آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل
حجت مردانه زاده

بسته فارسی آماده نصب و تک صفحه ای "فــراز"(OnePage Tempalate)

86 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

attachment.php?attachmentid=7616&stc=1

باسلام خدمت کاربران گرامی

خوشحال هستیم که باز هم مجالی شد تا بتوانیم یک کار خوب در حد وسع و دانش اندک خودمان به شما ارائه کنیم.

بسته ای که هم اکنون پیش رو دارید.بسته تجاری و شرکتی با قابلیت Full Responsive با نام فـــَــراز است که با طراحی تک صفحه ای مورد پسند بسیاری از کاربران و استفاده کنندگان از سیستم های طراحی وب؛ بالاخص جوملا می باشد.دلیل انتخاب این طرح و کار هم دقیقا به علت استقبالهای رو به گسترشی ست که در مدت اخیر، از جانب کاربران انجام شده است.

این هدیه بعنوان هدیه ی ناقابل دیگری خدمت شما عزیزات تقدیم میگردد.

جزئیات این محصول:

  • پشتیانی از جوملای 2.5
  • دارای زبان کاملا فارسی
  • پشتیبانی از فریم ورک قدرتمند Helix II
  • دارای 8 فونت فارسی استاندارد ( BTitrTGEBold - BTitrBold - BYekan- BCompset - BTehran - BKoodakBold - BShiraz )
  • دارای قابلیت ایجکس در پورتفولیو
  • دارای ماژول فارسی انتقادات و پیشنهادات سفارشی SP Testimonial
  • دارای ماژول فارسی نمایش توئیت های SP Tweet
  • دارای ماژول فارسی اسلایدر زیبای SP Carousel
  • دارای ماژول فارسی اسلایدر مشتریان ما SP Clients
  • دارای ماژول فارسی اعضای شرکت/گروه SP Team
  • دارای ماژول فارسی فیلتر مطالب جوملا و مطالب کی2 SP Features
  • پشتیبانی 100% از HTML5 و CSS3
  • دارای ماژول تماس سریع SP Quick Contact
  • و...

تصاویری از محیط محصول:

do.php?imgf=joomlaforum.ir_14191636073.jpg

do.php?imgf=joomlaforum.ir_14191636071.jpg

do.php?imgf=joomlaforum.ir_14191634561.jpg

برای مشاهده جزئیات کامل دانلود بسته در سایت افزونه ها دات کام بروی لینک زیر کلیک نمایید.

بسته آماده نصب شرکتی و تجاری فــراز

دانلود فایل از سرور انجمن :

AFZONEHA.COM-FARAZ-QuickStart-First-Unzip دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

برای مشاهده دموی آنلاین بروی لینک زیر کلیک کنید:

رمز اولیه فایل : WWW.AFZONEHA.COM (تمامی حروف بزرگ هستند)

ابتدا فایل دانلودی را از حالت فشرده خارج کرده و سپس فایل کوئیک استارت را در سرور آپلود کنید.

در صورت وجود هر گونه مشکل؛ مسئله را در همین تاپیک مطرح نمایید.

امیدوارم که به کار عزیزان بیاید.

ارادتمند /حجت مردانه زاده

ویرایش شده در توسط Hojjat MardaneZadeh
ویرایش لینک

Share this post


Link to post
Share on other sites

جناب مردانه عزیز شب بخیر

من بسته را دانلود کردم روی هاست نصب میشه اما بروی لوکال علیرغم نصب یونکیوب باز هم پیغام خطای زیرا میدهد.

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'You need to install cURL, see: http://curl.haxx.se/docs/install.html' in C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\library\TwitterAPIExchange.php:56 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\helper.php(104): SPTwitterAPIExchange->__construct(Array) #1 C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\helper.php(52): modSPTwitter->getData() #2 C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\helper.php(123): modSPTwitter->Cache('twitter.json', '900', Array) #3 C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\mod_sp_tweet.php(36): modSPTwitter->tweets() #4 C:\xampp\htdocs\smstm\plugins\system\helix\core\classes\joomla25\helper.php(175): include('C:\xampp\htdocs...') #5 C:\xampp\htdocs\smstm\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php(107): JModuleHelper::renderModule(Object(stdClass), Array) #6 C:\xampp\htdocs\smstm\libraries\joomla\document\html\renderer\modules.php(39): JDocumentRendererModule->render(Object(stdClass), Array, NULL) #7 C:\xampp\htdocs\smstm\li in C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\library\TwitterAPIExchange.php on line 56

Share this post


Link to post
Share on other sites

جناب مردانه عزیز شب بخیر

من بسته را دانلود کردم روی هاست نصب میشه اما بروی لوکال علیرغم نصب یونکیوب باز هم پیغام خطای زیرا میدهد.

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'You need to install cURL, see: http://curl.haxx.se/docs/install.html' in C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\library\TwitterAPIExchange.php:56 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\helper.php(104): SPTwitterAPIExchange->__construct(Array) #1 C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\helper.php(52): modSPTwitter->getData() #2 C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\helper.php(123): modSPTwitter->Cache('twitter.json', '900', Array) #3 C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\mod_sp_tweet.php(36): modSPTwitter->tweets() #4 C:\xampp\htdocs\smstm\plugins\system\helix\core\classes\joomla25\helper.php(175): include('C:\xampp\htdocs...') #5 C:\xampp\htdocs\smstm\libraries\joomla\document\html\renderer\module.php(107): JModuleHelper::renderModule(Object(stdClass), Array) #6 C:\xampp\htdocs\smstm\libraries\joomla\document\html\renderer\modules.php(39): JDocumentRendererModule->render(Object(stdClass), Array, NULL) #7 C:\xampp\htdocs\smstm\li in C:\xampp\htdocs\smstm\modules\mod_sp_tweet\library\TwitterAPIExchange.php on line 56

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام علیکم دوست عزیز.

بسته کدشده نیست که بخواید یون کیوب رو فعال یا غیرفعال کنید!

چون ماژول توئیتر با استفاده از روش cURL دیتاهاش رو از سایت توئیتر میگیره.

ارور ریپورتینگ رو غیرفعال کنید ببنید بازم خطا میده!؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

آقای مردانه بابت این هدیه واقعا سپاس که واقعا قالب زیبایی هست.

درمورد این ارور دوستان از قسمت مدیریت ماژول ها ماژول توئیت رو غیر فعال کنید درست میشه.

فقط آقای مردانه من شکست عشقی خوردم فکر کردم این واسه جوملا 3 هست وقتی نصبش کردم دیدم واسه 2.5 هست :13::didi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام ، از زحماتی که برای این قالب کشیده اید تشکر می کنم ؛

جناب مردانه این قالب را چندین ماه پیش از یک سایت ، که فکر نمی کنم دیگر نیازی به عنوان کردن آن باشد "خریداری" کردم ، البته با نام و امید تجاری بودن ، ولی بعد مشخص شد که آن سایت هم هزینه ای برای قالب پرداخت نکرده بود ، به هرحال بعد از رفع مشکلات بسیار و رفع نشدن بعضی دیگر ! و پرداخت هزینه قالب از جیب خود به مشتری ، بزرگترین مشکلی که هیچ وقت حل نشد را من در این قالب نیز مشاهده کردم ( البته قالب بنده 3 بود ) .

مشکل در اجرای ماژول "پورتفولیو " می باشد بطوریکه وقتی روی هر کدام از گزینه ها کلیک می کنم فقط نوار بالای پنجرا ظاهر می شود و مطالب محتوا نمایش داده نمیشوند . ( هم در لوکال هم در هاست )

خواهش می کنم در صورت امکان راهنمایی فرمایید تا بالاخره این مشکل حل شود .

---با سپاس---

Share this post


Link to post
Share on other sites

دانلود نمیشه ؟؟؟؟

از دیروز چند بار امتحان کردم اما تا نصف دانلود میکنه و بعد یخ میزته

Share this post


Link to post
Share on other sites

اره منم مشکل اقای majid_tiger رو دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام ، بنده در انتظار حل مشکل عنوان شده هستم تا بعد از آن مشکل ، مشکل بعدی که کار نکردن انتساب به منو ها باشد را عنوان کنم .

توضیحات : وقتی که بنده اطلاعات دقیقی از نحوه استفاده با قالبهای تک صفحه ای نداشتم یکی از دوستان که در یکی از سایتهای نامدار فعالیت می کند گفتند " قالب تک صفحه ای یعنی فقط داشتن یک صفحه ... " اما بعد از استفاده از قالب های رایگان سازنده همین قالب ( Joomshaper ) متوجه شدم که می توان بیش از یک صفحه در سایت را هم داشته باشیم که با توجه به انتساب منو اتفاق می افتد .

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام ، بنده در انتظار حل مشکل عنوان شده هستم تا بعد از آن مشکل ، مشکل بعدی که کار نکردن انتساب به منو ها باشد را عنوان کنم .

توضیحات : وقتی که بنده اطلاعات دقیقی از نحوه استفاده با قالبهای تک صفحه ای نداشتم یکی از دوستان که در یکی از سایتهای نامدار فعالیت می کند گفتند " قالب تک صفحه ای یعنی فقط داشتن یک صفحه ... " اما بعد از استفاده از قالب های رایگان سازنده همین قالب ( Joomshaper ) متوجه شدم که می توان بیش از یک صفحه در سایت را هم داشته باشیم که با توجه به انتساب منو اتفاق می افتد .

با سلام

ممنون اقا حجت از این بسته با ارزشی که ارائه دادید

ممنون میشم ادرس قالب اصلی به زبان انگلیسیرو در اختیار من قرار بدید چند وقت پیش توی هدایای شب یلدا یکی از دوستان گذاشتند ولی متاسفانه الان نیست

ممنون میشم بهم ادرس بدید

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام

ممنون اقا حجت از این بسته با ارزشی که ارائه دادید

ممنون میشم ادرس قالب اصلی به زبان انگلیسیرو در اختیار من قرار بدید چند وقت پیش توی هدایای شب یلدا یکی از دوستان گذاشتند ولی متاسفانه الان نیست

ممنون میشم بهم ادرس بدید

باسلام دسوت عزیز.

اینم لینک دموی بروی سرور سایت سازنده:

http://demo.joomshaper.com/?template=onepage

Share this post


Link to post
Share on other sites
مشکل در اجرای ماژول "پورتفولیو " می باشد بطوریکه وقتی روی هر کدام از گزینه ها کلیک می کنم فقط نوار بالای پنجرا ظاهر می شود و مطالب محتوا نمایش داده نمیشوند . ( هم در لوکال هم در هاست )

مشکل بوجود آمده به احتمال زیاد به خاطر نال بودن (دستکاری کردن) سورس هستش.پیشنهاد میدم ماژولهای مشابه ش رو استافده کنید.

از افزونه زیر استافده کنید.

RocketTheme - Joomla Extensions - RokSprocket

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام.

با تشکر بابت هدیه ی خوبتون.

من وقتی میرم برای نصب به قسمتی میرسه که فولدر installation رو پاک کنه دیگه جلو نمیره تا چند دقیقه بعد که ارور 500 میده و بعد سایت باز نمیشه ولی مدیریت باز میشه که نام کاربری و رمز رو هر چی وارد می کنم میگه که وجود ندارد.

میشه راهنمایی کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام

ممنون اقا حجت از این بسته با ارزشی که ارائه دادید

ممنون میشم ادرس قالب اصلی به زبان انگلیسیرو در اختیار من قرار بدید چند وقت پیش توی هدایای شب یلدا یکی از دوستان گذاشتند ولی متاسفانه الان نیست

ممنون میشم بهم ادرس بدید

با سلام

این تاپیک برای عنوان مشکلاتی که در مورد قالب بوجود می آید استوار شده ، پس فکر می کنم هیچ ایرادی برای تعریف مشکلات موجود در قالب وجود ندارد ، اگر کسی راهنمایی کنه که چطور میشه یک "مطلب" رو به یکی از منوهای اصلی قالب نسبت داد ، بطوریکه در یک صفحه دیگه ( در پنجره مادر یا پنجره جدید ) مطلب قابل لود شدن باشه بسیار تشکر می کنم .

من که هرکاری می کنم صفحه خطا ظاهر میشه ، ولی در قالب رایگان همین شرکت این مسئله دیده نمیشه یا حتی در قالب awetive ( با توجه به نال بودن ) مربوط به همین شرکت هم این مشکل دیده نمیشه .

امیدوارم دوستان و اساتید یاری نمایند .

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

برادر عزیز جناب حجت ، طبق فرموده شما ماژول شرکت راکت رو نصب کردم ولی باز نتیجه همانطور است ! بطور کل مطالب قرار گرفته قابل دسترس نیست و بعد از کلیک برروی هر کدام این صفحه ظاهر میشه :

[ATTACH=CONFIG]7690[/ATTACH]

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

ببخشید سایت من خیلی دیر لود می شه یا اصلا نمی اید بالا و یا خیلی سنگین میاد بالا در صورتی که از هاست ایرانی هم استفاده می کنم

باید چکار کنم

Share this post


Link to post
Share on other sites
ببخشید سایت من خیلی دیر لود می شه یا اصلا نمی اید بالا و یا خیلی سنگین میاد بالا در صورتی که از هاست ایرانی هم استفاده می کنم

باید چکار کنم

از همین قالب استفاده میکنید ? آدرس سایتتون رو قرار بدید بررسی بشه .

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام و وقت بخیر

جناب حجت عزیز خوبی ممنون از زحمات شما

نکته ای که در این قالب واضح و مشهود هست مشکل همه دوستان با ماژول News Show SP2 هست که ادامه متن رو باز نمیکنه و حیف هست به خاطر این مشکل کوچک که در نسخه اصلی سایت وجود ندارد قالب رو کناز گذاشت

لطفا بررسی فرمائید شما که نسخه اورجینال را دارید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام و وقت بخیر

جناب حجت عزیز خوبی ممنون از زحمات شما

نکته ای که در این قالب واضح و مشهود هست مشکل همه دوستان با ماژول News Show SP2 هست که ادامه متن رو باز نمیکنه و حیف هست به خاطر این مشکل کوچک که در نسخه اصلی سایت وجود ندارد قالب رو کناز گذاشت

لطفا بررسی فرمائید شما که نسخه اورجینال را دارید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام علیکم جناب shinto عزیز

خواهش میکنم...

انشالله مشکلش رو برطرف میکنم و نسخه ی آپدیت رو قرار میدم...اما در حال حاضر و در این روزهای اخیر امکانش وجود نداره برای من!(عذر میخوام درگیر انتشار پک های مختلف تشویقی هستم)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

با تاخیر زیاد سایت باز شد . جمله رو اصلاح کردم . قالب رو پیشفرض کنید مطمئن بشید مشکل از قالب هست . فونت گوگل رو در تنظیمات قالب غیر فعال کنید تست کنید . چند تا ارور 400 هم دارید . htaccess اگه در روت جوملا هست تغییر نام بدید چک کنید

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری