kharazmi

جوملا در لوکال نشان داده می شه ولی در هاست خیر!!؟

15 پست در این موضوع

سلام و تبریک سال نو،

روی یک قالب جوملا در لوکال کار کردم و اطلاعات سایت را وارد کردم حالا که بسته نصبی را در هاست نصب کردم فقط یک صفحه سفید نشون میده!!

دوستان فکر می کنید مشکل از چی هست؟

بسته نصبی قالب زیر را نصب کردم:

runway-responsive-multipurpose-joomla-template

آدرس سایت:

301 Moved Permanently

از اساتید محترم خواهش می کنم که لطفا کمکم کنید...

تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

تنظیمات فایل configuration.php رو بررسی کردید ؟

ببینید مشخصاتش با مشخصات دیتابیس یکسان هست یا نه

بک اپ رو چطور انتقال دادید ؟ استفاده از اکیبا گزینه ی خوبیه

Share this post


Link to post
Share on other sites
درود

تنظیمات فایل configuration.php رو بررسی کردید ؟

ببینید مشخصاتش با مشخصات دیتابیس یکسان هست یا نه

بک اپ رو چطور انتقال دادید ؟ استفاده از اکیبا گزینه ی خوبیه

سلام و ممنون از پاسختون

انتقال ندادم هنوز ... اومدم بسته نصبی را روی هاست نصب کنم که اینجوری شد و هنوز کارم به انتقال نرسیده! تا حالا همچین مشکلی برنخورده بودم!

اطلاعات هاست را پ خ میدم اگر یک نگاه بکنید ممنون می شم

تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

شما برید با اکیبا یه بک اپ بسازید ، سپس دانلودش کنید ، فرمتشو تبدیل به زیپ کنید و در هاست اپلود و مثل یک جوملای معمولی نصب کنید.

ویرایش شده در توسط Mohammad Amin Ramroudi

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 - تمام فایل ها رو در هاست خودت کپی کن (همه رو زیپ کن در کامپیوترت و در هاست آپلود و اکسترکت کن)

2 - از دیتابیس خودت اکسپورت بگیر

3 - یک دیتابیس در هاست خودت ایجاد کن و دیتابیسی که در مرحله 2 اکسپورت گرفتی رو اینجا ایمپورت کن (داخل دیتابیس که ایجاد کردی ایمپورت کن)

4 - موارد زیر رو از فایل configuration باید ویرایش کنی

public $user = ''; چیزی قرار ندید

public $password = ''; چیزی قرار ندید

public $db = 'xxxxx'; نام پایگاه داده جدید رو قرار بدید

public $dbprefix = 'xxxxxx_'; پسوند جداول قدیم رو به پسوند جداول این دیتابیس جدید تغییر بدید

موفق باشی

سوال داشتی بپرس خیلی راحته و سخت نیس

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 - تمام فایل ها رو در هاست خودت کپی کن (همه رو زیپ کن در کامپیوترت و در هاست آپلود و اکسترکت کن)

2 - از دیتابیس خودت اکسپورت بگیر

3 - یک دیتابیس در هاست خودت ایجاد کن و دیتابیسی که در مرحله 2 اکسپورت گرفتی رو اینجا ایمپورت کن (داخل دیتابیس که ایجاد کردی ایمپورت کن)

4 - موارد زیر رو از فایل configuration باید ویرایش کنی

public $user = ''; چیزی قرار ندید

public $password = ''; چیزی قرار ندید

public $db = 'xxxxx'; نام پایگاه داده جدید رو قرار بدید

public $dbprefix = 'xxxxxx_'; پسوند جداول قدیم رو به پسوند جداول این دیتابیس جدید تغییر بدید

موفق باشی

سوال داشتی بپرس خیلی راحته و سخت نیس

همیشه همین کار رو می کنم

با اکیبا کار نکردم

یا بسته نصبی را در هاست نصب می کنم و همونجا مطالب را ویرایش و ... می کنم ولی این بار نمی دونم چرا کلا صفحه ایندکس رو نشون نمیده

Share this post


Link to post
Share on other sites

اصلا کاری هم به لوکال ندارم فقط می خوام بسته نصبی را روی هاست نصب کنم (که روی لوکال بدون مشکل نصب شده است)

چه مشکلی سبب شده که صفحه ایندکس اینجوری سفید باشه در واقع کدهای HTML و Body اصلا در صفحه ایندکس موجود نیست !!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
داخل روت هاست، یک فایل هیدن به نام htaccess. هست. اون رو پاک کنید تست بزنید.

آقای عاشوردی اون فایل را هم حذف کردم ولی فرقی نکرد بازم مشکل همچنان پابرجاست...

Share this post


Link to post
Share on other sites

خطای 500 دارید. علت دیگه این ارور، مشکل دسترسی فایل های جوملا و یا ناقص بودن فایل هاست..یک بسته خام جوملا هم ورژن اکسترکت کنید روی هاست. هاست سی پنل هست یا دایرکت?

Share this post


Link to post
Share on other sites
خطای 500 دارید. علت دیگه این ارور، مشکل دسترسی فایل های جوملا و یا ناقص بودن فایل هاست..یک بسته خام جوملا هم ورژن اکسترکت کنید روی هاست. هاست سی پنل هست یا دایرکت?

آقای عاشوری بسته نصبی دیگه نصب کردم درست نصب شده و نشان داده شده ولی این بسته نصبی خیر! آخه همین بسته نصبی روی لوکال بدون مشکل نصب شده است!

آقای عاشوری ظرفیت صندوق پیام های خصوصی شما به اتمام رسیده می خواستم مشخصات هاست را پ خ کنم خودتون زحمت بکشید ببینید

تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites
فضای هاستی که دارید چقدر است ؟ بسته کامل اکسترکت میشه ؟

سلام

مشکل فضا نیست چون نامحدود است

کامل نصب میشه

از اساتید بابت راهنماییشون ممنونم، مشکل عجیبیه نمی دونم چرا کلا صفحه ایندکس بدون هیچگونه کدی خالی نمایش داده میشه

حتی بین تگ های HTML و Body هم حتی یک تگ نیست !!!

چطور میشه قبل از نصب مشخص کنم که تمپلیت پیش فرض بعد از نصب از تمپلیت های خود جوملا مثل beez3 باشه؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

مشکل فضا نیست چون نامحدود است

کامل نصب میشه

از اساتید بابت راهنماییشون ممنونم، مشکل عجیبیه نمی دونم چرا کلا صفحه ایندکس بدون هیچگونه کدی خالی نمایش داده میشه

حتی بین تگ های HTML و Body هم حتی یک تگ نیست !!!

چطور میشه قبل از نصب مشخص کنم که تمپلیت پیش فرض بعد از نصب از تمپلیت های خود جوملا مثل beez3 باشه؟

اگر بعد از نصب صفحه سفید است باید نمایش خطا را روشن کنید . به مدیر سرور بگین نمایش خطا سرور را روشن حتما تابعی بروی سرور شما فعال نیست

Share this post


Link to post
Share on other sites

با تشکر از اساتیدی که کمک و راهنمایی کردند

مشکل با کمک مدیر سایت 301 Moved Permanently آقا وحید حل شد. از ایشان بابت توجه و وقت زیادی که گزاشتند خیلی خیلی ممنونم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری