Vahid Taheri

سوالات و مشکلات پیرامون زبان برنامه نویسی asp.net

21 پست در این موضوع

با سلام.

کاربران گرامی سوالات یا مشکلات خود را در زمینه ی زبان برنامه نویسی asp.net در این تاپیک مطرح کنید و از ایجاد تاپیک های پراکنده خودداری نمایید.

ضمنا برای یادگیری این زبان میتوانید از تاپیک شروع آموزش های asp.net و آموزش های مفید مهندس پیام حیاتی بهره ببرید.

در پناه حق

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام .

با تشکر از حرکت زیباتون در تدریس این زبان شیرین و قدرتمند خواستم عرض کنم که

شما فرمودید :

توجه داشته باشید اگر از سرویس های آپاچی و CMS ها همچون جوملا استفاده می کنید با نصب برنامه های فوق IIS ویندوز و سایر سرویس های مورد نیاز ویندوزی به صورت اتوماتیک فعال خواهند شد و و اجازه فعالیت سرویس های آپاچی را نخواهند داد،البته راهکارهایی موقتی برای استفاده از هر دو هست که پیشنهاد نمیکنم.

می تونید،دو ویندوز بر روی سیستم داشته باشید و یا از برنامه های مجازی سازی استفاده کنید.

با اینکه من این شرایط رو دارم و از وب سرور آپاچی استفاده میکنم و در عین حال نرم افزار های نامبرده نیز بر روی سیستم خود نصب کردم هیچ گاه تداخلی در این دو مشاهده نکردم و هر دو بخوبی کار میکنند:auau:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

ممنون از اطلاع رسانی.

من از برنامه wampserver برای جوملا استفاده می کردم ،با نصب تنها Visualstudio دیگه نمیتونستم ازش استفاده کنم با برنامه Xamp هم مشکل برقرار بود.

راه حل

ویرایش شده در توسط Payam.Hayati

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

در صورت امکان یک قالب html به همراه فایل css برای اضافه کردن به پروژه منتشر کنید تا ادامه ی درس رو بر روی همین قالبی که شما معرفی کردید ادامه بدیم .

در صورت امکان یک پروژه رو شروع و همزمان با هم ادامه بدیم . مثلا سیستم دانشجویی ، یا کتابخانه آنلاین و یا .....

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

برای افزودن قالب به پروژه ی خودم مشکلاتی رو دارم . من با آرتیستر 3 یک قالب برای سایت خودم ساختم . تمام فایل ها رو به پروژه اضافه میکنم و کدهای Html هم در جایی که فرمودید اضافه میکنم اما قالب اصلا قالب بندی خاصی نداره و فقط مطالب سایت رو در یک صفحه ی سفید نشون میده اونم فقط توی حالت دیزاین . اگر وب سایت رو اجرا کنم مرورگر فقط یک صفحه ی سفید خالی رو نشون میده بدون مطالب .

من نسخه ی 2010 رو روی سیستم نصب کردم

___________________________________________________

ویرایش شد !!

این مشکل برطرف شد .

ویرایش شده در توسط particular

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

در درس چهارم شما فرمودید که :

برای نمایش تاریخ شمسی باید کلاس Globalization را به کلاس های موجود اضاف کنیم ، 2 تا label به فرم اضافه کنید ، وارد قسمت کدنویسی سی شارپ شوید (هر وب فرمی که ایجاد می کنید یک فایل سی شارپ با آن ایجاد می شود که در زیر مجموعه آن قرار می گیرد) .

حال آنکه برای من همچین فایلی ایجاد نمیشه و شاید دلیل این هست که من از نسخه ی 2010 استفاده میکنم چوت برای من بجای #c فایلی با پسوند vb هست که وقتی باز میکنم هیچ کلاسی وجود نداره

ویرایش شده در توسط particular

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

در صورت امکان یک قالب html به همراه فایل css برای اضافه کردن به پروژه منتشر کنید تا ادامه ی درس رو بر روی همین قالبی که شما معرفی کردید ادامه بدیم .

در صورت امکان یک پروژه رو شروع و همزمان با هم ادامه بدیم . مثلا سیستم دانشجویی ، یا کتابخانه آنلاین و یا .....

با تشکر

سلام

قالب های HTML & CSS زیادی در نت هست به سلیقه خودتون یکی رو انتخاب کنید.هدف و اصل این هست که دانشجو بتونه فایل های هر قالبی رو در MasterPage قرار بده.

پروژه های نامبرده شده زمان زیاد و مراحل مختلفی برای پیاده سازی دارند خصوصا" سیستم دانشجویی که از پروژه های بزرگ هست،مدرس برخی مسائل رو سرکلاس یا فیلم آموزشی در عرض 2 دقیقه میونه توضیح بده اما همون رو در قالب متن و تصویر باید 15 دقیقه یا بیشتر زمان بزاره.

