ابوالفضل طالبی

مسابقه هفته انجمن جوملای ایران - مسابقه هفته سوم

27 پست در این موضوع

قوانین مسابقه هفته انجمن جوملای ایران :

1- در صورتی که چند پاسخ مشابه وجود داشته باشد به اولین پاسخ جایزه اعطا میگردد.

2- در صورتی که پاسخی مشابه یک پاسخ دیگر ولی با کمی تغییرات باشد ، تغییرات مورد نظر بررسی و در صورتی که مورد تائید بود به عنوان پاسخ کاملتر لحاظ میگردد.

3- قبل از اعطای جایزه ، نام برنده اعلام میشود و اگر از کاربران کسی ناراضی بود میتواند دلیل را اعلام تا به رای گیری گذاشته شود و نتیجه نهایی اعلام گردد.

4- ارسال اسپم ممنوع است و صرفا به سوال مسابقه پاسخ داده شود و از ارسل مطالبی نظیر " پاسخ خوبی بود" " خیلی عالی بود" " اشتباه است " "این که کاری نداره!" و .. خود داری شود.

5- تاپیک هر مسابقه به مدت یک هفته باز است و در پایان هفته نتایج اعلام و یک روز فرصت شکایت نیز لحاظ میگردد و پس از آن تاپیک قفل میشود.

6-هر مسابقه فقط یک برنده خواهد داشت.

7-جایزه مسابقه در هر مسابقه اعلام میشود.

8-جایزه مسابقه به کاملترین پاسخ که از لحاظ شیوایی در بیان ، ارائه تصاویر و مستندات ، توضیحات شفاف و بدون غلط املایی و دستوری باشد اعطا میگردد.

9- کپی برداری مطلب از هر سایتی به دقت بررسی خواهد شد لذا در ارسال پاسخ ها دقت کنید!

10- کاربرانی که در انجمن فعالیت بیشتری دارند در مسابقات انجمن امتیاز بالاتری خواهند داشت نسبت به سایر کاربرانی که صرفا در مسابقه شرکت میکنند.

11-در صورتی که پاسخ خود را به صورت فایل pdf تهیه نموده اید باید فوتر و هدر با عنوان و لوگوی انجمن جوملای ایران طراحی شود.

12-پاسخ به سوالات باید همراه با آموزش موارد باشد.

13- قوانین در هر زمان قابل تغییر میباشد.

14- برنده مسابقه پس از دریافت جایزه باید تصویری از خود و توضیحاتی در خصوص عملکرد و رضایت خود در تاپیک مربوطه درج نماید.

15- در صورتی که مسابقه ای پاسخ مناسب نداشته باشد بدون برنده مسابقه بسته خواهد شد.

16- در صورتی که چندین پاسخ به صورت مجزا ارزشمند باشند جایزه به تناسب ارزش هر پاسخ بین شرکت کنندگان تقسیم خواهد شد.(تبصره قانون شماره 6)

سوال مسابقه هفته سوم انجمن جوملا ایران:

  • به طور کلی SEO (بهینه سازی برای موتورهای جستجو) و SEF (بهینه سازی لینکها) در جوملا 1.5 و یا 1.7 را شرح دهید(همراه با آموزش).

زمان پاسخ گویی از تاریخ 1390/8/18 لغایت 1390/8/25 (ساعت 24)

زمان اعتراض 1390/8/26(ساعت 1) لغایت 1390/8/26(ساعت 24)

جایزه:

10 عدد هاست 100 مگابایتی برای 10 نفر

10 عدد پنل ارسال پیامک با 2000 هزار تومان شارژ اولیه برای 10 نفر

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل سورس ربات مدیر گروه | ربات مدیر گروه همسریابی

آقا این 1.5 رو ولش کنین دیگه :D

دوستان سئو کار بیاین جواب بدیم تا یه چیزی یاد بگیریم...

+

پرچم بالاست! اما شکلکش دم دست نیست :دی

Share this post


Link to post
Share on other sites

دستت درد نکنه سئوال خیلی خوبیه....

من یه چیزایی می دونم ولی ترجیح می دم یاد بگیرم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سوال ایندفعه خیلی حجیم و سنگینه

بهتره که 2 قسمت بشه یکی مال این هفته که بشه

به طور کلی seo (بهینه سازی برای موتورهای جستجو) در جوملا 1.5 و 1.7 شرح دهید

و یکی هم

sef (بهینه سازی لینکها) در جوملا 1.5 و یا 1.7 را شرح دهید

فکر کنم اینطوری خیلی بهتر باشه

حجم اطلاعات خیلی زیاد میشه

اگر میشه سوال رو اصلاح کنید

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

بله هرچقدر تونستید مطالب خوبی ارائه کنید عالی تر و به ج مسابقه نزدیکتر خواهید شد.

منظور از منبع در آمد چیه؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان

طبق آمارها فقط تعداد معدودی ازافراد در موردSEO و اهمیت آن برای طراحان ، برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب اطلاع دارند.اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که هیچ گونه اطلاعاتی در موردSEO ندارید و نمی دانید که SEO چگونه میتواند به شما کمک کند پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را به دقت بخوانید.این مقاله یک راهنماست برای طراحان و توسعه دهندگان وب که میخواهند بدانند چگونه می توانند وب سایت و یا وبلاگی بسازند که به راحتی توسط موتورهای جستجو شناخته شود و یا چگونه وب سایت ویا وبلاگ را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنند.

چرا باید در مورد SEO بدانیم ؟

* SEO فقط یک روش برای فروش بیشتر و یا بازدید بیشترنیست ، بلکه SEO برای یک طراح و یا یک توسعه دهنده وب یک وظیفه و مسئولیت است و دانستن آن ضروریست.

* اگر وب سایت شما یک وب سایت استاندارد سازی شده برای موتورهای جستجو نباشد شما تعداد بسیاری از بازدید کننده ها را از دست خواهید داد زیرا تعداد معدودی از افراد با نوشتن نام وب سایت شما درAddress Bar به وب سایت شما دسترسی پیدا می کنند. موتورهای جستجو تنها راه شناساندن وب سایت شما در فضای مجازیست.

* SEO یک ارزش افزوده است.شما میتوانید امتیازات بدست آورده را در معرض فروش قرار دهید.

یک موتور جستجو چگونه کار می کند؟

در ابتدا نگاهی می اندازیم به موتورهای جستجو بر پایه Crawler و یا جنبنده. هردو موتور جستجوی Yahoo و google که از بزرگترین موتورهای جستجو می باشند بر پایه Crawler کار میکنند.هر موتور جستجو یک برنامه که جستجوگر و یا عنکبوت نامیده می شود دارد که وب را می کاود.هدف اصلی از وجود یک جستجوگر جستجو کردن صفحات وب ، خواندن و دسته بندی کردن مطالب و دنبال کردن اتصالات (link ) خارجی و داخلی می باشد.Spider ویا جستجو گر تمامی اطلاعات گرد آوری شده و طبقه بندی شده در مورد هر صفحه وب را دریک پایگاه اطلاعات که Index نامیده می شود ذخیره می کند. این جستجو گر با توجه به اهمیت هر صفحه وب در بازه های زمانی مختلف به آن صفحه سر می زند و اطلاعات موجود در Index را بروز رسانی می کند.

شغل شما بهینه سازی برای موتورهای جستجو!

هر کدام از موتورهای جستجو راه و روش متعلق به خودشان را در دسته بندی و مرتب کردن وب سایتها دارند.دانستن اینکه چه فاکتورهایی می توانند بر این راه وروش (Algorithm ) تاثیرداشته باشند میتواند در موقعیت شما درصفحه نمایش نتیجه موتورهای جستجو تاثیر مطلوبی داشته باشد .

بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو در دو قسمت انجام می شود

عوامل داخلی

منظور از عوامل داخلی ابزارها و اعمالی هستند که شما می توانید بر روی وب سایتتان اعمال کنید مانند کدهای html ، کلمات کلیدی و لینکهای داخلی و در کل ساختار وب سایت.

عوامل خارجی

منظور از عوامل خارجی ابزارها و قسمتهایی از وب سایت هستند که شما کنترل کمتری بر روی آنها دارید مانند این که چه تعداد لینک به وب سایت شما وجود دارد ، کیفیت لینکهای موجو چگونه است و یا حتی اینکه چه نوع وب سایتهای به شما لینک داده اند و رتبه آنها در موتورهای جستجو چگونه است . شما باید به این نکته توجه داشته باشید که مهمترین قسمت کار شما به عنوان یک بهینه ساز صفحات وب بخش داخلی وب سایت میباشد به این دلیل که اگر شما طراحی زیبا و مطالب با ارزشی در داخل وب سایت خود داشته باشید لینکها به وب سایت شما سرازیر خواهد شد بدون اینکه شما هیچ عملی انجام دهید.

چند اشتباه رایج در بهینه سازی وب سایت

صفحات بیهوده

این اشتباه بارها و بارها در بسیاری از وب سایت ها دیده میشود.به اینصورت که در صفحه اصلی یک تصویر بسیار بزرگ قرار داده شده است و لینکی که روی آن نوشته شده برای ورود به سایت اینجا را کلیک کنید و در حالت بدتر این که این لینک در یک انیمیشن Flash قرار دارد.و حال اینکه این لینک هیچگاه توسط جستجو گر موتورهای جستجو دنبال نخواهد شد.در واقع شما یک اشتباه بزرگ را مرتکب شده اید.صفحه اصلی و یا Index و به عبارت دیگر HomePage شما به طور قطع یکی از مهمترین صفحات وب سایت شما می باشد و بارها و بارها توسط جستجوگرهای موتورهای جستجو بررسی میشود . اگر در صفحه اصلی ساختار مناسبی از لینکهای داخلی برای دنبال کردن توسط جستجوگرهای موتورهای جستجو وجود نداشته باشد لینکهای داخلی وب سایت شما توسط موتورهای جستجو شناخته نخواهد شد.در کمترین حالت صفحه اصلی شما باید شامل لینکهایی به صفحات اصلی وب سایت و کلمات کلیدی در مورد محتوای وب سایت باشد.

منوهای Flash

بسیاری از طراحان برای زیبایی وب سایت خود از منوهایی استفاده می کنند که توسط Flash ساخته شده است.ولی دانستن این نکته بسیار با اهمیت است که این منوها فقط می توانند از نظر زیبایی به وب سایت شما کمک کنند و لینکهای موجود در آن توسط جستجوگرهای موتورهای جستجو دنبال نمی شود.

مطالب موجود در تصاویر و انیمیشن ها

یک جستجو گر وب نمیتواند موضوع تصویر و یا کلمات و مطالب موجود در تصاویر و یا انیمیشنFlash را تشخیص دهد و بخواند . خیلی از طراحان و برنامه نویسان مرتکب این اشتباه میشوند و مطالب مهم و کلمات کلیدی در مورد محتوای وب سایت خود را در داخل این تصاویر و انیمیشن ها قرار می دهند.

استفاده بیش از حد از تکنولوژی Ajax

بسیاری از برنامه نویسان و طراحان سعی میکنند بازدید کننده را با استفاده بیش از حد از تکنولوژی های Ajax تحت تاثیر قرار دهند ولی آیا می دانید که این یک اشتباه بزرگ در SEO می باشد.دلیل این موضوع این است که صفحات و مطالب در Ajax به صورت پویا بارگذاری و Load می شوند و این مطالب و صفحات توسط جستجو گرهای موتورهای جستجو قابل طبقه بندی و خواندن نیستند . یکی دیگر از اشکالات تکنولوژی Ajax این است که بازدید کننده نمیتواند صفحه مورد نظر خود را برای بازدید کنندگان دیگر ارسال کند.

استفاده از زیر شاخه ها

بسیاری از طراحا ن بنا به دلایلی علاقه دارند بعضی از صفحات را در زیر شاخه ها قرار دهند و یا اینکه شاخه اصلی صفحات را تغییر دهند . تغییر شاخه اصلی صفحات شما باعث از دست رفتن تعداد زیادی از لینکهای متصل به وب سایت شما خواهد شد.

لینکها

در بسیاری از وب سایتها مطمئنا مشاهده کرده اید که از کلمات click here و یا more و در وب سایتهای فارسی از ”ادامه” و یا “بیشتر” برای لینکها استفاده میشود. باید بدانید که استفاده از این کلمات برای لینک به صفحات دیگر بسیار نا مناسب است. اگر شما می خواهید که وب سایت شما در مورد موضوعی خاص از اهمیت بیشتری در موتورهای جستجو قرار بگیرد از این موضوعات در کلماتی که برای لینک به صفحات دیگر استفاده می شود بهره بگیرید.به طور مثال به جای کلمه “بیشتر” از ترکیب این کلمه و موضوع آن لینک استفاده کنید .

“مطالب بیشتر در مورد + موضوع مورد نظر ”

Share this post


Link to post
Share on other sites

ذکر این نکته لازم است که هرگز از کلمات یکسان برای اتصال به صفحات و موضوعات دیگر استفاده نکنید و سعی کنید این کلمات متفاوت باشد زیرا در نظر موتورهای جستجو لینکهایی با کلمات یکسان دارای مطالب یکسان هستند و دنبال نمیشوند.

Title ها

* Title های یکسان و مشابه صفحات.

بسیاری از طراحان و برنامه نویسان وب از Title های مشابهی در سراسر صفحات خود استفاده میکنند. این برای موتورهای جستجو بدین معناست که تمامی صفحات دارای یک موضوع مشابه هستند.این اشتباهی بسیار بزرگ در طراحی یک وب سایت است.بنابرین سعی کنید از موضوعات هر صفحه در Title آن صفحه استفاده کنید تا نتیجه بهتری در موتورهای جستجو داشته باشید.اگر می خواهید نام وب سایت شما در Title تما می صفحات باشد از ترکیب نام وب سایت و موضوع آن صفحه استفاده کنید.

” نام وب سایت | موضوع و عنوان صفحه “

* تعداد زیاد حروف استفاده شده در Title .

بسیاری از طراحان و برنامه نویسان از جملات بلند و کلمات بسیار برای Title استفاده می کنند. باید این نکته را بدانید که در صفحه نمایش موتورهای جستجو برای معرفی وب سایت شما از محتویات Title صفحات استفاده می شود و شما فقط میتوانید از ۶۵ حرف برای Title صفحات خود استفاده کنید تعداد حروف بیشتر توسط موتور جستجو حذف خواهد شد.

* استفاده از کلمات مشابه در یک Title .

اشتباه متداول دیگری که طراحان و برنامه نویسان انجام می دهند استفاده از کلمات مشابه در Title صفحات وب است. به نظر آنها استفاده بیش از حد از یک کلمه خاص باعث می شود که موتور جستجو صفحه آنها را در مورد آن کلمه خاص در موقعیت بالاتری قرار دهد ولی آنها سخت در اشتباهند زیرا موتورهای جستجو این صفحات را به عنوان صفحات هرز شناسایی می کنند. بنابر این سعی کنید از کلمات متفاوتی در Title یک صفحه وب استفاده کنید.

توضیحات تصاویر

همانطور که می دانید با رفتن موس روی تصاویر توضیحاتی هر چند کوتاه در مورد آن تصویر نمایش داده میشود. این پنجره موسوم به Alt نقش مهمی در مورد شناسایی موضوع این تصاویر در موتورهای جستجو دارد. اشتباهی که بسیاری از طراحان و برنامه نویسان وب انجام می دهند این است که این توضیحات را برای تصاویر و لینکها نادیده می گیرند . یک موتور جستجو تصویر استفاده شده در وب سایت شما را نخواهد دید و موضوع ان را تشخیص نخواهد داد مگر اینکه شما با استفاده از این ابزار توضیحاتی در مورد آن تصویر بدهید.

لینکهای نا مناسب

یک لینک مناسب لینکی است که در ان از کلمات کلیدی مرتبط با موضوع آن لینک استفاده شده است و این تاثیر زیادی در نتیجه جستجو خواهد داشت به طور مثال :

مثال برای یک لینک مناسب: http://www.it-web.ir /وبلاگ/متقرفه/بهینه سازی سایت شما برای موتورهای جستجوگر

مثال برای یک لینک نا مناسب: aa.ir/index.php?option=com_content&view...blog...

آشنائي با PR

پيج رنك گوگل (Google Page Rank) يك عدد بين ۰ تا ۱۰ مي باشد كه گوگل براي رتبه بندي نتايج خود از آن استفاده مي كند.

افزايش رتبه سايت در گوگل = افزايش بينندگان موثر سايت

يکي ديگر از راه هاي افزايش بازديد کنندگان کار کردن بر روي کلمات کليدي است.

به اين صورت محصول يا خدمات شما بهتر ديده شده و کاربران هدفمند (کاربراني که در جستجو به دنبال محصولات و يا خدمات شما هستند ) را وارد وب سايت شما ميکند

نتایج سئو برای سایت شما

آموزش تنظیمات سئو در جوملا

اگر در پنل سایت جوملایی خود وارد بخش تنظیمات شوید در ستون کناری آن تنظیمات SEO را می بینید و همانطور که از نامش بر می آید تنظیمات سئو و بهینه شدن آدرس های سایت ما را بر عهده دارد. این بخش از مفیدترین قسمتهای تنظیمات جوملا است مه اگر از ابتدای راه اندازی سایت بدرستی تنظیم شود کمک شایانی در شناساندن آدرس های صفحات داخلی سایت به موتورهای جستجو و آدرس دهی بهینه و راحت به اسپایدرهای آنها خواهد نمود.

[ATTACH=CONFIG]156[/ATTACH]

اگر از سرویس دهنده با سیستم عامل لینوکس استفاده می کنید و سرور شما از آپاچی پشتیبانی میکند این فرصت را از دست ندهید و آدرسهای خود را اصلاح و مطابق با تنظیمات سئو پیاده سازی کنید. هر چند که با سیتم عامل ویندوز بجز گزینه mod_rewriter می توان گزینه های دیگر را با هماهنگی مدیر سرور فعال کرد.

۱- آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو: در این قسمت شما تعیین می کنید که آیا علاقمند به آدرس های کوتاه و زیباتر هستید یا از آدرس های یک خطی! جوملا استفاده خواهید کرد.

۲- استفاده از mod_rewrite: اگر روی سرور لینوکس شما آپاچی نصب است این گزینه را فعال کنید و قبل از ذخیره در پوشه اصلی فایلهای هاستتان، فایل htaccess.txt را به .htaccess تغییر دهید. اگر بعد از ذخیره این فایل با مشکلی مواجه شدید با توجه به تنظیمات بعضی از سرورهای لینوکس ممکن است لازم باشد که در داخل فایل htaccess کلمات

Options +FollowSymLinks

را یافته و به

# Options +FollowSymLinks

تغییر دهید.

اگر مشکل رفع نشد کدهای زیر را عینا در فایل .htaccess کپی و ذخیره کنید

##
# @version $Id: htaccess.txt 10492 2008-07-02 06:38:28Z ircmaxell $
# @package Joomla
# @copyright Copyright (C) 2005 - 2008 Open Source Matters. All rights reserved.
# @license http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html GNU/GPL
# Joomla! is Free Software
##


#####################################################
#  READ THIS COMPLETELY IF YOU CHOOSE TO USE THIS FILE
#
# The line just below this section: 'Options +FollowSymLinks' may cause problems
# with some server configurations.  It is required for use of mod_rewrite, but may already
# be set by your server administrator in a way that dissallows changing it in
# your .htaccess file.  If using it causes your server to error out, comment it out (add # to
# beginning of line), reload your site in your browser and test your sef url's.  If they work,
# it has been set by your server administrator and you do not need it set here.
#
#####################################################


##  Can be commented out if causes errors, see notes above.
#Options +FollowSymLinks


#
#  mod_rewrite in use


RewriteEngine On


########## Begin - Rewrite rules to block out some common exploits
## If you experience problems on your site block out the operations listed below
## This attempts to block the most common type of exploit `attempts` to Joomla!
#
# Block out any script trying to set a mosConfig value through the URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} mosConfig_[a-zA-Z_]{1,21}(=|%3D) [OR]
# Block out any script trying to base64_encode crap to send via URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} base64_encode.*(.*) [OR]
# Block out any script that includes a<script type="text/javascript">// <![CDATA[
tag in URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} (<|%3C).*script.*(>|%3E) [NC,OR]
# Block out any script trying to set a PHP GLOBALS variable via URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} GLOBALS(=|[|%[0-9A-Z]{0,2}) [OR]
# Block out any script trying to modify a _REQUEST variable via URL
RewriteCond %{QUERY_STRING} _REQUEST(=|[|%[0-9A-Z]{0,2})
# Send all blocked request to homepage with 403 Forbidden error!
RewriteRule ^(.*)$ index.php [F,L]
#
########## End - Rewrite rules to block out some common exploits


#  Uncomment following line if your webserver's URL
#  is not directly related to physical file paths.
#  Update Your Joomla! Directory (just / for root)


# RewriteBase /


########## Begin - Joomla! core SEF Section
#
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/index.php
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|.php|.html|.htm|.feed|.pdf|.raw|/[^.]*)$  [NC]
RewriteRule (.*) index.php
RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization},L]
#
########## End - Joomla! core SEF Section

3- افزودن پسوند به آدرس ها: با تایید این قسمت در انتهای آدرسهای شما پسوند .html که نمایانگر نوع سند صفحه وب شماست، درج می شود.

۴- نام مستعار یونیکد: این گزینه از جوملا ۱٫۶ به بعد اضافه شده است و با فعال کردن آن عنوان فارسی صفحه مورد نمایش، در آدرس صفحه قرار می گیرد که مدتیست در الگوریتم گوگل یک امتیاز مثبت محسوب می شود.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست گرامی

بنده هیچ نوع ادعایی در این مورد ندارم

لطف میکنی لینک مطلب رو بزاری تا استفاده کنیم.

ویرایش شده در توسط sabermohamadi

Share this post


Link to post
Share on other sites

خدمت شما:

http://www.ittutorial.ir/%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/

پست شماره #7 خیلی به لینک بالا شباهت داشت...

واسه همین گفتم یه موقع حمل بر جسارت نشه :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

به نام خدا

قسمت اول

من زیاد چیزی ازخودم نمیدونم ولی چون لازمم شد این ها رو جمع کرده بودم

در جوملا ، سئو به صورت پيشفرض غير فعال است

وبرای اینکه بدون چطور فعالش کنید این خوبه

لینک

اگه این کارو نکردین بکنین .......

نقشه سایت ـ کامپوننتشم زیاد فرق نمیکنه فقط داشته باشین

متا دیتا فراموش نشه البته خیلی زیادش نکنید ـ هیچ وقتم پیش فرض های جوملا رو نصب نکنید

Gzip رو فعال کنید گزینه نمایش مطلب به صورت پی دی اف رو غیر فعال کنید چون این لینک از صفحه سایت بهتر تعریف میشه بعد کسی به وسیله این لینک مطلب شما رو بخونه عملا وارد سایتتون نشده

برای اینکه سرعت لود شدن سایتتون بیشتر بشه حتما کش اونو فعال کنید برای بیننده و موتور های جستجو جالب تر میشه .

برای این کارم هم تو تنظیمات اصلی گزینه شوفعال کنید هم یه پلاگین که به صورت پیش فرض هست ولی غیر فعاله شما فعالش کنید

البته من این کار و دوست ندارم چون وقتی یه ماژولی پلاگینی جیزی نصب کنی تغیراتشو بخوای ببینی باید کش مرورگرتو پاک کنی یا به یه صفحه جدید که کش نشده بری .

قفل کردن سیات روی یک آدرس ........ مهم از فرهاد رضازاده www.modironline.com

http://yoursite.com

http://yoursite.com/index.php

http://www.yoursite.com

http://www.yoursite.com/index.php

این ها همه صفحه اول سایت شما اند تازه https هم بی خیال

تازه بعضی از کامپوننت ها هم صفحه اول تعریف می کنند که مصیبت میشه ...

www.yoursite.com/component/content/frontpage تازه این جز اولین صفحه های ایندکس شده برای موتور هاست .

برای رفع این مشکلم این کارو بکنید .

RewriteEngine On

# index.php redirect

RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /index\.php\ HTTP/

RewriteRule ^index\.php$ http://www.yoursite.com/ [R=301,L]

# Redirect non-www to www version

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^yoursite\.com$ [NC]

RewriteRule ^(.*)$ http://www.yoursite.com/$1 [R=301,L]

این کد رو به .htaccess خودتون اضافه کنید

وبرای رفع مشکل شبیه کامپوننت ها هم از این استفاده کنید

Redirect 301 / component/content/frontpage http://www.yoursite.com

حتما از هاست لینوکس استفاده کنید ........

Php , mysql در کل جوملا امنیتش تو ویندوز خیلی کمه تازه بعضی ها میگن سرعت ویندوز هم کمتره

از قالب های جدولی استفاده نکنید

برای هر کدام از صفحات سایت از یک تیتر یکتا استفاده کنید و از قرار دادن یک تیتر برای صفحه اصلی و گروه ها حتما اجتناب کنید

استفاده از سایت هایی مانند ویکی پیدیا صفحه های مرتبط با سایت خودتونو پیدا کنید و به اسم سایتتون مطلب اضافه کنید

از اشتراک گذار استفاده کننید بهترینشو براتون پیوست میکنم ........... حتما دانلود کنبد

از بخش Google Webmaster Tools استفاده کنید

اموزش وبمستر تولز گوگل و ثبت سایت نمیدونم منبع اصلی این آموزش کجاست با ده تا منبع همینو میشه پیدا کرد ........................

استفاده از این امکان کار شما برای ثبت وب سایت تان و مدیریت آن به خصوص در موتور جستجوگر گوگل آسان میکند.

با استفاده از این آموزش به بهبود سایت خود خود کمک کنید.

ابتدا قبل از هر چیزی اگر اکانت در گوگل ندارید یکی بسازید.

به صفحه وبمستر تولز گوگل از لینک زیر بشوید و طبق آموزش عمل کنید :

ورود به سایت

آموزش :

پس از ورود به این سرویس بر روی دکمه …Add a site کلیک کنید در نوار کشوی که باز می شود آدرس وب سایت خورد را به صورت http://www.yoursite.com وارد کنید . و سپس دکمه Continue را جهت ثبت وب سایت کلیک کنید.

حال آدرس سایت نمایش داده خواهد شد که نیاز به تایید دارد. برای تایید سایت بر روی گزینه Verify this site کلیک کنید تا وارد صفحه Verify ownership شوید در قسمت Verification method سه روش را در اختیار شما قرار میدهد تا به صورت دلخواه انتخاب کنید.

روش اول اضافه کردن تکه کد html به کدهای html سایت است مانند توضیحاتی که در بخش Show me an example آمده است.

روش دوم اضافه کردن یک صفحه html در روت وب سایت است ابتدا آن صفحه را دانلود میکنید و سپس در روت وب سایت آپلود میکنید.

روش سوم اضافه کردن تکه کد به dns وب سایت است که دو روش اول پیشهاد می شود.

بعد انجام هریک از این روشها بر روی Verify کلیک کنید تا در صورت انجام درست مراحل وب سایت تائیید گردد.

ورود بخش مدیریت یک وب سایت

بر روی نام وب سایت مورد نظر که از قبل ثبت گریده کلیک کنید تا وارد بخش مدیریت آن شود .

در این صفحه اطلاعات کلی از آخرین وضعیت سایت نمایش داده می شود.این اطلاعاتی در مورد وضعیت sitemap ها، وضعیت بازبینی سایت توسط موتور گوگل و وضعیت کلمات کلیدی جستجو شده برای ورود به سایتتان است.

در منوی سمت چپ صفحه لیست کشوی می بینید که به وسیله آن به سایر قسمت های مدیریت دسترسی پیدا خواهید کرد.

توضیحات منوی تنظیمات سایت Site configuration

مدیریت Sitemap

Sitemap

یا نقشه وب سایت، شما وقتی یک صفحه را در وب سایت خود می سازید می توانید با چند استاندارد آدرس این صفحات را به گوگل و سایر موتورهای جستجوگر معرفی کنید به مجموعه ای از این آدرس های که در قالبی خاص تعریف میگردند نقشه سایت میگویند.

گوگل این امکان را می هد که نقشه سایت رو به صورت استاندارد Feed “خوراک” و XML ثبت کنید.

ثبت نقشه سایت در گوگل می تواند خیلی سریع تر صفحات وب سایت شما را در گوگل ذخیره کند و به دیگران این امکان را میدهد، آدرسهایی که ممکن است لینکی به آنها داده نشده باشه را پیدا کنند. همچنین تغییرات صفحات را خیلی سریعتر شناسایی خواهد کرد. استفاده از این سرویس خیلی موثر است پس از ثبت نقشه سایت می توانید در قسمت SITEMAP STATS مجموع صفحات وب سایت شما و میزان صفحات ذخیره شده در گوگل را نمایش می دهد.

ویرایش شده در توسط amirali0001

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

قسمت دوم

مدیریت دسترسی خزنده به قسمتهای سایت (Crawler access)

برای جلوگیری از دیده شدن قسمت های از وب سایت مانند فولدرها و صفحات به دلایلی مانند جلوگیری از هک شدن وب سایت و همینطور عدم افشای بعضی از مطالب می توان از فایلی به نام robots.txt استفاده کرد که این فایل فرمت خاصی دارد که این امکان را می دهد که ربات های موتورهای جستجوگر را مدیریت کرد.

که به کدامیک از صفحات و فولدرها دسترسی داشته باشند.

تمام موتور جستجو گر از این فایل پشتیبانی می کنند گوگل در این بخش این اجازه را می دهد که کنترل بیشتری بر روی دسترسی ها داشته باشید. امکان حذف آدرسها در تب Remove URL یکی از این موارد است همچنین در تب Generate robots.txt به تولید فایل robots.txt پرداخت و آن را در موتور های جستجوی مختلف گوگل مورد آزمایش قرار داد.

مدیریت SiteLinks

در صورتی که معماری سایت به درستی پیاده سازی شده باشد و دارای بازدیدکننده بالا و همچنین PageRank بالایی باشد در این صورت ممکن است که گوگل لینک ها یا به عبارتی منوهای وب سایت شما را به صورت خاص و تفکیک شده نمایش دهد که این امتیازی بسیار عالی از سوی گوگل به وب سایت شما میباشد.

تنظیمات تغیر آدرس وب سایت Change of address

اگر قصد تغییر آدرس دامنه وبسایتتان را دارید از این قسمت میتوانید برای مطلع کردن گوگل از این تغییر استفاده کنید تا با سرعت بیشتری صفحات جدید وب سایت

شما را ذخیره کند.

تنظیمات کلی (Settings)

در صفحه تنظیمات اولین مورد Geographic target است که در این قسمت می توانید موقعیت جغرافیایی یا کشور هدف را انتخاب کنید. با این انتخاب سایت شما فقط در جستجو هایی که از آن کشور انجام می شود قرار خواهد گرفت.

مورد دوم Preferred domain است که می توانید به گوگل بگویید آدرس سایت شما را با www نمایش بدهد یا نه و یا اینکه با توجه به لینک ها این کار را انجام دهد.

مورد سوم تنظیم تعداد دفعات مراجعه خرنده گوگل به وب سایت در قسمت Crawl rate است. ممکن است که به علت بزرگ بودن سایت و مشکلات سرور نتوانید پاسخ گوی درخواستهای اضافی باشید که در این صورت این مقدار باید کم شود و در صورتی که از عدم شناسایی به موقع تغییرات وب سایت ناراضی هستید مقدار آن را افزایش دهید.

توضیحات منوی Your site on the web

کلمات کلیدی در جستجو نمایش داده شده search queries

در این قسمت کلمات کلیدی که در موتور جستجوگر موجب مراجعه به سایت شما شده است به همراه موقعیت آن کلمات کلیدی از وب سایت شما در صفحات گوگل نمایش داده می شود. علاوه بر آن میزان کلیک ها و CTR ها را هم نمایش میدهد.گر کلمه کلیدی از وب سایت شما خیلی مهم واقع شود و آمار بازدید زیادی داشته باشد ستاره دار خواهد شد.

با استفاده از این کلمات می توان نیاز کاربران را به درستی درک کرد و از این کلمات برای بهینه تر کردن وب سایت خود بهره ببرید و در صورت استفاده از تبلیغات کلیکی گوگل هدفمندتر به امر تبلیغات بپردازید.

لینک ها به سایت شما Links to your site

در این قسمت آدرس صفحاتی از وب سایت شما را که لینکهایی ارزشمند از سایت های دیگر به آن داده شده است لیست شده و نمایش داده میشود شما می توانید می توان متن لینکی که برای لینک دادن استفاده شده است و آدرس وب سایت های لینک دهنده را مشاهده کرد.

از ویژگی برای بهینه کردن وب سایت و لینک های خارجی میتوان استفاده کرد.

کلمات کلیدی Keywords

در این صفحه لیست رایج ترین کلمات کلیدی موجود در صفحات وب سایت شما نمایش داده میشود.

این بخش برای یک وبمستر امری حیاتی بشمار می آید که با استفاده از آن میتواند حجم کلمات کلیدی سایت خود را بهبود بخشد.

لینک های داخلی Internal Links

لیست صفحاتی که در داخل سایت به یکدیگر لینک داده شده اند به همراه تعداد لینکها و صفحات لینک داده شده وجود دارد.

آمارمشترکین خوراک Subscriber stats

در صورت ارائه استاندارد Feed یا خوراک در وب سایتتان میتوانید آن را در Sitemap ها ذخیره کنید و در این صفحه می تونید وضعیت مشترکین خود را در سرویس Google Reader مشاهده کنید.

توضیحات منوی امکانات عیب شناسی Diagnostics

تروجان Malware

در این قسمت اگر سایت شما حاوی کدهای تروجان باشد به شما اعلام خواهد کرد.

خطاهای خزنده Crawl errors

در این قسمت خزنده یا همان ربات گوگل وقتی وارد سایت شما می شود تا اطلاعات آن را ارزیابی کند و با خود ببرد خطاهایی که در این هنگام کنکاش درون سایت مواجه می شود را نمایش میدهد. این خطاها به چهار دسته Web ،Mobile-Chtml ،Mobile-Xhtml تقسیم بندی گردیده است. اگر مشکلی در صفحات وب سایت شما رخ دهد گزارش کاملی در این قسمت در اختیار شماست و این گزارشات را جدی بگیرید ! چون حساسیت گوگل به این خطاها بالاست.

در قسمت “Restricted by robots.txt” لسیت صفحاتی که توسط robot.txt پاک گردیده اند را نمایش میدهد.

گزارش وضعیت خزنده Crawl stats

در این صفحه شما گزارشی از وضعیت صفحات کنکاش شده توسط خزنده یا همان ربات موتور جستجوگر بر روی سایت را دارید که شامل صفحات کنکاش شده درهرروز ،میانگین مدت زمان صرف شده برای دریافت صفحات ، کیلوبایت صفحات دانلود شده در هر روز است.

پیشنهادات کدهای اچ تی ام ال HTML suggestions

در این قسمت هنگامی خزنده سایت به سایت شما مراجعه میکند اگر مسئله ی را با محتوایی صفحات سایت شما بیابد به صورت لیست از صفحات که دارای مشکل هستند را ارائه میدهد که حل این ریز مشکلات موجود در صفحات کمک بسزای در ذخیره کردن صفحات شما در موتور جستجوگر خواهد نمود.

این بخش شامل سه قسمت است که هر قسمت خود شامل سه مورد Duplicate meta , Long meta , Short meta است:

قسمت اول Meta description می باشد که اگر توضیحاتی تکراری در صفحات وب سایت داشته باشید در Duplicate meta description نمایش داده خواهد شد و اگر توضیحات صفحاتان بلندتر از حد مجاز باشد در Long meta descriptions نمایش داده خواهد شد که باید کوتاه تر گردند و اگر توضیحات صفحاتتان کوتاه باشد در Short meta descriptions نمایش داده خواهد شد که باید بلندتر گردند.

سایر قسمت ها نیز به همین صورت مباشند.

همچنین یاهو بینگ

تا میتونین موتور جستجو پیدا کنید ثبت کنید تبادل لینک کنید اصلا تبادل بنر نکنید ریخت سایتو بهم میریزه

برای من همیشه سوال بود که چرا بیشتر سایت ها چرا برای قسمت های مختلف سایتشون مثل فروشگاه یا فعالیت تو یه زمینه دیگه از ساب دومین استفاده نمی کنن و میرن سراغ یه دامنه دیگه

ولی الان فهمیدم که اگر ساب دومین ما با اون سایت اصلی که درست کردیم زیادی متفاوت باشه و تقریبا بی ربط با اون باشه باعث کاهش رتبه سایت میشه در مقابلم اگه مرتبط باشه خوبه ولی اینو کاملا مطمين نیستم

از صفحه های که خیلی لینک توش هست اصلا استفاده نکنید به جز نقشه سایت چون موتور های جستجو اصلا دوست ندارند هم چنین تگ های زیادی هم تعریف نکنید که صفرا فزاید

قدیم تر ها صفحه تکراری خوب جواب میداد اما الان سند نابودی شماست

اگرم خواستید یه صفحه از یه سایت دیگه کپی کنید حتما تا می تونید توش تغییر ایجاد کنید تو متن نوشته ها هم از لینک منبع استفاده نکنید منظورم اینه که ادرسشو بدون لینک بگذارید یا بهتر اینکه از اسم سایت استفاده کنید

یه روش خیلی بد ولی موثر که الان جدیدا فروش گاه های این کارو خیلی انجام میدن البته ایرانی هاش از متن های بی ربط اما دوست داشتنی مثل ...... به شکلی که هم رنگ پس زمینه هستش و معلوم نیست و معمولا با یه دیو که روش افتاده غیر قابل کپی میشن میشه ملتو گول زد اگه این کارم کردین از ده کلمه بیشتر استفاده نکنید که هم زیاد جا نگیره وهم برای موتور ها زیادیش یه جا بده روش های زیادی مث این هست ولی اصلا استفاده نکنید چون اگه کسی این روشی بیاد دفعه اخرش میشه دیگه اصلا نمیاد من دوست دارم بازدیدم زیاد باشه ولی صد برابر دوست دارم که ماندگاری بازدیدکننده هام زیادی باشه .

صفحه های قدیمی هم اصلا دوست داشتنی نیستند مثلا ارشیو های وبلاگ ها پس از لینک هایی که همیشه ثابت اند تا می تونین کمتر استفاده کنید .

در فایل Robots.txt دسترسی به عکس ها برای خزنده های موتور در جوملا به صورت پیش فرض بسته شده است که برای رفع ان این کارو بکنید

User-agent: *

Disallow: /administrator/

Disallow: /cache/

Disallow: /components/

Disallow: /images/

Disallow: /includes/

Disallow: /installation/

Disallow: /language/

Disallow: /libraries/

Disallow: /media/

Disallow: /modules/

Disallow: /plugins/

Disallow: /templates/

Disallow: /tmp/

Disallow: /xmlrpc/

این فایل robots حالا شما قسمت Disallow: /images/

را پاک کنید .

از پلاگین ها زیاد استفاده نکنید سرعتتونو کم میکنه .......ولی از پلاگین اشتراک گذاری استفاده کنید که بهترین شو براتون میزارم ...............

بوسیله این پلاگین قادر خواهید بود تا به صورت خودکار برای مطالب و صفحات خود کلید واژه ، توضیحات و همچنین متا تگ ایجاد نمایید - تنها کافی است این پلاگین را فعال نمایید. jaotu meta plg

فایل ها تو پست قبلین

ویرایش شده در توسط amirali0001

Share this post


Link to post
Share on other sites
یک مقاله کوچیک نوشتم .

[ATTACH]190[/ATTACH]

متاسفانه فایل رو نمیاره، می نویسه که :

پیام سیستم

این فایل پیوست وجود ندارد .

لطفا یه بررسی کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

جناب majid عزیز فایلتون رو بار دوباره پیوست کنید.

فایل در مدیریت پیوست ها هم وجود نداره.....!

موفق وسربلند و پایدار باشید

یا حق

Share this post


Link to post
Share on other sites

بسیار مقاله خوبی بود /حیفم امد فقط تشکر بزنم.. ترجه جالبی بود و نکات خوبی اشاره شده بود .. امیدوارم که شاهد ترجمه های بیشتر و مقالات زیباتر و جامع تری باشیم:a2d3::auizz3ffy9vla57584x

Share this post


Link to post
Share on other sites

با درود و تشکر از عزیزانی که در مسابقه هفته سوم انجمن جوملای ایران شرکت کردند.مطالب خوب و جالبی منتشر شده بود که باعث خوشحالی بود.قطعا مطالب منتشر شده مورد استفاده بسیاری از کاربران قرار خواهد گرفت.

کاربران گرامی زیر هر کدام برنده یک پنل ارسال پیامک با 5 هزار تومان شارژ اولیه شدند:

صابرمحمدی

amirali0001

و کاربر گرامی زیر هم برنده پنل ارسال پیامک با 5 هزار تومان شارژ اولیه و یک سرویس هاست یک ساله شدند:

majid

کاربران گرامی فوق برای دریافت پنل پیامک در وب سایت http://smsbazar.ir رفته و ثبت نام کنند و سپس در پ/خ نام کاربری خود را در پنل اعلام کنند تا حسابشان شارژ شود. majid برای دریافت هاست هم در سایت http://farsiwebhost.com سفارش خرید کنید تا فعال شود.

در این هفته مسابقه ای برگذار نمیشود تا برخی مشکلات انجمن برطرف شود و درهفته آینده مسابقه جدید برگذار میگردد.

Share this post


Link to post
Share on other sites

دیر شد دیگه من نتونستم شرکت کنم ولی یک مقاله دارم کامل می کنم بزودی میدم مهم نیست که تو مسابقه شرکت کنم مهم اینه که همه دوستان جوملا کار جوملا رو بصورت حرفه ای کار کنند

تو کار حرفه ای اگر قراره که رقیب داشته باشیم بهتره که رقیب حرفه ای داشته باشیم هرچند که قرار باشه خودمون آموزشش بدیم:21:

Share this post


Link to post
Share on other sites

جالب بود مقاله>میخاستم بدونم اگه ما مثلا این تنظیمات رو در seo جوملا انجام بدیم مطالب سایت ما اتوماتیک میره تو گوگل؟

چند روز بعد مطالب ما تو گوگل سرچ بشه ،پیدا میشه؟

الان مثلا من تو گوگل مینویسم جوملا فروم سایت شما بالا میآدوآیا جوملا خودش اینو اتومات انجام داد؟

ببخشیدا من تازه میخام معرفی سایت ها رو به موتر جستجو گر یاد بگیرمواگه مقاله ای چیزی هست لینکشو زحمت میکشیدین میزاشتین خوب بود

ممنون از زحماتتون

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام مرسی از راهنمایی های بسیار زیبای شما

من چند تا سایت دارم میشه کمک کنی تا من اینها رو بهینه سازی کنم یا به من بگی که بهینه سازی شدن یا نشدن felezat_r@yahoo.com

به این ایمیل اگه امکان داره پیغام بدید

【 فلزات و عطریات 】)

【 سنگها و لوازمات 】)

علوم غریبه )

بسیجیان طلاب جهادگرلرستان)

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری