olding

مشکل در پیوست فایل در j2 store

20 پست در این موضوع

دوستان من نسخه جدید j2 store را نصب کردم

هر کاری کردم نمی تونم فایل آپ کنم

آدرس هم به این صورت دادم

http://s3.picofile.com/file/8188995418/img_11.jpg

ولی زمانی که می خواهم پیوست کنم فایل رو

خطای زیر را می دهد

http://s6.picofile.com/file/8188995450/img_22.jpg

ممنون میشوم راهنمائی کنید

اگر نیاز هست دسترسی بدم

آدرس سایت: صفحه اصلی - ایران دانش یار

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود بر شما

خطای مشاهده شده در عکس های پیوست شده نشان دهنده عدم تنظیم صحیح مسیر پوشه tmp می باشد.

از تنظیمات کلی سربرگ (تب) سرور مسیر پوشه tmp را چک کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

در تنظیماتj2store ، در بخش مسیر فایل های ضمیمه ، مسیر رو بدون مسیر ریشه (home3/irandan3/public_html/) وارد کنید و امتحان کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

متاسانه یاز هم نشد

پیغام خای زیر را میده

فایل را انتخاب کنید

به نظر میرسد مسیرپوشه خارج از ریشه ی سایت باشد یا اصلا وجود نداشته باشد.شما باید مسیر فایل را بصورت دستی وارد کنید. اطلاعات زیر که درباره ی ریشه ی سایت شما و مسیر پوشه ی وارد شده در پیکربندی است را بررسی کنید.

ریشه سایت شما: /home3/irandan3/public_html

مسیر پوشه پیوست که در پیکربندی فروشگاه وارد شده: home3/irandan3/public_html/

Share this post


Link to post
Share on other sites

مشکل حل شد.

دقت نکردید که چی گفتم. مسیر پوشه ی فایل پیوست در تنظیمات j2store رو بدون مسیر ریشه وارد کردم درست شد.

در یک سری هاست ها بدون اون مسیر جواب نمیده ولی در یک سری هم با بودن اون جواب نمیده.

رمزهاتون هم تغییر بدین

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

آپلود فایل از طریق افزونه وجود نداره و شما باید فایل رو از طریق فایل منیجر هاست یا هر روش دیگر آپلود کنید و در این بخش فایل رو انتخاب*کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

یعنی من باید برم دستی خودم تو هاست فایل را آپ کنم ؟بعد بیام انتخاب کنم؟

اگر آره که ، اینطوری خیلی بده

تو ورژن قبلی j2 store اینطوری نبود

Share this post


Link to post
Share on other sites

بله. اما در نسخه ی فعلی این قابلیت برداشته شده. گویا باگ و یا مشکل داشته.از ftp هم میتونید استفاده کنید تا روند کارتون سریع تر و آسون تر بشه

Share this post


Link to post
Share on other sites

درسته

اما اگر من خودم مدیر سایت باشم ، شاید بتونم

اما کسی که آماتوره چطوری این کار رو انجام بده !

که بره اول آپ کنه بعد لینک بده ! خب خیلی سخته

به نظر شما برای سایت فروش فایل چیکار کنم که یوزر فرندی باشه

خواستم از k2 store استفاده کنم

اما k2 مشکل زیاد داره ، مهمترین مشکلش هم اینه که وقتی ذخیره می کنه خطا میده

شما برای یک سیستم فروش فایل چی پیشنهاد می کنید؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
درسته

اما اگر من خودم مدیر سایت باشم ، شاید بتونم

اما کسی که آماتوره چطوری این کار رو انجام بده !

که بره اول آپ کنه بعد لینک بده ! خب خیلی سخته

به نظر شما برای سایت فروش فایل چیکار کنم که یوزر فرندی باشه

خواستم از k2 store استفاده کنم

اما k2 مشکل زیاد داره ، مهمترین مشکلش هم اینه که وقتی ذخیره می کنه خطا میده

شما برای یک سیستم فروش فایل چی پیشنهاد می کنید؟

میتونید با کد php یک آپلودر درست کنید وبزاریدش توی یک پوشه و روش رمز بزارید. البته باید فرمتهای مجاز رو محدود کنید تا مشکل امنیتی پیش نیاد.

Share this post


Link to post
Share on other sites

توی لینک زیر سورس کدهاش موجوده :

Complete Upload File PHP Script

فایل زیر هم تست شده ، جواب میده :

فایل آپلود تسط شده

دقت داشته باشید که تنظیمات فایل آپلود در چند خط اول فایل بصورت زیر هست که کاملا مشخصه :

  $uploadpath = 'gallery/';      // directory to store the uploaded files
 $max_size = 2000;          // maximum file size, in KiloBytes
 $alwidth = 1600;            // maximum allowed width, in pixels
 $alheight = 1200;           // maximum allowed height, in pixels
 $allowtype = array('gif', 'jpg', 'jpeg', 'png');        // allowed extensions

الان مسیر پوشه آپلود ، در پوشه gallary در کنار فایل upload.php هست.

سوالی بود در خدمتیم.

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شد

مهندس اگر بشه کاری کرد که یک بسته از کامپوننت ایجاد بشه تا دوستان دیگر هم مشکلی داشتند با این افزونه حل بشه عالی میشه !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

ارسال شد

مهندس اگر بشه کاری کرد که یک بسته از کامپوننت ایجاد بشه تا دوستان دیگر هم مشکلی داشتند با این افزونه حل بشه عالی میشه !!!

درود

خیلی با بسته موافق نیستم. حتی فایل کامپوننت رو هم قرار ندادم و فقط فایل زبان و درگاه رو قرار دادم. یکی از دلایلش هم نسخه های بروزرسانی هست.

اما برای نسخه 3 این افزونه سعی میکنم روند رو طوری تغییر بدم که کمتر مشکل پیش بیاد.

موفق باشید

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری