javahery

ارور در جوملا(تازه وارد هستم)

6 پست در این موضوع

سلام بر دوستان و استاید عزیز

بنده یک ارور داشتم که باعث شده صفحه سایت کاملا سفید بش ه- البته هاستینگم بهم گفت که این ارور رو دارم مگر نه خودم نمیدونستم

متن ارور  به این شرح هست:


[13-Feb-2019 08:30:06 Asia/Tehran] PHP Warning: include_once(/home/sedayeme/public_html/plugins/system/sjcoreDScoreDSsjimport.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sedayeme/public_html/plugins/system/sjcore/sjcore.php on line 17
[13-Feb-2019 08:30:06 Asia/Tehran] PHP Warning: include_once(): Failed opening '/home/sedayeme/public_html/plugins/system/sjcoreDScoreDSsjimport.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/sedayeme/public_html/plugins/system/sjcore/sjcore.php on line 17
[13-Feb-2019 08:30:06 Asia/Tehran] PHP Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/sedayeme/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 24
[13-Feb-2019 08:30:06 Asia/Tehran] PHP Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/sedayeme/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 25
[13-Feb-2019 08:30:06 Asia/Tehran] PHP Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/sedayeme/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 34
[13-Feb-2019 08:30:06 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Call to undefined method Joomla\Registry\Registry::loadJSON() in /home/sedayeme/public_html/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 38

 

من تو کار اسکریپت جوملا کاملا تازه وارد هستم ممنون میشم کمکم کنید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

این خطاها مربوط به پلاگین های sjcore و jdownloads هست.

مجددا افزونه ها رو نصب کنید احتمالا درست بشه

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

در 3 ساعت قبل، levelup گفته است :

سلام

این خطاها مربوط به پلاگین های sjcore و jdownloads هست.

مجددا افزونه ها رو نصب کنید احتمالا درست بشه

درود

کلا صفحه مدیریت هم سفید شده راهی جهت غیر فعال کردن افزونه وجود دارد ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

میتونی از FTP این دوتا پلاگین رو پیدا و حذف یا اسمشون رو عوض کنی یا اینکه از دیتابیس برید و غیرفعالشون کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

از وبسایتتون بکاپی دارید که برش گردونید؟

میتونید بکاپ تازه ای بگیرید؟

میتونید الان وارد مدیریت جوملا بشید؟

گزارش خطا فعال و روی حداکثر هست؟

این موارد رو چک کنید، اگر جوابی نگرفتید میتونید اطلاعات سایتت رو بصورت خصوصی برام ارسال کنید براتون بررسی کنم، یا اینکه یه بکاپ از سایتت بهم بده

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری