mohsen.gelimi

کاربران
  • تعداد ارسال ها

    22
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • Days Won

    1

mohsen.gelimi last won the day on جون 6

mohsen.gelimi had the most liked content!

اعتبار در انجمن

11 خوب

درباره mohsen.gelimi

  • درجه
    کاربر معمولی
  • تاریخ تولد 06/07/68

اطلاعات شخصی

  • شهر سکونت
    Yazd
  • تلگرام
    PhotoSport.ir
  1. سلام میشه کمک کنید در نصب جوملا رسیدم به قسمت تنظیمات دیتابیس و گزینه هارو کامل میکنم ولی این پیام خطا رو میده خطای رخ داده در زمان ایجاد دیتابیس کاربر ممکن است دسترسی کافی برای ایجاد یک دیتابیس را نداشته باشد . قبل از نصب جوملا مي بايست دیتابیس مورد نظر ايجاد کرده باشيد !
  2. منو تصاویر هست ولی نوشته هاش نیس ........... یعنی چه اتفاقی افتاده ؟
  3. همه این کار ها رو کردم مشکلی هم نداشت یهم صفحه رو باز کردم دیدم منو هست ولی نوشته ها نیست
  4. آره داشت کار میکرد نمیدونم چیکار کردم که یهو به هم ریخت
  5. از منو ............ نوشته هاش نیست منو تصاویر هیچی توش نیست ولی بود نمیدونم چی شد که رفت
  6. تورو خدا کممممممممممممممک منو هست ولی لینک هاش نیست چی شده ؟ کجا رفته ؟ چرا رفته ؟
  7. سلام . یه مشکلی که تو جومشاپ افتاده برای من اینه که منو فروشگاه هست ولی نوشته هاش نیست چیکارش کنم میتونید اینجا ببینید فـتو اسپورت | PhotoSport | فـتو اسپرت | PhotoSport.ir | اولین سایت تخصصی عکس ورزشی استان یزد - راهـنـمـای سایت
  8. سلام . یه مشکل منو هست ولی نوشتهاش نیست فـتو اسپورت | PhotoSport | فـتو اسپرت | PhotoSport.ir | اولین سایت تخصصی عکس ورزشی استان یزد - راهـنـمـای سایت میتونید اینجا نگاه کنید
  9. کمک کنید بخدا ........... اگه هم بلد نیستید بگید ما بدونیم حداقل
  10. راهنمایی کنید که چطوری میشه واتر مارگ رو فعال کرد . خیلی خیلی فوری . ممنون
  11. سلام سوال قبلی رو هیشکی جواب نداده هنوز ؟ و حالا یه سوال جدید ............ چطوری واتر مارک رو قرار بدیم
  12. سلام . یه مشکل جالبی من دارم اینکه وقتی افزونه رو نصب میکنم تو قسمت کامپیونت هام ظاهر نمیشه ولی نصب میشه و اینکه فعال هم هست بازم نشون نمیده توی پنل هم رفت ولی وقتی ازش در اومدم و وقتی خواستم دوباره استفاده کنم دیدم اثری ازش نیست دوباره نصب کردم گفت نصب شده ... ولی نیست که نیست چرا ؟ ممنون میشم جواب بدبن
  13. والا همین کار رو هم کردم نصب هم شد توی پنل هم رفت ولی وقتی ازش در اومدم و وقتی خواستم دوباره استفاده کنم دیدم اثری ازش نیست دوباره نصب کردم گفت نصب شده ... ولی نیست که نیست
  14. والا همین کار رو هم کردم نصب هم شد توی پنل هم رفت ولی وقتی ازش در اومدم و وقتی خواستم دوباره استفاده کنم دیدم اثری ازش نیست دوباره نصب کردم گفت نصب شده ... ولی نیست که نیست
  15. سلام . یه مشکل جالبی من دارم اینکه وقتی افزونه رو نصب میکنم تو قسمت کامپیونت هام ظاهر نمیشه ولی نصب میشه و اینکه فعال هم هست بازم نشون نمیده چرا ؟ ممنون میشم جواب بدبن