در حال تهیه فیلم های آموزشی پروژه محور هستم زمان ارائه رو بعدا" به اطلاع می رسانم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

در درس چهارم شما فرمودید که :

برای نمایش تاریخ شمسی باید کلاس Globalization را به کلاس های موجود اضاف کنیم ، 2 تا label به فرم اضافه کنید ، وارد قسمت کدنویسی سی شارپ شوید (هر وب فرمی که ایجاد می کنید یک فایل سی شارپ با آن ایجاد می شود که در زیر مجموعه آن قرار می گیرد) .

حال آنکه برای من همچین فایلی ایجاد نمیشه و شاید دلیل این هست که من از نسخه ی 2010 استفاده میکنم چوت برای من بجای #c فایلی با پسوند vb هست که وقتی باز میکنم هیچ کلاسی وجود نداره

فکر می کنم شما پروژه رو به صورت زبان VB ایجاد کردید.

مسیر ایجاد برای پروژه وب :

File-->New-->WebSite

پنجره باز شده :

do.php?imgf=joomlaforum.ir_14072845171.png

اضافه کردن یک وب فرم به برنامه CS-CSharp :

do.php?imgf=joomlaforum.ir_14072848251.jpg

ویرایش شده در توسط Payam.Hayati

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

با تشکر از راهنمایی های جناب عالی . مشکل من برطرف شد اما در درس هشتم :

مراحل رو همه دنبال کردم اما با اجرای وب سایت و زدن دکمه اطلاعات در GridView نمایش میده نه تکست باکس ها

نکته : کدهای مربوط به دکمه در جای خودش نوشته شده

با تشکر از زحمات شما

لطفا در صورت امکان تفسیری از فایلی که برای دانلود گذاشتید و حاوی کدهایی بود بفرمایید . ( هر چند کلی باشه بازم خوبه . ممنونم)

[ATTACH=CONFIG]6763[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط particular

Share this post


Link to post
Share on other sites

خوب ما هم می خواستیم اطلاعات از TextBox ها گرفته بشه در جدول بانک اطلاعاتی ذخیره بشه و در نهایت در GridView نمایش داده بشن.:jan:

توضیحات کلاس نوشته شده :

در هر فایل سی شارپ در ابتدا کلاس ها تعریف شده اند که ما برای استفاده از امکانات و توابع باید ابتدا کلاس ها رو فراخونی کنیم و نامشون رو در کنار سایر کلاس ها اضافه کنیم :

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Data.SqlClient;
using System.Data;

من کلاس هایی رو که برای ارتباط با پایگاه داده و انجام کوئری های مورد نظر را داشتم در بالا اضافه کردم.

نام کلاس sqlserver و نام های con,da,sc رو برای تسریع در نوشتن معادل SqlConnection ، SqlDataAdapter و SqlCommand قرار دادم.

این تابع :

public sqlserver(string server,string dbname)

برای اتصال به بانک اطلاعاتی می باشد.

سایر توابع برای انجام کوئری های اصلی در SQL از جمله insert,update در برنامه به کار می روند.

بدون استفاده از کلاس نوشته شده توسط ویزارد موجود در برنامه ویژوال استودیو و کانکشن زدن هر باره برای تغییرات در کدها نیز می توان عملیات مورد نظر رو پیاده سازی کرد.

Share this post


Link to post
Share on other sites

خوب ما هم می خواستیم اطلاعات از TextBox ها گرفته بشه در جدول بانک اطلاعاتی ذخیره بشه و در نهایت در GridView نمایش داده بشن.:jan:

فرمایش شما کاملا درسته

برداشت من اشتباه بود . من فکر میکردم باید اطلاعات دیتابیس در جعبه های متن بارگذاری شوند در حالی که جعبه های متن برای ورود اطلاعات هستند .

درصورت امکان به جای GridView از Label استفاده کنید . با تشکر

اگر بخوام درک کاملاتری نسبت به این کدها داشتهباشم توصیه شما بزرگوار چیست ؟

من آموزش های جسته و گریخته ای با موضوعات دیگه ای داشتم و می دونم کار ساده ای نیست حاضر کردن این مطالب ، این رو بدونید من صمیمانه دست شما رو می بوسم .

ممنونم

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام و روز بخیر خدمت اساتید گرامی من یک سایت دارم به نام Object reference not set to an instance of an object. البته دادم طراحی کردن برام میخوام تو قسمت اخبار یک اخبار متحرک بزارم دوستان لطف می کنند کمکم کنند یا کدی موجود است و باید کجای استایل بزارم

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و روز بخیر خدمت اساتید گرامی من یک سایت دارم به نام Object reference not set to an instance of an object. البته دادم طراحی کردن برام میخوام تو قسمت اخبار یک اخبار متحرک بزارم دوستان لطف می کنند کمکم کنند یا کدی موجود است و باید کجای استایل بزارم

سلام

سوالتون کامل نیست اینکه منبع اخبار از کجاست؟! من به صورت کامل پاسخ میدم :

برای ویرایش قالب که باید html,css رو کامل بدونید حالا اگر طراحی هم خودتون انجام نداده باشید یه مقدار بیشتر باید بدونید!در این مورد توضیح زیادی نمیدم فقط اینکه یک کلاس در فایل CSS ایجاد می کنید ابعاد و موقعیت نمایش هم در وب فرم یا MasterPage مشخص می کنید و بعد میرم سر اصل مطلب که قرار دادن محتوای مورد نظر(خبر) در موقعیت ایجاد شده هست.

1.اگر خبر مشخص و ثابتی هست متن ورد نظر رو با استفاده از تگ marquee در قسمتی از masterpage یا وب فرم مورد نظر قرار می دید.

نحوه استفده از تگ marquee

2.اگر خبر مربوط به سایت های دیگر است (RSS) ،

به صورت کامل با استفاده از ابزارهای XML DataSource , ListView مراحل رو به شما آموزش خواهد داد در نهایت لینک های RSS ایجاد شده رو با استفاده از تگ Marquee می تونید متحرک کنید.

3.اگر خبر در بانک اطلاعاتی ذخیره شده جهت نمایش می تونید از ابزارهای label,literal و یا Repeater استفاده کنید.

مثال برای label و literal :

string strConnString = "Data Source=.............";

string str;

SqlCommand com;


protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{


SqlConnection con = new SqlConnection(strConnString);


con.Open();


str = "select body from yourtbl";

com = new SqlCommand(str, con);


SqlDataReader reader = com.ExecuteReader();

reader.Read();

label1.Text = reader["body"].ToString();


reader.Close();

con.Close();


}

مثال برای Repeater ، با این کدها repeater پر میشه:

using (System.Data.SqlClient.SqlConnection sqlConn = new System.Data.SqlClient.SqlConnection(ConfigurationM  anager.ConnectionStrings[""].ConnectionString))
{
   using (System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter sqlCmd = new System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter())
   {
       System.Data.DataTable dt = new System.Data.DataTable();
       sqlCmd.SelectCommand = new System.Data.SqlClient.SqlCommand();
       sqlCmd.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM tblComments WHERE tblTrainingID = " + Convert.ToInt32(Request.QueryString["IdShow"]) + " AND Answer = '0' ORDER BY SendDate DESC, SendTime DESC";
       sqlCmd.SelectCommand.Connection = sqlConn;
       sqlConn.Open();
       sqlCmd.Fill(dt);
       sqlConn.Close();
       Repeater1.DataSource = dt;
       Repeater1.DataBind();
   }
}

و اینها توی قسمت html میگید کجا و از کدوم ستون استفاده کنه:

وقتی از کنترلهای bind ای استفاده می کنید باید # رو قرار داده تا بتونید از کدهای #C در محیط html استفاده کنید:

   <asp:Repeater ID="Repeater1" runat="server" OnItemDataBound="Repeater1_ItemDataBound">
                           <ItemTemplate>
                                   <div class="MatneAamuzesh AllNazarat">
                                       <div class="NazarInformation">
                                           <ul>
                                               <li style="padding-right:0px;">تاریخ ارسال : <%#Eval("SendDate") %> </li>
                                               <li>نام : <%#Eval("Name")%> </li>
                                           </ul>
                                       </div>
                                       <div class="Answer">
                                           <a href="Show.aspx?Answer=<%#Eval("ID").ToString() %>" style="color:#009;">پاسخ</a>
                                       </div>
                                       <div class="KhodeNazar"> <%#Eval("Comment") %> 
                                       </div>
                                   </div>
                           </ItemTemplate>
                       </asp:Repeater>

مثال دیگری از Repeater که علاوه بر اخبار می تونید برای درج مطالب ازش استفاده کنید (بر اساس بانک اطلاعاتی) :

جدول در بانک :

do.php?imgf=joomlaforum.ir_14133921881.png

محیط Design و ابزارها در فرم :

do.php?imgf=joomlaforum.ir_14133921882.png

کدهای بخش Design :

<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>

<!DOCTYPE html>

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
   <title></title>
</head>
<body dir="rtl">
   <form id="form1" runat="server">
   <div>

       <asp:Repeater ID="Repeater1" runat="server" DataSourceID="SqlDataSource1" OnItemCommand="Repeater1_ItemCommand">
       </asp:Repeater>
       <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:contentConnectionString %>" SelectCommand="SELECT [con] FROM [Table_1]"></asp:SqlDataSource>

       <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="Label"></asp:Label>

   </div>
   </form>
</body>
</html>

کدهای فایل سی شارپ وب فرم :

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Web;
using System.Web.UI;
using System.Web.UI.WebControls;
using System.Data;
using System.Data.SqlClient;

public partial class _Default : System.Web.UI.Page
{
   string strConnString = "Data Source=(local);Initial Catalog=content;Integrated Security=SSPI;";
   string str;
   SqlCommand com;
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
   SqlConnection con = new SqlConnection(strConnString);


   con.Open();


   str = "select * from Table_1";


   com = new SqlCommand(str, con);


   SqlDataReader reader = com.ExecuteReader();


   reader.Read();

   Label1.Text = reader["con"].ToString();



   reader.Close();


   con.Close();
}
   protected void Repeater1_ItemCommand(object source, RepeaterCommandEventArgs e)
   {
       string connectionString = "Data Source=(local);Initial Catalog=content;Integrated Security=SSPI;";
       SqlConnection conObj = new SqlConnection(connectionString);
       string commandText = "select * from Table_1";
       SqlCommand cmdObj = new SqlCommand(commandText, conObj);
       conObj.Open();
       SqlDataReader dr = cmdObj.ExecuteReader();
       Repeater1.DataSource = dr;
       Repeater1.DataBind();
       conObj.Close();
   }
}

موفق باشید.

ویرایش شده در توسط Payam.Hayati

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من یک dataset درست کردم و با dataview فیلترش کردم به شکل زیر:

DataSet1 myset = new DataSet1();

DataSet1TableAdapters.testTableAdapter myadapter = new DataSet1TableAdapters.testTableAdapter();

myadapter.Fill(myset.test);

DataView myview = new DataView(myset.test);

myview.RowFilter =string.Format( "productname ='{0}'" , Request.QueryString["productname"].ToString() );

حالا چطوری یک سلول از این دیتا ویو رو به یک تکس باکس بایند کنم؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من میخوام چند تا فایل زیپ رو از طریق اپلود با asp.net در sql ذخیره کنم.

دارم سایت بازی طراحی می کنم میخوام بازی اپلودکنم. بعد کاربر بتونه اون رو دانلودکنه. نمیدونم چطوری اینکار رو انجام بدم.

کاربر مرحله پرداخت رو انجام میده بعد لینک دانلود بازی براش نمایش داده میشه و میتونه بازی رو دانلود کنه.

من این کار را با عکس انجام دادم درست شد ولی لینک بازی فقط میاد و نمیشه دانلودش کرد.

مشکل من در ذخیره سازی بازی هست که چطوری اپلود کنم و در سایتم قرار بدم

لطفا کمکم کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

من یک dataset درست کردم و با dataview فیلترش کردم به شکل زیر:

DataSet1 myset = new DataSet1();

DataSet1TableAdapters.testTableAdapter myadapter = new DataSet1TableAdapters.testTableAdapter();

myadapter.Fill(myset.test);

DataView myview = new DataView(myset.test);

myview.RowFilter =string.Format( "productname ='{0}'" , Request.QueryString["productname"].ToString() );

حالا چطوری یک سلول از این دیتا ویو رو به یک تکس باکس بایند کنم؟

سلام

مستندات را مطالعه کنید :

DataView Class (System.Data)

نمونه :

Bind Data From a SqlDataSource to a Label

و

c# - How to get a value from a column in a DataView? - Stack Overflow

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

من میخوام چند تا فایل زیپ رو از طریق اپلود با asp.net در sql ذخیره کنم.

دارم سایت بازی طراحی می کنم میخوام بازی اپلودکنم. بعد کاربر بتونه اون رو دانلودکنه. نمیدونم چطوری اینکار رو انجام بدم.

کاربر مرحله پرداخت رو انجام میده بعد لینک دانلود بازی براش نمایش داده میشه و میتونه بازی رو دانلود کنه.

من این کار را با عکس انجام دادم درست شد ولی لینک بازی فقط میاد و نمیشه دانلودش کرد.

مشکل من در ذخیره سازی بازی هست که چطوری اپلود کنم و در سایتم قرار بدم

لطفا کمکم کنید

سلام

اگر قصد راه اندازی فروشگاه دارید ، می توانید با اپن کارت به راحتی به اهداف قید شده دست پیدا کنید.

اگر می خواهید خودتون این کار رو انجام بدید، نمونه و توضیحات :

Upload and Download Files with SQL Server in ASP.NET - CodeProject

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان

آقا ما از صبح یهویی به این مشکل برخوردیم.کسی میدونه مشکلش از کجاست؟

p6k9lgzvqjgm.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری