sasanbaneh

مشکلات و سوالات عمومی پیرامون قالب های وارپ ( یوتم )

181 پست در این موضوع

لطفا فایل های اضافه کردن فونت های یکان، کودک را آپلود کنید، کارها رو انجام می دم ولی در سیستمی که فونت نصب نباشه کار نمی کنه، لطفا بیشتر راهنمایی کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

علیرضا جان قبلا قول آموزش وارپ تصویری داده بودی ... ما منتظریم [sibil]

Share this post


Link to post
Share on other sites
علیرضا جان قبلا قول آموزش وارپ تصویری داده بودی ... ما منتظریم [sibil]

حق با شماست . عذر میخوام که بد قول شدم چون واقعا سرم شلوغه و دارم وب سایت خودم رو راه اندزی کنم (لینک امضا).

ضمنا من شاگرد اساتیدی چون امین پور سعید و خانم ملکی و ... هستم که خدا رو شکر مشغول آموزش هستند .

اگر سوالی بود من در خدمتم

Share this post


Link to post
Share on other sites

چطور میتونیم قسمت پایین سایت و کپی رایت رو بک گراند قرار بدیم؟bottom-b , footer

Share this post


Link to post
Share on other sites

و علت اینکه فایلهای css در سایت خود yootheme در فولدر cache هست ولی در قالب master در فولدر قالب رو لطفا توضیح بدید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

چطور میشه در قالب master -warp6 بکگراند texture به کل صفحه ایجاد کرد.

Share this post


Link to post
Share on other sites
چطور میتونیم قسمت پایین سایت و کپی رایت رو بک گراند قرار بدیم؟bottom-b , footer

با فایرباگ میتونید بفهمید که کدوم بخش رو باید ویرایش کنید . اگر نتونستید در یک تاپیک دیگه و همراه آدرس سایتتون این درخواست رو داشته باشید

و علت اینکه فایلهای css در سایت خود yootheme در فولدر cache هست ولی در قالب master در فولدر قالب رو لطفا توضیح بدید.

ببینید اگر شما حافظه ی کش رو از داخل جوملا خالی کنید،پوشه های موجود در پوشه ی cache حذف خواهند شد.

به عبارت دیگر پوشه cache مربوط به کش هست و کش حافظه ی موقت هست.

پس فایل های css نمیتونه اونجا قرار بگیره مگر تنظیمات فشرده سازی قالب و کش جوملا فعال باشد. حالا هر قالبی میخواد باشه

سلام

چطور میشه در قالب master -warp6 بکگراند texture به کل صفحه ایجاد کرد.

این برمیگرده به css و شما باید با این زبان آشنا باشید تا کارتون راحت بشه.

به تگ body باید کد سی اس اس background و مقدار آدرس تصویر بدین و مقدار background-repeat رو روی repeat قرار بدین.

باز این هم فرق نمیکنه قالب چی باشه. میتونید از لینک زیر برای این منظور استفاده کنید (بخش background image )

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام و خسته نباشید به کاربران انجمن جوملای ایران

چندی پیش مهندس ملکی تاپیکی با عنوان تنظیمات و سفارشی سازی فریم ورک Warp (یوتم) ایجاد کردند تا ترفندها و آموزشات این دسته از قالب ها در اون مطرح بشه.

اما دیده شد که تعدادی از کاربران مشکلات خود را در آن مطرح مینمودند. برای همین تصمیم گرفتم تاپیکی برای رفع مشکلات و سوالات عمومی این قالب ها ایجاد کنم تا نظم انجمن بالاتر بره.

لذا از کاربران خواهشمندم در تاپیک آموزشات پست های اضافی و اسپم نفرستند.

( تاپیک های بالا از تاپیک قبلی منتقل شدند )

سپاس گذارم gift

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

Share this post


Link to post
Share on other sites

حل شد

-1در مسیر templates/css/layout.css

#bottombackk {

background: black;

}

layout/ template.php-2در مسیر

id را اضافه مینماییم

<?php if ($this['modules']->count('bottom-b')) : ?>

<div id="bottombackk">

<div class="wrapper">

<section id="bottom-b" class="grid-block"><?php echo $this['modules']->render('bottom-b', array('layout'=>$this['config']->get('bottom-b'))); ?></section>

</div>

</div>

<?php endif; ?>

3-در مسیر مرحله 2

قبل از خط <div class="wrapper clearfix"> یک div قرار داده

و قبل از خط <?php if ($this['modules']->count('bottom-b')) : ?> div را میبندیم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام من یه سوال داشتم در رابطه با منوها . من وقتی از منوهای جوملا 2.5 پیش فرضش استفاده میکنم منوها باز شونده هستند و حالت درختی باز میشن . ولی یه تم به نام mw_ordibehesht گرفتم این منوها رو ثابت نشون میده و درختی نمیشن یه به عبارتی زیر منوهاش رو نشون نمیده باید کار خاصی انجام بدم . یا روی این قالب نمیشه ممنونم

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

لینک کتابخانه جی کوئری مشکل داره

میشه لینک سالم بذارید؟

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست عزیز ! لطفا تاپیک "ساخت موقعیت ماژول جدید" زودتر توضیح بدین که کارم گیره. :25:gift

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان

من یه مشکلی داشتم که اگه کمک کنین ممنون میشم

یه سایتم اسکرول افقی اضافه میشه و سمت چپ ترین قسمت بالا لینک چنتا سایت هست که نمیدونم چیه

وقتی قالبو نصب کردم بود (yootheme wrap 6)

با firebug هم نتونستم مکانشو پیدا کنم، اسم سایت هارو با notepad++ تو کل قالب سرچ کردم ولی همچین چیزی اصلان وجود نداره

فک کنم از یه جایی داره لود میشه، میتونین راهنماییم کنین که چجوری باید اونارو حذف کنم؟!

مرسی!

www.shirinshahd.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام من یه سوال داشتم در رابطه با منوها . من وقتی از منوهای جوملا 2.5 پیش فرضش استفاده میکنم منوها باز شونده هستند و حالت درختی باز میشن . ولی یه تم به نام mw_ordibehesht گرفتم این منوها رو ثابت نشون میده و درختی نمیشن یه به عبارتی زیر منوهاش رو نشون نمیده باید کار خاصی انجام بدم . یا روی این قالب نمیشه ممنونم

سوالتون رو اینجا نباید مطرح میکردید ولی خوب پاسخ میدم.

به تنظیمات ماژول منو برین و چک کنید که نمایش زیر منو ها روی بله تنظیم شده باشه

(اگر این مشکل حل نشد براش یه تاپیک جدا باز کنید )

سلام دوستان

من یه مشکلی داشتم که اگه کمک کنین ممنون میشم

یه سایتم اسکرول افقی اضافه میشه و سمت چپ ترین قسمت بالا لینک چنتا سایت هست که نمیدونم چیه

وقتی قالبو نصب کردم بود (yootheme wrap 6)

با firebug هم نتونستم مکانشو پیدا کنم، اسم سایت هارو با notepad++ تو کل قالب سرچ کردم ولی همچین چیزی اصلان وجود نداره

فک کنم از یه جایی داره لود میشه، میتونین راهنماییم کنین که چجوری باید اونارو حذف کنم؟!

مرسی!

www.shirinshahd.com

قالب شما نال شده هست و معمولا در قالب های نال شده کد نالر بصورت کد شده در قالب قرار داره.

یه آموزش در انجمن هست برای برداشتنش.

خلاصه راه حل اینه که باید در فایل های قالب عبارت base64 رو جستجو کنید که چندین نتیجه نشان داده میشه و باید تشخیص بدین که کدوم مربوط به اون کده. توی اون آموزش کامل توضیح داده.

اگر نتونستید یه تصویر کامل از نتایج جستجو قرار بدین تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم

Share this post


Link to post
Share on other sites

مرسی از راهنمایی کاملت وحید خان

راستش توضیحات و آموزش هایی که بچه ها گذاشته بودن یه خرده گنگ بود ولی خیلی کمکم کرد

من با بررسی چنتا کد به چنتا نکته رسیدم که به اشتراک میزارم تا دوستان استفاده کنن

+به جای کلمه ی "base64" ، کلمه ی "base64_decode" رو سرچ کنن

+سرچشون هم باید با notepad++ و در پوشه ی قالب انجام بشه

+در قالب های yootheme نالر ها کد هاشون رو تو پوشه ی قالب قرار میدن به صورتی که اگه قالب رو عوض کنین و یکی از قالب های پیشفض جوملا رو قرار بدن کد ها یا همون آدرس های سایت روسی از بین میره!

+به این دلیل گفتم که کل پوشه ی قالب رو سرچ کنن که در بعضی از قالب ها مکان کد ها عوض میشه، یعنی در بعضی ها تو پوشه layouts در بعضی ها تو پوشه ی article و ... قرار داره

+نمونه کدی که باید پاک کنید به صورت زیره (تگ php رو کامل پاک کنید):

<?php $xml='PGgyPg0KPGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246IGFic29sdXRlOyB0b3A6IDBweDsgbGVmdDogLTgwMDBweDsiPlRoZSBiZXN0IGJvb2ttYWtlciANCjxhIHRhcmdldD0iX2JsYW5rIiByZWw9ImRvZm9sbG93IiBocmVmPSJodHRwOi8vYmV0MzY1LmFydGJldHRpbmcuY28udWsvIj5iZXQzNjU8L2E+DQo8L2Rpdj4NCjwvaDI+';
echo base64_decode($xml);?>

یا

<?php $xml='PGgyPg0KPGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246IGFic29sdXRlOyB0b3A6IDBweDsgbGVmdDogLTgwMDBweDsiPtCU0YrRgNCy0LXQvSDQvNCw0YLQtdGA0LjQsNC7INC+0YINCjxhIHRhcmdldD0iX2JsYW5rIiByZWw9ImRvZm9sbG93IiBocmVmPSJodHRwOi8vd3d3LmVtc2llbjMuY29tLyI+d3d3LmVtc2llbjMuY29tPC9hPg0KPC9kaXY+DQo8L2gyPg==';
echo base64_decode($xml);?>

یا

<?php $xml='PGgyPg0KPGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246IGFic29sdXRlOyB0b3A6IDBweDsgbGVmdDogLTgwMDBweDsiPk9ubGluZSBib29rbWFrZXIgUm9tZW5pYQ0KPGEgdGFyZ2V0PSJfYmxhbmsiIHJlbD0iZG9mb2xsb3ciIGhyZWY9Imh0dHA6Ly9iZXR3aW4zNjUud2Vicy5jb20iPmJldHdpbjM2NS53ZWJzLmNvbTwvYT4NCjwvZGl2Pg0KPC9oMj4=';
echo base64_decode($xml);?>

لینک های مرتبط در انجمن:

بالاخره پیدا و حذف شدند:روش حذف لیکنهای "رمزگذاری شده " و به زبان روسی

حذف لینکهای به زبان روسی!!!!!!

چگونگی حذف لینک های روسی در بسته قالب visage

لینک های روسی قالب

Share this post


Link to post
Share on other sites

مرسی از راهنمایی کاملت وحید خان

راستش توضیحات و آموزش هایی که بچه ها گذاشته بودن یه خرده گنگ بود ولی خیلی کمکم کرد

من با بررسی چنتا کد به چنتا نکته رسیدم که به اشتراک میزارم تا دوستان استفاده کنن

+به جای کلمه ی "base64" ، کلمه ی "base64_decode" رو سرچ کنن

+سرچشون هم باید با notepad++ و در پوشه ی قالب انجام بشه

+در قالب های yootheme نالر ها کد هاشون رو تو پوشه ی قالب قرار میدن به صورتی که اگه قالب رو عوض کنین و یکی از قالب های پیشفض جوملا رو قرار بدن کد ها یا همون آدرس های سایت روسی از بین میره!

+به این دلیل گفتم که کل پوشه ی قالب رو سرچ کنن که در بعضی از قالب ها مکان کد ها عوض میشه، یعنی در بعضی ها تو پوشه layouts در بعضی ها تو پوشه ی article و ... قرار داره

+نمونه کدی که باید پاک کنید به صورت زیره (تگ php رو کامل پاک کنید):

<?php $xml='PGgyPg0KPGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246IGFic29sdXRlOyB0b3A6IDBweDsgbGVmdDogLTgwMDBweDsiPlRoZSBiZXN0IGJvb2ttYWtlciANCjxhIHRhcmdldD0iX2JsYW5rIiByZWw9ImRvZm9sbG93IiBocmVmPSJodHRwOi8vYmV0MzY1LmFydGJldHRpbmcuY28udWsvIj5iZXQzNjU8L2E+DQo8L2Rpdj4NCjwvaDI+';
echo base64_decode($xml);?>

یا

<?php $xml='PGgyPg0KPGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246IGFic29sdXRlOyB0b3A6IDBweDsgbGVmdDogLTgwMDBweDsiPtCU0YrRgNCy0LXQvSDQvNCw0YLQtdGA0LjQsNC7INC+0YINCjxhIHRhcmdldD0iX2JsYW5rIiByZWw9ImRvZm9sbG93IiBocmVmPSJodHRwOi8vd3d3LmVtc2llbjMuY29tLyI+d3d3LmVtc2llbjMuY29tPC9hPg0KPC9kaXY+DQo8L2gyPg==';
echo base64_decode($xml);?>

یا

<?php $xml='PGgyPg0KPGRpdiBzdHlsZT0icG9zaXRpb246IGFic29sdXRlOyB0b3A6IDBweDsgbGVmdDogLTgwMDBweDsiPk9ubGluZSBib29rbWFrZXIgUm9tZW5pYQ0KPGEgdGFyZ2V0PSJfYmxhbmsiIHJlbD0iZG9mb2xsb3ciIGhyZWY9Imh0dHA6Ly9iZXR3aW4zNjUud2Vicy5jb20iPmJldHdpbjM2NS53ZWJzLmNvbTwvYT4NCjwvZGl2Pg0KPC9oMj4=';
echo base64_decode($xml);?>

لینک های مرتبط در انجمن:

بالاخره پیدا و حذف شدند:روش حذف لیکنهای "رمزگذاری شده " و به زبان روسی

حذف لینکهای به زبان روسی!!!!!!

چگونگی حذف لینک های روسی در بسته قالب visage

لینک های روسی قالب

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون استاد من شاگرد تنبل کلاسم ولی زود اومدم که جزوه رو بگیرم :4d564ad6:

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان

من تازه با این فریم ورک آشنا شدم.به php،css آشنا هستم.و روی لوکال کار می کنم

می خواستم این لینک رو به قالبم اضافه کنم.میشه راهنماییم کنید؟

توی اضافه کردن فایل های js مشکل دارم

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

توی آموزش تصویری افزودن فونت به قالب های یوتم ( وارپ 6) که در همین تاپیک قرار دادم به افزودن css یا js به فریم ورک اشاره کردم

Share this post


Link to post
Share on other sites

منم دقیقا همین کارو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم

کارهایی که انجام دادم

1:یه فایل css توی فولدر css ساختم و اون رو توی template.config.php فراخوانی کردم

2:یه فایل js توی فولدر js ساختم و اون رو توی template.config.php فراخوانی کردم

3:کدهای html رو کپی و یه ماژول html سفارشی ایجاد کردم و در سورسش قرار دادم.اما فقط نوشته ها میاد

Share this post


Link to post
Share on other sites
منم دقیقا همین کارو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم

کارهایی که انجام دادم

1:یه فایل css توی فولدر css ساختم و اون رو توی template.config.php فراخوانی کردم

2:یه فایل js توی فولدر js ساختم و اون رو توی template.config.php فراخوانی کردم

3:کدهای html رو کپی و یه ماژول html سفارشی ایجاد کردم و در سورسش قرار دادم.اما فقط نوشته ها میاد

با سلام و تشکر از زحمات شما برای این آموزش

بهترین راه برای نمایش فونت در فریم ورک وارپ استفاده از پلاگین phoca font هست.

موفق باشید

یا علی

Share this post


Link to post
Share on other sites

من خودم سایتم رو از Yoothem عید پارسال ویرایش کردم و آووردم بالا

میتونید تو امضا ببینید

با این گونه قالبا آشنایی زیادی دارم دوستان اگه کسی راهنمایی خواست خوشحال میشم کمکتون کنم

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری