  33. 1 لایک
    سلام می تونید تو خصوصی دسترسی بدین بررسی کنم؟
  34. 1 لایک
    با سلام این قالب و فریم ورک کلا باگ زیاد داره بهتره قالب دیگه ای با فریم ورکی بجز yt دانلود و استفاده کنید
  35. 1 لایک
    میتونید از ترکیب کامپوننتهای Rsform و Jbtracking استفاده کنید توی rsform فرم مورد نیاز برای دریافت پیشنهادات کاربران رو ایجاد کنید و در انتها یه کد رهگیری به کاربر میدید بعدش با پلاگین اتصال Rsform به Jbtracking میتونید این امکان رو برای پیگیری از طریق کد رهگیری برای کاربرا فراهم کنید. داخل Jbtracking هم میتونید نتیجه بررسی خودتون رو کامل وارد کنید. پلاگین اتصال Rsform به Jbtracking رو هم از افزونه نویسی ارس جوملا میتونید تهیه کنید.
  36. 1 لایک
    سلام اینها خطا نیستند، فقط هشداری هست که از سمت قالب سایت شما میاد، قالب سایت رو عوض کنید تست کنید ببینید پیغام ها بازم هستند یا خیر، اگر که پیغام ها برطرف شدند بهتره که قالب سایتت رو بروز کنید، بنظر میاد که php نمیتونه متغییر xml رو بارگذاری کنه. ضمنا برای امنیت سایتتون حتما نمایش خطا رو روی هیچ بزارید
  37. 1 لایک
    خب شما باید ماژولهایی رو که نصب کردید رو دوباره نصب کنید یا حداقل فایل های مربوطه رو کپی کنید، الان فقط اطلاعاتش توی پایگاه داده هست ولی فایلهایی که باید بهش دسترسی داشته باشه وجود نداره.
  38. 1 لایک
    سلام این که بخای یه آیکونی به اینصورت گرد باشه و وقتی موس روش بیاد تغییر رنگ بده و حالا یه افکت کوچکی داشته باشه کار زیاد سختی نیست. بصورت کلی اینطوریه که شما یه آیکون دارید ، یه رنگ پس زمینه بهش میدین و چیزایی که نیاز داره ، حالا باید برای اون قسمت یه آی دی یا کلاس تعریف کنید و کدهای مشابه زیر رو بهش بدید. background: transparent none repeat scroll 0 0; border: 1px solid #ddd; height: 98px; width: 98px; left: 1px; top: 1px; z-index: 1; position: absolute; -webkit-transition-timing-function: cubic-bezier(0.5, -0.7, 0.67, 0.7); -moz-transition-timing-function: cubic-bezier(0.5, -0.7, 0.67, 0.7); transition-timing-function: cubic-bezier(0.5, -0.7, 0.67, 0.7); بعد هم برای اینکه موس روش بیاد تغییر کنه یه سودو به کلاس یا آی دی اضاف میکنی . class:hover border-radius: 50%; font-size: 2rem; height: 100px; width: 100px; line-height: 100px; text-align: center; vertical-align: middle; margin-bottom: 0.75rem; color: #439a86; position: relative; display: inline-block; -webkit-transition: all 0.2s linear 0s; -moz-transition: all 0.2s linear 0s; transition: all 0.2s linear 0s; transition-timing-function: linear; اینها کدهای صفحه مورد نظر شماست حالا یذره باید ویرایش بشه
  39. 1 لایک
    با سلام خدمت شما این افزونه All Raxo هست که آیتم های هسته جوملا رو به نمایش میگذاره. https://www.raxo.org/raxo-all-mode-pro.html موفق باشید و سربلند
  40. 1 لایک
    باسلام تصویر جدید آپلود شده یا خیر؟ کش کاتو بسیار قوی عمل میکنه پس اول چک کنید ببنید که تصویر جدید فرآیند آپلود درونش اتفاق میفته یا خیر؟اگر اوکی بود که پس میشه گفت کش سیستمتون با یک سیستم دیگه تست کنید. اگر از نسخه های قدیمی استفاده میکنید آپدیتش کنید
  41. 1 لایک
    با سلام در تنظیمات سایت ویرشگرتون روی چی تنظیم شده؟ به مدیریت پلاگین ها برید اگر ادیتورتون رو بروی tiny تنطیم کردید از لیست پلاگینها بازش کنید و به حالت پیشرفته و یا Advanced ست کنید. موفق باشید و سربلند
  42. 1 لایک
    با سلام خدمت شما خب شما در صورت انتساب هر برچسب به هر آگهی جزو کلمات کلیدی و برچسبهای سایت قرار میگیره. سوالتون مشخص و واضح نیست دوست عزیز...
  43. 1 لایک
    در این کامپوننت این حالت وجود نداره .البته می تونی از پلاگین چند مجموعه ای استفاده کنی برو این لینک توضیح داه: https://community.dj-extensions.com/discussion/comment/398/#Comment_398
  44. 1 لایک
    با سلام چگونه می توان هنگام ورود به سایت برای کاربر امکان انتخاب نوع کاربر بودن را داد؟ مثلا یه کاربری حقیقی است و کاربری دیگر حقوقی است. دلیل این کار این است که اگر کاربری حقیقی وارد سایت شود ماژول مربوط به افراد حقیقی نمایش داده شود و اگر حقوقی وارد شود ماژول کاربران حقوقی را نمایش دهد.
  45. 1 لایک
    درود ، فیلد ها و محاسبات مورد نیاز رو ذکر کنید
  46. 1 لایک
    هیچ بازخورد و واکنشی از سمت کاربران نداشتیم فک کنم علاقه ای برای فرم سازی کاربردی ندارند پس نیازی به ادامه آموزش ها نیست ....
  47. 1 لایک
    این هم فایل تمرین http://s8.picofile.com/file/8313203734/backup_gigiranian_ir_1396_09_10_23_15.tgz.html
  48. 1 لایک
    باسلام من تصور نمیکنم چیزی که مدنظرتون هست صرفاً قالب سایت بالا باشه؟ به نظرم سناریو و عملکرد سایت رو میخواهید پیاده سازی کنید درسته؟ خوده قالب ساختار پیچده و سنگینی نداره... میتونید از قالبهای آماده استفاده کنید و رنگ بندیش رو با همین رنگ ها ست کنید. و یا با فریم ورک helix طراحی قالبش رو خودتون از صفر استارت کنید. اما اگر میخواهید سناریوش رو پیاده کنید .چیزی که بنده سرسری نگاه کردم پروفایل گسترده ای هر فرد... میبایست از افزونه های پروفایل ساز استفاده کنید. موفق باشید و سربلند
  49. 1 لایک
    از جوابای پر محبت همه ممنون نشستم نگاه کردم نحوه نوشتن این فایل های Falang چطوره خودم برای این افزونه هر سه تا فایل رو نوشتم. اگه کسی نیاز به چنین چیزی داشت از این فایل ها که پیوست کردم میتونه استفاده کنه. خودم تست کردم مشکلی نداره و درست کار میکنه باز اگه مشکلی دیدید بگید رفعش میکنم. Download
  50. 1 لایک
    چند وقتی بود دلک تنگ شده بود کامپوننت بنویسم . اما اصلا وقت ندارم ... ولی تصمیم گرفتم امروز کمی وقت بذارم و دوتا کامپوننت ( نمیشه گفت بهشون کامپوننت ، بیشتر یه سری کد که خیلی شاید به درد نخورن ) نوشتم . کامپوننت اول --> کامپوننت محتوای خالی : این کامپوننت یک مشکل رو حل میکنه اون هم ایجاد صفحه بدون کامپوننت به منظور قرار دادن ماژول... زیاد دیدم که دوستان میخوان یک صفحه داشته باشن که مطلب نداشته باشه . من این کامپوننت رو نوشتم تا دوستان استفاده کنند . کافیه کامپوننت رو فعال کنند و در مدیریت ماژول ، ماژول رو اختصاص بدن ... کامپوننت دوم --> اعلام نتایج فوتبال به صورت زنده : از اسمش معلومه ... مطالب رو از ورزش سه میگیره و به نمایش میزاره .. همه امکانات ورزش سه رو نداره چون زمان نداشتم .. کد هر دو کامپوننت بازه . هرکی تونست بنویسه و قرار بده . [ATTACH]4746[/ATTACH] [ATTACH]4745[/ATTACH] مخلص همه : نیما حبیب خدا