ابوالفضل طالبی

افزونه جامع پرداخت P30 Payment نسخه رایگان _ کاملترین سیستم پرداخت آنلاین تحت جوملا

193 پست در این موضوع

شما به صورت مستقیم نمی تونید حساب خودتون را بهش متصل کنید باید با از طریق شرکت هایی مانند zaribpal استفاده کنید. یا با استفاده از درگاه های مستقیم بانکی استفاده کنید.

مثل شرکت به پرداخت بانک ملت

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام

اساتید گرامی

من بعد از نصب این کامپوننت چجوری باید حساب بانکی خودمو بش متصل کنم ؟؟

با اجازه اقای فلاح

به سایت به پرداخت برید و فرم رو پر کنید با شما تماس میگیرن بعد از چند روز و مدارک رو ارسال میکنین درگاه شما در حالت تست باز میشود ماژول ها رو نصب میکنین و درخواست بازدید میدید در صورت تایید درگاه به حالت عملیاتی میره و تمام

مدارک مورد نظر

:مدارک مورد نیاز

:مشتریان حقیقی

اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی مالک سایت

نداشتن مطالبات معوق و چک برگشتی در سیستم بانکی کشور

دارا بودن اسناد تملیکی و استیجاری مرتبط با محل فعالیت

امکان ارائه مجوزهای رسمی از مراجع ذیصلاح جهت کسب و کار اینترنتی

:مشتریان حقوقی

کپی شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضا

نداشتن مطالبات معوق و چک برگشتی در سیستم بانکی کشور

کپی آگهی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت-روزنامه رسمی

کپی اساسنامه شرکت

به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک

Share this post


Link to post
Share on other sites

من نصب کردم ولی رو بعضی قسمت ها مثل قسمت پیکربندی و آیتم ها که کلیک می کنم، این ارور به نمایش در میاد.

 Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in /home3/***/public_html/demo5/libraries/joomla/user/user.php on line 884

اگر میشه دمو از frontend سایت و همچنین توضیحات بیشتری قرار بدین.

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام بدون مشکل نصب شد وقتی میخوای ایتم اضافه کنی فایل اپ نمیشه و پیغام های زیر رو میده

Share this post


Link to post
Share on other sites

با عرض سلام و خسته نباشید

من هم مشکل همین دوستمون رو دارم و پیغام بالا رو دریافت می کنم

اما چک کردم فایل آپاود میشه ولی در روت سایت نه در پوشه ایجاد شده

و هیچ آیتمی ذخیره نمیشه

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام اول تشکر میکنم بابت زحمت های بی منت شما جناب مهندس طالبی .

بعد از نصب و تست متاسفانه در قسمت آیتم ها مشکل داره و آیتم ها ذخیره نمی شوند. فایل هم در روت اصلی سایت آپلود میشود. و پیغامی که دوستان در دو پست بالایی نشان دادند ظاهر می شود. لطفا بررسی نمایید. با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

در روت سایت پوشه ای به نام downloads ببینید ساخته شده با خیر

همچنین یک بار در قسمت پیکربندی ذخیره را کلیک کنید و تست کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

بله - پوشه ای با نام downloads ساخته شده . پیکربندی را هم ذخیره کردم و تست کردم متاسفانه نشد.راستی مهندس جان یک پیغام خصوصی براتون ارسال کردم لطفا بررسی نمایید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

جناب اقای طالبی دست گلت درد نکنه .ایشالا وقتی آپدیت کردی ایمیل می زنی دیگه ؟؟؟ مگه نه[dasdas]

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

می خواستم بدونم لینک تولیدی توسط این افزونه برای فایل ها بصورت موقت است یا نه؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ATTACH=CONFIG]5384[/ATTACH]

مشکل عدم ذخیره ایتم رفع شده است تا چند دقیقه دیگه نسخه آپدیت شده قرار میگیره

با سلام و تشکر ویژه از شما جناب طالبی

یه سوال فاکتور های صادر شده توسط مدیر چگونه توسظ کاربر پرداخت میشن ؟

و سوال بعدی شاید این مشکل از من باشه ولی فایل ها هم در پوشه downloads ذخیره میشن هم روت سایت وقتی فایل روت سایت را پاک میکنم فایل ارور میدهد در پنل مدیر تصویر ضمیمه شد

Share this post


Link to post
Share on other sites

نسخه جدید را نصب کنید

حتما بعد از نصب یک بار قسمت پیکربندی را باز کنید و دکمه "ذخیره و بستن" کلیک کنید.مسیر پوشه آپلود و حجم مجاز آپلود در تنظیمات تعریف شده است

برای پرداخت فاکتورها هم باید یک منو ایجاد کنید از نوع"فاکتورهای کاربر" تا کاربر بتونه فاکتور رو مشاهده کنه

پلاگین زرین پال هم نصب و فعال باید باشه

Share this post


Link to post
Share on other sites
نسخه جدید را نصب کنید

حتما بعد از نصب یک بار قسمت پیکربندی را باز کنید و دکمه "ذخیره و بستن" کلیک کنید.مسیر پوشه آپلود و حجم مجاز آپلود در تنظیمات تعریف شده است

برای پرداخت فاکتورها هم باید یک منو ایجاد کنید از نوع"فاکتورهای کاربر" تا کاربر بتونه فاکتور رو مشاهده کنه

پلاگین زرین پال هم نصب و فعال باید باشه

ممنون برای پاسخ شما

من در قسمت پیکربندی دکمه ذخیره و بستن را ندارم

تصویر ضمیمه شد

Share this post


Link to post
Share on other sites

مهندس طالبی عزیز . ضمن تشکر از شما مشکل ذخیره شدن آیتم ها رفع شد . اما زمانی که یک منو را اختصاص می دهیم جهت نمایش آیتم های یک مجموعه متاسفانه هیچ آیتم در سایت نمایش داده نمی شود. لطفا بررسی نمایید. با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون مهندس دانلود و نصب کردم و بررسی شد . مشکل آیتم ها نیز حل شد. تا الان مشکل دیگه ای مشاهده نشده. از شما ممنونم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

مهندس طالبی عزیز ببخشید خیلی از این کامپوننت ایراد گرفتم . من فقط چون دارم بررسی میکنم نکاتی که میدونم بقیه هم با اون به مشکل میخورند را میگم.

الان دوباره بررسی کردم و یک مشکل دیگری دیدم.بعد از اینکه آیتم ها را در سایت به نمایش گذاشتیم و کاربر یک آیتم را انتخاب و خرید کرد وارد صفحه ای میشه که در اینجا میتواند کوپن تخفیف خود را وارد و توضیحاتی بنویسد.تا اینجا مشکلی نداره اما بعد از اینکه روی دکمه پرداخت کلیک میکنه به یک صفحه سفید میره و هیچ اتفاقی نمیوفته در صورتی که فاکتور برای اون صادر شده و حتی پلاگین ارسال ایمیل هم کار خودش رو درست انجام داده و ایمیل ارسال کرده.به نظر من بعد از اینکه کاربر دکمه پرداخت رو میزنه باید به صفحه فاکتورها ارجاع داده بشه و یا حداقل یک پیامی مشاهده کنه. با تشکر و عذرخواهی بابت ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
مهندس طالبی عزیز ببخشید خیلی از این کامپوننت ایراد گرفتم . من فقط چون دارم بررسی میکنم نکاتی که میدونم بقیه هم با اون به مشکل میخورند را میگم.

الان دوباره بررسی کردم و یک مشکل دیگری دیدم.بعد از اینکه آیتم ها را در سایت به نمایش گذاشتیم و کاربر یک آیتم را انتخاب و خرید کرد وارد صفحه ای میشه که در اینجا میتواند کوپن تخفیف خود را وارد و توضیحاتی بنویسد.تا اینجا مشکلی نداره اما بعد از اینکه روی دکمه پرداخت کلیک میکنه به یک صفحه سفید میره و هیچ اتفاقی نمیوفته در صورتی که فاکتور برای اون صادر شده و حتی پلاگین ارسال ایمیل هم کار خودش رو درست انجام داده و ایمیل ارسال کرده.به نظر من بعد از اینکه کاربر دکمه پرداخت رو میزنه باید به صفحه فاکتورها ارجاع داده بشه و یا حداقل یک پیامی مشاهده کنه. با تشکر و عذرخواهی بابت ...

منم با دوستمون موافقم چون اینطوری مشتری متوجه نمیشه خرید انجام شده در صورتی که خرید انجام شده و فاکتور ثبت شده فقط پیام نمایش داده نمیشود.

در ضمن من پلاگین ایمیل فعال کردم ، اما هنگام خرید میگه "شما حداقل باید یک آدرس ایمیل جهت دریافت وارد کنید" در صورتی که من قبلش با مشخصات کاربری وارد شده ام و در همین لحظه ایمیل ارسال میشود. در این مورد هم بعد از رفرش کردن صفحه پیام موفقیت آمیز بودن خرید و میده.

مورد دیگه اینکه شماره فاکتور ارسال نمیشه در صورتی که سایر مشخصات مثل مبلغ و ... به همراه ایمیل ارسال میگردد.

مرسی از پیگیری شما و خسته نباشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام آقای طالبی انگار سوالم بین سوال ها گم شد!

می خواستم بدونم لینک تولیدی توسط این افزونه برای فایل ها بصورت موقته یا نه؟ مثل jdownload

Share this post


Link to post
Share on other sites

در خصوص نمایش پیام مناسب پلاگین ثبت فیش رو دارم طراحی میکنم که اون باید نصب بشه

در خصوص لینک دانلود ، لینک دانلود مستقیم نیست مثل فوکادانلود و جی دانلود به همین دلیل شما به راحتی میتونید روی پوشه downloads رمز بگزارید تا کسی نتونه به فایلهای شما دسترسی داشته باشه

نحوه رمزگزاری روی پشوه از طریق cpanel انجام میشه

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام. لینک دانلود مشکل داره دوستان

سلام مجدد

منظورم این بود که خود کامپوننت و لایسنسش رو از پست اول فروم که افزونه در اون قرار داده شده رو نمی تونم دانلود کنم و بقیه ی فایل ها رو دانلود کردم. الان یک هفته هست که هر روز دارم امتحان می کنم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری