baharloo75

* نیمه شعبان * کامپونت RsForm Pro همراه با تاریخ شمسی و خروجی اکسل فارسی

118 پست در این موضوع

با سلام و ضمن تشکر فراروان از شما . اما مشکلی که دوستان در مورد افزونه بانکی زرین پال و پی لاین ذکر کرده اند به خدا درست است و قصد اذیت نداشتند من خودم چندین بار روی جوملای 2.5 نصب کردم همین خطا را داده است : Please upgrade RSForm! Pro to at least R45 before continuing! و JLIB_INSTALLER_ABORT_PACKAGE_INSTALL_CUSTOM_INSTALL_FAILURE

لذا خواهشمندم که لطف فرمائید و اصلاح شده آنرا و یا اگر راهنمایی نیاز داریم بفرمائید تا مشکل ما رفع شود . بسیار باز هم تشکر می کنم از مدیر کل انجمن از این زحماتی که رایگان ارائه داده اید. درود بر شما

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام و ضمن تشکر فراروان از شما . اما مشکلی که دوستان در مورد افزونه بانکی زرین پال و پی لاین ذکر کرده اند به خدا درست است و قصد اذیت نداشتند من خودم چندین بار روی جوملای 2.5 نصب کردم همین خطا را داده است : Please upgrade RSForm! Pro to at least R45 before continuing! و JLIB_INSTALLER_ABORT_PACKAGE_INSTALL_CUSTOM_INSTALL_FAILURE

لذا خواهشمندم که لطف فرمائید و اصلاح شده آنرا و یا اگر راهنمایی نیاز داریم بفرمائید تا مشکل ما رفع شود . بسیار باز هم تشکر می کنم از مدیر کل انجمن از این زحماتی که رایگان ارائه داده اید. درود بر شما

دوست خوبم برای پلاگینهای پرداختی گفته شد که این نسخه سازگار نیست نسخه سازگار با پلاگینها رو از تاپیک زیر دریافت کنید

http://joomlaforum.ir/showthread.php/13551-%E2%96%BC%E2%96%B2-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D9%86%D9%88%D8%B1%E2%96%BC%E2%96%B2-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-RSform-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4?p=80645#post80645

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

دوستان عزیز و گرامی

برای استفاده از پلاگین های پرداخت زرین پال و پی لاین از لینک های زیر استفاده کنید :sarma:

بدون هیچ مشکلی این دو پلاگین جواب میدن.

دیگه اینا رو صد درصد مطمئن هستم[kotak]

دانلود پلاگین پرداخت زرین پال

دانلود پلاگین پرداخت پی لاین

برقرار باشید. :128fs318181:

Share this post


Link to post
Share on other sites

اگه من این نسخه را یک جایی که قبلا نصب بوده نصب کنم اطلاعاتش می پره؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

دوستان عزیز و گرامی

برای استفاده از پلاگین های پرداخت زرین پال و پی لاین از لینک های زیر استفاده کنید :sarma:

بدون هیچ مشکلی این دو پلاگین جواب میدن.

دیگه اینا رو صد درصد مطمئن هستم[kotak]

دانلود پلاگین پرداخت زرین پال

دانلود پلاگین پرداخت پی لاین

برقرار باشید. :128fs318181:

درود

برای من هم پیغام خطا زیر را داد:

Please upgrade RSForm! Pro to at least R45 before continuing!

JLIB_INSTALLER_ABORT_PACKAGE_INSTALL_CUSTOM_INSTALL_FAILURE

Share this post


Link to post
Share on other sites

.سلام.اول تشکر میکنم و خدا قوت میگم

دوم یه مشکل سر راهم پیش اومد

بعد از نصب کامپوننت اقدام به نصب پلاگین های پرداخت کردم که این خطا رو دیدم

Please upgrade RSForm! Pro to at least R45 before continuing!

JLIB_INSTALLER_ABORT_PACKAGE_INSTALL_CUSTOM_INSTALL_FAILURE

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

مرسی از آقای baharloo بابت انتشار و ایجاد این امکان در این افزونه بسیار کاربردی

من یه سوال دارم اونم انه که اگه این کامپوننت نصب کنیم

بعد ارتقاع بدیم به ورژن های بالاتر این کامپوننت خروجی اکسل و تاریخ جلالی بهم نمیریزه؟!!!

ممنون بازم از شما

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

مرسی از آقای baharloo بابت انتشار و ایجاد این امکان در این افزونه بسیار کاربردی

من یه سوال دارم اونم انه که اگه این کامپوننت نصب کنیم

بعد ارتقاع بدیم به ورژن های بالاتر این کامپوننت خروجی اکسل و تاریخ جلالی بهم نمیریزه؟!!!

ممنون بازم از شما

سلام

قابل شما رو نداشت

فکر نکنم بشه ارتقا داد . دوما به احتمال زیاد بهم میریزه.

ولی فکر نکنم بشه ارتقا داد. :sarma:

.سلام.اول تشکر میکنم و خدا قوت میگم

دوم یه مشکل سر راهم پیش اومد

بعد از نصب کامپوننت اقدام به نصب پلاگین های پرداخت کردم که این خطا رو دیدم

Please upgrade RSForm! Pro to at least R45 before continuing!

JLIB_INSTALLER_ABORT_PACKAGE_INSTALL_CUSTOM_INSTAL L_FAILURE

دوست عزیز سلام

لطفا پست قبلی من رو در صفحه قبلی میخوندی متوجه میشی. [kotak]

به دوستانی که با پرداخت آنلاین مشکل دارن . اعلام میکنم از لینک زیر استفاده کنن

پلاگین های پرداخت زرین پال و پی لاین در لینک زیر بدون مشکل نصب میشن ، ولی ملت و پارسیان خیر(قابل استفاده روی این نسخه نیست) :j58r36j3gcr4suxymup

لینک پست پلاگین زرین پال و پی لاین

برقرار باشید دوستان :128fs318181:

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام..

کامپوننت رو از پست اول دانلود کردم..ولی متاسفانه نصب نمیشه و این خطا رو میده:

آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد

چیکارش کنم به نظر شما؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام..

کامپوننت رو از پست اول دانلود کردم..ولی متاسفانه نصب نمیشه و این خطا رو میده:

آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد

چیکارش کنم به نظر شما؟

سلام دوست عزیز

شما از طریق پوشه اقدام به نصب کامپونت کنید.

برقرار باشید :auizz3ffy9vla57584x

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز

شما از طریق پوشه اقدام به نصب کامپونت کنید.

برقرار باشید :auizz3ffy9vla57584x

یه صفحه سفید ک این گزینه داخل نوشته شده میاد و همچنان نصب نمیشه:

Site error: the file C:\xampp\htdocs\gilas1\tmp\script.rsform.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.4.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

ادرس اینترنتی نداره ک اونطوری نصب کنم ؟ :auau:

ویرایش شده در توسط vahid162

Share this post


Link to post
Share on other sites

این خطای ioncube میده

فکر کنم افزونه کد شده باشه - اگه روی هاست هستید به مدیر هاست بگیذ براتون فعال کنه و اگه رو لوکال کار میکنید ـموزشش داخل انجمن هست

Share this post


Link to post
Share on other sites
این خطای ioncube میده

فکر کنم افزونه کد شده باشه - اگه روی هاست هستید به مدیر هاست بگیذ براتون فعال کنه و اگه رو لوکال کار میکنید ـموزشش داخل انجمن هست

والا از خطایی ک داده مشخصه ک داخل لوکال هستم..اتفاقا فایل هم رمزی چیزی نداره..یکی دوستان ک راحت و بدون دردسر نصب کرده..دقیقا توضیح بده چیکار کرده..شاید من چیزی رو از قلم میندازم ک نصب نمیشه.. [motat]

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست عزیز خدمتون عرض شد باید iocube را نصب بفرمایید

آموزش داخل انجمن هست

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان

من این کامپوننت را دانلود کردم و نصب کردم این ارور را میده مشکلش از کجاست :


Warning: realpath() [function.realpath]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626) is not within the allowed path(s): (/home/sanjesh1/public_html) in /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/sanjesh1/ioncube/ioncube_loader_lin_5.3.so) is not within the allowed path(s): (/home/sanjesh1/public_html) in /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.3.so) is not within the allowed path(s): (/home/sanjesh1/public_html) in /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php on line 2
Site error: the file /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.3.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installatio

Share this post


Link to post
Share on other sites

حذف و نصبش کردو ولی الان باز هم این ارور را میده .

Warning: realpath() [function.realpath]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626) is not within the allowed path(s): (/home/sanjesh1/public_html) in /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/sanjesh1/ioncube/ioncube_loader_lin_5.3.so) is not within the allowed path(s): (/home/sanjesh1/public_html) in /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.3.so) is not within the allowed path(s): (/home/sanjesh1/public_html) in /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php on line 2
Site error: the file /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.3.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
حذف و نصبش کردو ولی الان باز هم این ارور را میده .

Warning: realpath() [function.realpath]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626) is not within the allowed path(s): (/home/sanjesh1/public_html) in /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/sanjesh1/ioncube/ioncube_loader_lin_5.3.so) is not within the allowed path(s): (/home/sanjesh1/public_html) in /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.3.so) is not within the allowed path(s): (/home/sanjesh1/public_html) in /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php on line 2
Site error: the file /home/sanjesh1/public_html/components/com_rsform/rsform.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.3.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

شما به مدیر سرورتون بگید براتون ionCube رو فعال کنن

Share this post


Link to post
Share on other sites

من از یک نسخه دیگه rsform استفاده می کنم برای اینکه تاریخم شمسی بشه کدوم فایل و کدوم تغییرات را بهش بدم

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

من وقتی می خواهم این کامپونتRsForm Pro را نصب کنم پیغام آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد میده

در WampServer هستم....

آیا میشه به روش دستی این کامپونت را نصب کرد لطفا راهنمایی کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

از درست بودن مسیر های tmp and logs اطمیان حاصل کنید

دقت کنید که فایل زیپ رمز نداشته باشه

Share this post


Link to post
Share on other sites
از درست بودن مسیر های tmp and logs اطمیان حاصل کنید

دقت کنید که فایل زیپ رمز نداشته باشه

یک ورژن دیگه از همین کامپونت را نصب کردم به راحتی کار میکنی فقط این مشکل داره

فایل را داخل هاست نصب کردم مشکل نداره فقط روی لوکال اینجوری هست

به روش دستی میشه نصبش کرد

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

کسی نیست راهنمای کنه خیلی نیاز دارم از این کامپونت استفاده بکنم

ویرایش شده در توسط re123

Share this post


Link to post
Share on other sites

به روش دستی میشه نصبش کرد

سلام

بلی دوست عزیز میشه به صورت دستی هم نصب کنین.

تو پوشه tmp

یه پوشه به اسم

rsform بسازید و موقع نصب آدرس پوشه را بدهید

برقرار باشید :25:

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود بر شما دوستان عزیز.

سوالی دارم. چطور میتونم از مقادیر فیلدهای که در فرم ساختم در کد های php استفاده کنم؟ مثلا در کد زیر:

$db->setQuery("SELECT saat_id FROM form2_report where tarikh='1392.09.13'"); 

بجای 1392.09.13 میخوام از مقدار فیلد تاریخی که تو فرمم ساختم استفاده کنم.اسم فیلد هم tarikh هستش.

لطفا راهنمایی بفرمایید.

خیلی گیرم.

با سپاس فراوان

Share this post


Link to post
Share on other sites

آقا این امکان وجود داره بعد از زدن دکمه ارسال در صفحه بعد که contnue میاد واسه دکمه اش یه کد تعریف کنم که وصل بشه به درگاهم ؟؟؟؟

آقا اگه راهی وجود داره راهنمایی کنید لطفا

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری