ابوالفضل طالبی

فرم ساز حرفه ای RSForm Pro فارسی برای نسخه 1.7 و 2.5 _ همراه با آموزش

1,286 پست در این موضوع

اصلا بحث من تنها اون ایمیل نیست.هر چیزی که در قسمت خواص می خوام تغیر بدم و ذخیره کنم جواب نمیده

Share this post


Link to post
Share on other sites

ببخشیم که Duplicate میکنم.

مشکلم حل شد.

توصیه به دوستان عزیز اینکه فرمی رو که می سازند نام فارسی براش انتخاب نکنند.

ممنون از Boobe عزیز بابت رهنمایی خوبشون.

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

یک ترفند توی طراحی فرم استخدام لینک زیر را باز کنید

http://parscms.com/web-designer/web-graphist/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D9%88%D8%A8-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA9917.html

جالب اینجاست وقتی روی علامت+ کلیک کنید یک سطر از نمونه فرم بالا درست میشه

به نظر من خیلی جالبه

حالا به نظر شما میشه این کارو با این فرم ساز انجام داد؟

ترفند این فرم را هم دوستان فرآمو نکنند

مرسی از همگی شما

Share this post


Link to post
Share on other sites
بچه ها یه فرم خیلی حرفه ایی

به لنک زیر مراجعه کنید

http://coe.nicico.com/MainInfo.aspx

نکته جالب اینجاست که برای قسمتهای فرمساز شرط مشخص کرده یعنی تا قسمتی از فرم تکمیل نشه قسمتهای دیگر فرم غیرفعال است.

به نظر شما میشه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان حیف است کمی در مورد این فرم توضیحات داده نشود

من فکر میکنم فرم جالبی هسته از دوستان اگر کسی می تونه اینچنین فرمی را با این فرم ساز طراحی کنه درخواست میشه آموزش آن را قرار بده

با تشکر از همگی شما

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوباره تشكر ميكنم از جناب boobe

ميخواستم مثل اين لينك http://mashadiha.ir/cms/index.php?option=com_rsform&formId=3

فيلدهارو پشت سرهم در يك سطر قرار بدم چكار كنم؟

سوال بعديم هم اضافه كردن گزينه تائيد قوانين سايت و استفاده از كد رهگيري براي مراجعه بعدي كاربراست.

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست عزیز، برای چنین فرمهایی که در قالب جدول هستن ،باید اول فرم رو بسازید، بعد استایل فرم رو ادیت کنید و به شکلی که میخواین دربیارین

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 تا مشکل در حال حاظر دارم برای شروع کار که مبتدی هستم :25:

یکی اینکه وقتی طرح بندی کلاسیک رو بر روی 2 سطری قرار میدم اینگونه میشه چطور میشه درستش کرد که متن ها کامل نمایش داده بشه؟

[ATTACH=CONFIG]1495[/ATTACH]

مشکل دوم اینکه چطور میتونم فونت نوشته هارو بزرگ کنم یا رنگش رو تغییر بدم

و مشکل سوم اینکه چطور میتونم این فرم رو به جای اینکه کنار صفحه نمایش داده بشه به وسط بیارم و متن های ارسالی هم وسط ارسال بشه

با تشکر

ویرایش شده در توسط sorrowrock

Share this post


Link to post
Share on other sites

توی این فرم یه چیز جالب دیدم برای هر فیلد یک دکمه راهنما گذاشته که وقتی روی اون قرار میگیریم راهنمای اون فیلد رونشون میده.

دیدم کاربردیه گفتم آموزش ایجادشو بزارم.

برای ایجاد یک چنین امکانی که برای هر فیلد یک tooltip داشته باشیم،ابتدا باید یک پلاگین نمایش tooltip نصب کنیم. من از VTM ToolTip استفاده کردم البته برای اینکه فارسی رو درست نشون بده RTL هم کردم، بعد از نصب از قسمت پلاگین ها فعالش کنید. حالا باید فرم مورد نظرتون رو باز کنید تب خواص رو انتخاب کنید گزینه "(XHTML) هم تراز" رو انتخاب و بعد تیک "تولید طرح خودکار" رو بردارید.حالا باید یکم کدها رو دستکاری کنیم.

کنار هر فیلدی که مایلید تا اون تصویر راهنما قرار بگیره این کد رو اضافه کنید توجه داشته باشین که این کد رو در کنار تگی اضافه کنید که Caption درون اون قرار داره :

{vtemtooltip title=[تیر کادر راهنما] data=[متن کادر راهنما - در اینجا می توانید از تگهای اچ تی ام ال نیز استفاده کنید] link=[<img src="مسیر تصویر راهنما" />]}

[ATTACH=CONFIG]1496[/ATTACH]

اینم یه نمونه :

http://tejaratebarand.ir/index.php?option=com_rsform&view=rsform&formId=3&Itemid=526

کار تمومه.

نکته : توجه داشته باشین که این کار رو باید بعد از اتمام ساخت فرم انجام بدین چون وقتی تیک "تولید طرح خودکار" رو بردارید از این به بعد هر فیلدی رو که اضافه کنید توی فرم نمایش داده نمیشه و خودتون باید دستی اونو اضافه کنید.

امیدوارم مفید واقع باشه.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 تا مشکل در حال حاظر دارم برای شروع کار که مبتدی هستم :25:

یکی اینکه وقتی طرح بندی کلاسیک رو بر روی 2 سطری قرار میدم اینگونه میشه چطور میشه درستش کرد که متن ها کامل نمایش داده بشه؟

[ATTACH=CONFIG]1495[/ATTACH]

مشکل دوم اینکه چطور میتونم فونت نوشته هارو بزرگ کنم یا رنگش رو تغییر بدم

و مشکل سوم اینکه چطور میتونم این فرم رو به جای اینکه کنار صفحه نمایش داده بشه به وسط بیارم و متن های ارسالی هم وسط ارسال بشه

با تشکر

برای مشکل اولت این کد رو توی قسمت CSS و Javascript فرمت کپی کن :

#userForm{
padding-right:20px;
}

برای مشکل دوم هم باید کلاس formCaption رو با css تغییر بدی. اینجوری

.formCaption {
   color: blue;
   font-size: 18px;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
برای مشکل اولت این کد رو توی قسمت CSS و Javascript فرمت کپی کن :

#userForm{
padding-right:20px;
}

برای مشکل دوم هم باید کلاس formCaption رو با css تغییر بدی. اینجوری

.formCaption {
   color: blue;
   font-size: 18px;
}

ممنون از اینکه کمک کردید

اما راستیتش من تازه کارم برای تغییر رنگ نفهمیدم چی کار باید کنم دقیق

2 سوال دیگه هم داشتم اینکه برای تغیر رنگ از پیش فرض به رنگ قرمز فیلد های ستاره دار باید چی کار کنم؟

[ATTACH=CONFIG]1498[/ATTACH]

و مورد دوم اینکه بخوایم کنار فیلد ها مثل عکس مورد نظر یه ایکون سوال مانند قرار بدم و به محض اینکه روی سوال کلیک شد توضیح فیلد مورد نظر داده بشه چی کاری باید انجام بدم

[ATTACH=CONFIG]1499[/ATTACH]

همونطوری که گفتم اعتراف میکنم در این زمینه تازه کار هستم:a2d3: خواهشمندم جوری توضیح بدید که بتونم انجام بدم

با تشکرgift

ویرایش شده در توسط sorrowrock

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای تغییر رنگ به اینجا مراجعه کن http://www.neopersia.org/css/color.xhtml

ولی در کل باید Css رو یاد بگیرید که فایل آموزشی رو براتون گذاشتم.

آموزش قرار دادن دکمه راهنما برای فرم

برای سوال دومتون هم که توی همین تاپیک آموزششو گذاشتم.

Share this post


Link to post
Share on other sites
می خواستم بدونم برای ساخت فرم هایی که فیلد های هم سطر دارند و بالاشون بتونیم توضیح هر سطر رو بدیم چکار باید کرد؟ مثلا این لینک اونجایی که گفته شده شیوه اطلاع رسانی.

برای این کار شما باید از قسمت خواص طرح بندی خود رو تغییر بدین. حالا چه جوری.

1-تیک تولید طرح خودکار رو بردارید.

2-در مکانی که مایلید اون جدول رو قرار بدین کدهای زیر رو اضافه کنید :

<table dir="rtl">
<tr><!--سطر اول برای تیترها-->
	<td>ردیف</td>
	<td>شرح تبليغات</td>
	<td>ابعاد</td>
	<td>تعداد</td>
	<td>مكان</td>
	<td>زمان</td>
</tr>
<tr><!--سطر دوم فیلدها-->
	<td>01</td>
	<td>{sharhe-tablighat-01:body}<div class="formClr"></div>{sharhe-tablighat-01:validation}</td>
	<td>{abad-tablighat-01:body}<div class="formClr"></div>{abad-tablighat-01:validation}</td>
	<td>{tedad-tablighat-01:body}<div class="formClr"></div>{tedad-tablighat-01:validation}</td>
	<td>{makan-tablighat-01:body}<div class="formClr"></div>{makan-tablighat-01:validation}</td>
	<td>{zaman-tablighat-01:body}<div class="formClr"></div>{zaman-tablighat-01:validation}</td>
</tr><!--سطر دوم فیلدها-->
<tr><!--سطر سوم فیلدها-->
	<td>01</td>
	<td>{sharhe-tablighat-02:body}<div class="formClr"></div>{sharhe-tablighat-02:validation}</td>
	<td>{abad-tablighat-02:body}<div class="formClr"></div>{abad-tablighat-02:validation}</td>
	<td>{tedad-tablighat-02:body}<div class="formClr"></div>{tedad-tablighat-02:validation}</td>
	<td>{makan-tablighat-02:body}<div class="formClr"></div>{makan-tablighat-02:validation}</td>
	<td>{zaman-tablighat-02:body}<div class="formClr"></div>{zaman-tablighat-02:validation}</td>
</tr><!--سطر سوم فیلدها-->
</table>

نکته :

برای هر ردیف باید یکسری از این فیلدها رو بسازید یعنی sharhe-tablighat-01 بعد sharhe-tablighat-02 و همینجوری تا آخر.

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون از پاسختون.

انجام دادم نشد و به شکل عکس زیر در آمد.

لطفا برای من که مبتدی هستم کمی با جزئیات بفرمایید.مطمئن هستم که من اشتباه انجام دادم.

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

یک سوال-یک ترفند حرفه ایی

دوستان من قصد دارم با این فرمساز یک فرم درخواست نمایندگی طراحی کنم و دریافت نمایندگی من به دو صورت است ،یکی افراد حقیقی و دوم افراد حقوقی و حالا می خواهم طوری باشه وقتی فرد دکمه افراد حقیقی را کلیک کرد چند تا باکس که مخفی هستند نمایش داده شود و وقتی که افراد حقوقی را کلیک کرد چند با کس مختلف نصبت به باکس اولی را نمایش دهد؟

امیدوارم که منظورم را گرفته باشید

من خیلی به این ترفند نیاز دارم

با تشکر از همگی

سلام

دوست عزیز چگونه این فرم قشنگ را طراحی کنم؟

http://mashadiha.ir/cms/index.php?op...sform&formId=3

در ضمن برای گرد کرد دور باکسهای فرم از چه کد css استفاده کنم؟

با تشکر از همگی شما

اگر وقتشو دارید یک نمونه برای شروع به کار به ما بگذارید

دوستان حیف است کمی در مورد این فرم توضیحات داده نشود

من فکر میکنم فرم جالبی هسته از دوستان اگر کسی می تونه اینچنین فرمی را با این فرم ساز طراحی کنه درخواست میشه آموزش آن را قرار بده

با تشکر از همگی شما

بچه ها یه فرم خیلی حرفه ایی

به لنک زیر مراجعه کنید

http://coe.nicico.com/MainInfo.aspx

نکته جالب اینجاست که برای قسمتهای فرمساز شرط مشخص کرده یعنی تا قسمتی از فرم تکمیل نشه قسمتهای دیگر فرم غیرفعال است.

به نظر شما میشه!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

یک ترفند توی طراحی فرم استخدام لینک زیر را باز کنید

http://parscms.com/web-designer/web-...D8%AA9917.html

جالب اینجاست وقتی روی علامت+ کلیک کنید یک سطر از نمونه فرم بالا درست میشه

به نظر من خیلی جالبه

حالا به نظر شما میشه این کارو با این فرم ساز انجام داد؟

دوست عزیز! شما اصلا آموزش ها رو نمیخونید ! فقط درخواست و درخواست و درخواست! تا جایی که این تاپیک داره میشه محل درخواست های شما! لطفا اول فرم ساز رو نصبش بکنید و یه تلاشی بکنید اگه مشکلی بود، سوالتون رو بپرسید! نفس انجمن واسه همینه! فرصت زیر و رو کردن این تاپیک رو ندارم که نقل قول های شما رو بذارم که ببینید چقدر پست دادید ! که همه ش هم درخواسته:128fs318181::128fs318181:

حداقل کمی صبر کنید برای پرسیدن سوالهاتون که بحث به نتیجه برسه. MRC

ویرایش شده در توسط Mahboobe.Maleki

Share this post


Link to post
Share on other sites
ممنون از پاسختون.

انجام دادم نشد و به شکل عکس زیر در آمد.

لطفا برای من که مبتدی هستم کمی با جزئیات بفرمایید.مطمئن هستم که من اشتباه انجام دادم.

ببین دوست من معلومه که شما زیاد دقت نمی کنید اون نام هایی که من بین {} گذاشتم نام فیلدهایی هست که باید از قسمت اجزا ایجاد کنید مثل فیلد متنی و بعد به اون یه نام بدیم بعد از اون نام بین {} استفاده کنید

مثلا شما یه فیلدمتنی ایجاد کردین با نام txtname حالا شما باید برای نمایش اون فیلد این دستور رو بنویسین {txtname:body}.

بزار یه توضیح دیگه هم بدم بعد از نام هر فیلد چندتا گزینه وجود داره

1- fildename:caption که عنوانی رو که برای فیلد انتخاب کردین رو نشون میده.

2-fildename:body که خود فیلد رو قرار میده.

3-fildename:validation که در صورت وجود پیام خطا اون رو نشون میده.

4-fildename:description هم توضیحاتی رو که برای فیلد قرار دادین رو نشون میده.

حالا باتوجه به این توضیحات سعی کنید مشکلتون رو رفع کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

با اینکه مبتدی هستم ولی کامل متوجه شدم.توضیحاتت عالی بود.

حالا اگر بخوام کمی فیلد ها رو تغییر بدم چطور؟ مثلا فیلد های 4 گانه حساب بانکی رو موقع وارد کردن 16 رقم کارت شتاب دیدید؟ 1234 5678 9876 5432 مثلا یکی از فیلد ها با نوشتن اعداد اینگونه بشه؟

درضمن فاصله بین فیلد ها رو در یک سطر چگونه میشه تغییر داد؟مثلا زیادترش کرد؟

ویرایش شده در توسط Ethan

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای اینکه کاربر مجبور باشه یه فرمت خاصی رو وارد کنه باید از قسمت اعتبارسنجی نوع معتبر سازی رو Regex انتخاب کنید بعد در قسمت نحوه Regex فرمت مورد نظرتونو وارد کنید.

من اینجا فرمت 16 رقم کارت رو با جداکننده "-" قرار میدم.برای مطالعه بیشتر و آشنایی با Regex فایل زیر رو دانلود کنید.

(([\d]{4})-([\d]{4})-([\d]{4})-([\d]{4}))

حالا کار بر باید شماره کارت رو حتما به این شکل وارد کنه و نمیتونه بجای اعداد از حروف استفاده کنه. مثال 1111-1111-1111-1111

برای تغییر فاصله هم برای هرکدوم از tdها باید Style اون رو با استفاده از دستورات Css تغییر بدین.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

یک سوال-هر چی گشتم پیدا نکردم

دوستان من قصد دارم با این فرمساز یک فرم درخواست نمایندگی طراحی کنم و دریافت نمایندگی من به دو صورت است ،یکی افراد حقیقی و دوم افراد حقوقی و حالا می خواهم طوری باشه وقتی فرد دکمه افراد حقیقی را کلیک کرد چند تا باکس که مخفی هستند نمایش داده شود و وقتی که افراد حقوقی را کلیک کرد چند با کس مختلف نصبت به باکس اولی که آنها هم مخفی هستند را نمایش دهد؟

امیدوارم که منظورم را گرفته باشید

من خیلی به این ترفند نیاز دارم

با تشکر از همگی

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

برای مطلب بالا لینک زیر را گذاشتم تا دوستان منظورم را بفهمند.

http://ei.icm.ir/taskman.aspx?new=1

اگر بر ری لینک زیر کیک کنید و در صفحه فرم بر روی دکمه انتخاب درخواست برای تشکیل کلیک کنید و یا بر روی فراگیر ملی کلیک کنید یک سری فیلد مخفی را نمایش میدهد این فیلدها را چگونه میشه با این فرم ساز طراحی کرد خیلی بهش احتیاج دارم

با تشکر از همگی شما

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

یک سوال-هر چی گشتم پیدا نکردم

دوستان من قصد دارم با این فرمساز یک فرم درخواست نمایندگی طراحی کنم و دریافت نمایندگی من به دو صورت است ،یکی افراد حقیقی و دوم افراد حقوقی و حالا می خواهم طوری باشه وقتی فرد دکمه افراد حقیقی را کلیک کرد چند تا باکس که مخفی هستند نمایش داده شود و وقتی که افراد حقوقی را کلیک کرد چند با کس مختلف نصبت به باکس اولی که آنها هم مخفی هستند را نمایش دهد؟

امیدوارم که منظورم را گرفته باشید

من خیلی به این ترفند نیاز دارم

برای مطلب بالا لینک زیر را گذاشتم تا دوستان منظورم را بفهمند.

http://ei.icm.ir/taskman.aspx?new=1

اگر بر ری لینک زیر کیک کنید و در صفحه فرم بر روی دکمه انتخاب درخواست برای تشکیل کلیک کنید و یا بر روی فراگیر ملی کلیک کنید یک سری فیلد مخفی را نمایش میدهد این فیلدها را چگونه میشه با این فرم ساز طراحی کرد خیلی بهش احتیاج دارم

با تشکر از همگی شما

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام وقت بخیر امیدوارم که روزگار به کام باشه.

یه سئوال خیلی کوچیکی داشتم.

من برای یک سری فیلد هام مقدار پیش فرض گذاشتم.تنها چیزی که می خواستم اینه که چطور میشه این مقدار پیش فرض وقتی کاربر روی آن کلیک مینکه پاک بشه و متن مورد نظر خودشو بنویسه.

با تشکر از دوستای خوبم.:25:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ayazi

سلام

من هم با این مشکل روبرو هستم

از نسخه تجاری که توسط یکی از دوستان برام ارسال کرده استفاده می کنم و خودش میگه با این نسخه مشکلی نداره

ولی من با هاش مشکل دارم چون تو گزارش گیری با علامت سوال مواجه میشم

جداول رو هم چک کردم و همگی یونیکد جنرال هستند

لطفا دوستان کمک کنند تا این مشکل رو حل کنیم

سپاس

با چه فرمتی اکسپورت میکنید که علامت سوال میبینید؟ :33:

با تمامی فرمت هاش خروجی گرفتم ولی با همه به صورت علامت سوال نشون میده!

حتی رو یه سیستم دیگه امتحان کردم (چون احتمال دادم که شاید آفیسم مشکل داشته باشه)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سینا جان این افزونه نیست فارسی ساز افزونست اگه دقت کنی رو اسمش زده Farsi

افزونه رو باید بخری و نصبش میکنی (البته رایگان یا همون نالش هست که توصیه نمیشه)و اگه فارسی رو نصب کردی که هیچ ولی اگه نصب نیس نصبش کن افزونه فارسی میشه و تو میتونی از توی کامپوننت ها اجراش کنی و فرمتو بسازی.

موفق باشید

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

Share this post


Link to post
Share on other sites
با تمامی فرمت هاش خروجی گرفتم ولی با همه به صورت علامت سوال نشون میده!

حتی رو یه سیستم دیگه امتحان کردم (چون احتمال دادم که شاید آفیسم مشکل داشته باشه)

ورژن فرم ساز چیه؟ فارسیه یا انگلیسی؟

اگه میتونید دسترسی بدید که چک کنم .

یا فایل csv رو که اکسپورت کردیذ اینجا بذارید

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری