nekouy7nk

طراحی قالب جوملا مشکل فوری

5 پست در این موضوع

سلام

من میخوام یه قالب جوملا ریسپانسیو طراحی کنم یعنی از بوت استرپ استفاده کنم.در طراحی قالب مثلا من یه div درست میکنم و از مدیریت جوملا ماژول تبلیغات را داخل دایو لود میکنم  و عکس img تبلیغ در سایت نمایش داده می شود،مشکل از اون جایی هست که موقع ریسپانسیو کردن خود عکس یا img تبلیغ در کد نویسی قالب در دسترسم نیست که کلاسimg-responsive بهش بدم منظورم اینه این img از پنل مدیریت لود میشه من فقط میتونم کلاس های img پیدا کنم و در css روی انها کار کنم ،من میخوام به یه شکلی کلاس img-responsive را به عکس یا عکس های قالبم بدم لطفا راهنمایی کنید ممنونم

Share this post


Link to post
Share on other sites
قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل
پروژه دانشجویی | ماژول پرداخت | هاست جوملا | آموزش جوملا | آموزش وردپرس | آموزش ساخت ربات با php | آموزش php | سورس ربات مدیر گروه | آموزش html css | ربات دکمه شیشه ای | آموزش سئو جوملا | آموزش طراحی قالب جوملا | آموزش امنیت و هک جوملا | سایت آگهی مشابه دیوار | آموزش ووکامرس | ربات مدیر گروه |

سلام

نیازی نیست دونه دونه تصاویر رو از قالب مستقیما رسپانسیو کنی، میتونی یه کلاس بنویسی و به ماژول ها یا تصاویرت بدی تا رسپانسیو بشن.

بعد برای اینکه بتونی راحت تر قالب بنویسی بهتره از فریم ورک ها استفاده کنی تا اینکه از صفر شروع کنی، البته مسلما عالیه که از صفر همه چی رو یاد بگیریم

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون که جواب دادین

ببینید کلاس img-responsive مال بوت استرپ هست و در قالب فقط باید این کلاس بدیم به img تا ریسپانسیو بشه.مشکل اینه که img ها از پنل مدیریت لود میشن و نمیتونیم بهشون کلاس بدیم فقط میشه بهشون استایل داد.من میخوام به صورت تک تک یا همه تگ های img در قالب کلاس img-responsive بدم. مشکلم طریقه کلاس دادن به imgهایی هست که از پنل لود میشن

Share this post


Link to post
Share on other sites

خب این کلاس تنها کاری که انجام میده، اینه که بیاد بگه max-width: 100% و height: auto ، حالا شما اگر میخاید تمام تگ های تصویر رسپانسیو بشن میتونی از استایل زیر استفاده کنی که البته پیشنهاد نمیشه.

img {
    display: inline-block;
    height: auto;
    max-width: 100%;
}

تمام تصاویرتون کاملا رسپانسیو میشن.

ولی خب پیشنهاد میکنم اگر این تصاویر از ادیتور استفاده میکنند، مستقیما اون کلاس رو بزارید توی تصاویرتون

 

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

یه موردی رو تو کارهات متوجه شدم اینه که داری از بوت استراپ 4 در طراحی قالبت استفاده می کنی. به عنوان یکی که تجربه طراحی قالب جوملا با بوت استراپ 4 رو داره پیشنهاد می کنم این کار رو روی جوملا 3 انجام ندی و از نسخه 3 بوت استراپ برای طراحی قالب استفاده کنید. چرا که در بعضی سایت ها مخصوصا سایت های فروشگاهی که ذاتا از بوت استراپ 3 پشتیبانی می کنن با بوت استراپ 4 تداخل پیدا کنن. بنابراین قالبت رو با بوت استراپ 3 طراحی کن و صبر کن تا دی ماه که نسخه 4 جوملا منتشر شد اون وقت از بوت استراپ 4 استفاده کن.

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری