amir_ng

خطای 500 در هنگام پاک کردن یک مطلب و مشکل شمسی سازی k2

5 پست در این موضوع

سلام دوستان

من در جوملا 3.3.6 وقتی میخوام مطالب نمونه رو پاک کنم یا حذف کنم این ارور رو میده

HTTP 500 Internal Server Error

فایل htaccess رو هم پاک کردم

به پرمیژن ها هم دست نزده بودم و بیشترشو نگاه کردم پوشه ها روی 755 و فایلها روی 644 هستند

روی هاست هم یک جوملای 3 دیگه نصب کردم درست بود اما این قالبی که میخوام این ارور رو میده

در کامپوننت k2 هم مشکل تاریخ رو دارم که وقتی جوملا رو فارسی می کنم ارور زیر رو میده

DateTime::__construct(): Failed to parse time string (-2669-68690-20 00:00:00) at position 3 (6): Unexpected character

توی گوگل گشتم شمسی ساز تاریخ k2 برای جوملا 2.5 رو پیدا کردم اما برای 3 نبود

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود . مطالب خود جوملا خطای 500 میده ? مطالب رو با اعمال فرایند دسته ای به یک مجموعه که جدید ساختید منتقل کنید . بعد تست کنید . نشد دونه دونه پاک کنید . شاید یک مطلب مشکل داره . در نهایت نشد از پایگاه داده پاک کنید . قبلش بک آپ فراموش نشه .

در مورد k2 هم نسخه شمسی این کامپوننت توسط ارس جوملا بازنویسی شده از این لینک میتونید خریداری کنید

مهم دانلود کامپوننت k2 تاریخ کاملا شمسی نسخه ارس جوملا ورژن نهایی K2_v2.6.8

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون ولی مشکل اینه که مطلبی رو که خودم ایجاد میکنم و تو مجموعه ای که خودم ایجاد کردم هم قرار میدم بعد نمیشه حتی منتشر نشده کنمش و همون ارور 500 رو میده

مشکلش رو میخوام بفهمم از کجاس چون هر دفه که نمیشه رفت توی دیتابیس و پاک کرد یه مطلب رو

Share this post


Link to post
Share on other sites

شما در متن سوال فرمودید اطلاعات نمونه !!!

زبان مدیریت رو انگلیسی کنید تست کنید .

مطمئنید htaccess رو پاک کردید ?

در نهایت از فایل ها بک آپ بگیرید ، یک بسته جوملای کامل از خود جوملا جهانی دانلود کنید روی هاست فعلی اکسترکت کنید . پوشه installation رو حذف کنید .

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون که زود جواب میدین . همون موقع که گفتین تست کردم دیدم فایلی که خودم ایجاد کردم رو هم نمیشه پاک کنم :didi:

جوملا رو هم گرفتم دوباره ریختم روش باز فرقی نکرد. توی این صفحه ارور 500 رو میده

administrator/index.php?option=com_content&view=articles

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری