Pooyan Afzali

تاپیک پرسش و پاسخ های امنیت سایت

102 پست در این موضوع

سلام... من یک مشکلی با ایجادکدامنیتی توسایتم دارم کدcaptcha ازگوگل گرفتم و واردکردم هم کلید عمومی هم خصوصی ولی بازم نمایش داده نمیشه فقط عنوانش میاد ولی باکس کدظاهرنمیشه هیچ جا:auau:

Share this post


Link to post
Share on other sites

پلاگین easycalccheck plus هم نصب کردم بازم ظاهرنشد کدامنیتی فقط تونستم سوال امنیتی بزارم

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام... من یک مشکلی با ایجادکدامنیتی توسایتم دارم کدcaptcha ازگوگل گرفتم و واردکردم هم کلید عمومی هم خصوصی ولی بازم نمایش داده نمیشه فقط عنوانش میاد ولی باکس کدظاهرنمیشه هیچ جا:auau:

درود

جوملا ۲.۵ هست یا ۳ ؟

جوملا ۲.۵ بدلیل بوجود امدن تغییر در محل واسط سرویس هست که یکی از راه حل ها به plugins\captcha\recaptcha\recaptcha.php

رفته و کدهای خطوط ۲۲ و ۲۳ رو که

const RECAPTCHA_API_SERVER = "http://api.recaptcha.net";
   const RECAPTCHA_API_SECURE_SERVER = "https://www.google.com/recaptcha/api";

رو با کد

const RECAPTCHA_API_SERVER = "http://api.recaptcha.net/recaptcha/api";
const RECAPTCHA_API_SECURE_SERVER = "https://api-secure.recaptcha.net/recaptcha/api";

جابجا کنید

قاعدتا باید حل بشه

توی جوملا ۳ مشکلی نداره کپچا مگه ای پی سرور از طرف گوگل بلاک شده باشه

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام... من یک مشکلی با ایجادکدامنیتی توسایتم دارم کدcaptcha ازگوگل گرفتم و واردکردم هم کلید عمومی هم خصوصی ولی بازم نمایش داده نمیشه فقط عنوانش میاد ولی باکس کدظاهرنمیشه هیچ جا:auau:

درود

جوملا ۲.۵ هست یا ۳ ؟

جوملا ۲.۵ بدلیل بوجود امدن تغییر در محل واسط سرویس هست که یکی از راه حل ها به plugins\captcha\recaptcha\recaptcha.php

رفته و کدهای خطوط ۲۲ و ۲۳ رو که

const RECAPTCHA_API_SERVER = "http://api.recaptcha.net";
   const RECAPTCHA_API_SECURE_SERVER = "https://www.google.com/recaptcha/api";

رو با کد

const RECAPTCHA_API_SERVER = "http://api.recaptcha.net/recaptcha/api";
const RECAPTCHA_API_SECURE_SERVER = "https://api-secure.recaptcha.net/recaptcha/api";

جابجا کنید

قاعدتا باید حل بشه

توی جوملا ۳ مشکلی نداره کپچا مگه ای پی سرور از طرف گوگل بلاک شده باشه

Share this post


Link to post
Share on other sites

باسلام

یک مشکلی پیش اومده صفحه مدیریت سایتم بالا نمیاد واین پیام رو میده...چیگاربایدکرد؟

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Share this post


Link to post
Share on other sites
باسلام

یک مشکلی پیش اومده صفحه مدیریت سایتم بالا نمیاد واین پیام رو میده...چیگاربایدکرد؟

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

درود

اینجا تاپیک امنیته . شما باید در رفع مشکلات تاپیک میزدید . دموی سایتتون رو قرار بدید بررسی بشه

Share this post


Link to post
Share on other sites
ببخشید دموی سایت چطوری میشه راهنمایی کنید؟من زیادباجوملا کارنکردم

آدرس سایتتون مثال : www . سایت شما . com

Share this post


Link to post
Share on other sites

آدرس سایت :::به ایران 12 خوش آمدید:::

صفحه مدیریت هم وقتی یوزر وپسورد رومیزنم این صفحه میاد

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ببینید قسمت مدیریت نمیشه لاگین کرد وپیام 503 که بالا گفتم نمایش میده[ATTACH=CONFIG]8367[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites

از طریق هاست وارد phpmyadmin بشید و دیتابیس مربوطه رو Repair*کنید مجدد تست بزنید .

اگه نشد به پشتیبانی هاست تیکت بزنید ببینید چی میگن ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ATTACH=CONFIG]8848[/ATTACH]

دوستان من خواستم rsfirewall نصب کنم با این خطا مواجه شدم. چیکار باید کنم؟؟ ممنون میشم راهکار بدین

Share this post


Link to post
Share on other sites

در لوکال هستید یا هاست ؟

مسیر tmp رو در تنظیمات کلی جوملا اصلاح کنید . اگر نمیدونید چیه و چطور مسیر پیدا میشه در انجمن جستجو کنید مسیر پوشه tmp

Share this post


Link to post
Share on other sites
در لوکال هستید یا هاست ؟

مسیر tmp رو در تنظیمات کلی جوملا اصلاح کنید . اگر نمیدونید چیه و چطور مسیر پیدا میشه در انجمن جستجو کنید مسیر پوشه tmp

والا دقیق از این مسائل سر در نمیارم. من از طریق سی

نل هاست وارد میشم و اطلاعاتم رو با لپ تاپ میبینم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری