particular

تغییر دادن dns و نشان دادن سرور قبل

3 پست در این موضوع

سلام

من یک از دامنه ها رو روی سرور الف داشتم .

حالا اومدم و در ایرنیک dns های سرور جدید ( ب ) رو قرار دادم .

چند ساعت اول که این کار رو کردم در هاست ب نمیذاشت اون دامنه رو اضافه کنم و پیغامی مبنی بر dns میداد که طبیعی هم بود چون تغییرات اعمال نشده بوده به اون زودی اما

الان دامنه رو در سرور ب اضافه کردم و یک بسته ی نصبی هم در پوشه ی مربوط به این دامنه قرار دادم تا بتونم نصبش کنم . اما زمانی که نام دامنه رو وارد مرورگر میکنم تا به صفحه ی نصب برم باز به سرور قبل یعنی الف وصل میشه و محتویات اون رو نشون میده !!

ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

Share this post


Link to post
Share on other sites

احتمالا از کش اطلاعات رو میگیره اگر کامل ست شده باشه نباید مشکلی باشه

Share this post


Link to post
Share on other sites
احتمالا از کش اطلاعات رو میگیره اگر کامل ست شده باشه نباید مشکلی باشه

متاسفانه با مرورگر های مختلف همینجور بود که برام جای تعجب داشت .

اما در کل مشکلم حل شد ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری