joomi

مشکل در تغییر فونت سایز مگا منو

20 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام قالب ja-jason محصول joomlart است که از p30template.com خریدم. همینطور که در تصویر پیوست مشخص کردم فونت سایز منو بسیار کوچک است و من هر چه فایل های css را زیر و رو کردم نتوانستم تغییری در فونت سایز خود منو ایجاد کنم. فونت سایز زیر منو ها را در فایل templates.ja_jason.less.megamenu.less.css تغییر دادم و درست شد اما خود منو را چطور باید تغییر دهم؟

فایل templates.ja_jason.less.megamenu.less.css را نیز پیوست کردم.

آدرس: http://zanbilgraphic.com

[ATTACH=CONFIG]7714[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط joomi

Share this post


Link to post
Share on other sites

این کد رو به فایل css اضافه کنید .

dropdown-toggle  {font-size:20px !important; }
.navbar-default .navbar-nav > li > a {
   color: #272727;
   font-size: 20px;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
این کد رو به فایل css اضافه کنید .

dropdown-toggle  {font-size:20px !important; }
.navbar-default .navbar-nav > li > a {
   color: #272727;
   font-size: 20px;
}

درست شد. ممنون. بسیار بسیار سپاسگذارم

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان

میشه یکی منو از گیجی دربیاره؟!!:21:

مدتی پیش کد بالا را به فایل ذکر شده اضافه کردم و مشکلم برای سایز منو حل شد. حالا امروز در کمال تعجب دیدم که فقط تغییراتی که در مورد سایز منو انجام داده بودم حذف شده. چک کردم دیدم کلا هم در لوکال و هم در هاست این چند خط کد از فایل حذف شده است!!![kkk]

دوباره اضافه کردم درست شد.

کسی میتونه بگه چی شده؟ آیا جوملا هم جن دارد؟!:65d6a5d6s:

Share this post


Link to post
Share on other sites

همونطور که میبینید ، مسیر فایل در t3-assets قرار داره . این مسیر ، فایل های بهینه شده ی فایل های اصلی هست . وقتی شما این جا تغییر ایجاد کنید ، در صورتی که قالب مجدد کد رو کامپایل و بهینه کنه با کدهای خودش جایگزین میشه .

توضیحات بیشتر : JA T3v2 framework developer guide | JoomlArt

اگه نخواید از این سیستم استفاده کنید باید گزینه Optimize CSS رو از تنظیمات قالب غیر فعال کنید .

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون. اگر omtimize css را غیرفعال کنم مشکلی پیش نمی آید؟ این کامپایل شدن به صورت دوره ای انجام میشود؟

میتوانید کمکم کنید تا بتوانم فونت سایز زیر منو ها را هم بزرگ کنم؟:didi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای بهینه کردن سرعت لود سایت ، گزینه ی خوبیه . هروقت وارد تنظیمات قالب بشید و ذخیره کنید .

t3-assets/dev/rtl/templates.ja_jason.less.megamenu.less.css

خط 20

.t3-megamenu .mega-dropdown-menu a {
 font-size: 15px;

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون آقای عاشوری عزیز.gift

ببخشید که مزاحم وقت با ارزش شما میشوم. آیا این تغییرات را نمیتوانم در جایی اعمال کنم که حذف نشود؟ حتما باید در فایل t3-assets/dev/rtl/templates.ja_jason.less.megamenu.less.css باشد؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

Optimize رو غیر فعال کنید مسیر فایل های اصلی مشخص میشه . بعد در اون فایل ها که تغییر بدید ثابت میمونه .

یک مسئله دیگه . اگه optimize رو غیر فعال کردید و از سرعت لود سایت راضی بودید دیگه فعالش نکنید :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Optimize رو غیر فعال کنید مسیر فایل های اصلی مشخص میشه . بعد در اون فایل ها که تغییر بدید ثابت میمونه .

یک مسئله دیگه . اگه optimize رو غیر فعال کردید و از سرعت لود سایت راضی بودید دیگه فعالش نکنید :)

Optimize CSS و Optimize JS فعال بودند ولی امکان تغییر تنظیمات را نمیدهد تا هنگامی که Development Mode را Off کنم . حالا باید چکار کنم؟ Optimize CSS و Optimize JS را هم off کردم. مسیر فالیل های اصلی را چطور باید پیدا کنم؟ کجا مشخص میشود؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
Optimize رو غیر فعال کنید مسیر فایل های اصلی مشخص میشه . بعد در اون فایل ها که تغییر بدید ثابت میمونه .

یک مسئله دیگه . اگه optimize رو غیر فعال کردید و از سرعت لود سایت راضی بودید دیگه فعالش نکنید :)

Optimize CSS و Optimize JS فعال بودند ولی امکان تغییر تنظیمات را نمیدهد تا هنگامی که Development Mode را Off کنم . حالا باید چکار کنم؟ Optimize CSS و Optimize JS را هم off کردم. مسیر فالیل های اصلی را چطور باید پیدا کنم؟ کجا مشخص میشود؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
Optimize رو غیر فعال کنید مسیر فایل های اصلی مشخص میشه . بعد در اون فایل ها که تغییر بدید ثابت میمونه .

یک مسئله دیگه . اگه optimize رو غیر فعال کردید و از سرعت لود سایت راضی بودید دیگه فعالش نکنید :)

Optimize CSS و Optimize JS فعال بودند ولی امکان تغییر تنظیمات را نمیدهد تا هنگامی که Development Mode را Off کنم . حالا باید چکار کنم؟ Optimize CSS و Optimize JS را هم off کردم. مسیر فالیل های اصلی را چطور باید پیدا کنم؟ کجا مشخص میشود؟

یکی کمک کنه خواهشا:65d6a5d6s:

تغییرات را در چه فایلی باید اعمال کنم که بعد از مدتی به حالت قبلی باز نگردد؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

یکم هم خودتون فریم ورک مستندات t3 رو بخونید پیدا میکنید :65d6a5d6s:

دوتا مسئلست . وقتی شما optimize رو غیر فعال میکنید ( که قبلش مجبورید حالت develop رو روشن کنید ) دیگه تغییر نمیکنه و از فایل اصلی میخونه . سرعت سایتتون هم خوبه نیاز به کاری نیست .

در کل فعال هم باشه ، تا وقتی کد هارو تغییر ندید تا قالب مجدد از فایل های اصلی نخونه ، تغییرات شما باقی میمونه ، توصیه میکنم به جای تغییر فایل اصلی ، از فایل هایی که تغییر میدید یک کپی در همون مسیر داشته باشید در صورت نیاز جایگزین کنید . من خودم همیین کارو میکنم .

اما پاسخ . باید بدونید دقیقا چکار میکنید . بک آپ بگیرید قبلش مشکلی پیش نیاد .

90 درصد ، کد های شما در پوشه css هست . باید کلاس هارو با استفاده از فایرباگ پیدا کنید . و در پوشه css سرچ کنید و کد رو پیدا کنید و تغییرات رو اونجا اعمال کنید . بعد optimize رو فعال کنید . کش جوملا رو خالی کنید تست کنید .

http://www.t3-framework.org/documentation/t3-settings.html

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

Share this post


Link to post
Share on other sites
یکم هم خودتون فریم ورک مستندات t3 رو بخونید پیدا میکنید :65d6a5d6s:

دوتا مسئلست . وقتی شما optimize رو غیر فعال میکنید ( که قبلش مجبورید حالت develop رو روشن کنید ) دیگه تغییر نمیکنه و از فایل اصلی میخونه . سرعت سایتتون هم خوبه نیاز به کاری نیست .

در کل فعال هم باشه ، تا وقتی کد هارو تغییر ندید تا قالب مجدد از فایل های اصلی نخونه ، تغییرات شما باقی میمونه ، توصیه میکنم به جای تغییر فایل اصلی ، از فایل هایی که تغییر میدید یک کپی در همون مسیر داشته باشید در صورت نیاز جایگزین کنید . من خودم همیین کارو میکنم .

اما پاسخ . باید بدونید دقیقا چکار میکنید . بک آپ بگیرید قبلش مشکلی پیش نیاد .

90 درصد ، کد های شما در پوشه css هست . باید کلاس هارو با استفاده از فایرباگ پیدا کنید . و در پوشه css سرچ کنید و کد رو پیدا کنید و تغییرات رو اونجا اعمال کنید . بعد optimize رو فعال کنید . کش جوملا رو خالی کنید تست کنید .

T3 Settings - T3 - Joomla Template Framework

ممنون دوست من سرعت لود شدن سایتم پایینه Development Mode باید روشن باشه یا خاموش؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری