B.Z

نحوه افزودن فونت به قالب

98 پست در این موضوع

درود

مهندس فلاح راهنمایی کردند

یعنی اگر فونت Courier New وجود نداشت فونت Courier رو بخونه و اگر این فونت هم وجود نداشت فونت monospace رو فراخوانی کنه

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سوال دیگه دارم اولاً این قالب پوشه فونت نداره که خودم براش گذاشتم ثانیاً چرا فونت رو نخونه فونتی که در پوشه فونتها موجود باشه ثالثاً آیا اساتید این روش رو تایید می کنند رابعاً من می خوام منوها با یه فونت و سایز باشند و مطالب با یه فونت و سایز دیگه باید چکار کنم ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

شاید بنا به دلایلی فونت حذف بشه که این کد می تونه تاثیر گذار باشه

شما می تونید با فایرباگ کلاس تگ های a منو رو پیدا کنید و با یه فونت و سایز نمایش بدید.یا کلا هر قسمت سایت رو با دیگر بخش ها متمایز کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام خسته نباشد

آقا سامان من تمام فرموده های شما رو انجام دادم اما هیچ تاثیری در سایت مشاهده نشد

BYekan با هر سه فرمت رو داخل فولدر images قرار دادم

و کد ها رو در ابتدای کد های css قالب قرار دادم

اصلا فایل css کدوم هستش؟ کدوم خط. بعد کدوم دستور باید این کد ها رو نوشت؟

تو قالب جوملا یه قسمت هست به نام ویرایش css قالب ... اونجاست؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

آقا می خوام فونت این سایت رو برای زبان فارسی تبدیل کنم اما متاسفانه هرجا کد رو وارد می کنم تغییری ایجاد نمی شه لطفاً راهنمایی بفرمایید .

صفحه اصلی

:33::33::33::33::auau::auau::auau::auau:

Share this post


Link to post
Share on other sites

با عرض سلام و احترام:

جوابهایی که دوستان در این رابطه داده بودند خوب بود اما من برای اینکه کارمان را در استفاده از فونت های فارسی در قالب راحت تر و بهینه کنیم روش زیر را پیشنهاد

می کنم

1-فونت های فارسی انتخابی خود را در پوشه ای به نام font قرار دهید.

2-فایل cssبه نام font ایجاد کرده و برای هر فونت موجود درپوشه بالا کد زیر را بنویسید.

[left]@font-face {
   font-family: 'BYekan';
   src: url('../font/BYekan.eot');
   src: url('../font/BYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
        url('../font/BYekan.woff') format('woff'),
        url('../font/BYekan.ttf') format('truetype');
   font-weight: normal;
   font-style: normal;
}[/left]

نکته:البته شما می توانید نامی دلخواه برای فونت انتخاب کنید مثلا من در کد زیر از نام pars به جای نام BYekan استفاده کردم

فقط در موقع استفاده از فونت در قالب از این نام استفاده خواهیم کرد.

[left]@font-face {
   font-family: 'pars';
   src: url('../font/BYekan.eot');
   src: url('../font/BYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
        url('../font/BYekan.woff') format('woff'),
        url('../font/BYekan.ttf') format('truetype');
   font-weight: normal;
   font-style: normal;
}[/left]

3-فایل css اصلی قالبتان را ویرایش کرده و کد زیر را در ابتدای آن وارد کنید.

[left]@import url(font.css);[/left]

عملیات بالا برای پیوست کردن فایل cssفونت ها به cssقالب می باشد.دو دلیل برای استفاده از این روش وجود دارد:

1-حجم فایل css اصلی قالب را بیهوده افزایش نمی دهیم.

2-پیدا کردن و ویرایش نام و مشخصات فونت ها در فایل جداگانه راحت تر خواهد بود.

4-مرحله اخر نحوه استفاده از فونت ها در قالب

برای مثال برای h1:

[left] h1{
font-family;:BYekan;
font-size:12px;
}[/left]

فایل css آماده فونت های فارسی + بسته فونت های فارسی برای دوستان خوبم پیوست شد

ویرایش شده در توسط seyedrezait

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام خسته نباشد

آقا سامان من تمام فرموده های شما رو انجام دادم اما هیچ تاثیری در سایت مشاهده نشد

BYekan با هر سه فرمت رو داخل فولدر images قرار دادم

و کد ها رو در ابتدای کد های css قالب قرار دادم

اصلا فایل css کدوم هستش؟ کدوم خط. بعد کدوم دستور باید این کد ها رو نوشت؟

تو قالب جوملا یه قسمت هست به نام ویرایش css قالب ... اونجاست؟

درود

اگه فیلم آموزشی رو مشاهده کرده باشید قطعا به جواب می رسید

از چه بسته ی نصبی استفاده می کنید؟چون افزودن فونت بسته به نوع فریم ورک متفاته

فیلم های آموزشی مفید برای طراحی وب

Share this post


Link to post
Share on other sites

اقا من این کد رو وارد کردم و توی فریم ورک نیز فونت بخش ها رو مشخص کردم و ذخیره رو زدم درست شد ولی دوباره که ذخیره و بستن زدم اطلاعات قبلی که اضافه کردم پاک شده و فایل تمپلت به حالت قبل یاز گشته باید چکار کنم ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

خوب یاد گرفتید دوباره همون کار را انجام بدید.

ممکنه درست ذخیره نکرده باشید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

چرا اگر بعد از آپلود فایل تمپلت برم از مدیریت قالب فریم ورک تغیری انجام بدم بهم می خوره و کد های وارده پاک می شن :33::33::33::33:

Share this post


Link to post
Share on other sites

نمیدونم این مشکل برای چی هست. منم داشتم. در اینجور مواقع باید کد را دو بار وارد کنید. بار اول همون خالی هست بار دوم درست میشه.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام من همین کار رو کردم در قالب روی متن اعمال شد و قالب سایت اما متون بزرگ رو همینطوری مثل قبل هست

[ATTACH=CONFIG]6370[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام من همین کار رو کردم در قالب روی متن اعمال شد و قالب سایت اما متون بزرگ رو همینطوری مثل قبل هست

[ATTACH=CONFIG]6370[/ATTACH]

احتمالا به اون قسمت ها نام فونت را دادند باید چک کنید و تغییرشون بدن.

از firebug استفاده کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites
احتمالا به اون قسمت ها نام فونت را دادند باید چک کنید و تغییرشون بدن.

از firebug استفاده کنید

درست شد !!! مرسی !! فقط برای یک ماژول چطور فونت تعریف کنیم . مثلا اخبار اسلایدر من فونتش تغییر نکرده... خودتون ببینید : بسته خبری فارسی تک نیوز 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

این کلاس .gn_news a را توی css ماژول پیدا کنید و فونت فامیلی ش را بردارید

Share this post


Link to post
Share on other sites
این کلاس .gn_news a را توی css ماژول پیدا کنید و فونت فامیلی ش را بردارید

رفیق هست کجا این ماژول هرچی گشتم پیداش نکردم css نداره که

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان

من فونت BYekan رو به قالب اضافه کردم و روی لوکال کاملا درست نشون میده و ممنون از آموزشتون

ولی سایت رو روی هاست که آپلود می کنم با فونت BYekan نشون نمیده .نمی دونم چرا

می تون برای این باشه سایت رو روت اصلی نیست؟

لینک

Share this post


Link to post
Share on other sites

قالب سایتت چی هست ؟ می تونی دسترسی بهم بدی نگاه کنم ؟

خواستی رمز و نام کاربری را پ . خ کن .

Share this post


Link to post
Share on other sites
قالب سایتت چی هست ؟ می تونی دسترسی بهم بدی نگاه کنم ؟

خواستی رمز و نام کاربری را پ . خ کن .

قالب سایت رو با آرتیستر زدم . تو لوکال هم هیچ مشکلی نداره

Share this post


Link to post
Share on other sites

فایل template.css را باز کنید و قسمتی که font-face انجام دادید حذف کنید و اینو جایگزین کنید:


@font-face { font-family:byekan; src: url('../fonts/BYekan.ttf')     ,url('../fonts/BYekan.eot'); /* IE9 */ }


Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام خدمت اساتید محترم

برای تغییر فونت بسته نصبی ارس رویال به BYekan ، تو مسیر ( public_html/templates/sj_snap/fonts ) سه تا فونت BYekan رو کپی کردم . بعدش از مدیریت قالب رفتم

به قسمت " ویرایش css/template-red.css " و قبل از اولین خط این کد رو درج کردم :

@font-face {

font-family: 'BYekan';

src: url('public_html/templates/sj_snap/fonts/BYekan.eot?#') format('eot'),

url('public_html/templates/sj_snap/fonts/BYekan.woff') format('woff'),

url('public_html/templates/sj_snap/fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* IE9 */ }

عایا درست انجام دادم ؟ عایا تو بخش " ویرایش css/template-rtl.css " نباید میزاشتم ؟

بعد اینکه الان من نمیدونم کجای سایت و تو چه فایل css ای باید این متن " font-family: "BYekan", Tahoma, Arial; " رو بذارم که فونت ها تغییر کنه ؟!!!

هر کاری کردم نشدش . لطفا راهنمایی بفرمائید عزیزان . خیلی ممنون میشم

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

بهتره تو فایل template-rtl.css دستور فونت فیس را استفاده کنید و مسیر فونت را به این شکل وارد کنید

@font-face {
font-family: 'BYekan';
src: url('../fonts/BYekan.eot?#') format('eot'),
url('../fonts/BYekan.woff') format('woff'),
url('../fonts/BYekan.ttf') format('truetype'); /* IE9 */ }

حالا در هر جا که خواستید میتونید از font-family استفاده نمایید

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری