jozef2070

▼▲منتشر شد ▼▲ بسته نصبی زیبا و حرفه ای پلاس برای جوملا 2.5 ( رایگان)

83 پست در این موضوع

سلام این قالب رو نصب کردم در فایرفاکس و کروم اوکی هست

اما در ie خیلی افتضاح سایت رو نشون میده نگار اصلا css ها خونده نمیشن!

کسی میدونه مشکل از چیه ؟

آدرس سایت k o l b e h a . i r می باشد

Share this post


Link to post
Share on other sites
قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست اقتصادی هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل
پروژه دانشجویی | ماژول پرداخت | هاست جوملا | آموزش جوملا | آموزش وردپرس | آموزش ساخت ربات با php | آموزش php | سورس ربات مدیر گروه | آموزش html css | ربات دکمه شیشه ای | آموزش سئو جوملا | آموزش طراحی قالب جوملا | آموزش امنیت و هک جوملا | سایت آگهی مشابه دیوار | آموزش ووکامرس | ربات مدیر گروه |

ُسلام

من هم فارسی قالب رو هم انگیلیسی رو دانلود ونصب کردم هردو اول عکس اول رو ارور داد بعد از نصب پلاگین System - Yt Plugin(for Yt Framework) عکس دوم ارور داد.

لطفا راهنمایی کنید

[ATTACH=CONFIG]4269[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]4268[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites

برید به قسمت تنظیمات جوملا و نمایش خطاها رو روی ساده بزارید.ببینید درست میشه؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

برید به قسمت تنظیمات جوملا و نمایش خطاها رو روی ساده بزارید.ببینید درست میشه؟

پیدا کردم ولی حل نشد

ویرایش شده در توسط Dehfooli

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

خیلی قالب خوبیه

فقط با وجود اینکه من تمامی مطالب پیشفرض رو حذف کردم

و حتی در قسمت مطالب ویژه هم فقط مطالب خودم هست

ولی بعضی اوقات یه سری مطلب دیگه در صفحه اول سایت میاد و مطلب من هم میره جزء آخرین مطالب

اصلا مشخص نیست از کجا میان این مطالب

اگه میشه در این زمینه راهنمیی کنید

مثلا اولین مطلب که میاد اینه

Beginners

If this is your first Joomla site or your first web site, you have come to the right place. Joomla will help you get your website up and running quickly and easily.

Start off using your site by logging in using the administrator account you created when you installed Joomla!.

Share this post


Link to post
Share on other sites

چه جالبه!

این قالب رو چندین و چند نفر به عنوان هدیه به اسم خوشون منتشر کردند حالا نسخه اصلی کدوم بوده خدا داند

ویرایش شده در توسط s1r101

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام خدمت همه دوستان

چون دیدم قالب خوبی هست خیلی روش کار کردم تا تونستم مشکل نمایش تصاویرش و برطرف کنم. با اجازه منتشر کننده قالب ؛

قالب و نصب کنید مشکل نمایش تصاویر برطرف میشه

اگر ارزش تشکر داره یادتون نره!

دانلود قالب ویرایش شده

سلام خدمت اساتید

من بسته نصبی پست اول رو نصب کردم که باچندتا ارور بالای صفحه مواجه شدم که اسکرین شات رو میزارم.

بعد قالب ویرایش شده رو دانلود کردم اما موقع نصب ارورمیده:آپلودفایل به سرور بامشکل روبرو شد(روی لوکال نصب میکنم)

لطفا"کمک کنید

[ATTACH=CONFIG]4521[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط .AKBAR.

Share this post


Link to post
Share on other sites

از منوی تنظمیات سربرگ سرور

گزارش خطا رو بروی هیچ تنظیم نمایید

Share this post


Link to post
Share on other sites
از منوی تنظمیات سربرگ سرور

گزارش خطا رو بروی هیچ تنظیم نمایید

تشکر دوست عزیز.

ارورهای بالای صفحه حل شد.

اما

مشکل نصب قالب ویرایش شده روچکار کنم؟؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

من پیشنهاد میکنم قالب اصلی رو از سایت خارجی دانلود و نصب کنین فارسی سازیش هم که کاری نداره خیلی از مشکلات حل میشه...

Share this post


Link to post
Share on other sites
<div class="poscenter" style="margin-top: 35px; padding-left: 30px;">
<div class="yt-socialbt first"><a class="sb facebook default  min " href="http://www.facebook.com/SmartAddons.page" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="facebook"> </a></div>
<div class="yt-socialbt"><a class="sb twitterbird default  min " href="https://twitter.com/#!/smartaddons" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="twitterbird"> </a></div>
<div class="yt-socialbt"><a class="sb google default  min " href="https://plus.google.com/u/0/103151395684525745793/posts" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="google"> </a></div>
<div class="yt-socialbt"><a class="sb pinit default  min " href="#" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="pinit"> </a></div>
<div class="yt-socialbt"><a class="sb dribbble default  min " href="#" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="dribbble"> </a></div>
</div>

کد خدمت شما بدون هیچ دخل و تصرفی این کد توی لوکال برداشتم ولی همین رو هم جایگزین میکنم دیگه نمایش داده نمیشه

سلام

من دلیلشو فهمیدم ولی راهشو بلد نیستم اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم

اگه دقت کنید این کد جا افتاده

<i class="icon-google-plus pull- " style="font-size:FONT_SIZEpx;color:COLOR;"></i>

وجاش

<div class="poscenter" style="margin-top: 35px; padding-left: 30px;">

<div class="yt-socialbt first"><a class="sb facebook default min " href="http://www.facebook.com/SmartAddons.page" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="facebook"><i class="icon-facebook pull- " style="font-size:FONT_SIZEpx;color:COLOR;"></i> </a></div>

<div class="yt-socialbt"><a class="sb twitterbird default min " href="https://twitter.com/#!/smartaddons" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="twitterbird"><i class="icon-twitter pull- " style="font-size:FONT_SIZEpx;color:COLOR;"></i> </a></div>

<div class="yt-socialbt"><a class="sb google default min " href="https://plus.google.com/u/0/103151395684525745793/posts" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="google"><i class="icon-google-plus pull- " style="font-size:FONT_SIZEpx;color:COLOR;"></i> </a></div>

<div class="yt-socialbt"><a class="sb pinit default min " href="#" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="pinit"> </a></div>

<div class="yt-socialbt"><a class="sb dribbble default min " href="#" target="_blank" rel="tooltip" data-original-title="dribbble"> </a></div>

</div>

در ادیتور وقتی اضافه میکنم وذخیره میکنم باز حذف میشه ودلیلشو نمیدونم

ویرایش شده در توسط iraj42

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من قالب رو نصب کردم

همه چی آرومه، ارور ها خوابیدن و به خوبی کار میکنه

فقط فونت من با فونت بسته نصبی فرق میکنه!

فونتی که در بسته نصبی هست ( tahoma) است

منم روی همون گذاشتم ولی فرق میکنن

فونت اصلی خیلی قشنگه، چه کارش کنم؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام این قالب رو نصب کردم در فایرفاکس و کروم اوکی هست

اما در ie خیلی افتضاح سایت رو نشون میده نگار اصلا css ها خونده نمیشن!

کسی میدونه مشکل از چیه ؟

آدرس سایت k o l b e h a . i r می باشد

توی ie9 به بالا مشکلی نداره

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام و تشكر از انجمن بسيار خوبتون

من ميخوام دكمه تنظيمات قالب رو حذف كنم تا كسي نتونه بعد از تغييرات بده بايد چيكار كنم

ممنون

راستي بهتون راي هم داديم

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.باید بری تو مدیریت جوملا از قالبها این قالب رو باز کنی و بری تو تنظیماتش.کلی تنظیمات داره اونجا که میتونی رو قالب اعمال کنی.اون قسمتی هم که تو میخوای دقیق یادم نیست ولی فک کنم cpanel هست.یعنی یه همچین گزینه ای رو باید آف کنی.موفق باشی

ویرایش شده در توسط nhadi65

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان من میخوام هدر قالب رو کلا حذف کنم.میتونین کمک کنین که تو کدوم فایل ها باید تغییرات بدم؟؟؟

یه کمک و راهنمایی کنین مرسی و مچکر.

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

در ابتدا نوع لوگو رو از توی تنظیمات قالبتون روی عکس بذارید .

به این مسیر برید : CSS / Template-Blue.css

خط 606 ام رو اینجوری تغییر بدید : #yt_header #yt_logoposition h1 {

display:none;

margin: 30px 0;

و همچنین خط 613 رو اینجوری :

#yt_header .row-fluid > div:first-child:before { display:none;

انشالا که حله

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من این قالب رو روی لوکال دارم نصب میکنم ولی الان نیم ساعته تو مرحله دیتا بیس گیر کرده :13:

چه باید کرد؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

نسخه 2.5 یا 3 رو نصب میکنید ؟ با بسته های دیگه هم مشکل دارید یا فقط با این ؟

این بسته بارها و بارها نصب شده توی نصب مطمئنا مشکل نداره

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام.این قالب عرض زیادی داره و بین موقعیت ها و ماژول هایی که قرار میدیم توش فاصله زیادی هست.و در کل عرض زیادی داره.دوستان کسی ویرایش کرده عرض قالب رو؟

اگر کسی میتونه کمک کنه یه توضیحی بده.ممنونم

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان

لطفا کمک کنید

در گیر این ماژول نمیدونم چی هست ولی میخوام که اینهای که در تصویر قرار دارند رو فقط در صفحه اصلی بزارم و در صفحات دیگه نباشند چکار کنم ؟

[ATTACH=CONFIG]7209[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری