حجت مردانه زاده

*تاپیک مرجع* رفع اشکالات و سوالات پیرامون کامپوونت تبلیغاتی ایستگاه! P30 Advertise

808 پست در این موضوع

با با سلام خدمت دوستان

من این کامپوننت رو کامل راه اندازی کردم. فقط یه مشکلی که هست اینکه وقتی وارد لینک آگهی میشم صفحه خطا با عنوان """ 500- پلاگین ReCaptcha نیاز به تنظیم کلید خصوصی برای اجرا دارد. لطفاً با مدیر سایت تماس بگیرید."""

چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ :auau:

با سپاس gift

Share this post


Link to post
Share on other sites

مدیریت پلاگینها را باز کنید

پلاگین تصویر امنیتی recaptcha را باز کنید و کلید خصوصی و عمومی خودتون رو در اون قرار بدید.برای دریافت کلید به google.com/recaptcha برید

Share this post


Link to post
Share on other sites

dastchin.net/mr

و این که من اگه بخوام فیلد اضافی بسازم که کد های شهرها هم توش باشه و کاربر کد ننویسه فقط انتخاب کنه چطور باید بنویسم؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
dastchin.net/mr

و این که من اگه بخوام فیلد اضافی بسازم که کد های شهرها هم توش باشه و کاربر کد ننویسه فقط انتخاب کنه چطور باید بنویسم؟

سایتتون رو چک کردم به نظر کلا سایت شما تداخل جیکوئری داره و بخشهایی که از جیکوئری استفاده میکنه کار نمیکنن احتمالا مربوط به بوت استرپ هم باشه شما از تنظیمات کامپوننت بوت استرپ رو فعال یا غیرفعال نکردید؟

در مورد اضافه کردن فیلد هم باید کدنویسی انجام بدید و همینطور در دیتابیستون هم برای ذخیره کد تغییر ایجاد کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites
dastchin.net/mr

و این که من اگه بخوام فیلد اضافی بسازم که کد های شهرها هم توش باشه و کاربر کد ننویسه فقط انتخاب کنه چطور باید بنویسم؟

سایتتون رو چک کردم به نظر کلا سایت شما تداخل جیکوئری داره و بخشهایی که از جیکوئری استفاده میکنه کار نمیکنن احتمالا مربوط به بوت استرپ هم باشه

شما از تنظیمات کامپوننت بوت استرپ رو فعال یا غیرفعال نکردید؟

در مورد اضافه کردن فیلد هم باید کدنویسی انجام بدید و همینطور در دیتابیستون هم برای ذخیره کد تغییر ایجاد کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

با تشکر از مهندس طالبی. در ضمن لینک خرید پلاگین جست و جو واسه این کامپوننت در سایت اصلی خراب هست. ممنون میشم بررسی کنین. سپاس

Share this post


Link to post
Share on other sites
با تشکر از مهندس طالبی. در ضمن لینک خرید پلاگین جست و جو واسه این کامپوننت در سایت اصلی خراب هست. ممنون میشم بررسی کنین. سپاس

کدوم پلاگین جستجو منظورتون هست؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

من تنظیمات دست نزدم میشه راهنمایی کنید یا دسترسی بدم خودتون ببینید

Share this post


Link to post
Share on other sites

از قسمت منوی جدید یک منو ساختم براش و نوع ایتم منو رو هم لیست مجموعه ها در نظر گرفتم ولی با اینکه چند مجموعه تعریف کردم ولی این مجموعه ها در صفحه مربوطه نشون داده نمی شوند و صفحه خالیه.لطفا کمک کنید با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites
از قسمت منوی جدید یک منو ساختم براش و نوع ایتم منو رو هم لیست مجموعه ها در نظر گرفتم ولی با اینکه چند مجموعه تعریف کردم ولی این مجموعه ها در صفحه مربوطه نشون داده نمی شوند و صفحه خالیه.لطفا کمک کنید با تشکر

ضمن خوش آمد به جوملا فروم

مجموعه هایی رو که ساختید از تنظیمات کامپوننت انتخاب کردید؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست عزیز آقای صابر دسترسی بدم تنظیمات من چک کنید شما گفتین تداخل جی کوئری داره قالبم؟

من تنظیماتی دست نزدم

Share this post


Link to post
Share on other sites

نوشته های سایت هم به هم میخوره این دلیلش چی میتونه باشه صفحه ای که گذاشتم ببینید 4 تا خط بیشتر نوشته نشده

درج آگهی

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام به دوستان

من از کامپوننت تبلیغاتی استفاده کردم

اما موقع درج آگهی وقتی یک عکی براش در نظر میگیریم خطا میده

Warning: imagecreate() [function.imagecreate]: Invalid image dimensions in /home/server/public_html/fa/administrator/components/com_p30advertise/helpers/p30advertise_class.php on line 1217

Warning: imagecopyresized() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/server/public_html/fa/administrator/components/com_p30advertise/helpers/p30advertise_class.php on line 1218

Warning: imagejpeg() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/server/public_html/fa/administrator/components/com_p30advertise/helpers/p30advertise_class.php on line 1223

Warning: imagedestroy() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/server/public_html/fa/administrator/components/com_p30advertise/helpers/p30advertise_class.php on line 1231

البته رو چند تا جوملا هم تست کردم

لطفا راهنمایی کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام به دوستان

من از کامپوننت تبلیغاتی استفاده کردم

اما موقع درج آگهی وقتی یک عکی براش در نظر میگیریم خطا میده

Warning: imagecreate() [function.imagecreate]: Invalid image dimensions in /home/server/public_html/fa/administrator/components/com_p30advertise/helpers/p30advertise_class.php on line 1217

Warning: imagecopyresized() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/server/public_html/fa/administrator/components/com_p30advertise/helpers/p30advertise_class.php on line 1218

Warning: imagejpeg() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/server/public_html/fa/administrator/components/com_p30advertise/helpers/p30advertise_class.php on line 1223

Warning: imagedestroy() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/server/public_html/fa/administrator/components/com_p30advertise/helpers/p30advertise_class.php on line 1231

البته رو چند تا جوملا هم تست کردم

لطفا راهنمایی کنید

پوشه images خودتون رو چک کنید اگر پوشه ای بنام p30advertise نبود یه پوشه به این نام بسازید و مجدد سایت رو چک کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites
xmap p30 advertise کار نمیکنه لینکش میشه بررسی کنید

پلاگین نقشه سایت xmap تجاری هست اگر خواستید با پیام خصوصی میتونید در ارتباط باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام و خسته نباشید

اساتید عزیز من از کامپوننت شما دارم استفاده میکنم به یکسری ایرادهای مختلف برخوردم

مثلا از ایرادایی که بهش برخوردم اینه که در تبدیل به ویژه اگر یکی از موارد ستاره دار رو انتخاب کنی و پرداخت رو بزنی دیگه نمیتونی برگردی عقب و تعویض کنی

یا مثلا موقع ثبت فیش بانکی اصلا هیچ پیغامی نمیده که فیش ثبت شد، درحالی که ثبت شده

یا در مورد عکسهای آگهی که کلی ایراد داشتیم که اونا رو با هر سختی رفع کردم

مسئله ای که خیلی خیلی مهمه اینه که ما از کجا اطلاعات فیش پرداختی مشتری رو ببینیم؟ توی مدیریت آگهی هیچ جایی اطلاعاتی از فیش نمیده و تمام فیلدها خالیه، انگار جایی شماره فیش، تاریخ پرداخت و بانک مورد نظر ثبت نمیکنه، این درحالیه که نشون میده یه چیزی ثبت شده

ممنون میشم اگر راهنمایی بکنید(بازم عذرخواهی میکنم)

میتونید خودتون ببینید

http://www.gelgir.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام و خسته نباشید

اساتید عزیز من از کامپوننت شما دارم استفاده میکنم به یکسری ایرادهای مختلف برخوردم

مثلا از ایرادایی که بهش برخوردم اینه که در تبدیل به ویژه اگر یکی از موارد ستاره دار رو انتخاب کنی و پرداخت رو بزنی دیگه نمیتونی برگردی عقب و تعویض کنی

یا مثلا موقع ثبت فیش بانکی اصلا هیچ پیغامی نمیده که فیش ثبت شد، درحالی که ثبت شده

یا در مورد عکسهای آگهی که کلی ایراد داشتیم که اونا رو با هر سختی رفع کردم

مسئله ای که خیلی خیلی مهمه اینه که ما از کجا اطلاعات فیش پرداختی مشتری رو ببینیم؟ توی مدیریت آگهی هیچ جایی اطلاعاتی از فیش نمیده و تمام فیلدها خالیه، انگار جایی شماره فیش، تاریخ پرداخت و بانک مورد نظر ثبت نمیکنه، این درحالیه که نشون میده یه چیزی ثبت شده

ممنون میشم اگر راهنمایی بکنید(بازم عذرخواهی میکنم)

میتونید خودتون ببینید

http://www.gelgir.com

ضمن خوش آمد به جوملا فروم

اطلاعات فیش بانکی به شکل ایجکسی ثبت میشه و در پایین فرم ثبت سفارش پیغامش میاد و در مدیریت در قسمت سفارشها قابل مشاهده هستن

در مورد برگشت به صفحه قبل هم روی خود کامپوننت نداره مگه اینکه داخلش یکم کدنویسی کنید و یه برگشت به صفحه قبل رو قرار بدید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام به همه دوستان

من تازه وارد هستم و نمی دونم سوالم رو دارم جای درست می پرسم یا نه

من یه سایت با جوملا 2.5 دارم

می خوام بین پست هام تبلیغات داشته باشم

ممنون میشم کمک کنید

kianiali32879@gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام به همه دوستان

من تازه وارد هستم و نمی دونم سوالم رو دارم جای درست می پرسم یا نه

من یه سایت با جوملا 2.5 دارم

می خوام بین پست هام تبلیغات داشته باشم

ممنون میشم کمک کنید

kianiali32879@gmail.com

ضمن خوش آمد به جوملا فروم

برای اینکار میتونید از پلاگینهای درج تبلیغات در محتوا استفاده کنید فک کنم داخل انجمن مواردی قرار داده شده بود انجمن رو جستجو کنید منم پیدا کردم براتون میذارم

Share this post


Link to post
Share on other sites

با تشکر از پاسخ شما

من به قسمت سفارش ها رفتم ولی خبری از نام بانک و شماره فیش و تاریخ پرداخت نبود میشه یه نمونه با عکس نشون بدین دقیقا کجای بخش مدیریته ؟

پایین فرم ثبت فیش رو هم دیدم خبری از پیغامی که فرمودین نبود

ضمن اینکه کدی که میفرمایید رو هم رفتم دیدم، به نظر من تا ثبت نهایی فیش نباید اطلاعاتی در بانک ثبت بشه، درحالی که به اشتباه داره فیلد published مقدارش صفر میشه، شاید کاربر داره همینطوری صفحه "تبدیل به ویژه" رو میزنه، اونوقت آگهیش از مشاهده تا تایید مدیر مخفی میشه(اگر حرفم اشتباهه بفرمایید)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ضمن خوش آمد به جوملا فروم

برای اینکار میتونید از پلاگینهای درج تبلیغات در محتوا استفاده کنید فک کنم داخل انجمن مواردی قرار داده شده بود انجمن رو جستجو کنید منم پیدا کردم براتون میذارم

گشتم برای جوملا 2.5 نبود

اگه پیدا کردید ممنون می شم

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری