نیما حبیب خدا

دو کامپوننت هدیه من به انجمن ** نتایج فوتبال **

38 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

چند وقتی بود دلک تنگ شده بود کامپوننت بنویسم . اما اصلا وقت ندارم ... ولی تصمیم گرفتم امروز کمی وقت بذارم و دوتا کامپوننت ( نمیشه گفت بهشون کامپوننت ، بیشتر یه سری کد که خیلی شاید به درد نخورن ) نوشتم .

کامپوننت اول --> کامپوننت محتوای خالی : این کامپوننت یک مشکل رو حل میکنه اون هم ایجاد صفحه بدون کامپوننت به منظور قرار دادن ماژول... زیاد دیدم که دوستان میخوان یک صفحه داشته باشن که مطلب نداشته باشه . من این کامپوننت رو نوشتم تا دوستان استفاده کنند . کافیه کامپوننت رو فعال کنند و در مدیریت ماژول ، ماژول رو اختصاص بدن ...

کامپوننت دوم --> اعلام نتایج فوتبال به صورت زنده : از اسمش معلومه ... مطالب رو از ورزش سه میگیره و به نمایش میزاره .. همه امکانات ورزش سه رو نداره چون زمان نداشتم .. کد هر دو کامپوننت بازه . هرکی تونست بنویسه و قرار بده .

[ATTACH]4746[/ATTACH]

[ATTACH]4745[/ATTACH]

مخلص همه : نیما حبیب خدا

ویرایش شده در توسط نیما حبیب خدا
1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

بعضی مواقع پیش میاد که میخواید یک صفحه داشته باشید که هیچگونه کامپوننتی داخلش نباشه . به دلیل اینکه فقط میخوایم داخل صفحه ماژول باشه ... مانند قالب های جوملا آرت . برای این کار نیاز به برنامه نویسی در قالب هست .

با کمک این کامپوننت دیگه مشکل حل میشه و نیازی به برنامه نویسی نیست .

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست عزیز هر دو کامپونت زمانی که به منو تخصیص می دیشون ارور بانک اطلاعاتی می ده!!!! تو محتوا!!!

تست کنید!!!:5:

Share this post


Link to post
Share on other sites

دمت گرم اقا نیما

خوشحالم که امثال شما هنوز در انجمن های جوملا حضور و فعالیت دارند

مشخصه شما اینه که علم اتون رو بر خلاف خیلی ها احتکار نمی کنید

براتون ارزوی موفقیت دارم

Share this post


Link to post
Share on other sites
دوست عزیز هر دو کامپونت زمانی که به منو تخصیص می دیشون ارور بانک اطلاعاتی می ده!!!! تو محتوا!!!

تست کنید!!!:5:

ارور رو بدید عزیزم .

Share this post


Link to post
Share on other sites

فکر کنم منظورشون توی لوکال بوده

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in C:\wamp\www\25\components\com_livescorepersian\views\default\tmpl\default.php on line 398

توی هاست مشکلی نداره. فقط داده نداره لطفا چک کنید.

http://www.nishasms.ir/aaaaaaaaa.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

فکر کنم منظورشون توی لوکال بوده

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in C:\wamp\www\25\components\com_livescorepersian\views\default\tmpl\default.php on line 398

توی هاست مشکلی نداره. فقط داده نداره لطفا چک کنید.

http://www.nishasms.ir/aaaaaaaaa.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

404 میده دوست من ... من روی لوکال و روی سرور چک کردم ...

روی لوکال بستگی به توابع سرور مجازی داره که فعال هست یا نه ... سرور هم به همین شکل.

curl باید فعال باشه .

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

تشکر بخاطر نتایج زنده

فقط اینکه چه حوری میشه زمانش را تنظیم کرد که به روز باشه؟

یعنی با ساعت سیستم به روز باشه؟؟

و اینکه وقتی اتفاقی میفته یه صدایی بده مثه ورزش 3؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

چه جوری میشه که عنوان که اسمش blank component هست خذف بشه؟؟

خواهشا کمک کنید...

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

تشکر بخاطر نتایج زنده

فقط اینکه چه حوری میشه زمانش را تنظیم کرد که به روز باشه؟

یعنی با ساعت سیستم به روز باشه؟؟

و اینکه وقتی اتفاقی میفته یه صدایی بده مثه ورزش 3؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

زمان به روز شدن فکر کنم بر روی 30 ثانیه هست .

قسمت صدا رو من نتونستم ایجاد کنم . دوستان هرکس میتونه ، تشکر میکنم انجام بده . من فقط تونستم از ورزش سه نتایج رو به صورت آنلاین دریافت کنم و در سایت با ریفرش خودکار نمایش بدم . ریفرش فقط برای دایو مشخص کامپوننت هست .

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

با تشکر از شما

اسم کامپوننت را چجوری میشه بگیم نیاره؟؟؟

چه جوری میشه زمان 30 ثانیه کمتر بشه؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

بله احتمالا نیما جان از curl استفاده کردند که روی لوکال به صورت پیش فرض کار نمیکنه و باید توی سرور لوکال ماژولش رو نصب کرد اما روی هاست تون امتحان کنید جواب میده

یا میتونید بجای استفاده از curl از فانکشن file_get_content استفاده کنید که بدون مشکل هم روی لوکل و هم هاست جواب میده

;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

با تشکر از شما

اسم کامپوننت را چجوری میشه بگیم توی عنوان نیاره؟؟؟

اون قسمت که نشون میده کی گل زده را چه جوری میشه غیر فعال کرد؟؟آخه خرابه

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود فراوان

نتایج زنده ، مدتها طول می کشد تا واردش شود. در عین حال، معمولا" پس از نیم ساعت و بعد از زدن کلید اف-5 ، کل صفحه خالی می شود

کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟خواهش:hooom::hooom::hooom::hooom:

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

ممن.ن از بابت ماژول اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدین در مورد نحویه تنظیم ماژول اعلام نتایج تصویری هم باشه چه بهتر

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

این ماژول نیاز به یه سری اصلاحات داره

چی را باید توضیح بدیم؟؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

چرا کسی به این تاپیک جواب نمیده؟؟دوستان مهندس کمک کنید لطفا

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری