جستجو در انجمن

در حال نمایش نتایج برای برچسب های 'مشکل ورژن 3.8'.

  • جستجو بر اساس برچسب

    برچسب ها را با , از یکدیگر جدا نمایید.
  • جستجو بر اساس نویسنده

نوع محتوا


انجمن ها

  • جوملا 3 و 3.5 و 3.6
    • رفع مشکلات و سوالات عمومی جوملا 3 و 3.5
    • آموزشهای جوملا 3 و 3.5
    • افزونه های جوملا 3 و 3.5
    • قالب های جوملا 3 و 3.5
  • جوملا 1.7 و 2.5
    • رفع مشکلات و سوالات عمومی جوملا 1.7 و 2.5
    • آموزشهای جوملا 1.7 و 2.5
    • افزونه های جوملا 1.7 و 2.5
    • قالب های جوملا 1.7 و 2.5
  • پشتیبانی محصولات مارکت
    • پرسش و پاسخ مرتبط با مارکت انجمن جوملای ایران
    • پشتیبانی مارکت جوملا
    • پشتیبانی مارکت وردپرس
    • پشتیبانی مارکت طراحی و گرافیک
  • مباحث مرتبط با وب و وبمستری
    • درخواست فارسی سازی افزونه
    • آموزشهای ویدئویی
    • مسابقه
    • گرافیک
    • ابزارها و سایتهای مفید
    • سرور،میزبانی وب و دامنه
    • هک و امنیت
    • برنامه نویسی
    • سایر سیستمهای مدیریت محتوا
  • متفرقه
    • مباحث متفرقه
    • فناوری اطلاعات
    • درخواستهای تجاری و نیازمندیها
    • مهارتهای فروش و بازاریابی
  • جوملا 1.5
    • رفع مشکلات و سوالات عمومی جوملا 1.5
    • آموزشهای جوملا 1.5
    • افزونه های جوملا 1.5
    • قالب های جوملا 1.5
  • انجمن جوملا فارسی
    • قوانین انجمنهای تخصصی جوملای ایران
    • اطلاعیه ها
    • پیشنهاد ها و انتقاد ها

دسته ها

  • مرتبط با جوملا
    • قالب جوملا
    • افزونه ی جوملا
    • سایر موارد
  • مرتبط با وردپرس
    • قالب وردپرس
    • افزونه ی وردپرس
    • سایر موارد
  • طراحی و گرافیک
    • قالب HTML
    • قالب PSD
    • اسکریپت آماده
    • سایر سیستمهای مدیریت محتوا
    • لوگو و آرم

1 نتیجه پیدا شد

  1. سلام وقت همه عزيزان بخير، سئوالي داشتم که ممنون ميشم راهنمايي کنيد: ورژن قبل وبسايت من جمولا 3.4.8 بود که امروز به 3.8.1(آخرين نسخه جوملا) ارتقا داده ام؛ همه چيز درست و کامل انجام شده ولي پس از آپديت مشکلي براي قسمت فعال سازي سئوي سايتم پيش اومده که به شرح زير هست: در قسمت پنل ادمين سايت/تنظيمات کلي، گزينه mod_rewrite رو جهت حذف عبارت index.php از آدرسهام که فعال ميکنم؛ هنگام باز کردن زير منوهاي سايت با ارور مواجه ميشم(منوهاي سرشاخه اين مشکل رو ندارن)، حسابي شرکت به دردسر خوردم! اين مشکل از 3.5 به بعد مشهود ميشه (تصوير ارورها به پيوست مي باشد). توضيح اينکه فايل htaccess رو هم درست کردم و نامش رو هم به htaccess. تغيير نام دادم (نقطه رو ابتداي htaccess قرار داده ام). ممنون ميشم اگر کسي ميتونه راهنماييم کنه. وبسايت مذکور رو در آدرس demo.shelerco.com مي تونيد مشاهده کنيد. با تشکر