titi

مشکل عدم نمایش صفحات زیر منوها پس از فعال سازی mod_rewrite بعد از آپدیت به ورژن 3.8

3 پست در این موضوع

سلام وقت  همه عزيزان بخير،

سئوالي داشتم که ممنون ميشم راهنمايي کنيد:


ورژن قبل وبسايت من جمولا 3.4.8 بود که امروز به 3.8.1(آخرين نسخه جوملا) ارتقا داده ام؛ همه چيز درست و کامل انجام شده ولي پس از آپديت مشکلي براي قسمت فعال سازي سئوي سايتم پيش اومده که به شرح زير هست:


در قسمت پنل ادمين سايت/تنظيمات کلي، گزينه mod_rewrite رو جهت حذف عبارت index.php از آدرسهام که فعال ميکنم؛ هنگام باز کردن زير منوهاي سايت با ارور مواجه ميشم(منوهاي سرشاخه اين مشکل رو ندارن)، حسابي شرکت به دردسر خوردم! اين مشکل از 3.5 به بعد مشهود ميشه (تصوير ارورها به پيوست مي باشد).


توضيح اينکه فايل htaccess رو هم درست کردم و نامش رو هم به htaccess. تغيير نام دادم (نقطه رو ابتداي htaccess قرار داده ام).
ممنون ميشم اگر کسي ميتونه راهنماييم کنه.

وبسايت مذکور رو در آدرس demo.shelerco.com مي تونيد مشاهده کنيد.

با تشکر

 

sh_1.jpg

sh_3.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

احتمالا صفحه اصلیتون رو اختصاص داید به یک مطلب خاص

1:چک کنید مطلب از انتشار خارج نشده باشه

2:جداول دیتابیس رو از قسمت افزونه ها/پایگاه ها داده فیکس کنید

3:افزونه سئو هم اگر دارید غیفعال کنید تست کنید

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
در 12 ساعت قبل، amirparvaneh گفته است :

درود

احتمالا صفحه اصلیتون رو اختصاص داید به یک مطلب خاص

1:چک کنید مطلب از انتشار خارج نشده باشه

2:جداول دیتابیس رو از قسمت افزونه ها/پایگاه ها داده فیکس کنید

3:افزونه سئو هم اگر دارید غیفعال کنید تست کنید

 

 

سلام،

بسیار ممنونم از توجه و پاسخگویی شما دوست عزیز،

بعداز  چند روز کلنجار رفتن و آزمون و خطا بالاخره مشکل رو پیداش کردم!!!

مشکل از ماژول آمار بازدیدم بود(از کامپوننت و ماژولهای extra watch نسخه تجاریش استفاده می کنم)، وقتی منتشرش میکردم چون فقط به یک صفحه(منو) اختصاصش داده بودم به همین دلیل اون ارور تو صفحات دیگه پیش میومد.

البته دلیلش رو نفهمیدم که با چی اختلال پیدا میکرده که باعث ارور میشد ولی همین که رفتم به قسمت تخصیص منو و به همه صفحات وبسایتم تخصیصش دادم درست شد(البته می تونستم هم غیرمنتشرش کنم، با این کار هم درست میشد).

این توضیح رو نوشتم تا سایر دوستانی هم که به این مشکل مشابه برخوردن ، مشکلشون رفع بشه.

 

به هرحال ممنون

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری