sasanbaneh

مشکلات و سوالات عمومی پیرامون قالب های وارپ ( یوتم )

181 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از پاسختون فایل قالب رو کامل قرار دادم خيلي عجله دارم فردا دمو دارم متشکرم

لینک

ویرایش شده در توسط pop123

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان كسي مي تونه يه راهنمايي كنه كه چطور يه موقعيت ماژول جديد به قالب اضافه كنم ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

فونت قالب یوتم رو تغییر دادم وقتی save می زنم همینطور در حالت سیو کردن می مونه ؟؟؟؟ :5::5::5::5::5::5: چکار کنم ؟؟؟؟ !book]!book]!book]!book]

Share this post


Link to post
Share on other sites
فونت قالب یوتم رو تغییر دادم وقتی save می زنم همینطور در حالت سیو کردن می مونه ؟؟؟؟ :5::5::5::5::5::5: چکار کنم ؟؟؟؟ !book]!book]!book]!book]

وارپ 6 یا 7 ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

قالب وارپ7 هست.

توی ذخیره customizer گیر میکنه دیگه؟؟؟

توی این نسخه از وارپ از تکنولوژی less استفاده شده که با ذخیره کردن customizer ، کدهای less به css تبدیل میشن.

less به syntax ها یا علایم خیلی حساسه. در صورتی که اشتباه وارد شده باشه ، به css تبدیل نمیشه و در اون مرحله میمونه.

پس کد هایی که اضافه کردید رو بطور دقیق چک کنید که اشتباهی رخ نداده باشه

Share this post


Link to post
Share on other sites
موقعیت قالب یوتم رو چطور می شه تغییر داد (وارپ 7 هست )

کد های php فراخوانی موقعیت در پوشه layouts و فایل theme.php قرار داره و معرفی موقعیت ها به جوملا هم که طبق معمول از طریق templateDetails.xml صورت میگیره.

Share this post


Link to post
Share on other sites
کد های php فراخوانی موقعیت در پوشه layouts و فایل theme.php قرار داره و معرفی موقعیت ها به جوملا هم که طبق معمول از طریق templateDetails.xml صورت میگیره.

وحید جان الان من دو تا موقعیت توی قالب یوتم دارم که تداخل دارند مثلاً موفعیت search با موقعیت headerbar تداخل داره وقتی که موقعیت headerbar رو استفاده می کنم ماژول جستجو در موقعیت search نمایش داده می شود ولی کلیک می کنم عمل نمی کنه یعنی قفل می کنه ، همچنین موقعیت main-bottom با دو موقعیت بالاتر خود تداخل دارد و مانع این می شود که ماژولی که انتخاب کرده ام سراسر صفحه را بگیرد .

Share this post


Link to post
Share on other sites
وحید جان الان من دو تا موقعیت توی قالب یوتم دارم که تداخل دارند مثلاً موفعیت search با موقعیت headerbar تداخل داره وقتی که موقعیت headerbar رو استفاده می کنم ماژول جستجو در موقعیت search نمایش داده می شود ولی کلیک می کنم عمل نمی کنه یعنی قفل می کنه ، همچنین موقعیت main-bottom با دو موقعیت بالاتر خود تداخل دارد و مانع این می شود که ماژولی که انتخاب کرده ام سراسر صفحه را بگیرد .

فکر میکنم اینها مشکلات Css باشند ، دمو قرار بدین تا ببینیم چطوریه !!

Share this post


Link to post
Share on other sites
وحید جان الان من دو تا موقعیت توی قالب یوتم دارم که تداخل دارند مثلاً موفعیت search با موقعیت headerbar تداخل داره وقتی که موقعیت headerbar رو استفاده می کنم ماژول جستجو در موقعیت search نمایش داده می شود ولی کلیک می کنم عمل نمی کنه یعنی قفل می کنه ، همچنین موقعیت main-bottom با دو موقعیت بالاتر خود تداخل دارد و مانع این می شود که ماژولی که انتخاب کرده ام سراسر صفحه را بگیرد .

برای مشکل جستجو و دو موقعیت بالا این کد رو به کدهای css اضافه کنید.

.tm-headerbar .uk-panel {
   width: 500px;
}
.tm-headerbar .uk-panel:after {
   clear: none !important;
}

در مورد مشکل main-bottom هم اگر سورس بخش main رو بگیرید ، متوجه میشید که بخش main در کنار دو بخش سایدبار ها قرار میگیره و نه تنها main-bottom بلکه main-top و بدنه مطالب هم وقتی سایدبارها فعال باشند ، عرض 100 ندارند.

دو راه حل هست یکی اینکه main-bottom یا سایدبار ها رو بیارین برین ، دیگری که راحت تره ، از bottom-a استفاده کنید.

ضمنا یک پیشنهاد درباره ی لینک هاتون ، یا انگلیسی باشند یا فارسی !! به هیچ وجه از finglish (فارسی-انگلیسی) استفاده نکنید. یکی از آیتم های منوی سمت راستتون اینطوری بود.

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

آقای طاهری از راهنمایی مفیدتون متشکرم اما :

1- چرا قالب اینطور مشکلی داره ایراد از طراحی قالب هست ؟؟؟

2- این کدی که شما فرمودید رو در custom.css قرار دادم !!! مشکل مرتفع شد در تنظیمات قالب نمی شد این عمل رو انجام داد ؟

3- درباره فینگلیش چه ایرادی هست ؟ و اگر سایتی رو اینطور پایه ریزی کرده باشیم چه پیشنهادی می کنید ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
آقای طاهری از راهنمایی مفیدتون متشکرم اما :

1- چرا قالب اینطور مشکلی داره ایراد از طراحی قالب هست ؟؟؟

2- این کدی که شما فرمودید رو در custom.css قرار دادم !!! مشکل مرتفع شد در تنظیمات قالب نمی شد این عمل رو انجام داد ؟

3- درباره فینگلیش چه ایرادی هست ؟ و اگر سایتی رو اینطور پایه ریزی کرده باشیم چه پیشنهادی می کنید ؟

1- مشکل خاصی نیست. گاهی اوقات بسته به محتویات سایت و ماژولها این چنین مشکلات پیش میاد.

2- مرتفع شد؟؟؟ منظورتون رو متوجه نمیشم.

3- این تاپیک ، تاپیک سئو نیست ولی همین قدر میتونم اشاره کنم که در بحث سئو ، لینک مناسب از اهمیت بسیاری برخوداره و اگر میخواین سئوی قوی داشته باشید حتما باید لینکتون مناسب باشه. در لینک یا خود عنوان صفحه باید باشه یا ترجمه ی انگلیسیش.

Share this post


Link to post
Share on other sites
آقای طاهری از راهنمایی مفیدتون متشکرم اما :

1- چرا قالب اینطور مشکلی داره ایراد از طراحی قالب هست ؟؟؟

2- این کدی که شما فرمودید رو در custom.css قرار دادم !!! مشکل مرتفع شد در تنظیمات قالب نمی شد این عمل رو انجام داد ؟

3- درباره فینگلیش چه ایرادی هست ؟ و اگر سایتی رو اینطور پایه ریزی کرده باشیم چه پیشنهادی می کنید ؟

1- مشکل خاصی نیست. گاهی اوقات بسته به محتویات سایت و ماژولها این چنین مشکلات پیش میاد.

2- مرتفع شد؟؟؟ منظورتون رو متوجه نمیشم.

3- این تاپیک ، تاپیک سئو نیست ولی همین قدر میتونم اشاره کنم که در بحث سئو ، لینک مناسب از اهمیت بسیاری برخوداره و اگر میخواین سئوی قوی داشته باشید حتما باید لینکتون مناسب باشه. در لینک یا خود عنوان صفحه باید باشه یا ترجمه ی انگلیسیش.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان سلام

یه راهنمایی میخوام

من میخوام کلاس wrapper رو از ماجول پوزیشن top-a بگیرم که بشه یه widgetkit full width داشته باشم مثل قالب inspire کسی میدونه چطور باید این کار رو کرد چون خیلی دنبالش گشتم اما هیج جا پیداش نکردم .

البته خود کلاس wrapper رو داخل css تغییر میدم اما خوب کل قالب تحت تاثیر قرار میگیره و من میخوام فقط top-a تمام عرض بشه

یا اگر آموزش ساخت widgetkit تمام عرض هست تو تالار ممنون میشم لینک بدید

با تشکر از دوستان

ویرایش شده در توسط farshadf

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان سلام

یه راهنمایی میخوام

من میخوام کلاس wrapper رو از ماجول پوزیشن top-a بگیرم که بشه یه widgetkit full width داشته باشم مثل قالب inspire کسی میدونه چطور باید این کار رو کرد چون خیلی دنبالش گشتم اما هیج جا پیداش نکردم .

البته خود کلاس wrapper رو داخل css تغییر میدم اما خوب کل قالب تحت تاثیر قرار میگیره و من میخوام فقط top-a تمام عرض بشه

یا اگر آموزش ساخت widgetkit تمام عرض هست تو تالار ممنون میشم لینک بدید

با تشکر از دوستان

Share this post


Link to post
Share on other sites
دوستان سلام

یه راهنمایی میخوام

من میخوام کلاس wrapper رو از ماجول پوزیشن top-a بگیرم که بشه یه widgetkit full width داشته باشم مثل قالب inspire کسی میدونه چطور باید این کار رو کرد چون خیلی دنبالش گشتم اما هیج جا پیداش نکردم .

البته خود کلاس wrapper رو داخل css تغییر میدم اما خوب کل قالب تحت تاثیر قرار میگیره و من میخوام فقط top-a تمام عرض بشه

یا اگر آموزش ساخت widgetkit تمام عرض هست تو تالار ممنون میشم لینک بدید

با تشکر از دوستان

از کدوم نسخه از وارپ استفاده میکنید ، وارپ 6 یا 7؟؟ چه قالبی؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

از وارپ 6 میخوام قالب quantom رو تغییر بدم و کاستوم کنم !!! با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

از وارپ 6 میخوام قالب quantom رو تغییر بدم و شخصی سازی کنم !!! با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites
از وارپ 6 میخوام قالب quantom رو تغییر بدم و شخصی سازی کنم !!! با تشکر

دوست عزیز لطفا پست تکراری ارسال نکنید !!!!

برای حل مشکل در پوشه ی layouts قالب فایل template.php رو با ویرایشگر باز کنید و بدنبال کد زیر بگردید (حدود خط 101) و کلاس wrapper رو حذف کنید :

<section id="top-a" class="wrapper grid-block">

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

با عرض ادب و تشکر

مضوع اول شرمنده به خاطر پست تکراری میخواستم موضوع بالا بمونه ببینید و جواب بدید چون واقعا خیلی برام مهم بود که معذرت میخوام از این بابت

موضوع دوم تشکر از شما به خاطر راهنمایی .

طبق معمول جواب جلو ی چشم بود و ندیدم :)

warp 4 Ever

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری