mrazimi1

مشكلات قالب sj plus

39 پست در این موضوع

با سلام

قالب SJ PLUS كه بصورت رايگان براي جوملا 3 توسط تيم p30template و تيم انجمن جوملا ايران فارسي سازي شده و براي عموم قرار داده شده است داراي مشكلاتي است كه در ذيل به آنها اشاره ميكنم.

اميد است اين مشكلات با همت شما عزيزان برطرف گردد.

1_ عكس مطالب تا زماني كه به سايت لاگين نكنيد قابل مشاهده نمي باشد و عكس همش در حال لود شدن است و به نمايش در نمي آيد. اما همين كه لاگين ميكنيم به سايت عكس لود ميشود و قابل مشاهده ميگردد.

2_ بعد از لاگين به سايت وقتي ميخواهيم از ناحيه كاربري خارج شويم و بر روي خروج كليك ميكنيم . آدرس سايت از http به https تبديل ميشود و نميتوان سايت را مشاهده كرد.

موارد ديگر در روزهاي آتي اضافه ميشود.....

شما گراميان نيز اگر در اين قالب باگي مشاهده ميكنيد با ما در ميان بگذاريد.

Share this post


Link to post
Share on other sites
قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست اقتصادی هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل
پروژه دانشجویی | ماژول پرداخت | هاست جوملا | آموزش جوملا | آموزش وردپرس | آموزش ساخت ربات با php | آموزش php | سورس ربات مدیر گروه | آموزش html css | ربات دکمه شیشه ای | آموزش سئو جوملا | آموزش طراحی قالب جوملا | آموزش امنیت و هک جوملا | سایت آگهی مشابه دیوار | آموزش ووکامرس | ربات مدیر گروه |

درود

این بسته نصبی بارها تست شده و مشکلی نداره . برای مورد اول توی دموی خودشون هم از همین بسته استفاده شده و بدون لاگین کردن هم مشکلی نیست . اگه روی هاست هستید آدرس رو بدید بررسی بشه . این فالب جزء قالبهای بسیار پر دانلود دز نت بوده و هست . قطعا اگه ایرادهای اینچنینی داشت تا حالا سر و صدای زیادی به پا کرده بود . کاش روی یک هاست ( نه رایگان ) قالب رو نصب کنید تا دوستان بررسی کنند ببینند مشکلاتتون از کجاست

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites
درود

این بسته نصبی بارها تست شده و مشکلی نداره . برای مورد اول توی دموی خودشون هم از همین بسته استفاده شده و بدون لاگین کردن هم مشکلی نیست . اگه روی هاست هستید آدرس رو بدید بررسی بشه . این فالب جزء قالبهای بسیار پر دانلود دز نت بوده و هست . قطعا اگه ایرادهای اینچنینی داشت تا حالا سر و صدای زیادی به پا کرده بود . کاش روی یک هاست ( نه رایگان ) قالب رو نصب کنید تا دوستان بررسی کنند ببینند مشکلاتتون از کجاست

موفق باشید

سلام. زود قضاوت نكنيد

بر روي هاست تجاري است و مشكلات همچنان پابرجاست

آدرس سايت بصورت پيام خصوصي براتون ارسال ميشه

براي مشكل دوم حتما يك نام كاربري درست كنيد و بعد چك بفرماييد

موفق باشيد

اگر دوستان ديگر نيز آدرس سايت را ميخواهند اعلام كنند تا ارسال بشود

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام. زود قضاوت نكنيد

بر روي هاست تجاري است و مشكلات همچنان پابرجاست

آدرس سايت بصورت پيام خصوصي براتون ارسال ميشه

براي مشكل دوم حتما يك نام كاربري درست كنيد و بعد چك بفرماييد

موفق باشيد

اگر دوستان ديگر نيز آدرس سايت را ميخواهند اعلام كنند تا ارسال بشود

درود

دوست گلم من قضاوتی نکردم . عرض کردم این مشکل اگه وجود داشت دوستان دیگه هم باید پست میزدند . و اختمال دادم مشکل از چیز دیگه ای باشه . چون این قالب جز قالبهای پر دانلود بوده . شاید منظورم رو بد رسوندم که شما فکر کردید من قضاوتی کردم .

پیام خصوصیتون رسید چک میکنم خبرتون میدم

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

من كه اين قالب رو نتونستم واسه 3 رو نصب كنم چون توي نصب هر گزينه رو ميزدم كه قالب با اطلاعات نصب بشه ، باز همون شكل اوليه و بدون اطلاعات نصب ميشد ، يعني بدون همه چي.

ولي واسه 2.5 درست بود

Share this post


Link to post
Share on other sites
من كه اين قالب رو نتونستم واسه 3 رو نصب كنم چون توي نصب هر گزينه رو ميزدم كه قالب با اطلاعات نصب بشه ، باز همون شكل اوليه و بدون اطلاعات نصب ميشد ، يعني بدون همه چي.

ولي واسه 2.5 درست بود

سلام. مشکلی در نصب ورژن جوملا 3 وجود نداره. اینم قالب نصب شده اش : طراحی وب سایت | P30template.com

اگر کمکی لازم هست بفرمایید

فقط در مواردی که در پست اول گفتم این قالب مشکل داره

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

مشکل اول حل شد . مشکل از تداخل jquery*بود . توی تنظیمات قالب نوع منو رو روی CSS قرار یدید مشکل لود نشدن تصاویر حل میشه .

مورد دوم پس از بررسی در همین تاپیک پاسخ داده میشه

موفق باشید

من كه اين قالب رو نتونستم واسه 3 رو نصب كنم چون توي نصب هر گزينه رو ميزدم كه قالب با اطلاعات نصب بشه ، باز همون شكل اوليه و بدون اطلاعات نصب ميشد ، يعني بدون همه چي.

ولي واسه 2.5 درست بود

درود

دوست عزیزم من الان هم قالب انجمن ( بسته نصبی ) و هم قالبی که تو تا از سایتهای عزیزان دیگه منتشر کرده و فارسی سازی کرده بودند یعنی جمعا 3 بار این قالب رو نصب کردم و مشکلی نداشت . از کجا دانلود کردید و مشکلش چی بوده ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام. مشکلی در نصب ورژن جوملا 3 وجود نداره. اینم قالب نصب شده اش : طراحی وب سایت | P30template.com

اگر کمکی لازم هست بفرمایید

فقط در مواردی که در پست اول گفتم این قالب مشکل داره

درود

دوست عزیزم من الان هم قالب انجمن ( بسته نصبی ) و هم قالبی که تو تا از سایتهای عزیزان دیگه منتشر کرده و فارسی سازی کرده بودند یعنی جمعا 3 بار این قالب رو نصب کردم و مشکلی نداشت . از کجا دانلود کردید و مشکلش چی بوده ؟

سلام و درود

بله دوستان درست ميفرماييد منم نميگم نسخه 3 اين قالب مشكل داره چون اصلا نتونستم فعالش كنم تا ببينم مشكل داره يا نه :D نميدونم شايد من با نسخه 3 جوملا نتونستم كار كنم ، آخه توي مراحل نصب اون قسمت كه براي نصب اطلاعات اضافي بايد گزينه اي انتخاب كني كه بسته نصبي مانند اون چيزي كه ديده شده نصب بشه ، من تمامي گزينه هاش رو تست كردم ولي جواب نگرفتم همه گزينه ها سايت رو بصورت يه سايت خام و بدون قالب نصب ميكرد.

بسته هاي نصبي رو هم از پس سي تمپليت گرفتم هم از سايت smartaddon بود فكر كنم.:didi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

والا اگه نظر شخصی منو بخواید جوملا 2.5 خیلی بهتره . من خودمم تا الان نتونستم با جوملا 3 کنار بیام . نسخه 2.5 همین قالب باگ هم خیلی کمتره.

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام و درود

بله دوستان درست ميفرماييد منم نميگم نسخه 3 اين قالب مشكل داره چون اصلا نتونستم فعالش كنم تا ببينم مشكل داره يا نه :D نميدونم شايد من با نسخه 3 جوملا نتونستم كار كنم ، آخه توي مراحل نصب اون قسمت كه براي نصب اطلاعات اضافي بايد گزينه اي انتخاب كني كه بسته نصبي مانند اون چيزي كه ديده شده نصب بشه ، من تمامي گزينه هاش رو تست كردم ولي جواب نگرفتم همه گزينه ها سايت رو بصورت يه سايت خام و بدون قالب نصب ميكرد.

بسته هاي نصبي رو هم از پس سي تمپليت گرفتم هم از سايت smartaddon بود فكر كنم.:didi:

سلام . در موقع نصب لطفا به اين صورت نصب كنيد

ابتدا در اولين قدم نصب زبان را به فارسي تغيير دهيد

اولين قدم را كامل كرده و در دومين قدم اطلاعات پايگاه داده را تكميل نماييد

در قدم سوم كه چكيده نام دارد از بين گزينه هاي نصب اطلاعات نمونه كه به شرح ذيل است :

هیچکدام

وبلاگ فارسی (ir)

بورشور فارسی (ir)

اطلاعات نمونه پیش فرض فارسی (ir)

اطلاعات نمونه آموزش جوملا فارسی (ir)

اطلاعات نمونه آزمایشی فارسی (ir)

گزينه چهارم (اطلاعات نمونه پیش فرض فارسی (ir)) را انتخاب نماييد.

موفق باشيد

Share this post


Link to post
Share on other sites
درود

مشکل اول حل شد . مشکل از تداخل jquery*بود . توی تنظیمات قالب نوع منو رو روی CSS قرار یدید مشکل لود نشدن تصاویر حل میشه .

مورد دوم پس از بررسی در همین تاپیک پاسخ داده میشه

موفق باشید

سلام

ممنون از رفع مشكل. فقط اينكه اگر بشه علت تداخل را پيدا كنيم و در نسخه نصبي رفع بشه خيلي بهتر است. لطفا بررسي كنيد

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

مشكلات حل شد

مشكل اول كه نمايش تصاوير بود به كمك آقاي امير به صورت زير حل شد

رفتن به تنظيمات قالب sj و بعد تب منو و انتخاب حالت css براي منو

در مورد مشكل دوم نيز بايد بگم كه ماژول ورود كاربران را از طريق مديريت ماژول ها حذف كنيد و بعد يك ماژول ورود كاربران جديد ايجاد كنيد .

دوستان اگر مشكلي دارند اطلاع بدهند

سومين مشكل هم عدم سازگاري با مرورگر ie هست. لطفا پيشنهادي داريد منتظريم

Share this post


Link to post
Share on other sites

مشكلات جديد:

همانطور كه مي دانيد مشكلات اول و دوم به طور كامل حل شده اند. درادامه به مشكلات ديگر اشاره ميكنيم

مشكل سوم: مشكل عدم سازگاري با مرورگر ie هست.

مشكل چهارم :مشكل در چند زبانه كردن . ماژول تغيير زبان در صفحه اول سايت نام زبانها را نمايش نمي دهد.با توجه به اينكه در عنوان دو زبان تعريف شده است

منتظر بيان ديدگاه ها و نقطه نظرات شما عزيزان براي رفع مشكلات و ارائه يك نسخه بدون عيب هستم

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

با ie ورژنهای بالای 9 مشکلی نداره

ورژنهای قدیمی Ie هم ارزش وقت گذاشتن و رفع ایراد رو نداره و واقعا این یکی ایراد قالب نیست ایراد ie لعنت الله هست

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

این قالب با یکی از ماژولهای رهگیری در کامپوننت rsform مشکل دارد و پیغام زیر را می دهد وقتی قالب را عوض می کنم و پلاگین فریمورک قالب را غیر فعال می کنم ماژول بدرستی کار می کند

به نظر شما ایراد از چیست؟

Fatal error: Call to a member function isSite() on a non-object in /home/mysite/public_html/plugins/system/yt/yt.php on line 24

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

این قالب با یکی از ماژولهای رهگیری در کامپوننت rsform مشکل دارد و پیغام زیر را می دهد وقتی قالب را عوض می کنم و پلاگین فریمورک قالب را غیر فعال می کنم ماژول بدرستی کار می کند

به نظر شما ایراد از چیست؟

Fatal error: Call to a member function isSite() on a non-object in /home/mysite/public_html/plugins/system/yt/yt.php on line 24

چك شد مشكلي نداشت

Share this post


Link to post
Share on other sites
چك شد مشكلي نداشت

شما وقتی نسخه rsform و ماژول مربوطه را نپرسیدید چطور چک می کنید و می گویید مشکلی نداشت؟!!!

مشکل من هنوز پابرجاست

Share this post


Link to post
Share on other sites
شما وقتی نسخه rsform و ماژول مربوطه را نپرسیدید چطور چک می کنید و می گویید مشکلی نداشت؟!!!

مشکل من هنوز پابرجاست

نسخه rsform ارائه شده در انجمن چك شد و مشكلي نداشت.لطفا اقدام به نصب آن نسخه نماييد

Share this post


Link to post
Share on other sites

همچنان اين مشكل پابرجاست!!!

مشكل چهارم :مشكل در چند زبانه كردن . ماژول تغيير زبان در صفحه اول سايت نام زبانها را نمايش نمي دهد.با توجه به اينكه در عنوان دو زبان تعريف شده است

منتظر بيان ديدگاه ها و نقطه نظرات شما عزيزان براي رفع مشكلات و ارائه يك نسخه بدون عيب هستم

Share this post


Link to post
Share on other sites

اين مشكل دو زبانه همچنان حل نشده.

يه سئوال ديگه اينكه شركت سازنده اين قالب خودش افزونه نمايش ويدئو نداره؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من هم sj plus رو نسب کردم و موقع خروج همین مشکل https رو دارم لطفا کمکم کنید

nedayehsan.ir

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان چطور میشه یه موقعیت جدید ایجاد کرد؟

من الان میخوام چندتا از موقعیت هاشو شرطی کنم

مشکل https رو منم دارم

ویرایش شده در توسط jao

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری