میلاد نادری

آموزش کامل انتقال سایت جوملا از لوکال هاست به هاست اصلی یا هاست آنلاین سرور + تصویر

69 پست در این موضوع

بسته به نوع هاست فرق داره . سی پنل : روی پوشه یا فایل کلیک راست کنید و change permission رو بزنید .

مشکل دوم هم ممکنه از این باشه . ابتدا دسترسی ها رو درست کنید . نشد دمو بدید بررسی بشه

ممنون از پاسختون

توی یک پوشه چند تا عکس هست ، یکی رو نشون می ده ، اما بقیه رو نه

ممنون میشم در هنگام توضیح مفصل و گام به گام بیان کنید تا بهتر یاد بگیریم

Share this post


Link to post
Share on other sites


دسترسی هارو درست کردید ؟ اینجوری که نمیشه :)

لینک پوشه مورد نظر رو قرار بدید . فایل index.html داخل پوشه رو موقتا پاک کنید بتونم فایل ها رو ببینم .

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

دسترسی هارو درست کردید ؟ اینجوری که نمیشه :)

لینک پوشه مورد نظر رو قرار بدید . فایل index.html داخل پوشه رو موقتا پاک کنید بتونم فایل ها رو ببینم .

بله دسترسی ها رو چک کردم ، پوشه 755 و فایل 644 هست

اینم آدرس

Index of /demo/images

پوشه ی Foroshgah توش 2 تا فایل هست فایل hours.png رو نشون می ده اما World.png رو نشون نمی ده

ویرایش شده در توسط ho_gh_m

Share this post


Link to post
Share on other sites

همه رو چک کردم مشکلی ندارند . اینم http://ka-ka.ir/demo/images/Foroshgah/World.png

دوتا نکته به شما بگم که مطمئنا اشتباه شما همین جاست . url به حروف بزرگ و کوچک حساسه . یعنی اگه لینک این عکس رو 404 Not Found وارد کنید نمیاد . چون W با حرف بزرگ نوشته شده . نکته دوم اینکه از اسپیس در اسامی و مستعار ها و دقیقا هر جا که اون نام در url درج میشه خودداری کنید تا مشکلی پیش نیاد :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
همه رو چک کردم مشکلی ندارند . اینم http://ka-ka.ir/demo/images/Foroshgah/World.png

دوتا نکته به شما بگم که مطمئنا اشتباه شما همین جاست . url به حروف بزرگ و کوچک حساسه . یعنی اگه لینک این عکس رو 404 Not Found وارد کنید نمیاد . چون W با حرف بزرگ نوشته شده . نکته دوم اینکه از اسپیس در اسامی و مستعار ها و دقیقا هر جا که اون نام در url درج میشه خودداری کنید تا مشکلی پیش نیاد :)

ممنونم از محبت و راهنمائیتون

من این رو روی لوکال درست کرده بودم ، اما روی لوکال مشکلی نداشت

این مشکل امکان داره از سرور باشه ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من سایتم رو از لوکال به هاست منتقل کردم

دیتابیس رو از phpmyadin گرفتم بعد ایمپورت کردم.

اطلاعات دیتابیس رو هم تو کانفیگ ایجاد کردم.

قالب رو هم آپ کردم اما صفحه سفید میاد بالا.

چیکار کنم؟

لطفم کمک کنید خیلی واجبه....

Share this post


Link to post
Share on other sites

من سایت جوملا رو انتقال دادم ولی خطا زیر رو میده و سایت نمایش داده نمی شه

Fatal error: Class 'Zendshl_Loader_Autoloader' not found in /home/vircom/domains/.../public_html/plugins/system/shlib/shlib.php on line 88

Share this post


Link to post
Share on other sites

نام پوشه ی shlib در پوشه پلاگین رو تغییر بدید..

به کامپوننت های اکیبا یا sh404 مربوط هست احتمالا

Share this post


Link to post
Share on other sites

پوشه shlib را تغییر نام دادم، Fatal error: Class 'Zendshl_Loader_Autoloader' not found رفع شد، الان سایت بالا میاد ولی پر از ارور:

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /…/public_html/plugins/system/rokextender/rokextender.php on line 32

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /…/public_html/plugins/system/rokbox/rokbox.php on line 51

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /…/public_html/templates/theme937/index.php on line 17

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /…/public_html/includes/application.php on line 536

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /…/public_html/templates/theme937/index.php on line 23

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /…/public_html/includes/application.php on line 536

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in …/public_html/templates/theme937/index.php on line 23

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /…/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in/…/public_html/modules/mod_roknavmenu/lib/providers/RokMenuProviderJoomla16.php on line 23

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/…/public_html/modules/mod_roknavmenu/lib/providers/RokMenuProviderJoomla16.php on line 55

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/…/public_html/includes/application.php on line 536

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in/…/public_html/modules/mod_roknavmenu/lib/providers/RokMenuProviderJoomla16.php on line 38

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in/…/public_html/modules/mod_roknavmenu/lib/AbstractJoomlaRokMenuFormatter.php on line 14

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in/…/public_html/modules/mod_roknavmenu/lib/renderers/RokNavMenu2XRenderer.php on line 13

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in/…/public_html/plugins/content/jw_ts/jw_ts.php on line 43

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in/…/public_html/plugins/content/jw_ts/jw_ts.php on line 44

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in/…/public_html/templates/theme937/html/mod_k2_content/nivo_slider/default.phpon line 14

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in/…/public_html/modules/mod_tm_flowplayer/helper.phpon line 5

و همچنین خطای زیر:

• sh404SEF requires the shLib system plugin to be enabled, but you appear to have disabled it. Please enable it again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

گزارش خطا رو خاموش کنید. افزونه sh404 علت مشکل هست. بررسی و رفع کنید. البته استفاده از افزونه های سئو ، از طرف متخصصین منع شده

Share this post


Link to post
Share on other sites

یه سوالی داشتم آیا میشه بدون دردسر کل هاست رو انتقال داد به ساب دامین همون هاست ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

اگر سایت شما قبلا در گوگل ثبت شده باشه تمامی لینک های شما از بین میره و ارور 404 دارید

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites
در 21 دقیقه قبل، amirparvaneh گفته است :

اگر سایت شما قبلا در گوگل ثبت شده باشه تمامی لینک های شما از بین میره و ارور 404 دارید

عیب نداره من سایتو نمیخوام ولی مطالبشو میخوام رو سایت دیگ کپی کنم برای همین میگم بدون دردسر میشه هاست اصلی رو فرستاد دامین

Share this post


Link to post
Share on other sites

در این صورت مشکلی پیش نمیاد

اگر قالبتون همونه با اکیبا بک آپ بگیرید.سپس رو ساب دامین نصب کنید

اگر از قالب دیگه ای میخواید استفاده کنید بهترین راه اینه که با افزونه j2xml مطالب رو منتقل کنید

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری