babakkhaen

اتصال localhost به هاست انلاین

48 پست در این موضوع

هاست که dis شد

هاست رایگانه؟ هاست رایگان این مشکلات را هم داره

دو تا راه دارم برات : 1- یه بار دیگه دیتابس را آپلود کنی (قبلی را حذف کن)

2- اولین پیشنهاد من که روش تاکید داشتم استفاده از افزونه آکیبا که من همیشه از این استفاده می کنم

Share this post


Link to post
Share on other sites

الان داداش می خوام با همین xzn انجام بدم . کامل میشه بگی ؟ دقیق دقیق

اکیبیا رو چجوری نصب کنم کجا میره . همه رو بگو من مو به مو انجام بدم

dis شد یعنی چی ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست عزیز اگر هنوز مشکلتان رفع نشده دیتابیسی که رو لوکال داشتید و پوشه ی جوملا رو لوکال دارید رو برای من ایمیل کنید و همینطور مشخصات هاست و سی پنل رو تا در سریع مشکل رو براتون حل کنم

و بعد از حل مشکل کاملا به شما توضیح میدم که مشکل کجا بوده تا بتونید خودتان از این به بعد مدیریت کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سعید جن خیلی خیلی خیلی ممنونم . ایمیلتونو بدید. من اگه تات شب نتونستم

لوکال + db رو براتون میفرستم

ممنونم

Share this post


Link to post
Share on other sites
دوست عزیز اگر هنوز مشکلتان رفع نشده دیتابیسی که رو لوکال داشتید و پوشه ی جوملا رو لوکال دارید رو برای من ایمیل کنید و همینطور مشخصات هاست و سی پنل رو تا در سریع مشکل رو براتون حل کنم

و بعد از حل مشکل کاملا به شما توضیح میدم که مشکل کجا بوده تا بتونید خودتان از این به بعد مدیریت کنید

جناب همه رو براتون اپلود کردم. ببینید ایمیل اومد ؟

جناب فقط یک چیزی , کی جواب میدید ( یعنی اماده میشه ؟ )

ممنونم پیشاپیش

Share this post


Link to post
Share on other sites

بچه ها این سعید جان که کمک نکرد. جوابم دیگه نداد . کسی نیست کمک کنه ؟

من با یک سایت ( جوملا لوکال ام + دی بی رو اپلود کردم که 32 مگبایت بیشتر نیست )

بتون بدم میتونید برام رو هاست بزارید ؟

هر هاست رایگانی که خودتون راحتید

اخه من دوباره انجام دادم. تمام کار ها دوستان رو کردم . باز نمیشه .... .

<?php
class JConfig {
var $offline = '0';
var $editor = 'tinymce';
var $list_limit = '20';
var $helpurl = 'http://help.joomla.org';
var $debug = '0';
var $debug_lang = '0';
var $sef = '0';
var $sef_rewrite = '0';
var $sef_suffix = '0';
var $feed_limit = '10';
var $feed_email = 'author';
var $secret = 'oirNj42r5Fy68lcf';
var $gzip = '0';
var $error_reporting = '-1';
var $xmlrpc_server = '0';
var $log_path = '/htdocs/logs';
var $tmp_path = '/htdocs/tmp';
var $live_site = '';
var $force_ssl = '0';
var $offset = '0';
var $caching = '0';
var $cachetime = '15';
var $cache_handler = 'file';
var $memcache_settings = array();
var $ftp_enable = '0';
var $ftp_host = '127.0.0.1';
var $ftp_port = '21';
var $ftp_user = '';
var $ftp_pass = '';
var $ftp_root = '';
var $dbtype = 'mysql';
var $host = 'localhost';
var $user = 'root';
var $db = 'babakk';
var $dbprefix = 'jos_';
var $mailer = 'mail';
var $mailfrom = 'sir.sorkhi@yahoo.com';
var $fromname = 'babaksorkhi';
var $sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
var $smtpauth = '0';
var $smtpsecure = 'none';
var $smtpport = '25';
var $smtpuser = '';
var $smtppass = '';
var $smtphost = 'localhost';
var $MetaAuthor = '1';
var $MetaTitle = '1';
var $lifetime = '15';
var $session_handler = 'database';
var $password = '';
var $sitename = 'babaksorkhi';
var $MetaDesc = 'سایت شخصی بابک سرخی';
var $MetaKeys = 'مدیریت سایت نسخه فارسی';
var $offline_message = 'اين سايت موقتا به دليل تعميرات در دسترس نيست. لطفا بعدا مراجعه فرماييد.';
}
?>

_

عکس از بانکی که ساختم رو انلاین هاست

owqwmmt20ttf6x8ohs2o.jpg

عکس از table های import شده

3gkcjbecg2ue0j875eq0.jpg

عکس از file manager

qz3ky9054p79zdl6la2.jpg

ادرس سایت: http://babakpictures.gigfa.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

درست انجام دادید فقط این موارد رو هم درست کنید سایتتون میاد بالا:


[color=#000000][color=#007700]    var [/color][color=#0000BB]$password [/color][color=#007700]= [/color][color=#DD0000]''[/color][color=#007700]; [/color][/color]

[color=#000000][color=#007700]    var [/color][color=#0000BB]$user [/color][color=#007700]= [/color][color=#DD0000]'root'[/color][color=#007700]; [/color][/color]

Share this post


Link to post
Share on other sites
درست انجام دادید فقط این موارد رو هم درست کنید سایتتون میاد بالا:


[color=#000000][color=#007700]    var [/color][color=#0000BB]$password [/color][color=#007700]= [/color][color=#DD0000]''[/color][color=#007700]; [/color][/color]

[color=#000000][color=#007700]    var [/color][color=#0000BB]$user [/color][color=#007700]= [/color][color=#DD0000]'root'[/color][color=#007700]; [/color][/color]

این 2 تارو باید به چی تغییر بدم جناب ؟ اخه مال من همیناست

میشه بگید ؟

ممنون پیشاپیش

Share this post


Link to post
Share on other sites

در قسمت پسورد باید پسورد دیتابیسی رو که ساختید وارد کنید و در قسمت یوزر هم نام یوزر دیتابیسی رو که ساختید

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست عزیز مشکلات سایتت خیلی زیاد بود و مخصوصا تنظیمات کانفیگت خیلی بهم ریخته بود

الان اوکی شد

سایت بالاست

سایت

Share this post


Link to post
Share on other sites

با اجازه ی اساتید محترم مخصوصا برادر عزیزم جناب آقای طالبی

مشکلات:

1 - اولین مشکل اینکه واقعا این سرویس دهنده هاستی که گرفتی خیلی خیلی مشکل داشت حتی به طور معمولی از طریق سی پنل اجازه ی آپلود برخی فایل ها رو نمیداد

2 - حتما باید با اف تی پی و با برنامه ، فایل ها رو انتقال میدادی تا کامل انتقال بده

3 - تنظیمات خود فایل کانفیگت بهم ریخته بود و برخی از قسمت ها که نیاز داشت ازش حذف شده بود

4- در سرویس ها ی رایگان هاست معمولا نام هاست، localhost نیست و باید ببینی نام هاست رو سرویس دهنده به چی تغییر داده

5 - چون دیتابس پسورد باید داشته باشه تو فایل کانفیگ خط کدی که باید پسورد رو بهش بگی پاک کرده بودی

6 - این سرویس دهنده موقعی که میخوای نام دیتابیس و نام یوزر رو بسازی به نامی که براش انتخاب میکنی یه یک عددی اول اضافه میکند و تو موقع تغییر فایل کانفیگ در این قسمت فقط نامی که خودت نوشتی رو قرار میدادی و اون عدد رو به اولش اضافه نمیکردی

7 - تا اینجاشو یادم اومد توضیح دادم اگر بازم بود میگم

فقط حتما رو قسمت درباره ما کار کن تا خالی نمونه و کمی هم اگر اطلاعات داری رو امنیت سایتت کار کن

در کل سایت خوب و منظم و قالب زیبا و ساده ای داری

موفق باشی

Share this post


Link to post
Share on other sites

از شما بینهایت ممنونم

راستش پروزه دانشجویی بود ( پروزه پایان نامه نه ) و همین قدر کافیه بنظرم

ممنونم از شما

خیلی خیلی زیااد

Share this post


Link to post
Share on other sites

راسی فقط یک سوال تو در باره من میرم

خطا میده (

خطا در زمان بارگزاری خبرخوان ها

خطا: خبر بازیافت نشد

)

باید کجاشو درست کنم این پیام نیاد؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست خوبم سوال جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید این سوالتون ارتباطی به این تاپیک نداره...

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری