milad.spark

عدم نمایش بعضی آیتم ها در بخش کاربری هیکاشاپ

7 پست در این موضوع

سلام ، وقت بخیر می خوام بعضی از آیتم ها رو در بخش کاربری هیکاشاپ  ، مشترک وقتی درسایت لاگین می کنه ، نتونه ببینه ، جون کاربردی برام نداره ، مثلا نمایش دانلود ها ، مدیریت آدرس های شما ، دسترسی به برنامه بازار یابی ، کلا چطور می شه ، این آیتم ها رو کم و زیاد نمود ؟؟؟عکس به پیوست ارسال شد

eset.sparknet.ir_2017-09-14_01-43-29.png

Share this post


Link to post
Share on other sites


باسلام

این منو ؛ منوی داشبورد هیکا هستش . و اساسا داخلش میاره دو کار میتونید بکنید. یا یک صفحه با مطالب بسازید و منوهاییکه  مدنظرتون هست رو داخلش بصورت دکمه قرار بدید. یا اگر به کار با php اشنا هستید . برید view ی این منو از هیکاشاپ رو اصلاح کنید و لینک های غیرضروری رو حذف کنید. چون نمایش یا عدم نمایش این فیلد ها بصورت Optional نیست که بشه از پیکربندی هیکا غیرفعالشون کرد.

موفق باشید و سربلند

ویرایش شده در توسط حجت مردانه زاده

Share this post


Link to post
Share on other sites
در 2 ساعت قبل، حجت مردانه زاده گفته است :

باسلام

این منو ؛ منوی داشبورد هیکا هستش . و اساسا داخلش میاره دو کار میتونید بکنید. یا یک صفحه با مطالب بسازید و منوهاییکه  مدنظرتون هست رو داخلش بصورت دکمه قرار بدید. یا اگر به کار با php اشنا هستید . برید view ی این منو از هیکاشاپ رو اصلاح کنید و لینک های غیرضروری رو حذف کنید. چون نمایش یا عدم نمایش این فیلد ها بصورت Optional نیست که بشه از پیکربندی هیکا غیرفعالشون کرد.

موفق باشید و سربلند

جناب مردانه ً ضمن تشکر از شما ، ببینید ، این کدهای زیر مربوط به این صفحه است با باز نمودن فایرباگ ، منتها من می دونم کدوم کد باید حذف بشه ، جهت عدم نمایش  ، مثلا عدم نمایش مدیریت آدرس های شما ولی مسیرش در هاست رو نمی دونم چطور از کد های صفحه پیداکنم ، در صورت امکان راهنمایی فرمایید.

<!DOCTYPE html>
<html prefix="og: http://ogp.me/ns#" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="fa-ir" dir="rtl" slick-uniqueid="3" lang="fa-ir">
<head>
<body class="site com-hikashop view-user layout-cpanel task-cpanel itemid-821 fa-ir rtl layout-fluid off-canvas-menu-init" cz-shortcut-listen="true">
<div class="body-wrapper">
<div class="body-innerwrapper">
<header id="sp-header">
<section id="sp-page-title">
<section id="sp-main-body">
<div class="container">
<div class="row">
<div id="sp-component" class="col-sm-12 col-md-12">
<div class="sp-column ">
<div id="system-message-container"> </div>
<div id="hikashop_cpanel_main" class="hikashop_cpanel_main">
<div id="hikashop_cpanel_title" class="hikashop_cpanel_title">
<div id="hikashopcpanel" class="hikashopcpanel">
<div class="icon hikashop_cpanel_icon_div icon hikashop_cpanel_icon_div_user2" onclick="document.location.href='/index.php/your-profile/profile?layout=edit';">
<div class="icon hikashop_cpanel_icon_div icon hikashop_cpanel_icon_div_address" onclick="document.location.href='/index.php/k2-4/address';">
<a href="/index.php/k2-4/address">
</div>
<!DOCTYPE html>
<html prefix="og: http://ogp.me/ns#" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="fa-ir" dir="rtl" slick-uniqueid="3" lang="fa-ir">
<head>
<body class="site com-hikashop view-user layout-cpanel task-cpanel itemid-821 fa-ir rtl layout-fluid off-canvas-menu-init" cz-shortcut-listen="true">
<div class="body-wrapper">
<div class="body-innerwrapper">
<header id="sp-header">
<section id="sp-page-title">
<section id="sp-main-body">
<div class="container">
<div class="row">
<div id="sp-component" class="col-sm-12 col-md-12">
<div class="sp-column ">
<div id="system-message-container"> </div>
<div id="hikashop_cpanel_main" class="hikashop_cpanel_main">
<div id="hikashop_cpanel_title" class="hikashop_cpanel_title">
<div id="hikashopcpanel" class="hikashopcpanel">
<div class="icon hikashop_cpanel_icon_div icon hikashop_cpanel_icon_div_user2" onclick="document.location.href='/index.php/your-profile/profile?layout=edit';">
<div class="icon hikashop_cpanel_icon_div icon hikashop_cpanel_icon_div_address" onclick="document.location.href='/index.php/k2-4/address';">
<a href="/index.php/k2-4/address">
</div>

کدی که باید پاک شود : <a href="/index.php/k2-4/address"> 

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوست بزرگوار 

این کدهایی که دادید ساختار کل html خروجی ای هستش که در ساختار مرورگر دارید میبینید. میبایست سورس php این منو رو اصلاح کنید. 

component/com_hikashop\views\user\tmpl\cpanel.php

پیشنهاد من این هستش که بهتره یک منو با محتوای جوملا بسازید و لینک هایی که موردنیازتون هست رو توش قرار بدید و در اختیار یوزرهاتون بذارید.

موفق باشید و سربلند

Share this post


Link to post
Share on other sites
در 28 دقیقه قبل، حجت مردانه زاده گفته است :

دوست بزرگوار 

این کدهایی که دادید ساختار کل html خروجی ای هستش که در ساختار مرورگر دارید میبینید. میبایست سورس php این منو رو اصلاح کنید. 

component/com_hikashop\views\user\tmpl\cpanel.php

پیشنهاد من این هستش که بهتره یک منو با محتوای جوملا بسازید و لینک هایی که موردنیازتون هست رو توش قرار بدید و در اختیار یوزرهاتون بذارید.

موفق باشید و سربلند

جناب مردانه ، در آدرسی که شما فرمودید ، از کلاسی انگار فراخوانی می شه ، اگر کد رو حذف کنم ، تمام گزینه ها پاک می شوند  و نمی توان گزینه مورد نظر را حذف کرد

<?php
/**
 * @package	HikaShop for Joomla!
 * @version	2.6.0
 * @author	hikashop.com
 * @copyright	(C) 2010-2015 HIKARI SOFTWARE. All rights reserved.
 * @license	GNU/GPLv3 http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html
 */
defined('_JEXEC') or die('Restricted access');
?><div class="hikashop_cpanel_main" id="hikashop_cpanel_main">
	<div class="hikashop_cpanel_title" id="hikashop_cpanel_title">
		<fieldset>
			<div class="header hikashop_header_title"><h1><?php echo JText::_('CUSTOMER_ACCOUNT');?></h1></div>
		</fieldset>
	</div>
	<div class="hikashopcpanel" id="hikashopcpanel">
<?php
	foreach($this->buttons as $oneButton) {
		$url = hikashop_level($oneButton['level']) ? 'onclick="document.location.href=\''.$oneButton['link'].'\';"' : '';
?>
		<div <?php echo $url; ?> class="icon hikashop_cpanel_icon_div icon hikashop_cpanel_icon_div_<?php echo $oneButton['image'];?>">
			<a href="<?php echo hikashop_level($oneButton['level']) ? $oneButton['link'] : '#'; ?>">
				<table class="hikashop_cpanel_icon_table">
					<tr>
						<td class="hikashop_cpanel_icon_image">
							<span class="hikashop_cpanel_icon_image_span icon-48-<?php echo $oneButton['image']; ?>" title="<?php echo $oneButton['text']; ?>"> </span>
							<span class="hikashop_cpanel_button_text"><?php echo $oneButton['text']; ?></span>
						</td>
						<td>
							<div class="hikashop_cpanel_button_description">
								<?php echo $oneButton['description']; ?>
							</div>
						</td>
					</tr>
				</table>
			</a>
		</div>
<?php
	}
?>
	</div>
</div>
<div class="clear_both"></div>

لطفا می فرمایید ، به چه صورت می باشد و اینکه در مورد گزینه دوم تون هم یکم توضیح بیشتر بدید ، سپاس از لطفتون

Share this post


Link to post
Share on other sites
در 28 دقیقه قبل، حجت مردانه زاده گفته است :

دوست بزرگوار 

این کدهایی که دادید ساختار کل html خروجی ای هستش که در ساختار مرورگر دارید میبینید. میبایست سورس php این منو رو اصلاح کنید. 

component/com_hikashop\views\user\tmpl\cpanel.php

پیشنهاد من این هستش که بهتره یک منو با محتوای جوملا بسازید و لینک هایی که موردنیازتون هست رو توش قرار بدید و در اختیار یوزرهاتون بذارید.

موفق باشید و سربلند

جناب مردانه ، در آدرسی که شما فرمودید ، از کلاسی انگار فراخوانی می شه ، اگر کد رو حذف کنم ، تمام گزینه ها پاک می شوند  و نمی توان گزینه مورد نظر را حذف کرد

<?php
/**
 * @package	HikaShop for Joomla!
 * @version	2.6.0
 * @author	hikashop.com
 * @copyright	(C) 2010-2015 HIKARI SOFTWARE. All rights reserved.
 * @license	GNU/GPLv3 http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html
 */
defined('_JEXEC') or die('Restricted access');
?><div class="hikashop_cpanel_main" id="hikashop_cpanel_main">
	<div class="hikashop_cpanel_title" id="hikashop_cpanel_title">
		<fieldset>
			<div class="header hikashop_header_title"><h1><?php echo JText::_('CUSTOMER_ACCOUNT');?></h1></div>
		</fieldset>
	</div>
	<div class="hikashopcpanel" id="hikashopcpanel">
<?php
	foreach($this->buttons as $oneButton) {
		$url = hikashop_level($oneButton['level']) ? 'onclick="document.location.href=\''.$oneButton['link'].'\';"' : '';
?>
		<div <?php echo $url; ?> class="icon hikashop_cpanel_icon_div icon hikashop_cpanel_icon_div_<?php echo $oneButton['image'];?>">
			<a href="<?php echo hikashop_level($oneButton['level']) ? $oneButton['link'] : '#'; ?>">
				<table class="hikashop_cpanel_icon_table">
					<tr>
						<td class="hikashop_cpanel_icon_image">
							<span class="hikashop_cpanel_icon_image_span icon-48-<?php echo $oneButton['image']; ?>" title="<?php echo $oneButton['text']; ?>"> </span>
							<span class="hikashop_cpanel_button_text"><?php echo $oneButton['text']; ?></span>
						</td>
						<td>
							<div class="hikashop_cpanel_button_description">
								<?php echo $oneButton['description']; ?>
							</div>
						</td>
					</tr>
				</table>
			</a>
		</div>
<?php
	}
?>
	</div>
</div>
<div class="clear_both"></div>

لطفا می فرمایید ، به چه صورت می باشد و اینکه در مورد گزینه دوم تون هم یکم توضیح بیشتر بدید ، سپاس از لطفتون

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری