barane

پهنای باند سرور یا هاست چیست؟

5 پست در این موضوع

سلام به همه دوستان میخواستم در مورد این پهنای باند بیشتر توضیح دهید که مثلا" هاستی گرفتیم ماهیانه 20 گیگ پهنای باندش هست یعنی چی؟ با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل سورس ربات مدیر گروه | ربات مدیر گروه همسریابی

با سلام

دقیقا مثل اینترنت میمونه

مثلا

شما سایتی داری که حجم صفحاتش جمعا میشه 100 مگ و یک سری فایل هم تو هاست ریختی واست دانلود شد بعد کاربرا سایت شما رو باز می کنن و شروع به دانلود و یا دیدن صفحات وب می کنن

حالا اگر اندازه 20 گیگ این صفحات دیده بشن و یا فایل ها دانلود بشن پهنای باندت تموم میشه

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

یعنی که 20گیگ ترافیک داره و اگه این ترافیک تموتم بشه باید براش دوباره ترافیک بگیرید

آپلود-دانلود-بازدید از سایت و مسائل این چنین میتونه ترافیک رو مصرف کنه

(دقیقاً مثل adsl که ترافیک ماهیانه داره)

Share this post


Link to post
Share on other sites

پهنای باند، ترجمه لغت به لغت اصطلاح Bandwidth است. در بعضی جاها این اصطلاح را «عرض باند» هم ترجمه کرده*اند. اگر بخواهیم درک خوبی از معنای این اصطلاح داشته باشیم بد نیست به این مثال توجه کنید. اتوبانی را در نظر بگیرید، معمولاً هر اتوبان یا بزرگراه دارای چند خط (Line) یا باند (Band) است که ظرفیت این بزرگراه را معین می*کند. مثلاً اگر بزرگراهی دارای 2 خط باشد طبیعتاً به طور هم*زمان و از یک نقطه از بزرگراه فقط 2 عدد ماشین امکان عبور دارند (صد البته منظورمان خیابان*ها و بزرگراه*های ایران نیست!) و اگر بزرگراهی دارای 4 خط یا باند باشد به طور هم*زمان 4 ماشین امکان عبور از کنار هم را دارند.

خوب حالا کافی است در این مثال به جای ماشین، بیت*(Bit) و به جای بزرگراه یا اتوبان، سیم یا فیبر نوری که در واقع محیط انتقال اطلاعات هستند، بگذارید.

مثال دیگری که می تواند به درک بهتر شما از این موضوع کمک کند، لوله*های انتقال آب است. هر چقدر قطر لوله آب بزرگ*تر باشد، امکان انتقال آب بیشتری از یک نقطه به نقطه دیگر را دارد. درست مثل پهنای باند، هر چه پهنای باند بیشتری داشته باشیم، امکان انتقال اطلاعات بیشتری از یک نقطه به نقطه دیگر را داریم.

در واقع پهنای باند یا عرض باند به شما می*گوید به طور هم زمان چند بیت می*تواند از کنار هم رد شوند یا در طول محیط ارتباطی شما با شبکه جا*به*جا شوند.

اگر خودتان هم فکر کنید شاید بتوانید مثال*های بیشتر و بهتری برای درک بهتر موضوع متصور شوید.

تنها نکته*ای که ذکر آن لازم به نظر می*رسد تفاوت اصلی در مثال*های ذکر شده با پهنای باند است. در مثال*های بالا هر چه تعداد خطوط یا پهنای اتوبان بیشتر باشد، تعداد ماشین بیشتری می*توانند به طور هم زمان از کنار هم عبور کنند. همچنین هر چقدر قطر لوله*های انتقال آب بیشتر باشد، حجم بیشتری از آب می*تواند در هر لحظه منتقل شود. اما در وسایل مخابراتی و ارتباطی، صحبت از عرض یا پهنای فیزیکی نیست. به عبارت دیگر برای انتقال اطلاعات بیشتر در یک واحد زمان (مثلاً ثانیه) نیازی به پهن*تر کردن و یا عریض کردن محیط انتقال(مثلاً سیم یا فیبرنوی) نیست. در واقع در محیط*های مخابراتی این مودم*ها هستند که وظیفه رد و بدل کردن اطلاعات را به عهده دارند. به عبارت دیگر، هر چه توانایی مودم شما بیشتر باشد، می*تواند حجم بیشتری از اطلاعات را بر روی محیط انتقال جابه*جا کند.

پهنای باند دریافتی کابر می تواند با توجه به امکانات شبکه متغیر باشد

البته در وسایل مخابراتی هم توانایی مودم*ها و هم توانایی محیط*های انتقال در حجم انتقال اطلاعات مؤثرند.

فکر کنم با این توضیحات، بیشتر متوجه اهمیت نقش مودم و توانایی محیط انتقال یا همان کابل*های مخابراتی در تبادل اطلاعات شده باشید. به عبارت دیگر اینکه اگر گاهی با یک مودم مثلاً 56k با سرعت52k به اینترنت وصل می*شوید و گاهی با سرعت 49k، علاوه بر مودم به توانایی محیط انتقال نیز بستگی خواهد داشت.

آخرین نکته ضروری در این زمینه، واحد انتقال اطلاعات و ضرایب آن است. همان طور که می*دانید واحد انتقال اطلاعات بیت بر ثانیه است. در محیط تئوریک هر میزان پهنای باند را می*توانید متصور شوید. از یک بیت در ثانیه(1 bps) تا میلیون*ها بیت بر ثانیه(Mbps) و یا بیشتر. اما در محیط عملی معمولاً با محدودیت*هایی روبرو هستید. مثلاً شما نمی*توانید از یک شرکت ارائه دهنده خدمات پهنای باند (نظیر شرکت مخابرات ایران) درخواست پهنای باندی به میزان 913 Kbps کنید. کوچک*ترین واحد رایج پهنای باند 64K است و معمولاً شرکت*های مخابراتی جدولی را ارائه می*دهند که نشان دهنده پهنای باندهایی است که امکان ارائه آن را دارند.

منبع : تبیان

Share this post


Link to post
Share on other sites

مثلا شما یه فایل برای دانلود داری به حجم 1 مگابایته.و پهنای باندت هم 3 گیگه که میشه 3000 مگابایت

بنابراین اگه 3000 بار ازفایل شما دانلود بشه پهنای باند شما تموم میشه

توجه:پهنای باند شما ماهیانه است یعنی هر ماه رفرش یا تازه میشه و کاربران دوباره میتونن 3000 بار دیگه اون رو دانلود کنن

ویرایش شده در توسط amirparvaneh

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری