elec1303

از سایتهای دیگر ...

5 پست در این موضوع

دوستان اگه مطالب جالبی از سایتهای مختلف دیدید که قشنگه و یا به درد می خوره اینجا برای استفاده بزارید . هم یه خلاصه و هم لینک مطلب یا کامل مطلب رو بزارید

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل سورس ربات مدیر گروه | ربات مدیر گروه همسریابی

نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) امروز ۱۷ ساله شده؛ نمایشگاهی که از کودکی تاکنون که در عنفوان جوانی است، همواره بیش از آنکه فکر کند، حرف زده، آمار ساخته و برای نمایشگاه*های بین*المللی آن سوی آب شاخ و شانه کشیده و منم منم زده است.

الکامپ ۱۷ ساله که در خانواده*ای با ۲۰-۳۰ سر عائله (نمایشگاه*های کامپیوتر استانی و محلی و نمایشگاه*های متعدد مرتبط با فناوری اطلاعات در همین پایتخت) از بازار نیمه*راکد فناوری اطلاعات ایران زمین ارتزاق می*کند و باید نان*آور خانواده بزرگ فناوری اطلاعات هم باشد، چاره*ای جز کار یدی ندارد - دانشی که ندارد این یتیم آواره- نیمه بالا بیندازد، خاک سرند کند و الوار پشت الوار در نجار خانه*اش، غرفه بیاراید. اما همین کار یدی را هم ۹ ماه آزگار فراموش می*کند و سر سیاه زمستان– بی که توشه*ای اندوخته باشد- باید بیاید و کرکره*ها را بالا بکشد و فکر نانی و قاتقی باشد. مثل بچه*های شرور ۹ ماه را به گردنکشی برای این و آن پرداخته و سر گذر، زنجیر دور انگشت چرخانده و به تماشای دعوای گنده*لات*های محل نشسته است.

پدر و مادر خوانده و ناخوانده کم ندارد این مادر مرده، اما چنان چون لنی داستان موش*ها و آدم*ها، جان به لب می*کند کسی را که سرپرستی این بچه غول را به دست می*گیرد و موش لاجون فناوری اطلاعات را که در جیب گذاشته، ناز که می*خواهد بکند، به فشاری گردن می*شکند.

فرض کنیم ما سرپرست امروز الکامپ هستیم، قول و قرار گذاشته*ایم که سرپرست*اش بمانیم و کمی آداب معاشرت یادش بدهیم. بیایید ببینیم الکامپ چه حقی به گردن ما دارد و با گرفتن چه آموزش*هایی سربه*راه می*شود. در ۱۰ فرمان، الکامپ گردنکش را به رها درست رهنمون شویم و بعد، بنشینیم از این جوان سربه*راه موفق لذت ببریم.

این بچه غول راه گم کرده را چگونه می*شود سر به راه کرد

10 فرمان الکامپl

Share this post


Link to post
Share on other sites

شب یَلدا یا شب چلّه بلندترین شب سال در نیم*کره شمالی زمین است. این شب به زمان بین غروب آفتاب از ۳۰ آذر (آخرین روز پاییز) تا طلوع آفتاب در اول ماه دی (نخستین روز زمستان) اطلاق می*شود.

ایرانیان و بسیاری از دیگر اقوام شب یلدا را جشن می*گیرند.این شب در نیم*کره شمالی با انقلاب زمستانی مصادف است و به همین دلیل از آن زمان به بعد طول روز بیش*تر و طول شب کوتاه*تر می*شود.

18819.jpg

درباره واژه:

واژه «یلدا» به معنای «زایش زادروز» و تولد است. ایرانیان باستان با این باور که فردای شب یلدا با دمیدن خورشید، روزها بلندتر می*شوند و تابش نور ایزدی افزونی می*یابد، آخر پاییز و اول زمستان را شب زایش مهر یا زایش خورشید می*خواندند و برای آن جشن بزرگی برپا می*کردند و از این رو به دهمین ماه سال دی (به معنای روز) می*گفتند که ماه تولد خورشید بود.

پیشینه جشن:

یلدا و جشن*هایی که در این شب برگزار می*شود، یک سنت باستانی است. مردم روزگاران دور و گذشته، که کشاورزی بنیان زندگی آنان را تشکیل می*داد و در طول سال با سپری شدن فصل*ها و تضادهای طبیعی خوی داشتند، بر اثر تجربه و گذشت زمان توانستند کارها و فعالیت*های خود را با گردش خورشید و تغییر فصول و بلندی و کوتاهی روز و شب و جهت و حرکت و قرار ستارگان تنظیم کنند.

آنان ملاحظه می*کردند که در بعضی ایام و فصول روزها بسیار بلند می*شود و در نتیجه در آن روزها، از روشنی و نور خورشید بیشتر می*توانستند استفاده کنند. این اعتقاد پدید آمد که نور و روشنایی و تابش خورشید نماد نیک و موافق بوده و با تاریکی و ظلمت شب در نبرد و کشمکش*اند.

منبع : http://khabaronline.ir/detail/190463/%D8%B4%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%B4%D8%A8-%DB%8C%D9%84%D8%AF%D8%A7-/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87/%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87 (شک نکنید فیلتر چند ساعتش برداشته شد )

0.536131001292912440_dordone_com.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

ایسنا نوشت:

سايت Net Index، ميزان سرعت دانلودهاي خانگي را در كشورهاي مختلف سراسر جهان مقايسه و رده*بندي كرده است.

به گزارش انجمن دانشجويان خبرنگار ايسنا، سايت Net Index به*عنوان بهترين منبع براي آمار پهناي باند اينترنت جهاني، بر اساس ميليون*ها نتيجه از آزمايش*هاي اخير وب*سايت سرعت*سنج جهاني اينترنت (Speedtest.net)، به اين رده*بندي پرداخته است.

بر اساس اين گزارش، ميزان متوسط سرعت دانلود و برحسب مگابيت بر ثانيه است كه طي 30 روز گذشته و در جايي كه فاصله متوسط ميان كاربر و سرور كمتر از 300 مايل (482.8 کيلومتر) بوده، اندازه*گيري شده است.

كشور ليتواني از نظر سرعت دانلود كه به*طور متوسط 35.53 Mbps (مگابيت بر ثانيه) بوده، در صدر اين جدول قرار گرفته است.

پس از ليتواني، كره*جنوبي داراي بيش*ترين سرعت دانلود و به ميزان30.44 مگابيت بر ثانيه بوده و پس از آن سه كشور استوني، لتوني و سوئد، به ترتيب با سرعت*هاي 30.26 ، 26.43 و26.24 مگابيت بر ثانيه، پنج كشور اول داراي پرسرعت*ترين اينترنت جهان از نظر سرعت دانلود را تشكيل مي*دهند.

كشورهاي روماني، هلند، بلغارستان، لوکزامبورگ و سوئيس نيز به ترتيب با سرعت*هاي 25.60؛ 25.38؛ 23.52؛ 20.87 و 20.12 در جايگاه ششم تا دهم اين جدول جاي گرفته*اند

--------------------

الان سرعت من اینقد پایینه که میخوام یه افزونه بزارم نمی تونم . من اگه کره بودم ..... یه کارخونه ساخت هارد اکسترنال می خریدم

Share this post


Link to post
Share on other sites

موتور جستجوی گوگل، در اقدامی جالب به مناسبت فرارسیدن جشن کریسمس، طراحی خاصی انجام داده است.

برای دیدن این قابلیت جالب، کافی است جمله (Let It Snow) را در این موتور جستجو تایپ کرده و دکمه اینتر را فشار دهید.

شما به صفحه ای راهنمایی خواهید شد که در آن برف می*بارد و در عرض چند ثانیه صفحه شما با بخار پوشیده شده و در صورت تمایل به دیدن محتویات صفحه، باید موس را کلیک کرده و درگ نمایید (موس را کلیک کرده و حرکت دهید) . انگار که بخواهید با انگشت روی شیشه مه گرفته شکلی بکشید!

در این صفحه دکمه*ای نمایان خواهد شد که می توانید به کمک آن مه شبیه سازی شده را از بین برده و به تماشای برف مجازی گوگل بنشینید!

128136_244.jpg

منبع : http://www.tabnak.ir/fa/news/212547/%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%84%D8%A8-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%85%D8%B3%D8%B9%DA%A9%D8%B3

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری