amirparvaneh

آموزش فعال سازی درگاه پرداخت بانک ملت در جوم شاپینگ

17 پست در این موضوع

سلام

از طرف بانک یه Document برام اومده که توش رمز عبور و کلمه ی عبور و id ترمینال هست و یه پوشه که توش چندتا فایل php و css هست.

چجوری درگاهم رو راه اندازی کنم؟یعنی چجوری توی پی سی ملت ثبتش کنم؟؟؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

شما ابتد باید پلاگین بانک ملت رو نصب کنید

بعد در تنظیمات جوم شاپینگ قسمت روش های پرداخت ؛ پرداخت با بانک ملت رو ویرایش کنید و کد اآیدی ترمینال و بقیه چیزها رو در اون قسمت وارد کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

پلاگینش رو خریدم و همونطور که مهندس طالبی عزیز گفتن توی این مسیر آپ کردم components/j-shopping/payments بعدش کامپوننت ملت رو نصب کردم و id ترمینال و نام کاربری و رمز عبوری که بانک برام فرستاده بود رو توش ثبت کردم.اما وقتی خرید میکنی به جای اینکه به صفحه پرداخت آنلاین وصل بشه میگه از خرید شما متشکریم یک ایمیل برای شما فرستاده میشه که شما میتونید سفارشتون رو پیگیری کنید.وقتی هم به میلم میرم هیچی برام ارسال نشده حتی توی سفارشات هم ثبت نشده.در ضمن پلاگین بانک ملت توی قست پلاگین ها در مدیریت جوملام هم نیست!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t

موندم به خدا

ویرایش شده در توسط amirparvaneh

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

گذاشتم مهندس اما بازم کار نمیکنه؟

ماژولش درسته مهندس حتی پرداخت هم باهاش انجام دادم.اما برام کامپوننت جوم شاپ کار نمیکنه!!

ویرایش شده در توسط amirparvaneh

Share this post


Link to post
Share on other sites

مهندس من قالب قاصدک رو هم روی هاست آپ کردم.با ماژول ملت میشه پرداخت کرد مشکلی نداره.اما توی جوم شاپ برای تسویه ی نهایی که میخواد وصل بشه به درگاه بانک این ارور رو میده

Array

(

[faultcode] => soap:Client

[faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: ""

)

.نکنه خود کامپوننت مشکل داره؟یا این که من بد شانسم؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

من یه همچین مشکلی دارم، وقتی میخواد وصل بشه به درگاه بانک اررو Pay Response is : 421 رو میده

Share this post


Link to post
Share on other sites

100 درصد مربوط به آی پی شماست-

دو حالت داره : 1- آی پی که به به پرداخت اعلام کردید اشتباه است 2- هنوز درگاه شما از طرف به پرداخت فعال نشده - شما قرارداد را برای به پرداخت پست کرده اید؟-

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

موقع اتصال به دروازه بانک خطای pay response is :418 میده. کسی از اساتید میدونه این مشکل از چیه؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام و عرض ادب

بنده قالب قاصدک را نصب کردم با خود افزونه ی جوم شاپینگ هم مشکلی نداشتم تا زمانی که که پلاگین پرداخت بانک پارسیان را خریداری کردم بعد از نصب از بنده IONCUBE رو خواست که بدون مشکل نصب نمودم .

ionCube Loader Wizard

Loader Installed Successfully

The ionCube Loader version 4.5.1 for PHP 5.2 is installed and encoded files should run successfully.

Please contact the script provider if you do experience any problems running encoded files.

For security reasons we advise that you remove this Wizard script from your server now that the ionCube Loader is installed

اما وقتی که پلاگین را جهت تقییرات باز میکنم پیغام خطای زیر ظاهر میشود متاسفانه پشتیبانی هم هیچ کمکی به بنده نمیکند خواهشمندم راهنمایی فرمایید .

Warning: include_once(/home3/aramyssc/public_html/components/com_jshopping/payments/payment.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/aramyssc/public_html/administrator/components/com_jshopping/controllers/payments.php on line 12

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home3/aramyssc/public_html/components/com_jshopping/payments/payment.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home3/aramyssc/public_html/administrator/components/com_jshopping/controllers/payments.php on line 12

Fatal error: Class 'PaymentRoot' not found in /home3/aramyssc/public_html/components/com_jshopping/payments/pm_parsian/pm_parsian.php on line 0

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام من پلاگین پرداخت ملت را نصب کردم اطلاعات بانکم داخلش وارد کردم ولی در مرحله ای که می خواد به بانک متصل بشه خطای زیر را میدهد

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@jrjtire.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام.

بنده بعد از خرید پلاگین و آپلود ان در مسیر گفته شده از حالت فشرده خالی کردم به نام pm_mellat و بعد از آن به تنظیمات آمدم و طبق گفته مهندس طالبی یک روش پرداخت جدید ساختم.بعد از آن هیچ گزینه پیکر بندی ایجاد نشد که اطلاعات بانکی رو درون آن فعال کنم.

لطف میکنید راهنمایی فرمایید؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام.

بنده بعد از خرید پلاگین و آپلود ان در مسیر گفته شده از حالت فشرده خالی کردم به نام pm_mellat و بعد از آن به تنظیمات آمدم و طبق گفته مهندس طالبی یک روش پرداخت جدید ساختم.بعد از آن هیچ گزینه پیکر بندی ایجاد نشد که اطلاعات بانکی رو درون آن فعال کنم.

لطف میکنید راهنمایی فرمایید؟

با سلام د دو بخش میبایست این کار رو انجام بدید هم در پیکربندی و هم در منوی آپشن ها یا گزینه ها این ترجمه ش در موارد مختلف ترجمه شده .

موفق باشید و سربلند

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری