ابوالفضل طالبی

فروشگاه ساز حرفه ای با قالب زیبا - هدیه شماره یک انجمن جوملای ایران به کاربران

142 پست در این موضوع

قیمت محصولات خودتون رو رقم بالایی تعریف نکردید؟ تغییراتی در فروشگاه ندادید؟

نه من هیچ چیزی رو دستکاری نکردم به غیر از همون آدرس ، حتی یدفعه کل فروشگاه و دیتا بیسش رو حذف و دوباره نصب کردم اما جواب نداد ، محصول جدید هم که اضافه میکنم این پیغام وجود داره

Share this post


Link to post
Share on other sites
قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل
پروژه دانشجویی | ماژول پرداخت | هاست جوملا | آموزش جوملا | آموزش وردپرس | آموزش ساخت ربات با php | آموزش php | سورس ربات مدیر گروه | آموزش html css | ربات دکمه شیشه ای | آموزش سئو جوملا | آموزش طراحی قالب جوملا | آموزش امنیت و هک جوملا | سایت آگهی مشابه دیوار | آموزش ووکامرس | ربات مدیر گروه |
شما چه قیمتی رو در نظر میگیرید ..

دوتا محصول بصورت پیشفرض تو فروشگاه هستن که این پیغام به ازای قیمت اونا ظاهر میشه و قیمت یکی از محصولات در پیکربندی 55555 و دیگری هم 22000 ریال تعریف شده

Share this post


Link to post
Share on other sites

گویا مشکل از واحد پولی است.درتنظیمات واحد پول روتغییر بدید اگر خطا برطرف شد مجدد ریال کنید و تست بفرمائید.

در ضمن Collation دیتابیس رو هم از طریق phpmyadmin روی unicode ست کنید و ذخیره کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

آقا نیما ، یعنی الان پرداخت هم روی این فروشگاه هست ؟ چه درگاهیه ؟ کدوم بانک یعنی ؟ خودت تست کردی ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

این تست رو انجام بدید . قیمت رو با اعشار بزارید . مثلا 1500.23 دو رقم اعشار باشه .. ترجیحا صفر 1500.00 امتحان کنید و خبرش رو بدید

Share this post


Link to post
Share on other sites
آقا نیما ، یعنی الان پرداخت هم روی این فروشگاه هست ؟ چه درگاهیه ؟ کدوم بانک یعنی ؟ خودت تست کردی ؟

بله عزیزم . بانک پارسیان اگر درست بگم . دانلود کنید مشاهده کنید عزیزم . روی دمو که دیدم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

گویا مشکل از واحد پولی است.درتنظیمات واحد پول روتغییر بدید اگر خطا برطرف شد مجدد ریال کنید و تست بفرمائید.

در ضمن Collation دیتابیس رو هم از طریق phpmyadmin روی unicode ست کنید و ذخیره کنید

تغییرات اعمال شد ولی نتیجه ای نداشت. ( البته هنوز تغییراتی رو که اقا نیما گفتن اعمال نکردم)

تو این عکس پیوست هم در قسمت لیست کالا ها پیغام خطا به چشم میخوره و همچینین در ستون قیمت بجای قیمت واحد پولی نوشته میشه که خودش هم های لایتش کرده...

ویرایش شده در توسط wahid2003vj

Share this post


Link to post
Share on other sites
این تست رو انجام بدید . قیمت رو با اعشار بزارید . مثلا 1500.23 دو رقم اعشار باشه .. ترجیحا صفر 1500.00 امتحان کنید و خبرش رو بدید

به هر دو روش اعمال کردم اما جواب نداد...

Share this post


Link to post
Share on other sites
در تنظیمات فروشگاه جایی که نوشته "رقم اعشار" عدد صفر رو درج بفرمائید

درست شد ، با تشکر از زحمات شما...

Share this post


Link to post
Share on other sites

چطوري بايد درگاه بانك و پرداخت آنلانشو فعال كرد

وقتي كه نصب ميكني كه فعال نيست

Share this post


Link to post
Share on other sites

فروشگاه ساز قاطر!!!

عالی کار کردی، خیلی خوشم اومد. دقیق، تخصصی و کارا.

فقط اگه یه طوری بتونه سایر افراد رو هم مطلع کنی از این محصول، خیلی استقبال میشه.

موفق باشی

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتی به قسمت لیست روش های پرداخت / بانک پارسیان میرم ، در کنار تنظیمات مربوطه این دو پیغام خطا رو هم میبینم

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'E:\xampp 7\xampp\htdocs\gstore/administrator/components/com_virtuemart/classes/payment/ps_p30parsian.php' for inclusion (include_path='.;E:\xampp 7\xampp\php\PEAR') in E:\xampp 7\xampp\htdocs\gstore\administrator\components\com_virtuemart\html\store.payment_method_form.php on line 40

Fatal error: Call to a member function has_configuration() on a non-object in E:\xampp 7\xampp\htdocs\gstore\administrator\components\com_virtuemart\html\store.payment_method_form.php on line 167

ویرایش شده در توسط wahid2003vj

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام دوستان ببخشید که سوال مبتدیانه میپرسم آخه من تازه واردم.

من فروشگاه ساز رو نصب کردم حالا از کجا میتونم وارد قسمت مدیریت بشم

و به قسمت های مختلف سایت دسترسی داشته باشم ؟

راستی من این رو تو ویندوزم روی WampServer اول نصب کرده بودم وقتی سایت اجرا شد کلی پیغام رو صفحه بود

ولی امروز روی مکینتاش با برنامه Mamp نصب کردم هیچ پیغامی نداشت.

با تشکر.

Share this post


Link to post
Share on other sites

بهتره از xampp برای ساختن لوکال سرور استفاده کنید که خطاهای اینگونه نداشته باشید.ب

برای ورود به بخش مدیریت هم باید انتهای لینک سایت کلمه administrator رو وارد نمایید یعنی به این صورت http://yoursite.com/administrator و در لوکال به این صورت http://localhost/mysite/administrator

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری