ابوالفضل طالبی

فرم ساز حرفه ای RSForm Pro فارسی برای نسخه 1.7 و 2.5 _ همراه با آموزش

1,286 پست در این موضوع

از پلاگین بانک ملت استفاده کردم.

فرمی دارم طراحی میکنم برای فروش اینترنت هست.

یک لیست کشویی دارم که تعرفه ها رو داره و وقتی انتخاب میشه توی توتال قیمت میاد. تا اینجاش اکیه.

ی لیست کشویی دیگه هم هست که تعداد ماه رو باید انتخاب کنه مثلا 1 ماه 2 3 6 12

میخوام وقتی انتخاب شد تعداد ماه. تعدادش در قیمتی که در توتال هست ضرب بشه. در صورتی که اگر طرف 12 ماهه انتخاب کنه

قیمت سرویس باشه 2000 بشه کل 24000 ت . اینطوری میشه 24012

میخوام در نهایت کل قیمت یه 9 % مالیاتم بخوره. جاوا اسکریپت بلد نیستم. امکانش هست یکی برام یه فرم ساده طراحی کنه از روش بسازم. یا یه توضیح کامل ک بدونم کجاهارو باید تغییر داد. ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites
از پلاگین بانک ملت استفاده کردم.

فرمی دارم طراحی میکنم برای فروش اینترنت هست.

یک لیست کشویی دارم که تعرفه ها رو داره و وقتی انتخاب میشه توی توتال قیمت میاد. تا اینجاش اکیه.

ی لیست کشویی دیگه هم هست که تعداد ماه رو باید انتخاب کنه مثلا 1 ماه 2 3 6 12

میخوام وقتی انتخاب شد تعداد ماه. تعدادش در قیمتی که در توتال هست ضرب بشه. در صورتی که اگر طرف 12 ماهه انتخاب کنه

قیمت سرویس باشه 2000 بشه کل 24000 ت . اینطوری میشه 24012

میخوام در نهایت کل قیمت یه 9 % مالیاتم بخوره. جاوا اسکریپت بلد نیستم. امکانش هست یکی برام یه فرم ساده طراحی کنه از روش بسازم. یا یه توضیح کامل ک بدونم کجاهارو باید تغییر داد. ممنون

چرا ویرایش نداره انجمن!!!

مشکل رو یطوری دیگه دارم برطرف میکنم. فقط ی چیزی هست . ک هر من سرعت رو از لیست کشویی 1 انتخاب میکنم لیست کشویی 2 تعرفه هاشو میاره توی توتال نشون میده. تا اینجا اکی.

ولی وقتی ایتم لیست کشویی 1 رو عوض میکنم یسری تعرفه دیگه توی لیست کشویی 2 میاره. ولی وقتی ایتمی انتخاب میکنم قیمتش به توتال اضافه میشه. چکار کنم رسیت بشه؟

یعنی اگه ایتم لیست کشویی 1 عوض شد . قیمت توی توتال هم پاک بشه.

اگر کدی هست لطفا بدین. مممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام. من فرم ام را به بانک ملت وصل کردم. وقتی کاربری فرم رو پر می کنه و در انتها مبلغ رو به صورت آنلاین پرداخت نمی کنه فرم براش ثبت می شه. چکار کنم که اگر مبلغ پرداخت نشد فرم هم ثبت نشه. ممنون از راهنمایی دوستان عزیز هستم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

باید از منطق شرطی استفاده کنید یعنی ثبت فرم را منوط به پرداخت موفق کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام. ضمن تشکر . می شه لطفا کنید دقیقا چکار بایستی بکنم؟ چه اقدامی و کجا انجام بدم؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان این ارور قضیش چیه تو بخش ارسال فرم به کاربر نمایش میده : You must provide at least one recipient email address.

Share this post


Link to post
Share on other sites

آقا تورو بخدا یکی بیاد یه چک محکم بخوابونه توگوش ما از گیجی دربیاییم. عنوانش هست فرم ساز حرفه ای RSForm Pro فارسی برای نسخه 1.7 و 2.5 _ همراه با آموزش ولی هرچه میگردیم فقط آموزش هست پس کو پرورش؟ ببخشید ... پس کو دانلودش؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
آقا تورو بخدا یکی بیاد یه چک محکم بخوابونه توگوش ما از گیجی دربیاییم. عنوانش هست فرم ساز حرفه ای RSForm Pro فارسی برای نسخه 1.7 و 2.5 _ همراه با آموزش ولی هرچه میگردیم فقط آموزش هست پس کو پرورش؟ ببخشید ... پس کو دانلودش؟

از تاپیک زیر میتونید دانلود کنید

هدیه ▼▲ هدیه ویژه میلاد نور▼▲ پلاگین های بانکی RSform + اموزش

Share this post


Link to post
Share on other sites

مشکل با فرم ساز rsform

در فرم ثبت نام آنلاین سایتم که با rsform هست بعد از ثبت نام پیام تشکر نمایش داده می شد(که کد رهگیری هم نمایش داده می شد) به زرین پال متصلش کردم

بعد از ثبت نام به زرین پال وصل میشه و پیام تشکر نمایش داده نمیشه و یه کد رهگیری که مربوط به زرین پال نمایش داده می شود

لطفا راهنمایی کنید چطور بعد از ثبت نام و پرداخت زرین پال پیام تشکر نمایش داده شود

ممنون جواب بدید

اینم آدرس سایت

Share this post


Link to post
Share on other sites

یا کد رهگیری رو قبل از پرداخت نمایش بدید

یا باید پلاگین پرداخت ویرایش بشه که اگه کد شده نباشه نیاز به دانش برنامه نویسی دارید..

راه اول راحت تره

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام وقت بخیر چطوری میشه کاری کرد در فیلد به فرض قیمت ، کاربر قیمت رو مینویسه 3 تا 3 تا بینشون خط گذاشته بهش مثل این عکس

isk9_screenshot-kermanshah.sheypoor.com_2015-11-25_15-24-00.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من میخوام قبل از ارسال فرم....اطلاعات نشون داده بشه

باید چکاری انجام بدم

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون

تست کردم...فقط عبارت

نام :.

رو نشون میده

اسم شخص رو کنار نام نمینویسه

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

لطفا راهنمایی کنید .... من تا جایی که میشد گشتم ولی پیدا نکردم

من یه فرم میخام درست کنم که با انتخاب تعداد نفرات فیلید نوشتن اسامیشون بیاد . مثلا با انتخاب تعداد 4 ، 4تا فیلد نوشتن نام ونام خانوادگی + 4تا فیلد کد ملی + 4تا فیلد تاریخ تولد باز بشه

نمونه کار در لینک زیر موجود است :

Historical places - Package3

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

لطفا راهنمایی کنید .... من تا جایی که میشد گشتم ولی پیدا نکردم

من یه فرم میخام درست کنم که با انتخاب تعداد نفرات فیلید نوشتن اسامیشون بیاد . مثلا با انتخاب تعداد 4 ، 4تا فیلد نوشتن نام ونام خانوادگی + 4تا فیلد کد ملی + 4تا فیلد تاریخ تولد باز بشه

نمونه کار در لینک زیر موجود است :

Historical places - Package3

ممنون

یک منوی کشویی میسازید و داخلش تعداد رو وارد میکنید. به همون تعداد فیلد های دلخواه رو ایجاد میکنید

بعد از قسمت فیلد شرطی،میاید شرط میذارید اگر مثلا روی 4 بود ، این چهار سری فیلد رو نمایش بده.. یکم کار سخته ..ولی نیاز به کد نویسی خاصی نداره.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام به اساتید محترم و سایر کاربران عزیز

در نت و انجمن سرچ کردم و جواب سوال خودم رو نتونستم بگیرم

میخوام تعداد 2000 تا کد گارانتی و به صورت یکجا وارد فرم ساز کنم

فرم من هیچگونه پیچیدگی نداره

میخوام مشتری ها یک عدد 10 رقمی رو ارسال کنند و اگه اون عدد در دیتابیس موجود بود بگه که درسته و اگه اشتباه هست بگه اشتباهه

نمیدونم چظور باید این اعتبارسنجی رئ انجام بدم

لطفا اگه کسی میدونه جواب بنده رو بده

ضمنا این اعداد در فایل exel هستند و پشت سر هم نیستند و به صورت رندوم انتخاب شدند

Share this post


Link to post
Share on other sites
یک منوی کشویی میسازید و داخلش تعداد رو وارد میکنید. به همون تعداد فیلد های دلخواه رو ایجاد میکنید

بعد از قسمت فیلد شرطی،میاید شرط میذارید اگر مثلا روی 4 بود ، این چهار سری فیلد رو نمایش بده.. یکم کار سخته ..ولی نیاز به کد نویسی خاصی نداره.

ممنون آقا مسعود

امکانش هست یدونشو بنویسید (واسه ی***) تا من برای همشون بنویسم .

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites
سناریو: فرمی ساختیم که میخوایم هر بار کاربری دکمه ی ارسال رو زد (فرم رو تکمیل و ارسال کرد) یه اس ام اس به مدیر سایت بره

برای اتصال فرم ساخته شده به سامانه پیامک به دوتا چیز نیاز داریم:

1- جزئیات وب سرویس سامانه پیامک (که شرکت فروشنده بهمون میده )

2- اسکریپت زیر رو در بخش Scripts فرمتون و در باکس Script called on form process وارد کنید:

$url = 'اطلاعات وب سرویس شامل آدرس اینترنتی شما&Mobile=شماره موبایلی که میخواین بهش اس ام اس بره&SMS=سفارش%20جدیدی%20در%20سایت%20ثبت%20شده%20است';
$curl = curl_init();		
curl_setopt($curl, CURLOPT_HEADER,0);			
curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER,1);	
curl_setopt($curl, CURLOPT_URL,$url);			
$result = curl_exec($curl);
curl_close($curl);

//die ($result);

این اسکریپت، وقتی سفارش ثبت شد یه اس ام اس به شماره ای که در قسمت mobile دادیم، میفرسته با این متن: سفارش جدیدی در سایت ثبت شده است

سناریوهای بیشتری هم برای ارسال sms از این فرم ساز هست که به مرور تو همین تاپیک میذارم

سلام من این روش رو بارها امتحان کردم اطلاعات وب سرویس سامانه رو گرفتم و طبق دستوری که داده بودید پیش رفتم اصلاً نتیجه نگرفتم با مدیر سامانه تماس گرفتم گفت که با یه کد قرار دادن که وصل نمی شه باید برنامه نویسی بشه پلاگین نوشته بشه ، منم جوابش دادم که دوستان اینطور انجام دادن و دارند استفاده می کنند نیازی به پلاگین نویسی نداره نیازی به برنامه نویسی نداره .

به هرحال یا من اشتباه متوجه شده بودم و اشتباه می کردم و یا ایشون .

شما بفرمایید چکار باید بکنم یه روش تصویری گام به گام بهم نشون بدید آدرس url چی هست از کجا باید بگیرم و ... رو برام توضیح بدید .

سپاسگزارم

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام من این روش رو بارها امتحان کردم اطلاعات وب سرویس سامانه رو گرفتم و طبق دستوری که داده بودید پیش رفتم اصلاً نتیجه نگرفتم با مدیر سامانه تماس گرفتم گفت که با یه کد قرار دادن که وصل نمی شه باید برنامه نویسی بشه پلاگین نوشته بشه ، منم جوابش دادم که دوستان اینطور انجام دادن و دارند استفاده می کنند نیازی به پلاگین نویسی نداره نیازی به برنامه نویسی نداره .

به هرحال یا من اشتباه متوجه شده بودم و اشتباه می کردم و یا ایشون .

شما بفرمایید چکار باید بکنم یه روش تصویری گام به گام بهم نشون بدید آدرس url چی هست از کجا باید بگیرم و ... رو برام توضیح بدید .

سپاسگزارم

درود

پنل تون رو از چه سایتی گرفتید ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

مشکل ارسال پیامک به شماره دلخواه از ار اس فروم حل شد

حالا چطور می شه به شماره ای که کاربر در قسمت شماره موبایل فرم می نویسه پیامک ارسال بشه ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

فرض کنیم اسم فیلد شماره هست num

به این شکل متغیر رو بذارید جای شماره موبایل تست کنید

{num:value}

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری