Morteza Fard Saffari

آموزش طراحی قالب جوملای 2.5 (فارسی و تصویری)

85 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

بابت زحمت و تلاشتون خیلی ممنون و خسته نباشید.

پارت 6 موقع اکسترکت این ارور رو میده که فکر میکنم مشکل از پسورد هست که قبول نمیکه www.edubox.ir رو

! : CRC failed in the encrypted file Design Joomla 2.5 Template(www.edubox.ir)part6.wmv. Corrupt file or wrong password.

ویرایش شده در توسط BahramElf

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

بابت زحمت و تلاشتون خیلی ممنون و خسته نباشید.

پارت 6 موقع اکسترکت این ارور رو میده که فکر میکنم مشکل از پسورد هست که قبول نمیکه www.edubox.ir رو

! : CRC failed in the encrypted file Design Joomla 2.5 Template(www.edubox.ir)part6.wmv. Corrupt file or wrong password.

فایل چک شده و پسورد سالم هست :

www.edubox.ir

چک کنید که قبل از www یا بعد از ir فاصله نیافتاده باشه.

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

خیلی ممنون از زحمت شما خیلی کار کردید روش

فقط یه نکته

فایل ضمیمه جلسه اول دانلود نمیشه

میشه زحمت بکشید یه جای دیگه بذارید؟

تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

در ضمن یه تشکر ویژه میکنم از آقای بهنام احدپور عزیز دوست گلم که زحمت زیادی کشیدن و کمک کردن تا مشکل صدا حل بشه و با کمک و لطف ایشون الان صدا مثل آیینه هست.

دوست عزیزم مرتضی فرد صفاری عزیز جان شما لطف دارید من کاری نکردم چیزی که در توانم بود را گفتم به امید اینکه سطح سواد بار علمی همه ما ایرانیها به اوج برسه و حتما به جایی که می خواهیم برسیم

Share this post


Link to post
Share on other sites
یه چیزی یادم رفت بگم. در بین پست ها امروز کاربرانی گفتند که صدای محیط بیشتر از صدای مهندس هست.من چک کردم دیدم بله یه صدایی توی فیلم ها موجوده که کمی آزار دهنده و هست به سختی میشه صدا رو فهمید.

راه حلی برای این مشکل پیدا کردم: فایل رو با KMPlayer باز کنید و روی پلیر کلیک راست نموده و از منوی باز شده این مسیر ها رو دنبال کنید و تیک گزینه ها رو بزنید:

Audio --->Normalizer

Audio ---> Rare Filters --> Voice Emphasis

البته گزینه های دیگه رو هم که در بخش Audio هستن رو میتونید امتحان کنید تا به اون صدای دلخواه برسین ولی من با این تنظیمات تونستم به نحو چشمگیری صدای ویدئو رو بهبود ببخشم

موفق باشید

آقا من این مراحل که فرمودید رو گشتم نبود. چه کنم؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام،با تشکر از اموزش خوبتون....سوال داشتم...من وقتی دستور فراخوانی ماژول را در index.php می زنم هیچ کدام از موقعیت هام نمایش داده نمیشه.....ولی وقتی این دستور را پاک می کنم موقعیت هام میاد...مشکل از کجاست؟؟؟ و اگه این دستور کلا پاک بشه چه مشکلی پیش می یاد؟ مرسی

<?php if($this->countModules('search')): ?>

<?php endif; ?>

Share this post


Link to post
Share on other sites

آقا کسی نیست مشکل صدا رو راهنمایی کنه؟ من دستوراتی که دوستان گفتند رو پیش رفتم چیزی پیدا نکردم؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام و خسته نباشید . ممنون از آموزشتون . این مجموعه آموزشی فکر کنم تنها مرجع اموزشی رایگان فارسی هست .

یه پیشنهاد : در صورت امکان آموزشتون رو از طریق تبدیل psd به قالب جوملا بسازید .

چند سوال :

بنده منو رو با جی کوئری ساختم اما چند تا مشکل خوردم :

1- اینکه اصلا منو ها نشون داده نمی شه . ( من رفتم از بخش مدیریت مثلا درباره جوملا رو به حالت پیش فرض تبدیل کردم اما اصلا متنی نشون داده نمی شه . ) در صورت امکان اختصاص منو رو بگین شاید من اشتباه می کنم .

2- خطایه

Notice: Undefined variable: superfish in C:\xampp\htdocs\Joomla\templates\araztmir\index.php on line 14

رو میده .

3- قالبی که بنده طراحی کردم با دستور tp=1 بدین شکل هست

[ATTACH=CONFIG]5766[/ATTACH]

و بدون اون بدین شکل ...

[ATTACH=CONFIG]5767[/ATTACH]

ایرادی که از این حیث نداره ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

با اجازه استاد فرد صفاری :yoho:

سلام،با تشکر از اموزش خوبتون....سوال داشتم...من وقتی دستور فراخوانی ماژول را در index.php می زنم هیچ کدام از موقعیت هام نمایش داده نمیشه.....ولی وقتی این دستور را پاک می کنم موقعیت هام میاد...مشکل از کجاست؟؟؟ و اگه این دستور کلا پاک بشه چه مشکلی پیش می یاد؟ مرسی

<?php if($this->countModules('search')): ?>

<?php endif; ?>

منظورتون رو دقیق متوجه نشدم. اما توضیح درباره این کدی که آخر پستتون گذاشتید : این یک کد شرطی هست که میگه اگر ماژولی در موقعیت search قرار نگرفته بود ، موقعیت رو نشون نده.

آقا کسی نیست مشکل صدا رو راهنمایی کنه؟ من دستوراتی که دوستان گفتند رو پیش رفتم چیزی پیدا نکردم؟

بعید میدونم مشکل صدا بصورت کامل رفع بشه ولی سعی میکنم باز روش کار کنم و یه راه حل ارائه بدم

سلام و خسته نباشید . ممنون از آموزشتون . این مجموعه آموزشی فکر کنم تنها مرجع اموزشی رایگان فارسی هست .

یه پیشنهاد : در صورت امکان آموزشتون رو از طریق تبدیل psd به قالب جوملا بسازید .

چند سوال :

بنده منو رو با جی کوئری ساختم اما چند تا مشکل خوردم :

1- اینکه اصلا منو ها نشون داده نمی شه . ( من رفتم از بخش مدیریت مثلا درباره جوملا رو به حالت پیش فرض تبدیل کردم اما اصلا متنی نشون داده نمی شه . ) در صورت امکان اختصاص منو رو بگین شاید من اشتباه می کنم .

2- خطایه

Notice: Undefined variable: superfish in C:\xampp\htdocs\Joomla\templates\araztmir\index.php on line 14

رو میده .

3- قالبی که بنده طراحی کردم با دستور tp=1 بدین شکل هست

[ATTACH=CONFIG]5766[/ATTACH]

و بدون اون بدین شکل ...

[ATTACH=CONFIG]5767[/ATTACH]

ایرادی که از این حیث نداره ؟

1-چک کنید که در در تنظیمات ماژول منو ، منوی مورد نظر انتخاب شده باشه ، بر روی منتشر شده باشه ، موقعیتش درست باشه و بخش پایین تنظیمات اختصاص ماژول به منو ها بر روی " همه ی صفحات باشه ".

2- در صورت امکان فایل index.php یا قالبتون رو قرار بدین تا بررسی بشه

3- مشکلی که نیست ولی چرا ماژول منو توی موقعیت menu قرار نگرفته ؟

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

Share this post


Link to post
Share on other sites
ممنون منم مشکلم همین بود و فک کردم شاید از همین خطا باشه .

در فایل index.php قالب خط 14 ( یعنی : <?php if ($superfish == 'yes' ) : ?> ) و در خط 29 ( <?php endif; ?>) رو پاک کنید و تست بگیرید.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ممنون از راهنماییتون .

خطایی که می داد حل شد . (مشکل شماره 2 )

مشکل شماره 1 یعنی عدم نمایش عناوین منو رو دارم : من قالب رو عوض کردم در اون یکی ها نشون میده اما در قالب خودم خیر . بنده از مدیریت قالب و بخش ویرایش رویه تمام عنواین منوهای اصلی مانند خانه و درباره جوملا و ... تیک زدم اما بازم نمایش نمیده .

مشکل شماره 3 رو هم دارم .

Share this post


Link to post
Share on other sites

تشکر ویژه.در مورد ادامه فیلم هایی آموزشی کسی خبری نداره !؟

بصورت حرفه ای تر ادامه میدین!؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
تشکر ویژه.در مورد ادامه فیلم هایی آموزشی کسی خبری نداره !؟

بصورت حرفه ای تر ادامه میدین!؟

در حال حاضر برنامه ای برای این کار در نظر گرفته نشده

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام و تشکر بابت آموزش بسیار عالی تون

برای من سوالی پیش اومده که متاسفانه راهی برای حلش پیدا نکردم

به طور مثال ما 4 موقعیت به نام های user1 تا user4 داریم خوب فرض کنید ما یکی از جایگاه ها رو نخوایم فعال کنیم در این حالت ظاهر سایت وضع نا جوری پیدا می کنه ، لازمه کدی وجود داشته باشه که مشخص کنه مثلا در حالتی که همه جایگاه ها فعال باشن ( به طور مثال ) عرض هر جایگاه 25px باشه و وقتی 3 تا شدن 33px و ... حتی اگر این مقادیر بصورت درصدی هم در نظر گرفته شده باشن باز به همین مشکل بر می خوریم

اساتید اگر راه حلی می شناسن که قطعا می شناسن بزرگواری کنن و ارائه بدن

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسیار از سیل جواب هاتون متشکرم

خدا بخواد ما هم همینطور در انجمن فعال باشیم

:hehe:

Share this post


Link to post
Share on other sites
از قالب های مرجع استقاده می کنید؟ فریمورکها

نه دوست عزیز دارم با توجه به آموزشهای همین تاپیک قالب طراحی می کنم که البته خیلی هم موفق بودم ولی مشکلاتی مثل سوال قبلم وجود داره که طبیعتا توی بخش طراحی سایت پیشرفته قرار می گیرن ولی چون متاسفانه آموزشها کامل تر نشدن مجبورم اینجا اونها رو مطرح کنم

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام و تشکر بابت آموزش بسیار عالی تون

برای من سوالی پیش اومده که متاسفانه راهی برای حلش پیدا نکردم

به طور مثال ما 4 موقعیت به نام های user1 تا user4 داریم خوب فرض کنید ما یکی از جایگاه ها رو نخوایم فعال کنیم در این حالت ظاهر سایت وضع نا جوری پیدا می کنه ، لازمه کدی وجود داشته باشه که مشخص کنه مثلا در حالتی که همه جایگاه ها فعال باشن ( به طور مثال ) عرض هر جایگاه 25px باشه و وقتی 3 تا شدن 33px و ... حتی اگر این مقادیر بصورت درصدی هم در نظر گرفته شده باشن باز به همین مشکل بر می خوریم

اساتید اگر راه حلی می شناسن که قطعا می شناسن بزرگواری کنن و ارائه بدن

با تشکر

موقعیت های خودتون رو عرض به px نمیدید به درصد عرض میدید

موقعیت ها رو شرطی میکنید هر کدوم نبود عرض کامل به خودش اختصاص بده

Share this post


Link to post
Share on other sites
موقعیت های خودتون رو عرض به px نمیدید به درصد عرض میدید

موقعیت ها رو شرطی میکنید هر کدوم نبود عرض کامل به خودش اختصاص بده

جناب طالبی عزیز ممنون از پاسختون

من موقعیت ها رو شرطی تعریف کردم ولی نمی تونم جوری تنظیمشون کنم که اگر یکی نبود اندازه بقیه تغییر کنه چون :

اگر اونها رو بصورت درصدی هم تعریف کنم در حالتی که مثلا هر 4 تا user وجود دارن عرض هر کدوم 25% خواهد بود حالا اگر یکی از اونها نباشه باید اندازه اونها بشه 33% .... خوب این رو چطوری مشخص کنم ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

ممنون از اقا مرتضی برای اموزش عالی ای که در اختیار ما گذاشتن.

دوستان میخوام بدونم که اگر طبق این اموزش و فایل های ضمیمه ای که تو هر بخش قرار داده شده،من قالبم رو طراحی کنم میتونم ازش تو جوملا 3 استفاده کنم؟ یا باید حتما از جوملا 2.5 استفاده کنم؟

سپاس

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری