آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل
Phantom Wolf مهمان

600 مثل برنامه نویسی php

30 پست در این موضوع

باسلام و احترام خدمت همگی.

امروز واستون 600 پروژه ی php رو آماده کردم که واقعا به کارتون میاد.

امیدوارم استفاده کنید:a2d3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

این فایل در واقع مثالهای کاربرد دستورات php به ساده ترین حالت است .. یعنی در هر مثال یکی از دستورات php رو شرح داده که چون به نظر من مثالها بسیار جالب و ساده هستند این تاپیک رو مهم میکنم و هر مثال رو با توضیحات به صورت آموزش شرح میدم ..

اگر فایل زیپ رو باز کنید شامل 12 سرفصل است به ترتیب ch01 الی ch12 و هر سرفصل شامل تعدادی درس که به شکل listing01 الی ... نامگزاری شده اند.

شروع آموزش از فصل ch01 یعنی فصل اول میباشد و هر کدام از دوستان که مایل بودند به ترتیب دروس را آموزش دهند.

از خودم هم شروع میکنم .. لطفا در هر پست یک درس رو آموزش بدید که هم مختصر باشه و هم ترتیب دروس حفظ بشه

ابتدای هر پست شماره سرفصل و شماره درس رو قید کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

فصل یکم (ch01) درس یکم (listing01)

مثال یک:

در این مثال به شما آموزش داده میشه که چطور متنی رو داخل یک متغییر بریزید و بعد دستور چاپ اون متغیر رو صادر کنید.عمل چاپ با استفاده از دستور echo انجام میشه.

در مثال زیر علاوه بر عمل چاپ یک متن، دو عمل دیگه هم انجام میشه

دقت کنید ابتدا یک متغیر تعریف شده که شامل عبارت مورد نظر ما میباشد

بعد عبارت رو به حرفو بزرگ تبدیل کردیم و مجدد داخل یک متغیر دیگری قرار دادیم (با دستور strtoupper)

بعد عمل چاپ (با دستور echo)

مجدد حروف بزرگ را به حروف کوچک تبدیل کردیم (با دستور strtolower)

و مجدد عمل چاپ با دستور echo


// اول يک متغير ميسازيم و متن خودمون رو درون دابل کوتيشن قرار ميديم و به شکل زير درون متغير ميريزيم
$rhyme = "And all the king's men couldn't put him together again";

// در صورتي که تمايل داشته باشيد ميتونيد با استفاده از دستور
// strtolower();
// متن وارد شده در متغير را به صورت حروف بزرگ تبديل کنيد که نحوه استفاده از اون به شکل زير است
// مشاهده ميکنيد که متغيري که در بالا ساختيم رو به دستور مورد اشاره داديم و مجدد يک متغير هم تعريف کرديم
// که متن پس از اينکه به حرفو بزرگ تبديل شد داخل متغير جديد ريخته بشه
// بعد از اينکار دستور چاپ رو صادر کرديم
// دستور چاپ با استفاده از 
// echo
// انجام شده
$ucstr = strtoupper($rhyme);
echo $ucstr;


// اکنون ميخواهيم که متغير قبلي رو به حروف کوچک تبديل کنيم که با استفاده از دستور
// strtolower
// اين کار رو انجام داديم و بعد عمل چاپ
$lcstr = strtolower($rhyme);
echo $lcstr;

مثال دو:

در این مثال شما متنی رو به متغییر میدید و بعد با استفاده از دستور ucfirst میتونید اولین حرف در اولین کلمه رو به حروف بزرگ تبدیل کنید .. و یا با دستور ucwords میتونید اولین حرف در تمام کلمات را به حروف بزرگ تبدیل کنید!


// در اين مثال ابتدا يک متن رو به صورت حروف کوچک داخل يک متغير قرار داديم
$rhyme = "and all the king's men couldn't put him together again";

// دستوري داريم به نام
// ucfirst
// که اين دستور متن را از ما گرفته و حرف اول در اولين کلمه را حروف بزرگ ميکند و بعد عمل چاپ را صادر کرديم
$ucfstr = ucfirst($rhyme);
echo $ucfstr;

// در مثال بالا ديديد که اولين حرف در اولين کلمه چگونه حروف بزرگ تبديل شد
// در مثال زير با استفاده از دستور
// ucwords 
// ميتوانيد اولين حرف از تمام کلمات را حروف بزرگ تبديل نماييد
// جالبه نه!!
$ucwstr = ucwords($rhyme);
echo $ucwstr;

Share this post


Link to post
Share on other sites

اقای ابوالفضل طالبی دستون درد نکنه واقعا انگار گمشده را پیدا کردم فوق العاده نفید و کاربردی بودند چون دارم php یاد میگیرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

اموزش php _ فصل 11 (ch11) درس هفده (listing17)

آموزش تغییر سایز عکس

در ابتدا خدمت دوستان بگم که چرا این درس رو انتخاب کردم . اول اینکه خوب این درس خیلی میتونه مفید واقع بشه و دوم این که برای این درس نیاز به این ندارید که دروس قبلی رو آموزش دیده باشید و تمامی تعاریف در این قسمت جدید هستند و فهمشون راحت . و اینکه یک تنوع در آموزش ایجاد میشه .

خوب ما میخوایم اینجا ببینیم که با php و بدون کمک جاوا چجوری میتونیم عکس دلخواه خودمون رو تغییر سایز بدیم . این کار چندین مزیت داره و بزرگترینش ، کم کردن حجم بارگذاری سایت هست . شما فرض کنید عکسی با اندازه 5*5 دارید . اگر این عکس بدون ادیت در فوتوشاپ به 1.5*1.5 تغییر کنه مسلما بارگذاری راحت تری هم خواهد داشت . شما میتونید این آموزش رو تعمیم بدید و به عنوان اسکریپت استفاده کنید .


<?php
// آموزش تغییر سایز یک عکس  ابتدا باید آدرس عکس مورد نظر همراه با فرمت عکس را قرار دهیم و به عنوان یک متغیر تعریف کنیم

 $file = "img1154.jpg";

// یک شئ از عکس و تصیر اصلی میسازیم 

$imOrig = imagecreatefromjpeg($file);

// متغیری را برای اندازه و ارتفاع عکس جدید لیست میکنیم

list($width, $height) = getimagesize($file);

// اندازه های جدید و دلخواه را اعمال میکنیم 

$imNew = imagecreatetruecolor($width * 1.5, $height * 1.5);

// حالا اندازه های داده شده در عکس قدیمی و اولیه اعمال میکنیم تا سایز عکسی که دوست داریم ، تغییر کنه 

 imagecopyresampled($imNew, $imOrig, 0, 0, 0, 0, $width * 1.5, $height * 1.5, $width, $height);

// در آخر خروجی عکس را قرار میدیم تا عکس به اندازه دلخواه تغییر کنه 

header("Content-type: image/jpeg");imagejpeg($imNew);imagedestroy($im);?>

امیدوارم از آموزش لذت برده باشید .

ویرایش شده در توسط نیما حبیب خدا

Share this post


Link to post
Share on other sites

آقا نیما سپاس. اما گمونم به ترتیب بیاین بهتر باش. چون فکر کنم چندتا دستور بود که یه کم واسه مبتدیها پیچیده میشه. یا لااقل باید توضیحات بیشتر باشه

getimagesize

list

imOrig, 0, 0, 0, 0

چرا باید اندازه ها رو داد؟ چرا همین که نام متغیر رو ببری کافی نیست یعنی imOrig رو میگم؟ در خط آخر هر کدام از اینها چه کاری میکنن؟

header("Content-type: image/jpeg");imagejpeg($imNew);imagedestroy($im);?>

سپاس از شما.

خواهش میکنم این بحث رو ادامه بدین چون مثالهای زنده خیلی بهتر توی آموزش کمک میکنه

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز الان فصل امتحانات دانشگاهاست و اکثر بچه ها مشغول امتحانات هستند

ولی با این حال

آموزش بخش دوم فصل یک ::

[b][color=#006400]<?php
// تعریف یک رشته
$str = "  ";

// ایجاد یه شرط برای چک کردن خالی یا پر بودن متغیر

//تابع  trim  ==  این تابع فاصله ها رو از اول و آخر رشته حدف میکنه

// تابع isset == بررسی وجود یا عدم وجود 

//نتیجه خط پایین Empty 

echo (!isset($str) || trim($str) == "") ? "Empty" : "Not empty";

?>[/color][/b]


ویرایش شده در توسط reza.sh

Share this post


Link to post
Share on other sites

فصل یکم (ch01) درس دوم (listing02)

در این درس و با دو مثال قراره یاد بگیریم چطوری میشه پر یا خالی بودن یک متغیر از نوع رشته ای را چک کرد.یاد گرفتن و بکار بستن این موضوع زمانی حیاتی میشه که در حال کار کردن با query string ها هستیم.query string همان متغیرهایی هستند که از طریق url از صفحه ای به صفحه ی دیگری منتقل میشند.مثال:

www.example.com/register.php?uid="dsd423d"

uid همان متغیر از نوع string هستش.حالا چرا چک کردن خالی یا پر بودن اون برامون اهمیت داره.کاملا مشخصه چون این متغیر در آدرس بار مرورگر و در دل url نمایش داده میشه و امکان دستکاری کردن و خالی کردن مقدار آن توسط بازدیدکننده سایت امکان پذیره

در مثال های این درس چک کردن پر یا خالی بودن متغیر و به دو روش انجام lمیشه

روش اول:

!isset($str) || trim($str) == "")

در این روش با دو دستور، متغیر و بررسی کرده. دستور isset($str) که مشخص میکنه اصلا این متغیر مقدار دهی شده یا نه ؟ و دستور trim($str) هم که کلیه فضاهای خالی موجود در متغیر و از بین میبره تا ببینه از اون چی باقی میمونه.خب اگه این متغیر خالی باشه یا با کاراکتر فضای خالی مقدار دهی شده باشه .کاملاً اینجا مشخص میشه

روش دوم:

empty($str)

دستور empty($str) که خود به تنهایی میتونه وضعیت متغیر و مشخص کنه در صورتی که متغیر خالی باشه مقدار false و بر می گردونه

و اما نکته سوم این مثال نحوه چک کردن true یا false این توابع هست که با دستور خوب و کاربردی

echo (empty($str)) ? "Empty" : "Not empty";

انجام داده.در این دستور عبارت شرطی قبل از علامت سوال قرار میگیره حال اگر نتیجه ی این عبارت true یا همون صحیح باشه نتیجه حاصله،عبارت بعد علامت سوال هستش در غیر این صورت نتیجه برابر عبارت بعد دو نقطه خواهد بود.در این مثال دستور echo باعث میشه که نتیجه ی حاصله در خروجی چاپ بشه

امیدوارم این آموزش مفید فایده واقع بشه

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

فصل یکم (ch01) درس سوم (listing03)

______________________________________________________________________________

و اما درس سوم

برخی از دوستان در مورد فارسی سازی لینک های کامپوننت ads manager مشکل داشتند که در این تاپیک دوست عزیزی مشکل و حل کردن ،برخی دیگه تو مسائل مربوط به سرچ و جستجو ممکنه که نیاز داشته باشن به قسمت هایی از یک متغیر رشته ای دسترسی پیدا کنند و یا در خیلی از افزونه ها ی خبری دیدید که مقداری از متن خبر و نمایش میدند و در انتهای اون ... میذارند تا با کلیک بروی عنوان اون خبر متن کاملش و مشاهده کنید.

همه ی این تفاسیر و چیدم که متوجه بشید درس سوم قراره در مورد یک تابع کوچیک ولی قدرتمند به نام substr صحبت کنه:

<?php
// define string
$str = "serendipity";

// remove first 6 characters
// result: "ipity"
$newStr = substr($str, 6);
echo $newStr;

// remove last 6 characters
// result: "seren"
$newStr = substr($str, 0, -6);
echo $newStr;
?>

این تابع دارای دو پارامتر اجباری و یک پارامتر اختیاره:

پارامتر اول رشته ای هستش که قراره رشته یا کاراکتری ازش استخراج بشه ،پارامتر دوم نقطه آغازین کاراکتر یا زیر رشته ای است که قراره استخراج بشه.باید توجه داشته باشید که مقدار این پارامتر میتونه مثبت یا منفی باشه.اگه مثبت بود رشته رو از ابتدا (از سمت چپ) برسی میکنه و اگر منفی بود از انتهای رشته (از سمت راست) رشته رو پردازش می کنه.باید به این نکته هم توجه داشته باشید که موقعیت عددی کاراکتر ها در هر رشته هم از عدد 0 شروع میشه.بعنوان مثال موقعیت کاراکتر d در رشته abdc برابر 2 خواهد بود.در مثال اول این تمرین:

$str = "serendipity";
$newStr = substr($str, 6);
echo $newStr;

عبارت ipity در خروجی چاپ میشه چرا که رشته ی serendipity را دادیم به تابع substr و گفتیم که از موقعیت 6 اونا برامون برگردون!

در مثال دوم از پارامتر سوم که اختیاری بود استفاده کرده.با این پارامتر میتونیم بگیم که تا چند کاراکتر و از نقطه شروع برش بزنه و برگردونه.ایم مقدار هم می تونه مثبت یا منفی باشه.مثبت بودن اون باعث میشه که زیر رشته ی مورد نظر و از رشته ی اصلی از نقطه شروع به سمت چپ برگردونه.مقدار منفی مثل وقتی می مونه که بخوایم زیر رشته ای رو از رشته ی اصلی حذف کنیم:

$newStr = substr($str, 0, -6);
echo $newStr;

در این حالت عبارت seren در خروجی چاپ میشه چرا که از موقعیت 0 به اندازه 6 کاراکتر از انتهای رشته رو حذف می کنه و باقیش و بر میگردونه.

برای فهم بهتر مثال های بیشتری رو براتون میذارم:

<?php
$rest = substr("abcdef", 0, -1);  // returns "abcde"
$rest = substr("abcdef", 2, -1);  // returns "cde"
$rest = substr("abcdef", 4, -4);  // returns false
$rest = substr("abcdef", -3, -1); // returns "de"
?>

موفق باشید

ویرایش شده در توسط joomla_man
غلط املایی

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

فصل یکم (ch01) درس چهارم (listing04)

______________________________________________________________________

سلام بر دوستان

درس چهارم جهت آموزش نحوه حذف کردن کاراکتر فاصله طراحی گردیده است.این فاصله ممکنه در ابتدا،انتها و یا در میان رشته ای وجود داشته باشه.حالا چرا حذف این فاصله ها اهمیت داره.اهمیت موضوع در اونجایی هستش که اطلاعاتی رو مثل نام کاربری در هنگام ثبت نام از کاربر دریافت می کنیم و می خواهیم اونا داخل جدول پایگاه دادمون ذخیره کنیم.اگه این کاربر کلمه ی کاربریشو با کاراکتر فضای خالی ترکیب کرده باشه هم حجم اون بالا میره و هم بعدها موقع سرچ و پردازش اون رشته دچار درد سر میشیم.

در درس های گذشه در مورد تابع trim توضیحاتی داده شد.این تابع قابلیت حذف کاراکتر(های) فضای خالی از ابتدا و انتهای یک متغیر رشته ای رو داره.اما برای حذف کاراکتر های قرار گرفته در میان یک عبارت رشته ای چه باید کرد؟؟

در زبان php و اکثر زبان های برنامه نویسی بخشی تحت عنوان عبارات باقاعده وجود داره.این عبارات الگوهایی هستند که جهت تطبیق اطلاعات، مورد استفاده قرار می گیرند.یک مثال کاربردی و همه گیر اون بررسی صحت ایمیل وارد شده توسط کاربران هستش.این ایمیل باید حاوی کاراکتر های خاص @ و . باشه و همچنین تعداد کاراکترهای نام ایمیل،دامین اون و پسوند و اینکه داخل اونا عدد یا کاراکترهای خاص استفاده شده یا نشده باشه هم اهمیت داره.برای این منظور می توان الگو یا عبارت با قاعده زیر رو در نظر گرفت:

^[a-zA-Z0-9_.-]+@[a-zA-Z0-9-]+.[a-zA-Z0-9-.]+$

در این مثال هم جهت پیدا کردن کاراکتر فضای خالی درون عبارت از عبارت باقاعده زیر استفاده کرده:

$newStr = ereg_replace('[[:space:]]+', ' ', trim($str));

همانطور که میبینید فضاهای خالی ابتدا و انتهای رشته ی $str توسط تابع trim حذف شده سپس کلیه ی کاراکتر های فاصله درون رشته با دستور ereg_replace فقط با یک کاراکتر فضای خالی جایگزین می گردد.

موفق باشید

ویرایش شده در توسط joomla_man

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

فصل یکم (ch01) درس پنجم (listing05)

__________________________________________________ ____________________

سلام دوستان عزیز

strrev بله تابع strrev تابعی برای معکوس کردن یک رشته.این تابع میتونه یک رشته رو از شما بگیره و بصورت برعکس به شما تحویل بده:

<?php
// define string
$cards = "Visa, MasterCard and American Express accepted";

// reverse string
// result: "detpecca sserpxE naciremA dna draCretsaM ,asiV"
$sdrac = strrev($cards);
echo $sdrac;
?>

در مثال بالا رشته مورد نظر

"Visa, MasterCard and American Express accepted"

هستش که پس از خروج از تابع strrev به صورت:

detpecca sserpxE naciremA dna draCretsaM ,asiV

نمایش داده میشه

موفق باشید

ویرایش شده در توسط joomla_man

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد اصلی::

<?php
// define string
$laugh = "ha ";

// repeat string
// result: "ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha "
$rlaugh = str_repeat($laugh, 10);
echo $rlaugh;
?>

تفسیر کد ها ::

<?php
// تعریف یک رشته 
$laugh = "ha ";

// استفاده از تابع 
//str_repeat
//برای تکرار رشته

$rlaugh = str_repeat($laugh, 10);
echo $rlaugh;
// خروجی ایت تابع ده تا 
//ha
// میباشد
?>

توضیح بیشتر :

زمانی در برنامه نویسی پیش میاد که ما باید یک رشته رو چندین بار تکرار کنیم ، برای این کار کافی از تابع

str_repeat(string , repeat)

استفاده کنیم

این تابع دارای دو تا ورودیه که ::

string = رشته ای که باید تکرار بشه ، میتوان از متغیر هم استفاده کرد مانند مثال بالا

repeat = تعداد تکرار رشته (مثلا 10 ، نکته => اعداد منفی در اینجا قابل استفاده و مجاز نیستند)

مثال دیگر ::

<?php

$laugh = "JoomlaForum.ir <br>";
$rlaugh = str_repeat($laugh, 20);
echo $rlaugh;
?>

و خروجیش ::

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

JoomlaForum.ir

ویرایش شده در توسط reza.sh

Share this post


Link to post
Share on other sites

فصل یکم (ch01) درس هفتم(listing07)

__________________________________________________ ____________________

با سلام

در این درس تابعی نوشته شده که نقش کوتاه کردن رشته های متنی رو بر عهده داره. بعنوان مثال می خواهیم بخش کوتاهی از یک خبر رو در صفحه ی اول سایت نمایش بدیم و انتهای اون به ... ختم بشه می تونیم از این سبک کد نویسی استفاده کنیم.جالبی این تابع در این است که میتونیم عبارتی که قراره در انتهای متن قرار بگیره (مثل ...) و طول متن کوتاه شده را در هنگام فراخوانی اون تابع تعیین نمائیم:

کد:

function truncateString($str, $maxChars=40, $holder="...") {
   // check string length
   // truncate if necessary
   if (strlen($str) > $maxChars) {
       return trim(substr($str, 0, $maxChars)) . $holder;
   } else  {
       return $str;
   }
}

حال اگه ما تابع truncateString را به شکل زیر صدا کنیم:

$str = "Just as there are different flavours of client-side scripting, there are different languages which can be used on the server as well.";
echo truncateString($str);

خروجی زیر را خواهیم داشت:

"Just as there are different flavours of..."

روش کار:

برای تابع فوق 3 پارامتر در نظر گرفته شده.اولین پارامتر($str) برابر است با رشته ی اصلی که قراره کوتاه بشه و برگردونده بشه.پارامتر دوم($maxChars) معادل تعداد کاراکتری هستش که باید از عمل کوتاه کردن رشته باقی بمونه و آخرین پارامتر هم ($holder) کاراکتر(ها) هستش که قرار به انتهای متن افزوده بشه که نشون بده این متن ادامه دار است.

روال کار به شکلی ساده طراحی شده به گونه ای که در ابتدا طول رشته ی ارسالی سنجیده می شه که اگر طول آن از تعداد کاراکتری که قراره از رشته برش بخوره کمتر باشه خود رشته برگشت بخوره و دیگه تابع substr صدا زده نشه.در صورتی که این مشکل وجود نداشت کد زیر اجرا میشه:

trim(substr($str, 0, $maxChars)) . $holder;

این کد زیر رشته ای به اندازه مقدار $maxChars از رشته ی اصلی جدا کرده ،درصورتی که کاراکتر فضای خالی در ابتدا یا انتهای آن وجود داشته باشد با متد trim حذف کرده سپس با استفاده از عملگر (.) کاراکتر(ها) موجود در متغیر $holder را به انتهای رشته ی جدا شده الحاق کرده و نتیجه را return میکند.

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

فصل یکم (ch01) درس هشتم (listing07)

-----------------------------------------------------

گاهی شما نیاز دارید که یک رشته متنی را بر حسب تعداد کاراکترهای مشخصی تکته کنید و هر تکه را به صورت یک آرایه داخل یک متغیر قرار دهید.برای این کار از دستور str_split استفاده میکنیم که مثال آن گویای همه چیز است :

ابتدا یک رسته متن را تعریف میکنیم:

$str = "JoomlaForum PHP Training with 600 simple example enjoy it! (http://JoomlaForum.ir)";

تعداد کاراکتر خود را برای جداسازی مشخص میکنیم:

$chunkSize = 11;

اکنون با استفاده از دستور str_split رشتته متنی خود را به تعداد کاراکتر قید شده تکه تکه میکنید و هر تکه را داخل یک آرائه میریزید:

$chunkedArr = str_split($str, $chunkSize);

در صورت گرفتن خروجی خواهیم داشت:

print_r($chunkedArr);

Array (     [0] => JoomlaForum     [1] =>  PHP Traini     [2] => ng with 600     [3] =>  simple exa     [4] => mple enjoy      [5] => it! (http:/     [6] => /JoomlaForu     [7] => m.ir) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

فصل یکم (ch01) درس دهم (listing10)

متاسفانه در ترتیب آموزش اشتباه کردم و درس قبلی مربوط به درس نهم که اشتباها قید کردم درس هشتم! ... به هر حال در ادامه درس دهم را اموزش میدهم تا پست قبلی را اصلاح کنم.

در اموزش با دستور metaphone اشنا میشوید که این دستور فقط در زبان انگلیسی کاربرد دارد.با استفاده از این دستور میتوانید حروف صدا دار دو عبارت انگلیسی را جدا کرده و باقی مانده را باهم مقایسه کنید ... این دستور بیشتر برای برنامه نویسی نرم افزارهای تشخصی صدا و .. بکار میرود.

در خط زیر با استفاده از دستور metaphone دو عبارت reset و rest را مقایسه میکنیم... وقتی حروف صدادار این دو عبارت حذف شوند تنها rst باقی میماند که چون در هر دو طرف شرط مقدار صحیح میباشد در کل شرط صحیح است...

echo (metaphone("rest") == metaphone("reset")) ? "Strings are similar" : "Strings are not similar";

خروجی : Strings are similar

در خط زیر با استفاده از دستور metaphone دو عبارت dip و deep را مقایسه میکنیم... وقتی حروف صدادار این دو عبارت حذف شوند تنها dp باقی میماند که چون در هر دو طرف شرط مقدار صحیح میباشد در کل شرط صحیح است...

echo (metaphone("deep") == metaphone("dip")) ? "Strings are similar" : "Strings are not similar";

خروجی : Strings are similar

در خط زیر با استفاده از دستور metaphone دو عبارت higher و fire را مقایسه میکنیم... وقتی حروف صدادار این دو عبارت حذف شوند از عبارت fire تنها rre باقی میماند و از عبارت higher تنها hghr که چون در هر دو طرف شرط مقدار نا صحیح میباشد در کل شرط نا صحیح است...

echo (metaphone("fire") == metaphone("higher")) ? "Strings are similar" : "Strings are not similar";

خروجی : Strings are not similar

Share this post


Link to post
Share on other sites

فصل یکم (ch01) درس یازدهم (listing11)

یکی از دستورات بسیار دوست داشتنی !! و پر کاربر دستور explode است که به شما امکان میدهد که یک رشته متن را بر اساس یک کاراکتر خاص جدا سازی کنید و هر قسمت را درون یک آرایه قرار دهید.

برای مثال شما عبارتی مانند عبارت زیر را دارید:

$ingredientsStr = "joomlaforum, joomlaforum.ir, php training, joomla framework, module, extensions";

مشاهده میکنید که هر عبارت با استفاده از کاما "," جدا سازی شده ... خب اکنون میتوانیم با دستور explode تک تک عبارات حدا شده با کاما را داخل یک ارایه قرار دهیم:

در دستور زیر مشاهده میکنید که علامت کاما و متغیر $ingredientsStr که در بالا تعریف کرده بودیم به عنوان ورودی های دستور explode قرار دادیم:

$ingredientsArr = explode(", ", $ingredientsStr);

پس از اجرای دستور و با قرار دادن ارایه ایجاد شده داخل حلقه میبینید که تمام عناصر ارایه چاپ میشوند:

foreach ($ingredientsArr as $i) {
   print $i . "\r\n";
}

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

:::دوستان کمک کنند این بخش دوباره جون بگیره :::

تابع parse_url : يک URL دریافت کرده و آرايه اي حاوي اجزاي آدرس خروجی ، شامل قسمتهای زیر می باشد ::

  • scheme: نمایش نوع پروتکل که می تواند شامل http يا https يا ftp و غيره باشد
  • host: دامنه اصلي مثل joomlaforum.ir
  • port: نمایش پورت (متصل)
  • user: نام کاربری username
  • pass: رمز يا password
  • path: نمایش مسير آدرس بعد از دامين اصلی
  • query: کوئري يعني نمایش کاراکترهاي بعد از علامت "?"
  • fragment: يا hash بعبارتی نمایش کاراکترهايي که بعد از علامت "#" هستند

بنده ادرس رو کمی تغییر میدم تا بتونیم اکثر عناصر بالا رو مشاهده کنیم.

آدرس خود مثال

 $url = "http://www.melonfire.com:80/community/columns/trog/article.php?id=79&page=2";  

ادرس تغییر یافته

 $url = "http://www.joomlaforum.ir:80/community/columns/trog/article.php?id=79&page=2#6554dfd"; 

خوب حالا کد برنامه

// تعریف یک آدرس 
$url = "http://www.joomlaforum.ir:80/community/columns/trog/article.php?id=79&page=2#6554dfd";

// ارجاع (با تبدیل) به تابع مورد نظر
$data = parse_url($url);

// نمایش یا چاپ تک تک اجزا
foreach ($data as $k=>$v) {
   echo "$k: $v ";
       echo "<br/>";
}

در این جا $k نوع عنصر را مشخص می کنه و $v مقدار عنصر رو

و خروجی تابع به صورت زیر است

scheme: http 
host: www.joomlaforum.ir
 port: 80 
path: /community/columns/trog/article.php  
query: id=79&page=2 
fragment: 6554dfd 

و نکته : یه زمانی پیش میاد که فقط می خواید به یکی از عناصر دسترسی داشته باشید (مثلا زمانی که می خواید یک لیست از سایت های ثبت شده داشته باشید {ممکن کاربر بیاید یه ادرس مطلب رو وارد کنه که توش ادرس اصلی هم قرار داره ، اون وقت می تونید با این تابع تمیزش کنید } برای دسترسی به صورت بالا باید بصورت زیر عمل کنید

 
// بجای متغیر هاست می تونید هرکدام از عناصر رو قرار بدید
echo $data['host'];

ویرایش شده در توسط reza.sh

Share this post


Link to post
Share on other sites
دوستان این سری آموزش ها رو ادامه نمی دید؟

چرا انشاا... دوباره جون میگیره

میشه آموزش تصویری هم قرار بدید

یکی از بهتربن اموزش هاب تصویری

php_box1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری