hadisadaghatmehr

ماژول پخش موسیقی در بک گراند سایت

9 پست در این موضوع

با سلام خدمت دوستان گرامی

بنده دنبال ماژولی هستم که بتونم در بک گراند سایت یه موسیقی پخش کنم.برای جوملا 2.5

اگه کسی از دوستان سراغ داره ممنون میشم راهنماییم کنه

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites
دوست عزیز من این ماژول رو نصب کردم ولی موسیقی پخش نمیشه.چیکار کنم؟:auau:

سلام

ماژول HTML دستی رو باز کنید و کدهای زیر رو درونش کپی کنید :

   <html>
   <head>
   <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
   <title>Music</title>
   </head>
   <body>
   <embed src="http://namesite.com/namefile.mp3" width="0" height="0" autostart="true" ></embed>
   </body>
   </html>

در قسمت src لینک فایل مدیا خود را قرار بدید.

میتونید به جای استفاده از ماژول HTML دستی کدها رو درون فایل index.php قرار بدید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

من چندتا مشکل دارم برای کار با این افزونه!!

1-این افزونه فقط شامل ماژول و پلاگین است یا چیز دیگه ای هم باید همراهش دانلود بشه؟؟من فقط مازول و پلاگین رو دانلود کردم

2-منظور شما از html دستی همون سفارشیه؟؟اگه کدها رو کپی و ماژول رو ایجاد کنیم اونوقت هم به ماژول بالا و هم به این ماژول باید موقعیت بدیم یا به یکی ازشون؟؟

3-من کدهایی که فرمودید رو در فایل index.php وارد کردم ولی با خطای زیر مواجه شدم

از راهنماییتون بسیار متشکرم

[ATTACH=CONFIG]5597[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام

من چندتا مشکل دارم برای کار با این افزونه!!

1-این افزونه فقط شامل ماژول و پلاگین است یا چیز دیگه ای هم باید همراهش دانلود بشه؟؟من فقط مازول و پلاگین رو دانلود کردم

2-منظور شما از html دستی همون سفارشیه؟؟اگه کدها رو کپی و ماژول رو ایجاد کنیم اونوقت هم به ماژول بالا و هم به این ماژول باید موقعیت بدیم یا به یکی ازشون؟؟

3-من کدهایی که فرمودید رو در فایل index.php وارد کردم ولی با خطای زیر مواجه شدم

از راهنماییتون بسیار متشکرم

[ATTACH=CONFIG]5597[/ATTACH]

درود

1- ماژول و پلاگین هست و دقت کنید پلاگینش در مدیریت پلاگینها فعال باشه .

2- منظور همون html سفارشیه بلی . به همین ماژولی که ساختید کد بدید کافیه

3- اگه توی Html دستی کدتون رو وارد کردید دیگه نیازی نیست توی index واردش کنید .

بازهم میگم حتما چک کنید پلاگین فعال باشه

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود بر مدیر بزرگوار

دستور حضرتعالی رو اجرا کردم ولی هرکاری کردم ماژول سفارشی ذخیره نشد...چکار کنم؟؟؟

[ATTACH=CONFIG]5600[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط marcolive

Share this post


Link to post
Share on other sites

مدیر جان کجایی فدات بشم سوالم رو جواب بدی:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری